Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστεία , αστεία , τον αγαπάω τον καλό μου...έχω και μια ιδιαίτερη αγάπη στην εθνικότητα τη συγκεκριμένη απο παλιά..για μένα είναι η εγγύηση στην ποιότητα.:wink:

Α, το μωρο μόλις κοιμήθηκε στο βυζί...πως θα τον βγάλω τώρα εγώ έξω, που πρέπει να του κάνω το εμβόλιο που ξέχασα να πάρω μαζι μου την Πέμπτη, και επίσης να πάμε να αγοράσουμε και καρότσι μικρό?

Α, απο πάρκο , επειδή τέθηκε ερώτημα προηγουμένως, εμείς πήραμε ένα όλο με μικρές τρύπες, απο Λητώ, δεν θυμάμαι μάρκα, απο τα πιο φτηνά πάντως, και έχει και κάτι γάντζους ενσωματωμένους για να πιάνεται το παιδί..του αρέσει, ευχαριστημένη είμαι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol:-Οι μετανάστες......................................:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol: Απο τη μια η περιγραφη σου για το φιλικο σεξ απο την αλλη το ανεκδοτο εχω πεθανει στο γελιο!

Τα νεα μας απο παιδιατρο αργοτερα γιατι ο Αρης θελει να περασει αποδειξεις στον υπολογιστη...

Σας φιλω!!!

Εμεις που εχουμε μαζεψει του κοσμου τις αποδείξεις και τωρα μολις ενημερωθηκα απο τον πεθερο (να κ ένα θετικό της επισκεψης) οτι πρεπει να τις καταγραφουμε ολες???????

Εχω λαλησει γιατι ειναι πααααααααααρα πολλες

Syb σημερα εχεις δωσει ρεσιτάλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αλό, αλό! Είμαι στο μάθημα του ECDL και σας διαβάζω. Είστε εθισμός!

Αν περάσω το ECDL χέστε με!!!

Κι εμένα με θυμάμαι να είμαι πριν απο δυο χρόνια ακριβώς σε τάξη για ECDL και να "κλέβω" , αλλά στο facebook..και αγωνία να βγω έξω για τσιγάρο, και να συμπαραστέκομαι σε συνάδελφο που έκανε τότε εξωσωματική , να της δίνω κουράγιο στα διαλείμματα αλλά κατά βάση να αισθάνομαι μίλια μακριά απο μητροτητες , μωρά και λοιπά..

ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.. (άραγε σε δυο χρόνια πως θα είμαστε?)

Y.Γ.To ECDL θα το περάσεις..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Εγγύηση οι Ελβετοί ε? Α ρε Βελ που ήσουν τόσα χρόνια?

Γιατί Ελευθερίτσα μου...? πλακώναν Ελβετοί και στην Κρητη , λόγω διακοπών , και εσύ δεν έδινες σημασια καμμία?:tongue::tongue:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά δεν πήγα για εμβόλιο, δεν χωρούσα στά σημερινά ραντεβού..βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι, να μου πείτε αν ισχύει, γιατί αρχιζω και αισθάνομαι λίγο άσχημα απέναντι στην παιδίατρο μου..ισχύει οτι τους παιδιάτρους του Δμημοσίου, έχουν λέει να τους πληρώσουν απο το φθινόπωρο του 2008? Και τώρα, κάποιοι , άρχισαν και ζητάνε εικοσάευρα..που βαδίζουμε ρε γαμώτο? Δηλαδή, εγω που δεν της έχω δώσει τίποτα όλους αυτούς τους μήνες ..μ@λακία? Αισθάνομαι λίγο άσχημα..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μιλάει και γερμανικά και γαλλικά, μητρική του τα γερμανικά αλλά τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του(πριν έρθει εδώ)έμενε στο γαλλόφωνο τμήμα(Λωζάννη)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...