Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααααχ τι πιάσιμο είναι αυτό στο σβέρκο??????!!!! Σαν το Μίμη Ανδρουλάκη είμαι!!! Σε κουτσή έκδοση επίσης!!!

To idio piasimo exo kai ego, bre les na einai apo ta pitsirikia mas pou barenoun siga siga?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσάκια,

Κλοκλο με γεια το δοντάκι!

Αντε να βγαλουμε και τα υπολοιπα να σταματησουμε να ειμαστε φαφουτάκια!!!

Αντριάνα καλωςήρθες βρε!!! 5μερο κανονικο ε?...και απο ωραριο τι θα παιζει?

μπορεις να φευγεις 1-2 μερες νωριτερα τουλάχιστον?

Μαράκι,τι κάνεις? να μπαινεις πιο συχνά,σου εχουμε σημειώσει πολλες απουσίες!!!

Σημερα με την κρεμα τα πηγαμε περιφημα! Δεν εφαγε ολη την ποσοτητα αλλά απο την 1η κουταλιά ετρωγε με ευχαριστηση.Μετα μαλιστα ηπιε και νεράκι πρωτη φορά!

Δεν της εδωσα στηθος παρολο που εφαγε σχετικά λίγο.

Ρε κοριτσια η γιατρός μου ειπε οτι πρεπει να τρωει 1 μηλο+1αχλάδι+1μπανανα...

Και μαλλον εχω το ιδιο προβλημα με τη Νεκταρία..

Δεν ειναι πάαααααααρα πολλά??????? Εδω εγω αμα τα φάω αυτα θα σκάσω λεμε.

Προς το παρον της βαζω 3/4 μπανανα+μισο αχλάδι+20μλ νερο+1μεζουρα κρεμα βανίλια.Αυτα μου βγαινουν στη ζυγαρια περιπου 120-140γρ.

Εχθες και μενα η καημενουλα σφιγγοτανε και κοκκινιζε ολη μερα και τελικα εβγαλε ένα κατσικοκούραδακι, μικρό,στρογγυλο και σφιχτό...αναμενω σημερα να δω

Kalo sas brika Aggelikoula,

Gia pio noris den paizei me tipota... blepei den mporei na lypei i Dieythintira Texnologias kai ergon (O titlos me marane :)).

Kai emena mou eipe na tis dino peripou toso alla i dikia mou oute to miso denn paizei na faei... more mipos ta paralene ligo oi giatroi mas

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

To idio piasimo exo kai ego, bre les na einai apo ta pitsirikia mas pou barenoun siga siga?

Εγώ δε θα το πιστέψεις από τι το έπαθα... Από το ρούφηγμα μυξών! Πάω το πρωί να του τις βγάλω και με το που ρουφάω μάλλον σε συνδυασμό με το σκύψιμο από πάνω του νιώθω μια σουβλιά! Ξεράθηκα! Και μου έμεινε....

Θα μου έχει ρίξει κατάρες φαίνεται ο μικρός για την ταλαιπωρία που του προκαλώ.... :lol:

Διαφημίσεις

ΚΑι μένα τιποτα ακομη..

ηπιε πριν 2 γουλιές ολες και όλες ,κάτι ειναι κ αυτό για αρχή....

την καημένη μωρέ, από "αέρια" πάντως...δε σταματάει να πυροβολάει.

Παρομοίως! Αχ μωρέ τα καημένα!!!

Γεια σας κορίτσια.. ο μικρούλης μας κοιμάται,φάγαμε φρουτοκρεμούλα το πρωί, όχι με επιτυχία, κάτι τον ενοχλεί, ίσως τα δόντια(Κλοκλο, με γεια το δόντι, και στα υπόλοιπα..παιδιά , κι εμένα μου φαίνεται υπερβολική ποσότητα τα τρια ολόκληρα φρούτα, ποια απο εμας τρώει τρία φρούτα μονοκοπανιά, και μετά απο 2-3 ώρες άλλο γεύμα, είναι λίγο τρελό..τα τρία φρούτα, εγώ που το μέτρησα , μπορεί να σου βγεί 320 γρ. φεύγα, πολύ πράγμα δηλαδή, όσο μπορούνε τα παιδιά δεν θα πιέσω τις καταστάσεις, η μισή ποσοτητα απο τη σημερινή που φτιάξαμε είναι στο ψυγείο, τώρα που μιλάμε..δεν γούσταρε, δεν έφαγε, θα δούμε και μετά..

Ντίνα, ψυχραιμία κοριτσάκι, θα δεις πως θα πάνε τα πράγματα, όλοι καταλαβαίνουμε τη δυσκολία των καιρών στις οικογένειες μας να είμαστε καλά, εμείς και τα παιδάκια μας, και όλα παλεύονται:wink:

Με τρέλανε πρωι πρωι το μικρό της Νεκταρίας:-P

Φιλάκια

Κι εγώ κρατιέμαι να μη μου βγει το υστερικό που ταΐζει ασύστολα. Θυμάμαι η γειτόνισσα που δέρνει το μωρό για να φάει και αυτοχαστουκίζομαι αν επιμείνω στις κουταλιές.

:tongue: Καλός είναι μωρέ ο μικρούλης μου...

Εγώ δε θα το πιστέψεις από τι το έπαθα... Από το ρούφηγμα μυξών! Πάω το πρωί να του τις βγάλω και με το που ρουφάω μάλλον σε συνδυασμό με το σκύψιμο από πάνω του νιώθω μια σουβλιά! Ξεράθηκα! Και μου έμεινε....

Θα μου έχει ρίξει κατάρες φαίνεται ο μικρός για την ταλαιπωρία που του προκαλώ.... :lol:

oxxx kalo kai ayto, ontos o mirkso sou rixni katares heheheh.

mpa ego apo tis 12-15 ores ston ypologisti tin exo patisi.. i mikri akomi paleyete me to baros tis 7300 einai den milao giati ksero oti alla zouzounia einai poli perisotero idi.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ή μπορεί να παράφαγε και να τον πόνεσε το στομαχάκι...

Ελευθερία πόσα μλ νερό του κάνεις κρέμα? Εμένα η γιατρός στο πρόγραμμα μου είχε γράψει το 200 μλ νερό σαν μάξιμουμ, αλλά έτσι όπως το έγραφε εγώ νόμιζα ότι ήταν το επιθυμητό στο οποίο έπρεπε σιγά-σιγά να φτάσει (έλεγε 30, μετά 60, μετά 90 κοκ και τελείωνε στο 200) Πού να φανταστώ ότι εννοούσε μάξιμουμ και τρόμαξε χθες όταν της είπα ότι τρώει τόσο! Πόσο τρώει εσένα? Λέω να το μειώσω αλλά δεν ξέρω πόσο... 150?

Εγώ μέχρι σήμερα του έβαζα 50μλ νερό και άλλα 50μλ γάλα συν 12-15κουταλιές κρέμα, γιατί με τηο μητρικό θέλει πολύ κρέμα να πήξει.

Από σήμερα θα βάζω μόνο νερό. Μάλλον του πέφτει βαριά αν σκεφτείς ό,τι τα 50μλ νερό δεν έχουν ούτε μία θερμίδα ενώ τα 50μλ γάλα είναι 1/3 του γεύματος. Ο γιατρός μου είπε να τρώει γύρω στα 150μλ κρέμα (νερό+σκόνη).

Σήμερα έτρεχα στα βιολογικά αλλά πάλι δεν πρόλαβα να του ξεκινήσω την σουπίτσα. Από αύριο πάλι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία εσύ ψωνίζεις από ebay??

Εχεις κάποια οδηγία να μου δώσεις, γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει από κει και ετοιμάζομαι για σοβαρή αγορά!

Εγκό ντεν ξέρω! Ο σύζυγος ψωνίζει από εκεί και από όσο ξέρω πριν παραγγείλεις πρέπει να τσεκάρεις τα σχόλια και την βαθμολογία του πωλητή. Αν θέλεις κάτι περαιτέρω ρώτα με να ρωτήσω τον ειδικό:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μήπως κρύωσε?? Έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορεί μια ιωσούλα...

Δεν ξέρω αλλά αμέσως μετά ήταν μες τα γέλια και την χαρά και σήμερα μέχρι στιγμής όλα νορμάλ! Μάλλον παράφαγε το ζουζουνιώ μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΜΟΥ!!! Εμένα τα έτρωγε όλα! Και είχα και την αίσθηση ότι αν είχε κι άλλο θα έτρωγε κι άλλο... Από σήμερα θα το πάω κι εγώ 150. Δε γίνεται να μην πίνει το γάλα του! Θα καταντήσει δυσκοίλιος, δεν το γλιτώνει! Δεν πίνει και το χαμομήλι να του έκανα... Του έβαλα λίγο στο γάλα μπας και γίνει τπτ...

Μικιό μου νερό πίνει? Το νερό βοηθάει πολύ στην λειτουργία του εντέρου και είναι απαραίτητο καθώς προλαμβάνει την δυσκοιλιότητα στα βρέφη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι μου εύχομαι με τη δουλειά σου να πάνε όλα καλά... Τι καιροί κι αυτοί ρε γμτ...

Να σε ρωτήσω... (αχ δε θυμάμαι αν θηλάζεις ακόμα αποκλειστικά άρα αν μπορείς να μου απαντήσεις...) στα άλλα γεύματα τρώει καλά από τη στιγμή που τρώει τόση κρέμα?

Προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει η κρέμα που δεν πίνει το γάλα... Ο Άρης λέει να του αλλάξουμε γάλα μήπως δεν του αρέσει το ΝΑΝ 2 αλλά τόσες μέρες το έπινε κι επίσης αν δεν του άρεσε δε νομίζω να έπινε σταγόνα, όπως κάνει με το νερό. Σήμερα θα κάνω δοκιμή να φτιάξω λιγότερη κρέμα... Αλλά 150 ή 180....? Τι δίλημμα κι αυτό!!

Nεκταρίτσα ο μπέμπης θηλάζει μόνο οπότε δεν ξέρω πόσο πίνει!Αλλά τον βλέπω οτι τρώει κανονικά.Εχθές έφαγε την κρέμα γύρω στις 7 (είχαμε πάει βόλτα) και στις 9 θήλασε κανονικότατα για τελευταία φορά.Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι κοιμάται καλύτερα το βράδυ γιατί μάλλον είναι πιο χορτάτος!Πλέον του βάζω την πιπίλα και κοιμάται χωρίς τις γκρίνιες και φωνές που με έκαναν να το βάζω στο στήθος.

Και κάτι άλλο έχθές έφαγε την φρουτόκρεμα και στις 10,30 και στις και στις 3 θήλασε κανονικά μετά ξανα έφαγε στις 7!Προγραμμα δηλαδη πουθένα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...