Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε! Προ ολίγου επιχείρησα να του δώσω γάλα καθώς κοιμόταν. Ξύπνησε και ήπιε λίγες μόνο γουλίτσες. Τον άφησα στο κρεβάτι για να γυρίσω σχεδόν επί τόπου από το κλάμα πόνου που επιτόπου το κατάλαβα... έκανε κακάκια ο καημένος! Πάλι πολύ σφιχτά και ζορίστηκε πολύ είδα και ίχνη από αιματάκι! Τι να κάνω ρε παιδιά?? Σκέφτομαι να κόψω την κρέμα ή το μήλο μερικές μέρες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι δεν μου φτανουν τα παιδια εχω και τον αντρα μου που σχολασε 9 και ηρθε εκανε μπανιο στολιστικε και μου λεει παω για καφε...του λεω μισο λεπτο να βαλω μπουφαν της μικρης γιατι θα σου κρυωσει ετσι!!!

Na eisai kala bre madalena me ekanes kai gelasa :).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

ναι δεν μου φτανουν τα παιδια εχω και τον αντρα μου που σχολασε 9 και ηρθε εκανε μπανιο στολιστικε και μου λεει παω για καφε...του λεω μισο λεπτο να βαλω μπουφαν της μικρης γιατι θα σου κρυωσει ετσι!!!

Θεάαααααααααααα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εχω χαζοχαρεί με το δόντι, όλο βάζω το χέρι κ το πιάνω. Της έχω σπάσει τα νεύρα.

Της πήρα και δώρο έναν Γουίνι αφράτο!

Ντινάκι μην ανησυχείς κοπελα μου, αν γίνει το κακό θα σε πάρω εγώ συνεργάτιδα. Θα χ...με στο ευρώ!!

Κορίτσια ούτε γω μετράω, μόνο το γάλα που το βλέπω στο μπιμπερό.

Τα φαγητά όσο φάει μωρέ....αν φάει πολύ λίγο ίσως να της δώσω λίγο γάλα, σπάνια βέβαια. Πίνει κ νερό και ίσως μπουκώνει, ξέρω γω....

Διαφημίσεις

Εχω χαζοχαρεί με το δόντι, όλο βάζω το χέρι κ το πιάνω. Της έχω σπάσει τα νεύρα.

Της πήρα και δώρο έναν Γουίνι αφράτο!

Ντινάκι μην ανησυχείς κοπελα μου, αν γίνει το κακό θα σε πάρω εγώ συνεργάτιδα. Θα χ...με στο ευρώ!!

Ή σκέψη μετράει!!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

πήρε αέρα και ο πωπός του μανού! ορίστε μας! ακόμα δε βγήκε απ τ αυγό κι άρχισε να φτύνει το φαί και να λερώνεται! ααα θα τα κόψω αυτά....τον άφησα 2 λεπτά και θα ξαναρχίσω το μπούκωμα...

θα παραγγείλω από la redoute ρουχαλάκια για το μητσάκι, καλοκαιρινά...

Και μένα κοιμάται μετά από κλάμα ρε γμτ, ποτέ δε θα κοιμηθεί μόνη της άμα τη βάλω στη κούνια??? Της φεύγει η πιπίλα κ γίνεται χαμός! Τη βάζω, ξαναφεύγει και δωστου πάλι.

Γιατί ρε Ντίνα....όντως θα βγάλουμε λεφτάαααααα λέμε!!!!!!!!:confused:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...