Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα σας!μόλις ήρθαμε από Αθήνα,πήγα μια βδομάδα με τον γιο μου κ πέρασα σούπερ!!!όλη μέρα βόλτες!βγάλαμε κ το 1ο μας ΔΟΝΤΙ!!από φρούτα ακόμα στα 50 μλ είμαστε.ούτε μπουκιά παραπάνω.αύριο μάλλον του αρχίζω μοσχάρι.θα σας διαβάσω αύριο βράδυ γιατί είμαι κομμάτια.καληνύχτα!

Μεγειά το δοντάκι!!

Καλή επιτυχία στα φαγητά από αύριο!

Ποιο μωράκι έχει σειρά τώρα για δοντάκι??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμάς για τα τεστ αλλεργιών κανονικά απ τη φλέβα του πήρε αίμα και πραγματικά χαμπάρι δε πήρε. στα μωρά έχουν πολύ μικρή βελόνα με σωληνάκι που γεμίζει το μπουκάλι δείγματος για τις εξετάσεις.

πώς αλλιώς να γινόταν η αιμοληψία?:confused:

Σκέφτηκε το χαζό μου το μυαλό μηπως της έπαιρνε απο το πατουσάκι μωρέ οπως στο νοσοκομείο που ήταν νεογέννητο..

Το θεμα ειναι που να βρει φλέβα μες τις δίπλες???

Αγγελική κι εμείς έχουμε να κάνουμε την εξέταση για το ένζυμο στον 6ο!!

Δεν έχω ρωτήσει καθόλου εγώ, θα πάρω τη γιατρό να δω τι θα μου πει!

Μπράβο στη τουλούμπα που της αρέσει η κρεμούλα!!

Με το γάλα ο.κ? τρώει κανονικά?

Αχ Σοφάκι,τσάμπα πάει η χαρά!

Δεν ειναι για να το τρώει αυτο, ετσι της το εδωσα μωρε,για να περάσει η ώρα που λένε...απλα αυτό το εφαγε με τη μία ενώ τα φρούτα μου βγάζει την παναγία να τα φάει.

Αυριο θα της φτιάξω χορτοσουπα τελικά, αντε να δούμε..

Καλησπέρα! Μόλις κοιμήθηκε ο ξενύχτης μου!

Πήγαμε για καθισματάκι αυτοκινήτου και απογοητεύτηκα. Αυτό που έλεγα να πάρω δεν θα τον χωράει σε λίγο καιρό, οπότε τσάμπα τόσα λεφτά.

Σας διάβασα πριν 1 ώρα αλλά θυμάμαι ελάχιστα!

Κλεοπάτρα με γεια το δοντάκι της Ζωίτσας. Φραμπαλά με γεια και σε εσάς.

Άννα με γεια και σε σένα το μαλλί.

Κρέμα σήμερα δεν φάγαμε, βανίλια εννοώ. Με τόσα σούρτα φέρτα δεν βόλεψε και με το να θηλάζει το μεσημέρι κάθε 1 ώρα, βγήκαμε πάλι εκτός προγράμματος.

Καληνυχτίζω. Φιλάκια

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Kalimera sas,

Pos itan to bradi sas elpizo isixo, emas pantos itan xalaro kai oraio...

xazologisame xthes to apogeyma me tin mikri opou dinei resital glosodiarias kai xazomaras kathe mera mas kanei kati kainourio kai xazeuoume...

Exoume mathei na kanoume gia (opote theloume emeis omos) kai koupe-pe ...

leme sinexia mpampampampampa kai o mpampas xerete giati leei se ekinon prospathei na milisei... :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα...

Εμείς είχαμε τραγική νύχτα.....και μη χειρότερα, αρχικά ανά μισή ώρα κλάμα, μετά κοιμήθηκε ένα τρίωρο, στις 5 ξύπνησε, δε τη σηκωσα βέβαια, με πιπίλα σε κάποια φάση ξανακοιμήθηκε, ξαναξύπνησε, σκατά τελείως.

Εχει γίνει σύστημα τελευταία να ξυπνάει χαραμα, σήμερα παράγινε.

Ελπίζω να ναι φάση και να περάσει, σύντομα, πονάει το κεφάλι μου απίστευτα, σέρνομαι, ζαλίζομαι, και τελείως μόνη.

Η μάνα μου διακοπές.

Ο άντρας μου χτες γύρισε 9 το βράδυ.

Καλά όχι πως όταν γυρναει 7 αλλάζει κάτι, αλλά νιώθω λίγο αλλιώς....

Αυτά τα καλά....

Αντε και καλημέρα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kαλημέρα κορίτσια και μωράκια!!! Τι μου κάνετε? Έλεγα χθες το βράδυ να μπω μιας και έβλεπε ο Άρης τον Ολυμπιακό να απαντήσω κιόλας σε κάποια θεματάκια αλλά νίκησε η κούραση και 10 η ώρα μαζί με τον μπέμπη έκανα νανάκια!

Ελευθερία δοκίμασα και με το κουταλάκι και δεν πέτυχε που με ρώτησες. Αλλά...χθες είχαμε εξελίξεις στο θέμα!!! Εμείς πάντα του δίνουμε ακόμα κι αν το φτύνει. Δώσε-δώσε κάποια στιγμή λέμε θα δοκιμάσει να καταπιεί! Ως επί τω πλείστον δίνουμε με κυπελλάκι ή με το μπιμπερό χωρίς θηλή πάλι σαν ποτήρι. Χθες του έδωσε ο άντρας μου, άνοιξε το στόμα και κατάπιε μια-δυο γουλίτσες!!! Και μετά που του ξαναπλησιάζε το νερό πάλι άνοιγε το στόμα του! Το αποτέλεσμα ήπιε λίγες γουλίτσες! Ψιλοξίνισε βέβαια τα μούτρα του μια-δυο φορές!

Κι έχω και νέο συνταρακτικό η μάνα!!! ΣΗΚΩΘΗΚΕ!!!!! :lol:

Τον έβαλα στο πάρκο όπου του έχω βάλει και χειρολαβές. Ήμουν λοιπόν στην κουζίνα και έπλενα πιάτα ώσπου ακούω μια κραυγή τύπου αρσιβαρίστα! :lol: Και μετά ένα λαχάνιασμα και σα να ζορίζεται... Πάω και τι να δω??? Είχε πιάσει τις χειρολαβές και ήταν όρθιος ολίγον προς τα πίσω και πλάι. (σαν να κάνει θαλάσσιο σκι ένα πράμα) Μάλιστα κραούσε τις χειρολαβές με τα 4 δάχτυλα καθώς επειδή είναι μικρά ακόμα τα χεράκια δεν χωράνε να πιάσουν τα μικρά του δαχτυλάκια! :lol:

Γλιστρούσε κιόλας ο καημένος επειδή το ύφασμα κάτω είναι τύπου νάυλον και φορούσε παντελονάκι με ποδαράκι. Του έβγαλα το παντελονάκι για να μη γλιστράνε τα πόδια του και τρελάθηκε!! Δεν τον ξεκολλούσα με τπτ! Αλλά επειδή φοβήθηκα για τα ποδαράκια τον άφησα λίγο και τον έβγαλα...

Καλημέρα...

Εμείς είχαμε τραγική νύχτα.....και μη χειρότερα, αρχικά ανά μισή ώρα κλάμα, μετά κοιμήθηκε ένα τρίωρο, στις 5 ξύπνησε, δε τη σηκωσα βέβαια, με πιπίλα σε κάποια φάση ξανακοιμήθηκε, ξαναξύπνησε, σκατά τελείως.

Ελπίζω να ναι φάση και να περάσει, σύντομα, πονάει το κεφάλι μου απίστευτα, σέρνομαι, ζαλίζομαι, και τελείως μόνη.

Η μάνα μου διακοπές.

Αυτά τα καλά....

Αντε και καλημέρα.

Πρέπει να πονάει η καημενούλα... με το δοντάκι...

Διαφημίσεις

Το δεύτερο δοντάκι μας είναι όπως ήταν προχτες το πρώτο....

Ελπίζω να βγει κ αυτό να τελειώνουμε, ελπίζω αυτό να είναι η αιτια του κακού:(

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα...

Η μάνα μου διακοπές.

Αυτά τα καλά....

Αντε και καλημέρα.

Perastika Kloklo me tin mikri sou, mallon dontaki tin basanizei... ypomoni tha perasei

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Το δεύτερο δοντάκι μας είναι όπως ήταν προχτες το πρώτο....

Ελπίζω να βγει κ αυτό να τελειώνουμε, ελπίζω αυτό να είναι η αιτια του κακού:(

αυτο ειναι μην ανησυχεις! περαστικο δλδ! κι η μανα μου δε ξενυχτησε ποτε παρα μονο στα δοντια του αδερφου μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...