Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσείς τι μου κάνετε? είχα μάθημα σήμερα και τώρα κατάφερα να κάτσω για λίγο...

είμαι πτώμα.

χτες κοιμήθηκα χάλια και απ το τρέξιμο το σημερινό πάω για νάνι επιτακτικό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αδικο....αλλά μήπως η ζωή είναι δικαιη βρε Άννα? Είναι να μην σου τύχει......τι να πω..πραγματικά, απο όποια πλευρά και να το δεις..λύπη και σου έρχεται να βρίσεις, μαζί..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

krima....................:_( alla pote mi to bazete kato ka8e empodio gia kalo ginontai mono o 8eos kserei.......krima, xreiazetai megali dinami kai pisti se ayti ti ginaika(loukoumaki)!!!eimaste konta tis me 8etiki skpsi kai agapi!emeis edo exoyme boi8isei i mia tin alli kai kseroyme oti ola 8a pane kala loukoumaki kai mi ligizeis!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

δε ξέρω...το θέμα αρρωστιών/θανάτων κτλ μόνο άδικο μπορώ να το δω.

η ζωή κι ας μην είναι δίκαιη αν είμαστε καλά τη παλεύουμε και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τη φέρουμε κάποια στιγμή στα μέτρα μας....

επί ίσοις όροις όμως! όχι έτσι....

Καλημερα...

Κάπως κοιμηθήκαμε...κλάμα για πιπίλα 2 φορές μόνο στις 11 κ στις 3, αλλά εγερτηριο στις 6.45! Τι πράμα καινούργιο είναι αυτό??? Κοιμάται το μεσημέρι 2 ώρες και τις "παίρνει" από το βραδινό?? Δε τη παλεύω να σηκώνομαι τόσο νωρίς. Και η άτιμη είναι μέσα στη τρελή χαρά!

Δοντι ακόμα να σκάσει....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα. Χθες βράδυ τα χρειάστηκα καθώς ο μικρός έκανε 1 λεπτό εμετό. Έβγαλε όλη την κρέμα και λίγο γάλα που είχε προλάβει και είχε πιει. Άλλαξα παπλωματοθήκη, σεντόνια, μαξιλαροθήκες. Εγώ έκανα μπάνιο (ενώ ήδη είχα κάνει) γιατί έριξε τον μισό εμετό μέσα στην μπλούζα μου, άλλαξα εκείνον από την αρχή, ενώ λερώθηκε το χαλί και το κρεββάτι, στο ξύλο.

Δεν ξέρω τι ήταν. Μετά από 1 ώρα έφαγε και κοιμήθηκε ενώ ξαναξύπνησε σε 1 ώρα πάλι και ξανάφαγε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα κι από εμάς! Έχω ένα πιάσιμο στο σβέρκο που δε μπορώ να γυρίσω το κεφάλι προς οιαδήποτε κατεύθυνση!! Έχω και το σακατεμένο πόδι που πάω σαν τη κουτσή... άμα με δείτε είμαι για πολλά γέλια!

Πάλι δεν ήπιε χθες βράδυ και σήμερα το πρωί γάλα. Χθες μόνο 100γρ και σήμερα 70!! Δεν πεινάει μετά από τόσες ώρες????? Μύξες έχουν βελτιωθεί πολύ και εξάλλου του τις έβγαλα. Λέω να μειώσω την ποσότητα της απογευματινής κρέμας μήπως χορταίνει από εκεί για όλο το 24ωρο!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Χθες βράδυ τα χρειάστηκα καθώς ο μικρός έκανε 1 λεπτό εμετό. Έβγαλε όλη την κρέμα και λίγο γάλα που είχε προλάβει και είχε πιει. Άλλαξα παπλωματοθήκη, σεντόνια, μαξιλαροθήκες. Εγώ έκανα μπάνιο (ενώ ήδη είχα κάνει) γιατί έριξε τον μισό εμετό μέσα στην μπλούζα μου, άλλαξα εκείνον από την αρχή, ενώ λερώθηκε το χαλί και το κρεββάτι, στο ξύλο.

Δεν ξέρω τι ήταν. Μετά από 1 ώρα έφαγε και κοιμήθηκε ενώ ξαναξύπνησε σε 1 ώρα πάλι και ξανάφαγε.

Μήπως κρύωσε?? Έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορεί μια ιωσούλα...

Ωχ Ελευθερίτσα περαστικούλια, τίποτα μωρέ, στομαχικά, ή είχε παραφάει και του έκατσε βαρύ ή κανα κρυωματάκι. Αφού μετά όλα καλά, μην ανησυχείς!

Ή μπορεί να παράφαγε και να τον πόνεσε το στομαχάκι...

Ελευθερία πόσα μλ νερό του κάνεις κρέμα? Εμένα η γιατρός στο πρόγραμμα μου είχε γράψει το 200 μλ νερό σαν μάξιμουμ, αλλά έτσι όπως το έγραφε εγώ νόμιζα ότι ήταν το επιθυμητό στο οποίο έπρεπε σιγά-σιγά να φτάσει (έλεγε 30, μετά 60, μετά 90 κοκ και τελείωνε στο 200) Πού να φανταστώ ότι εννοούσε μάξιμουμ και τρόμαξε χθες όταν της είπα ότι τρώει τόσο! Πόσο τρώει εσένα? Λέω να το μειώσω αλλά δεν ξέρω πόσο... 150?

Ελευθερία εσύ ψωνίζεις από ebay??

Εχεις κάποια οδηγία να μου δώσεις, γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει από κει και ετοιμάζομαι για σοβαρή αγορά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...