Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντίνα κι εμένα πλέον κοιμάται σερί, μόνο 2-3 φορές θα ζητήσει πιπίλα αλλά χωρίς να ξυπνήσει. Κι είμαι σίγουρη ότι φταίει που είναι χορτάτος. Απλά ίσως είναι καλύτερα να μιεώσω κρέμα και να πάρει τις λοιπές θερμίδες από το γάλα για να μη μου πάθει δυσκοιλιότητα.

Ελευθερία μου δεν πίνει νερο. Αμέσως το φτύνει! Καλά-καλά δεν ξεπλένει το στόμα του! Έχω δοκιμάσει με κάθε τρόπο αλλά αμέσως το αντιλαμβάνεται και το πετάει έξω. Δοκίμασα και χλιαρό και δροσερό και από τη βρύση και βρασμένο και στο μπολάκι που μόλις είχε φάει κρέμα μπας και πάρει λίγη γεύση και άρωμα αλλά δεν πίνει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία μου δεν πίνει νερο. Αμέσως το φτύνει! Καλά-καλά δεν ξεπλένει το στόμα του! Έχω δοκιμάσει με κάθε τρόπο αλλά αμέσως το αντιλαμβάνεται και το πετάει έξω. Δοκίμασα και χλιαρό και δροσερό και από τη βρύση και βρασμένο και στο μπολάκι που μόλις είχε φάει κρέμα μπας και πάρει λίγη γεύση και άρωμα αλλά δεν πίνει...

και απο τις χούφτες....:wink:;-)

μη ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε μισω που σου κοιμαται σερί!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και απο τις χούφτες....:wink:;-)

μη ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε μισω που σου κοιμαται σερί!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol: ναι αλλα μην ξεχνας... ειναι ζωηρος.... κλαουρης....απαιτητικος και σε λιγο θα κατουραει κι ορθιος! :lol:

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι πολύ στεναχωρημένη με την δουλειά μου.Σκούρα τα πράγματα.Σε λίγο Αννούλα βλέπω να πίνουμε καφεδάκι τα πρωινά!Τσπ να μην σας αγχώνω και εσάς απλά είμαι λίγο χάλια!

Με τον μπεμπάκο όλα καλά κοιμήθηκε 9-7 με ένα μικρό ξύπνημα στις 4 για πιπίλα.Ο Δημήτρης φωνάζει οτι για να ξυπνάει το παιδί πεινάει και οτι είμαι πολύ σκληρή αλλά αφου τον παίρνει κατευθείαν ο ύπνος δεν σκάω.Ξέρω πως κάνει όταν πεινάει!!

Και του Λεωνίδα την κρέμα σε 200 μλ νερό την φτιάχνω και την τρώει όλη και με πολύ όρεξη.

Εχθές είχαμε πάει με μία φίλη μου εγκυούλα στο Λητώ για να δεί καρότσια και θυμίθηκα τα δικά μας!!!Γλυκοκοίταζα πάλι το zapp!!!Εβαλα μέσα και τον θησαυρό μου και ήταν σούπερ!!!

Πήραμε ποτηράκι της nuk μήπως και πίνει το νεράκι πιο εύκολα!Πήγαμε και στα mothercare και πήρα ένα σετ πιτζαμάκια με 50% έκπτωση!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια και μπράβο στα μωράκια που δεν είναι πιά φαφουτάκια!!!!

τι έγινε με τη δουλειά? κι εσάς σας έπιασε η κρίση? μην πω τίποτα!

εμείς ακόμη τρώμε 120 ml κρέμα, είναι 2-3 μέρες που την τρώει όλη, μέχρι πρν 1 βδομάδα ούτε τη μισή, χθες ψιλογκρίνιαξε που τελείωσε και σκέφτομαι να του βάλω σήμερα λίγη περισσότερη

εμένα ο δικός μου κοιμάται από τις 11, δεν έφαγε ούτε φρουτόκρεμα, με το πρωινό γάλα είναι, είχε μία γκρίνια από χθες το βράδυ, ξύπνησε κι έκλαιγε, μάλλον δοντάκια, τον πήρα στο κρεβάτι και κάθε τόσο πόναγε και ήθελε αγκαλίτσα, αφού πιάστηκα γιατί τον είχα στη μέση, είχε απλωθεί στη δική μου μεριά κι εγώ κόντευα να πέσω κάτω, μετά δεν ήξερε τι ήθελε από την ώρα που ήπιε το γάλα, στο τέλος του έδωσε depon γιατί δεν ηρεμούσε με τίποτα και τώρα τον περιμένω με το φαγάκι του έτοιμο,

αύριο έχουμε κι άλλη δόση του πενταπλού και τον σκέφτομαι τον μπεμπούλη μου,

εσείς κορίτσια όλες καλά?

Και μένα κάνει κακά σκληρότερα τώρα με τα φαγητά και σφίγγεται όπως σφιγγόμουν εγώ στις εξωθήσεις! Χα!

καλά αυτό το σφίξιμο έχει πλάκα, κάνει λίγα λίγα όμως και κάθε 3 και λίγο έχουμε πλύσιμο, μπορεί και 4 φορές την ημέρα

Διαφημίσεις

Αδικο....αλλά μήπως η ζωή είναι δικαιη βρε Άννα? Είναι να μην σου τύχει......τι να πω..πραγματικά, απο όποια πλευρά και να το δεις..λύπη και σου έρχεται να βρίσεις, μαζί..

ούτε εγώ θέλω να δω, παλιά όταν άκουγα αντίστοιχα στεναχωριόμουνα απλά πολύ, τώρα δε θέλω να ακούω, δεν αντέχω πλέον

καλά αυτό το σφίξιμο έχει πλάκα, κάνει λίγα λίγα όμως και κάθε 3 και λίγο έχουμε πλύσιμο, μπορεί και 4 φορές την ημέρα

Ελεάνα μου τι κάνεις?Σε χάσαμε!

Ναι ,μωρέ η κ#@@@κρίση θα μας τρελάνει!!!Τσπ τι να κάνουμε πάντου τα ίδια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κοίτα βασικά το πρόγραμμα: 8 γάλα, 11 φρούτα, 2 γάλα, 6 κρέμα και 10 γάλα.

Το γάλα και στα 3 γεύματα άντε να φτάνει το πολύ 250-300γρ. Τα φρούτα ήταν μισό μήλο και μισό αχλάδι (σήμερα έβαλα και μισή μπανάνα) και η κρέμα 200μλ νερό και 16 μεζούρες σκόνη. Έλεγα μήπως η κρέμα τον μπουκώνει, παίρνει πολλές θερμίδες και δε θέλει γάλα το βράδυ. Αλλά από τις 10 μέχρι τις 8 το άλλο πρωί πώς γίνεται να μην πεινάει???

Αγγελική εμένα η γιατρός μου είπε μισό μήλο, μισή μπανάνα, μισό αχλάδι και μισό πορτοκάλι!Όντως θα σκάσει αν τα φάει ολόκληρα! Εγώ πάντως δε μπορώ... :lol:

βάζεις και πορτοκάλο? κατά τα άλλα κι εμείς από μισά, αλλά παίρνω βιολογικά και είναι και τα μήλα και οι μπανάνες μικρά φρούτα οπότε τα βάζω ολόκληρα και μισό αχλάδι,

όσο για το φαγάκι, ένα κομμάτι κρέας ή κοτόπουλο, μισή και κάτι πατάτα, 1 καρότο και 1 κολοκυθάκι μικρό

Διαφημίσεις

Διάβασα για το Λουκουμάκι ,τι να πώ?Δεν ξέρω.Δεν θέλω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.Μιά εγκυμοσύνη μόνο χαρά πρέπει να φέρνει και όχι πόνο και δάκρια!Λουκουμάκι η σκέψη μας είναι μαζί σου.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελεάνα μου τι κάνεις?Σε χάσαμε!

Ναι ,μωρέ η κ#@@@κρίση θα μας τρελάνει!!!Τσπ τι να κάνουμε πάντου τα ίδια!

δεν αδειάζω, ψάχνω κι εγώ αραιά και που για δουλειά αλλά τίποτα

άντε να ανοίξει λίγο ο καιρός να βγαίνουμε πιο εύκολα

της εβαλα λιγο λαδάκι με μια μπατονετίτσα...

τι αλλο να κάνω η μάνα???

Την κοιταω και συνεχεια και εχει εκνευριστεί

Το έπαθε απο τότε που ξεκινήσατε τα φρούτα?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμενα μου ειπε σουπιτσες να ξεκινουσα σημερα αλλά λεω να το καθυστερήσω καμιά εβδομάδα.

Μεχρι να δω οτι τρωει πάλι ολη τη φρουτοκρεμα.

Τωρα ηπιε γάλα στις 6 το πρωι, εφαγε τα λίγα φρουτα στις 11 κ θα ξαναφάει στις 3.

Λεω κ το απογευμα σημερα να της δωσω 1η φορα κρεμα βανίλια.

Πειραματοζωα τα εχουμε κάνει μου φαινεται.

βάζεις και πορτοκάλο? κατά τα άλλα κι εμείς από μισά, αλλά παίρνω βιολογικά και είναι και τα μήλα και οι μπανάνες μικρά φρούτα οπότε τα βάζω ολόκληρα και μισό αχλάδι,

όσο για το φαγάκι, ένα κομμάτι κρέας ή κοτόπουλο, μισή και κάτι πατάτα, 1 καρότο και 1 κολοκυθάκι μικρό

σε 3 μέρες θα ξεκινήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...