Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω φιλενάδα απολαμβάνω την ηρεμία μου....

δηλαδη...

τιποτα πιο χαλαρωτικό απο τον άδειο σου καναπε...με εσενα επάνω (και μονο εσενα)

Ασυζητητί.............παλιές απολαύσεις αυτές, τώρα που?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κάνε οτι μπορείς, καταλαβαίνω απόλυτα, μακάρι να έρθετε εδώ που θέλετε, στο σπίτι σας.

Μπα αλλαξα γνωμη....

Κανω βουντου για να μεινουμε Χιο..

αν ειναι να εχω ολη μερα καθε μερα την πεθερα μες τα ποδια μου..

Γεια σας κορίτσια! 2-3 μέρες τώρα με το μπούκωμα ο μικρός δύσκολα πίνει γάλα. Ζήτημα να πίνει 250-300 μλ, βάλτε το ότι δεν πίνει νερό, βάλτε το μήλο... τη δυσκοιλιότητα δεν τη γλιτώνουμε!!!

Τι έπαθε ο καημενούλης??? Σήμερα όλη μέρα δεν είχε κάνει κακά. Τώρα το βραδάκι τον αλλάζει ο Άρης και πάνω στην αλλαγή τον βλέπεις να σφίγγεται, να κοκκινίζει και να μπήζει κάτι παραπονεμένα κλάματα πόνου και έκανε με πολύ ζόρι κακάκια σκληρά και μεγάλα μάλιστα, αφού φοβήθηκα για το ποπουδάκι μέχρι κι ότι θα ματώσει! Φανταστείτε ότι ήταν τόσο σκληρά που ζορίστηκε και αναγκάστηκα να βοηθήσω την κατάσταση... πίεσα κοιλίτσα και αφού είχε φρακάρει ο καημένος... έβαλα κι εγώ ένα χεράκι!

Του έβαλα λίγο χαμομήλι στο τελευταίο γάλα αλλά και πάλι δεν ήπιε πολύ. Κι αύριο μπαίνει και η μπανάνα!! Παναγία μου!!

Διαφημίσεις

Τι να πεις, έχεις δίκιο..να σου πω όμως, περίμενε πρώτα και μετά λες..γιατι πολλοί και πολλές δηλώνουν πολλά πριν αλλά όταν έρθει η ώρα, τα λόγια μένουν λόγια..μπορέι να μην σου έρχεται τόσο συχνά όσο νομίζεις..

Πάω να φτιάξω κανά χαμόμηλο, πολύ βαρυστομαχιά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Τι αυπνιούλες μωρέ....κουτουλαω, παράλληλα ψάχνομαι περί δουλειάς....γ@μ@ τα...

Κεφάκια σήμερα Βελ ε???

Αγγελική....τωρα με τα πεθέρια εκεί κάνετε και σεχ 2-3 φορές????

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Τι αυπνιούλες μωρέ....κουτουλαω, παράλληλα ψάχνομαι περί δουλειάς....γ@μ@ τα...

Κεφάκια σήμερα Βελ ε???

Αγγελική....τωρα με τα πεθέρια εκεί κάνετε και σεχ 2-3 φορές????

΄

Κεφάκια έτσι κι έτσι..τι τα θελα τα κωλοτηγανητά μου λες?Έχω βαρυστομαχιάσει και είναι το χειρότερό μου για βράδυ(α, μαζί με το σεξ για βράδυ, αν δεν πολυθέλω..!!)

Τεσπά, το περιμενα οτι θα ψάχνεσαι για τη δουλειά, ειδικά, μετά και την τελευταία θετική εξέλιξη που είπες, για αυτο έγραψα αυπνιούλες..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Τα νέα από τη παιδίατρο!

Ψηλώσαμε επιτέλους 3 πόντους! Πήραμε 630 γραμμάρια και από εβδομάδα ξεκινάμε λαχανικά και σιγά-σιγά κρεατάκι. Και από τον άλλο μήνα δημητριακά. Γιαούρτι μου είπε από τον 8ο. Στο εμβόλιο έσφιξε τόσο το μυ στο μπουτάκι από το ζόρε του που δεν έμπαινε με τίποτα το υγρό! Έσπρωχνε το έμβολο η γιατρός και με τίποτα να μην μπαίνει! Λίγο ήθελε να λυγίσει λέει η βελόνα και τελικά πετάχτηκε και λίγο υγρό έξω. Μας είπε ότι έχει πολύ δύναμη και τον έβαλε να κάτσει και της έκανε εντύπωση ότι κάθεται εντελώς σταθερά. Από τον 5ο μήνα μας έλεγε ότι κάθεται όπως κάθονται μωρά 7 μηνών.

Στράτα καλύτερα όχι μας είπε λόγω ατυχημάτων αλλά κι επειδή περνάει σε ένα στάδιο που δεν είναι έτοιμο ακόμα να περάσει. Επίσης αργότερα του "μασάμε την τροφή" ουσιαστικά δεν το αφήνουμε να περπατήσει, σηκωθεί, σταθεί με δικές του δυνάμεις. Αν θέλω για λίγο για να περνάει και λίγο την ώρα του δεν πειράζει λέει.

Της είπα ότι τον βάζω στο πάρκο και μου είπε ότι είναι πολύ καλό να μάθει να μένει και να παίζει και λίγο μόνος του κι επίσης να βάλω χειρολάβες όπου αργότερα θα τις πιάνει για να σηκώνεται.

Αυτά...

Ωχου το παιδάκι βρε Νεκταρία..

Ξέρεις εμένα με ανησυχεί να είναι δυσκοίλιος επειδή διαβάζω στο πάρεντς ότι τα παιδάκια με δυσκοιλιότητα σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία τα κρατάνε επειδή φοβούνται τον πόνο. Η πεθερά μου είναι δυσκοίλια. (σιγά που δε θα ήταν!!!! :lol: ) Κι ο άντρας μου αν δεν ήμουν εγώ με τη σωστή διατροφή που του κάνω θα ακολουθούσε τα χνάρια της. Αν πήρε κι ο μπέμπης μου από το σόι...?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...