Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φοβερος ο Νικόλας, ακου εκει τι κανει :P. να'ναι καλα το παιδακι! εμενα ο δικος μου εδω και κανενα διωρο ποναει, κολικοι γαρ. τωρα μολις τον πηρε ο αντρας μου και τον κανει βολτες στο σαλονι. γυρω στις δωδεκαμιση του περναει ο πονος οποτε θα τον ταισω και ελπιζω να κοιμηθει καλυτερα σημερα.:roll: καλο ξημερωμα κοριτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

δύσκολη νύχτα είχαμε εχθες. εντονοι κολικοί, πολύ κλάμα μεχρι τη μια το βράδυ, ευτυχως ησυχο ύπνο. σήμερα ξημερωσε δύσκολη μερα επίσης. ήρθε η μητερα μου να μου τον κρατησει όπως κάθε πρωι για να πάω στο γραφειο και μου λεει: Μαρία δεν μπαίνω μέσα έχω καταρροή και με πονάει ο λαιμός μου. συμπέρασμα: μεσα η Μαρία σήμερα, πάλι η δουλειά πίσω συν του ότι ελπίζω να μην μου κόλλησε τον μικρό η μάνα μου συνάχι αυτές τις μέρες (διότι τον ιό τον είχε πριν εκδηλωθει) :shock::-(

καλημερα κ απο μενα!!

makarinaerthei ελπιζω να τη γλιτωσε ο μικρος σου!

εχει ωραια μερα σημερα εδω.περιμενω να ξυπνησει κ ο αντρας μου να την παμε καμια βολτα.

ρε κοριτσια γιατι δεν προχωρανε οι μερες στο τικερακι μου?τι εκανα λαθος?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα και απο μενα σε ολα τα κοριτσια!3 μερα σημερα που ειμαι αρρωστη κ ειμαι κ χειροτερα...που θα παει αυτο?

makmaraki ολα θα πανε καλα!!!μην ανησυχεις αδικα!

elisabeth που τελικα απο οτι διαβασα σε λενε σοφια?σε ευχαριστουμε για το πολυ μοντερνο τικερακι....απο σενα το πηρα.εισαι σιγουρη οτι δεν προχωραει?εγω δεν ειμαι σιγουρη για το αν προχωραει το δικο μου...

εχω 2 ερωτησεις για σημερα...

1η ερωτηση θελω να μου πειτε ενα καλο παρκοκρεββατο γιατι θα το χρειαστω κ επισης τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του...ελευθερια εσυ εχεις ενα πολυ ωραιο...το εχω δει.μπορεις να μου πεις ομως τι κανει?δηλαδη τι το κανει να διαφερει απο τα υπολοιπα?

2η ερωτηση.εγω φοραω τη μασκα συνεχεια μεσα στο σπιτι...προσπαθω να μην την φροντιζω ερχεται η μαμα μου καθε μερα...τι οδηγιες ειχατε απο τους παιδιατρους σας σε περιπτωση που αρρωσταινατε?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Ok!! Ta κατάφερα!!! Έλειψα για 4 μέρες Αθήνα κι έχασα τον μπούσουλα!!! Τι έγινε βρε κοριτσάκια;;; Αλλάξανε πολλά!! Δυσκολεύτηκα να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου αλλά ευτύχως με βοήθησε η ηλιόλουστη!! Ευχαριστώ!!!

Πάω να σας διαβάσω!! ό,τι προλάβω δηλαδή γιατί είναι και 35 σελίδες!!

Καλημέρα!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

sunny καλημερα!

για παρκοκρεβατο δες αυτο της brevi το ροζ εμενα μ αρεσε πολυ κ μαλλον αυτο θα παρω.ειχα δει κ ενα της chicco αλλα πανακριβο 230ευρω εκανε!

για τις μασκες κ εγω αν αρρωστησω θα φορεσω μη κολλησει τιποτε το παιδι κ τρεχουμε.ο παιδιατρος τι σου ειπε?

genuine καλημερα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σε ολες!!Απο χθες προχωρησατε πολυ παλι.Δεν προλαβαινω να διαβασω πια τιποτα

Μακμαρακι δεν νομιζω να κολλησε μπορει να μην ειναι και ωση και να κρυωσε απλα η μητερα σου.

Sunny περαστικα σου κοπελα μου θα περασει που θα παει.Εγω παρκοκρεβατο εχω της chicco εχει αλλαξιερα ενα μηχανηματακι με τηλεκοντρολ που εχει φως δονηση και μουσικη .2 επιπεδα ενα για οταν ειναι μωρακι και ενα κατω οταν θα μεγαλωσει και θα μπορει να στεκεται ορθιο.Επισης εχει και ενα γυμναστηριο με λουτρινα ζωακια το οποιο ομως δεν χρησιμοποιω γιατι νομιζω ειναι πολυ χαμηλα τα ζωακια και δεν βολευει.Τελος ειναι πολυ βολικο γιατι εχει ροδες για να μετακινειται και μαζευει ευκολα για να το μεταφερεις.Κατα τα αλλα 2 κουμπια που ειχε μου χαλασαν απο την πρωτη χρηση αλλα δεν με πειραζει γιατι δεν ηταν κατι σημαντικο!!!Αυτα

Σημερα παμε για το πρωτο εμβολιο.Αγχωνομαι λιγο αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!Απο χθες προχωρησατε πολυ παλι.Δεν προλαβαινω να διαβασω πια τιποτα

Μακμαρακι δεν νομιζω να κολλησε μπορει να μην ειναι και ωση και να κρυωσε απλα η μητερα σου.

Sunny περαστικα σου κοπελα μου θα περασει που θα παει.Εγω παρκοκρεβατο εχω της chicco εχει αλλαξιερα ενα μηχανηματακι με τηλεκοντρολ που εχει φως δονηση και μουσικη .2 επιπεδα ενα για οταν ειναι μωρακι και ενα κατω οταν θα μεγαλωσει και θα μπορει να στεκεται ορθιο.Επισης εχει και ενα γυμναστηριο με λουτρινα ζωακια το οποιο ομως δεν χρησιμοποιω γιατι νομιζω ειναι πολυ χαμηλα τα ζωακια και δεν βολευει.Τελος ειναι πολυ βολικο γιατι εχει ροδες για να μετακινειται και μαζευει ευκολα για να το μεταφερεις.Κατα τα αλλα 2 κουμπια που ειχε μου χαλασαν απο την πρωτη χρηση αλλα δεν με πειραζει γιατι δεν ηταν κατι σημαντικο!!!Αυτα

Σημερα παμε για το πρωτο εμβολιο.Αγχωνομαι λιγο αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα

καλημερα ζωη!το παρκοκρεβαττο που περιγραφεις ποσο το πηρες κ απο που?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κορίτσια αλλη ερώτηση: τα παιδια σας κοιμούνται ήσυχα? εμενα ο δικος μου όλο το βράδυ ειναι στρεσσαρισμενος. κουναει χερια ποδια, βογγαει και βγάζει και ήχους σαν χλιμιντρισμα. πρεπει να ρωτησω τον παιδιατρο. δεν μπορω να καταλαβω αν τον βασανιζει κατι. μακαρι να μιλουσανν απο νεογέννητα...

ΜΑκμαρακι ετσι στην αρχη χυπιοταν και ο δικος μου γα σιγα το εκοψε ομως και τωρα το κανει που και που το πρωι μονο.Δεν ξερω τι ακριβως ειναι αλλα νομιζω κατι με τα εντερικα τους εχει να κανει.Μεχρι να μπουν αυτα σε μια σειρα θελει πολυ υπομονη...

καλημερα ζωη!το παρκοκρεβαττο που περιγραφεις ποσο το πηρες κ απο που?

Εδω ειναι τα δυσκολα καθως στην εγκυμοσυνη μου ημουν κρεβατωμενη και ολα μου τα πηρε η πεθερα μου.Νομιζω το πηρα απο το μαγαζι της chicco που εχει εδω στην θεσ/νικη.Αλλα για καλυτερα θα ρωτησω και θα σου πω

Εδω ειναι τα δυσκολα καθως στην εγκυμοσυνη μου ημουν κρεβατωμενη και ολα μου τα πηρε η πεθερα μου.Νομιζω το πηρα απο το μαγαζι της chicco που εχει εδω στην θεσ/νικη.Αλλα για καλυτερα θα ρωτησω και θα σου πω

σ ευχαριστω.μηπως ειναι ενα γαλαζιο με σκουρο μπλε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...