Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

Expand  

Εννοείται τώρα ετοιμαστήκαμε να πάνε … wish me luck 🍀 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 3
      • Ευχή 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σπασμένες φλεβίτσες!

Από αυτό έχω και γω!

Υπέροχο είναι εεεεεεε? Παραλία φέτος γιοκ. Με μπούρκα θα βγω, θα λέω πως δε με αφηνει αλλιώς ο άντρας μου.

Στο σεχ πονάω βεβαίως, διότι η μικρά με κατέστρεψε εκεί κάτω, ο γιατρός τα μπάλωσε, και το πράμα θέλει τακτική προπόνηση για να....συνηθίσει, αλλά εμείς το κάνουμε μμμμμ όχι τόσο συχνά (ΧΙΏΤΙΣΣΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ) ο άντρας μου και κάθε μέρα όχι δε λέει, αλλά εγώ ροχαλίζω. Σκ@τ@.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το φιλικό σέξ, είναι, πως να το περιγράψω άραγε:rolleyes:, όταν το κάνετε, και δεν νιώθετε τον ατελέιωτο πόθο και μόνο, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, συμπαράσταση(πες μου αγάπη μου, πως σε βολεύει καλύτερα..), συμπάθεια για τα παχάκια εκατέρωθεν,γρήγορη μετάβαση, αμεσότατη θα έλεγα στην καθημερινότητα(μια που το κάνετε, μια που συζητατε για την ντουλάπα απέναντι που θέλει βάψιμο!) -αυτα μπορώ να σκεφτω, φεύγω κιόλας , έχω να κάνω και τα λαχανικά(η καθημερινότητα που λέγαμε:lol: )

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μητερούλα είπε:
Το φιλικό σέξ, είναι, πως να το περιγράψω άραγε:rolleyes:, όταν το κάνετε, και δεν νιώθετε τον ατελέιωτο πόθο και μόνο, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, συμπαράσταση(πες μου αγάπη μου, πως σε βολεύει καλύτερα..), συμπάθεια για τα παχάκια εκατέρωθεν,γρήγορη μετάβαση, αμεσότατη θα έλεγα στην καθημερινότητα(μια που το κάνετε, μια που συζητατε για την ντουλάπα απέναντι που θέλει βάψιμο!) -αυτα μπορώ να σκεφτω, φεύγω κιόλας , έχω να κάνω και τα λαχανικά(η καθημερινότητα που λέγαμε:lol: )

χα χα χα χα καλο!!!!! εισαι θεα αγαπη μου :tongue:.

ωραια περναμε ε;

Καλησπέρα κορίτσια!

Βγήκα το πρωί μια βόλτα στα μαγαζιά με το μικρό να πάρουμε δώρα στις ανηψιές μου, γιορτάζει η μικρή σήμερα και θα πάμε έχουν τραπέζι το βράδυ!

Πάλι θα φάμε, η καλύτερή μου!! Τον έβγαλα, και μέσα που τον έχω πάλι μου κρυώνει, έχει έναν περίεργο βήχα δυο-τρεις μέρες ξερό, θα πάρω τη γιατρό μήπως πρέπει να πάω να τον δει.

Βελ καλό το φιλικό σεχ!! κάπως έτσι κι εμείς!!

Ευτυχώς από τότε που μου ήρθε περίοδος δεν πονάω και είναι πολύ καλύτερα, μια-δυο φορές την εβδομάδα κάπου εμείς, παραπονιέται ο σύζυγος και τι να κάνω? ενδίδω!!

Αγγελική καλό ξεπροβόδισμα στα πεθερικά, άντε να πάνε σπίτι τους!! αμέσως θα νιώσεις καλύτερα θα δεις!!

Μαράκι μεγειά τα δοντάκια!!!!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

mikio είπε:
SK Τέλος! Πού είναι αυτές οι Κυριακές με το χουζούρι, το χουχούλιασμα, τον μαραθώνιο σεξ, το ζεστό καφεδάκι και κρουασάν και την εφημερίδα και μετά τη βολτούλα για φαγητό και ξανά καφέ!

Που τα θυμήθηκες αυτά???Αυτές οι εποχές έφυγαν μια και καλή!

Αλλά δεν πειράζει...Όταν μου χαμογελάει ο ζουζούνος μου, έχω τον κόσμο όλο στα πόδια μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

JimDin είπε:
Ωραίες είναι μωρέ!!!Απλά βγάζεις το σεξ...προσθέτεις και λίγο ντάντεμα και πολλά παιχνιδάκια ...όλα τα άλλα σχεδόν ίδια...απλά στο χουζούρεμα είμαστε 3 πια!!!:P:p:p:p:p

Αχαχαχα! Μπράβο βρε Ντινάκι, πρακτικό μυαλό!

Είναι αυτό που λένε 'να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο'!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kloemak είπε:
Πείτε μου κι εσείς ... τι λάθος κάνω και τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα εχω να σιδερώσω 3 τονους ρουχα, πειτε μου γιατι θα τρελαθω παλι σημερα.

Το λάθος σου είναι ό,τι έγινες μάνα! αχαχαχα

Και εγώ μια από τα ίδια αλλά μ'αρέσει το σίδερο, ΕΥΤΥΧΩΣ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kloemak είπε:
χτες την ώρα που θηλαζε η κορη μου λεει ο μπαμπας...αυτα ειναι του μπαμπα...δανεικα στα χω δωσει για λιγο καιρο και μετα παλι δικα μου ενταξει??

Πώς το βλεπετε εχω σοβαρο θεματακι ε?

Εγώ πάλι δεν τα εμφανίζω καν κατά την διάρκεια του σεξ. Δεν ξέρω, νιώθω άβολα...Φαντάσου να τα ζουλήξει και να πεταχτεί γάλα στα μούτρα του!

αχαχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ααααααα ήθελα να ρωτήσω...

Έχει πάρει καμιά το πάρκο με το χοντρό και αραιό δίχτυ? Ο γιατρός μας είπε να πάρουμε οπωσδήποτε για να μάθει εκεί μέσα να περπατάει.

Καμία πρόταση?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

η περιγραφη σου βελ ειναι ολα τα λεφτα ακομα γελαω!!!

απο την αλλη εγω ειναι το μοναδικο πραγμα που θεωρω οτι κανουμε καλα ακομα με τον αντρα μου και μου θυμιζει οτι ειμαι κ γυναικα εκτος απο μαμα. μην σας πω πως εχει γινει καλυτερο απο ποιοτητα γιατι απο συχνοτητα αντε 2φορες την εβδομαδα. ειναι που ειμαστε ολη μερα μες στη γκρινια και τσακωμενοι και ολο αυτο μεταρεπεται σε παθος φαινετε για να κρατηθει μια ισορροπια.

καλησπερα δεν ειπα!!καλησπερα!!! τι κανετε μανουλες?

εμεις ακομα ψαχνουμε την παιδιατρο που εχει εξαφανιστει. τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις ηταν οτι η μπεμπα ειναι φουλ αλλεργικη στο αυγο(ασπραδι+κροκο) και οχι στο γαλα. καλο μου φαινετε γιατι αλλο το γαλα κ αλλο το αυγο!!!αυτα που εχει το αυγο θα τα παρει απο το ψαρι που θα το ξεκινησουμε γιατι δεν ηταν αλλεργικη.ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο. πανω απολα που μπορς να της δινω γαλακτομικα

ο δημητρης αρρωστος με εμετους. ασε δυσκολα περασαμε

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...