Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ αυτη είναι η καλυτερη δουλεια!!!!!

να με προτιμήσεις! στα πούπουλα θα το χω το κοριτσάκι μας!!!

Είπαμε οκ!

Να φέρνεις κ το Μνού να "δέσει" το γλυκό.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1487077#post1487077

Εχω βαλει αυτό στο πάρεντς....

Η συμπεθέρα μου έβαλε φωτιές........

Ξέρει καμία??

Εκτός απτη χιώτισσα που με βρήκε με τη μία!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ντίνα κι εμένα πλέον κοιμάται σερί, μόνο 2-3 φορές θα ζητήσει πιπίλα αλλά χωρίς να ξυπνήσει. Κι είμαι σίγουρη ότι φταίει που είναι χορτάτος. Απλά ίσως είναι καλύτερα να μιεώσω κρέμα και να πάρει τις λοιπές θερμίδες από το γάλα για να μη μου πάθει δυσκοιλιότητα.

Ελευθερία μου δεν πίνει νερο. Αμέσως το φτύνει! Καλά-καλά δεν ξεπλένει το στόμα του! Έχω δοκιμάσει με κάθε τρόπο αλλά αμέσως το αντιλαμβάνεται και το πετάει έξω. Δοκίμασα και χλιαρό και δροσερό και από τη βρύση και βρασμένο και στο μπολάκι που μόλις είχε φάει κρέμα μπας και πάρει λίγη γεύση και άρωμα αλλά δεν πίνει...

Με το κουταλάκι το έχεις δοκιμάσει? Στην αρχή και εμένα έτσι έκανε αλλά επειδή του το είχα ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, πλέον του είναι γνώριμη η γεύση.

Και να δεις το άτιμο που σφίγγει τα χειλάκια του για να μην του βάλω την κρέμα και μόλις πάρει χαμπάρι ό,τι το κουταλάκι έχει νερό χάσκει σαν το πουλάκι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγώ κλοκλο δε ξέρω τίποτα απ όλα αυτά γμτ, δυστυχώς, δεν έχω δουλέψει ποτέ με πλήρη ένσημα:-(...με τη περσινή ωρομισθία δε δικαιούμαι τίποτα...ούτε καν έχω πληρωθεί....

η ιδέα μου αφορούσε περισσότερο τη νεα δουλειά και τα ρίσκα της και το να μη χάσεις τη τωρινή δουλειά σου...

καλά έκανες και ρώτησες λογιστή θα πω κι εγώ τη μάνα μου που δουλεύει στη διοίκηση του ΙΚΑ να ρωτήσει γιατί κι αυτή στις συντάξεις είναι δε ξέρω αν τα γνωρίζει από πρώτο χέρι.

πήρε αέρα και ο πωπός του μανού! ορίστε μας! ακόμα δε βγήκε απ τ αυγό κι άρχισε να φτύνει το φαί και να λερώνεται! ααα θα τα κόψω αυτά....τον άφησα 2 λεπτά και θα ξαναρχίσω το μπούκωμα...

θα παραγγείλω από la redoute ρουχαλάκια για το μητσάκι, καλοκαιρινά...

κι εμείς ψωνίζουμε από την la redoute, για όλους μας και μας αρέσουν ιδιαίτερα τα λευκά είδη αλλά και τα μπεμπέ

της εφτιαξα 60μλ κρέμα ΄βανίλια και κοντεψε να φάει και μενα!!!!!

μιλαμε τρελάθηκε!!!!!!!!

εχω θεμα..κλαψ...πηρα τηι μικροβιολογο να τη ρωτησω για τις εξετασεις που πρεπει να κάνουμε για το g6pd και μου ειπε οτι η αιμοληψία γίνεται κανονικά απο τη φλέβα του χεριου...μα ειναι δυνατον? σε τοσο μικρο μωράκι μωρε????? με επιασε η καρδιά μου

αααα επισης...επιτελους τα κάναμε..

ηταν σα πλαστελίνη, το επιανες με το χέρι και το έπλαθες,σα ζυμη χοντρή.δε πιστευω οτι πονεσε αυτη τη φορα γιατι δεν παρατηρησα να σφιγγεται καθολου.

Διαφημίσεις

εγω φταιω μαρή που σου απαντάω κιόλας!!!!!!

Αχαριστία τσ τσ τσ!!!!!!!!!!!!

Koristia mporo na matho ti ginete se afti tin periptosi mia kai exo epikinonia me ta tmimata tou HR stis etairies .... tha kano mia prospathia kai ama matho kati tha sas po...

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καλησπέρα σας!μόλις ήρθαμε από Αθήνα,πήγα μια βδομάδα με τον γιο μου κ πέρασα σούπερ!!!όλη μέρα βόλτες!βγάλαμε κ το 1ο μας ΔΟΝΤΙ!!από φρούτα ακόμα στα 50 μλ είμαστε.ούτε μπουκιά παραπάνω.αύριο μάλλον του αρχίζω μοσχάρι.θα σας διαβάσω αύριο βράδυ γιατί είμαι κομμάτια.καληνύχτα!

7oJVp3.png

κι εμάς για τα τεστ αλλεργιών κανονικά απ τη φλέβα του πήρε αίμα και πραγματικά χαμπάρι δε πήρε. στα μωρά έχουν πολύ μικρή βελόνα με σωληνάκι που γεμίζει το μπουκάλι δείγματος για τις εξετάσεις.

πώς αλλιώς να γινόταν η αιμοληψία?:confused:

Ήρθε μία φίλη μου με τον άντρα της για καφέ, εγκυούλα στον 7ο!!

Αγοράκι κι αυτή! Τι καλά!!!

Αγγελική κι εμείς έχουμε να κάνουμε την εξέταση για το ένζυμο στον 6ο!!

Δεν έχω ρωτήσει καθόλου εγώ, θα πάρω τη γιατρό να δω τι θα μου πει!

Μπράβο στη τουλούμπα που της αρέσει η κρεμούλα!!

Με το γάλα ο.κ? τρώει κανονικά?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...