Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί Ελευθερίτσα μου...? πλακώναν Ελβετοί και στην Κρητη , λόγω διακοπών , και εσύ δεν έδινες σημασια καμμία?:tongue::tongue:

Οι Ελβετοί ήρθαν στην Κρήτη, αλλά εγώ ήμουν στην Αγγλία!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αν σας ενδιαφερει: http://www.thilasmos.gr/istories.htm, έχει στείλει την προσωπκή της ιστορία και η Αγλάια,δεν το είχα δει..4,5 χρόνια θηλασμός...

Το έχω διαβάσει αλλά και πάλι τόσος φανατισμός δεν δικαιολογείται. Παλιότερα 5 χρόνια θηλασμός ήταν κάτι κοινό. Και η Αγλαία έχει ένα παιδί. Αν κάνεις δεύτερο πρέπει να σταματήσεις τον θηλασμό γιατί βάζεις σε κίνδυνο το μωράκι στην κοιλιτσα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας!!!

Δυστυχώς δεν ξέρω να βάζω γκλίτερ για να φέρω κανένα γλυκάκι για την επίσκεψη στο καφέ σας!!!

Είδα που λέγατε για τις αποδείξεις και είπα να σας δείξω αυτό σε περίπτωση που σας διευκολύνει:

http://users.otenet.gr/~ipet96/eforia/

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!!!

τι κανετε?

τωρα λιγο εκατσα και πρεπει παλι να σηκωθω.

εφτιαξα κεικ, γεμιστα στο φουρνο,εκανα μπανιο την μικρη και τωρα χαλαρωνω για να παω να κανω την κουζινα.

Το φιλικό σέξ, είναι, πως να το περιγράψω άραγε:rolleyes:, όταν το κάνετε, και δεν νιώθετε τον ατελέιωτο πόθο και μόνο, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, συμπαράσταση(πες μου αγάπη μου, πως σε βολεύει καλύτερα..), συμπάθεια για τα παχάκια εκατέρωθεν,γρήγορη μετάβαση, αμεσότατη θα έλεγα στην καθημερινότητα(μια που το κάνετε, μια που συζητατε για την ντουλάπα απέναντι που θέλει βάψιμο!)

και η εισαγωγη ειναι ως εξης: μωρο μου να παμε μεσα, αφου δεν εχει τιποτα καλο η τηλεοραση και την ταινια την εχουμε ξαναδει?

θηλαζα για να κοιμηθει, και δεν συγκρατηθηκα απο τα γελια!!!!

πηρε μια τρομαρα...ευτυχως ξανακοιμηθηκε!!!!!!!

η περιγραφη ειναι ολα τα λεφτα!

και ετσι εγινε πασα στις αποδειξεις!

ειμαστε με τα καλα μας που θα σημειωνω ολες τις αποδειξεις????

ο λογιστης μας ειπε, καλου κακου να της βαζουμε σε ενα κουτι και θα δουμε.

Διαφημίσεις

Μάταιο είναι από τώρα νομίζω να καταγράφουμε αποδείξεις. Μπορεί να μας πουν ό,τι είναι άκυρο και να έχουμε κάνει τσάμπα κόπο. Στην Ελλάδα ζούμε, τίποτα δεν είναι σίγουρο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα.....πάω μπας και προλάβω να κοιμηθώ λίγο αν έχουμε τη νύχτα που είχαμε χτες.... Το δόντι μας εκεί που ήταν βουναλάκι, σήμερα έκανε κρατήρα, ο γιατρός λέει έτοιμο να σκάσει σημαίνει πως είναι. Αντε να δουμε....μακάρι να γίνει έτσι γρήγορα....

Να σαι καλά ρε Βελ, πεθαναμε στο γέλιο μιλάμε, ρεσιτάλ όντως.....παπαπαπαπα.

Ωραίο το ecdl, φυτούλιαζα τελείως εκεί, να μη το κοκορευτώ αλλά σε όλα 100 έπαιρνα και προσπαθούσα να κάνω ρεκόρ ταχύτητας η τρελή. Πολύ το γουστάρω το εξελάκι μιλάμε, ε στη δουλειά είμαι η χαρά του vlookup, δουλεύω πολύ με αυτό.

Είμαι σχετικά χαρούμενη, είχαμε ένα καλό βήμα για τη δουλειά που λέω να κάνω σήμερα, παράλληλα με τη χαρά με έπιασε και ένας πανικός, ένα άγχος άλλο πράμα, που πάω να μπλέξω.....αλλά ρε γμτ, για τη Ζωή μου όλα θα τα κάνω, να πάει στο καλό....

Αυτά.............

Νύχτα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σας!!!

Δυστυχώς δεν ξέρω να βάζω γκλίτερ για να φέρω κανένα γλυκάκι για την επίσκεψη στο καφέ σας!!!

Είδα που λέγατε για τις αποδείξεις και είπα να σας δείξω αυτό σε περίπτωση που σας διευκολύνει:

http://users.otenet.gr/~ipet96/eforia/

Δε πειράζει αρκεί η σκέψη..

Αααααααα καλά τωρα το είδα καλυτερα...

Θελει και επωνυμια??????????????

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Έλα κοριτσάκια, πάλι εδώ, λίγο βαρυστομαχιασμένη..ευχαριστώ για το προγραμματάκι,Σοφάκι..με άντρα λογιστή, μέσα στα μέσα είσαι, thanks... θα το δω αύριο καλύτερα..Κυρά -κλοκλο,χαρά της VLOOKUP, "πεθάνατε" απο τα γέλια ποιοι?Ξεφτιλίζομαι και στους άντρες σας τώρα??Ωιμέ...

Πάω κορίτσια, να την αράξω λίγο...εκείνη η Αννούλα , τι κάνει?

Καλά, για τη Χιώτισσα δεν ρωτάω, ένα κι ένα κάνουν δυο, 2-3 φορές την εβδομάδα σεξ, και τα πεθέρια να έχουν μείνει μαζί τους στο μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας...τρεχάτε ποδαράκια μου η Αγγελική, πρέπει να καλύψει το χαμένο χρόνο...:cool::cool:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...