Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Μέχρι να σας διαβάσω έκανα πόση ώρα καλέ!

Κλεο με το καλό και τα υπόλοιπα δοντάκια της τρελοκοτσιδούς σου!!

Ντίνα υπομονή με τη δουλειά, εύχομαι να όλα να φτιάξουν γρήγορα και να ξεαγχωθείς!!

Αγγελική ησυχία, τάξη και ασφάλεια στο σπίτι πλέον ε? να δεις η μπουμπούκα θα τρώει και πιο καλά τώρα, ζαλίζονται μωρέ κι αυτά από τον πολύ κόσμο όλη μέρα! και τι κόσμο..!!!

Ελευθερία δεν θα ήταν τίποτα καλέ με το μικρό, τρώνε παραπάνω καμιά φορά και βαρυστομαχιάζουν κι αυτά!! μόνο με νερό θα του πέφτει πιο ευκολοχώνευτη...μετά από λίγο μόνο μη σου ζητάει κι άλλη!!!

Εγώ ρε κορίτσια γιατί βάζω 140 μλ νερό και 5 μεζούρες σκόνη? εσείς πως βάζετε τόσες πολλές? γι' αυτό μετά από τη μισή που τρώει νερουλιάζει?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

εγώ είχα 1 φορά κανονικά και 1 πιο πριν demi, τώρα θα δούμε, έχω χάσει και το λογαριασμό

Eγώ σημειώνω στο ημερολόγιο. Δε θυμάμαι τι έφαγα χθες και θα θυμάμαι την περίοδο? Αλλά για να ξέρω πάνω-κάτω τα καταγράφω...

Τζάμπα κόπος με την καθυστέρηση...

Καλησπέρα κορίτσια!

Μέχρι να σας διαβάσω έκανα πόση ώρα καλέ!

Κλεο με το καλό και τα υπόλοιπα δοντάκια της τρελοκοτσιδούς σου!!

Ντίνα υπομονή με τη δουλειά, εύχομαι να όλα να φτιάξουν γρήγορα και να ξεαγχωθείς!!

Αγγελική ησυχία, τάξη και ασφάλεια στο σπίτι πλέον ε? να δεις η μπουμπούκα θα τρώει και πιο καλά τώρα, ζαλίζονται μωρέ κι αυτά από τον πολύ κόσμο όλη μέρα! και τι κόσμο..!!!

Ελευθερία δεν θα ήταν τίποτα καλέ με το μικρό, τρώνε παραπάνω καμιά φορά και βαρυστομαχιάζουν κι αυτά!! μόνο με νερό θα του πέφτει πιο ευκολοχώνευτη...μετά από λίγο μόνο μη σου ζητάει κι άλλη!!!

Εγώ ρε κορίτσια γιατί βάζω 140 μλ νερό και 5 μεζούρες σκόνη? εσείς πως βάζετε τόσες πολλές? γι' αυτό μετά από τη μισή που τρώει νερουλιάζει?

Εμένα η νεστλε ρυζάλευρο-βανίλια λέει στα 150μλ 12 μεζούρες. Ίσως για αυτό να νερουλιάζει όπως λες!

Η φώτο στο άβαταρ είναι τέλεια Σοφία!!! ;)

Εμένα η νεστλε ρυζάλευρο-βανίλια λέει στα 150μλ 12 μεζούρες. Ίσως για αυτό να νερουλιάζει όπως λες!

Η φώτο στο άβαταρ είναι τέλεια Σοφία!!! ;)

Ευχαριστούμε!!

Εμένα η Γιώτης βανίλια λέει σε 200 μλ νερό 8-10 μεζούρες σκόνη.

Άμα βάλω πιο πολύ γίνεται στόκος στην αρχή, και τα σάλια μάλλον τη νερουλιάζουν αλλα προσπαθώ να του μαζεύω γιατί βγάζει τι μισή έξω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

πολλά δοντάκια sisi από ότι λέει η γιατρός,

για την κρέμα βλέπω με το μάτι να είναι σαν χυλός που μου είπε η γιατρός, σε 120ml βάζω 3 1/2 μεςούρες και λίγο ακόμη ίσως, δεν του αρέσει και πολύ πυκτή, πάντως κι εμάς προς τ τέλος όντως νερουλιάζει ή αν δεν τη φάει αμέσως

εμείς παίρνουμε ΓΙΩΤΗΣ βανίλια-ρυζάλευρο, είναι η μόνη ελληνική εταιρεία

Διαφημίσεις

έγινα άνθρωπος σήμερα, πήγα κομμωτήριο, έκανα ανταύγειες και τα κοψα λίγο στις άκρες. αυτά.

τώρα νυστάζω αλλά ο μικρός μόλις ξύπνησε, θήλασε λόγω κλάματος και σε λίγο θα τον πάω και για το φαί του.

ο μεγάλος λαγοκοιμάται προς το παρόν.

ντινούλι τι παίζει περικοπές? θα γίνω γραφική και πάλι και μη μου δίνετε σημασία ιδιαίτερη αλλά αν έκανες και το δεύτερο τώρα μήπως δε μπορούσαν να σ απολύσουν? μάλλον χαζά λέω όμως....απ τη νύστα θα ναι...

κι εμείς πια ύπνος σερί και εξακολουθούμε να θηλάζουμε...καλύτερα τελευταία. βρε μπας και τα ματζούνια έδρασαν με καθυστέρηση?

Σοφία τέλεια η φώτο του Γιάννου! Νεκ να μη μιλήσω για τον άντρα το ντελικανή!

πολλά δοντάκια sisi από ότι λέει η γιατρός,

για την κρέμα βλέπω με το μάτι να είναι σαν χυλός που μου είπε η γιατρός, σε 120ml βάζω 3 1/2 μεςούρες και λίγο ακόμη ίσως, δεν του αρέσει και πολύ πυκτή, πάντως κι εμάς προς τ τέλος όντως νερουλιάζει ή αν δεν τη φάει αμέσως

εμείς παίρνουμε ΓΙΩΤΗΣ βανίλια-ρυζάλευρο, είναι η μόνη ελληνική εταιρεία

Την ίδια έχουμε!

Μάλλον θα πήζει πιο εύκολα από τις άλλες γιατί διαβάζω όλα τα κορίτσια και βάζουν πολύ παραπάνω κρέμα.

Τόσο θα του δίνεις σε ποσότητα δηλαδή ή θα του την αυξήσεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αννούλα ευχαριστούμε!!

Μεγειά το μαλλί!!

Μια ανανέωση τη θέμε κι εμείς ώρες ώρες, τα λέω για να τ' ακούω κι εγώ που δεν κάνω τίποτα τελευταία από αυτά!!

Πωπω, αυτά τα φονικά να λείπανε από την Κρήτη ρε γμτ, σκότωσαν έναν γείτονα μας, μένει στη διπλανή πολυκατοικία, είχαν ξαναεπιχειρήσει πριν κανένα δίμηνο αλλά τη γλίτωσε, τώρα όμως..δεν ξέρω λόγους, μάλλον χωράφια και πρόβατα θα είναι.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...