Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όρεξη ουυυυ!!

Ξυπνάω στις 7 (και τα ΣΚ)

SK Τέλος! Πού είναι αυτές οι Κυριακές με το χουζούρι, το χουχούλιασμα, τον μαραθώνιο σεξ, το ζεστό καφεδάκι και κρουασάν και την εφημερίδα και μετά τη βολτούλα για φαγητό και ξανά καφέ!

SK Τέλος! Πού είναι αυτές οι Κυριακές με το χουζούρι, το χουχούλιασμα, τον μαραθώνιο σεξ, το ζεστό καφεδάκι και κρουασάν και την εφημερίδα και μετά τη βολτούλα για φαγητό και ξανά καφέ!

Τώρα οι Κυριακές είναι ακόμα πιο όμορφες ε???:confused:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

...και στην επιστροφή στο σπιτι πάλι σεξ!!!Αχ τι μου θύμισες...τι μου θύμισες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Τώρα οι Κυριακές είναι ακόμα πιο όμορφες ε???:confused:

Ωραίες είναι μωρέ!!!Απλά βγάζεις το σεξ...προσθέτεις και λίγο ντάντεμα και πολλά παιχνιδάκια ...όλα τα άλλα σχεδόν ίδια...απλά στο χουζούρεμα είμαστε 3 πια!!!:P:p:p:p:p

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα σεξομανούλες......:cool:

Πώς είστε κοριτσάκια? Εμέςι εδώ, φάγαμε πριν απο λίγο φρουτόκρεμα,σήμερ αλέω να του αρχίσω και τα λαχανικά, είμαι περιεργη να δούμε πως θα τα πάρει..ο μπαμπάς μας έχει πολλή δουλειά σήμερα οπότε το μωρό είναι συνεχώς μαζί μου, τώρα μπαμπαλίζει, μου χαμογελάει κάθε φορά που γυρίζω το κεφάλι προς το μέρος του,σηκώει το πόδι του, ρίχνει και καμμιά κλανιά , όλα μαζι..:lol::lol:

Από σεξ πάντως, μη ρωτάτε κατά δω..κούραση, και ένα πράγμα άλλο πράγμα αν πλησιάσουμε προς το στήθος μου μεριά, του λέω: ''Αυτά είναι του Λέοντη..." και το πιστεύω, τρομάρα μου. Επίσης,παίζει πολύ το ..φιλικό σεξ , πως να το πω, μάλλον είναι το συζυγικό πλέον..Γίνεται για να γίνει(οτι γίνει, δηλαδή))με το ένα αυτί προς την κούνια πάντα..

Επίση, δεν γουστάρω πια καθόλου το προφυλακτικό, με ενοχλεί ρε γαμώτο, λες και είμαι αλλεργική ένα πράγμα, αυτο δεν συνέβαινε παλαιότερα, καλοσυνήθισα φαίνεται ;).

Αγγελικού, την έχεις την πεθερά σκληρό μαρκάρισμα...δεν την αφήνεις να ανασάνει την κακομοίρα..πάντως κρίμα να μην ξεκουραστείς τελικά, λες και εγώ να πάθω τα ίδια στην Ελβετια , που το περιμένω πως και πως, μόνο για την ξεκούραση?

Κορίτσια, ήθελα επίσης να ρωτήσω, ποια κοπελιά εδώ μέσα, είχε περιπέτειες με ουρολοίμωξη? Ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα σεξομανούλες......:cool:

Πώς είστε κοριτσάκια? Εμέςι εδώ, φάγαμε πριν απο λίγο φρουτόκρεμα,σήμερ αλέω να του αρχίσω και τα λαχανικά, είμαι περιεργη να δούμε πως θα τα πάρει..ο μπαμπάς μας έχει πολλή δουλειά σήμερα οπότε το μωρό είναι συνεχώς μαζί μου, τώρα μπαμπαλίζει, μου χαμογελάει κάθε φορά που γυρίζω το κεφάλι προς το μέρος του,σηκώει το πόδι του, ρίχνει και καμμιά κλανιά , όλα μαζι..:lol::lol:

Από σεξ πάντως, μη ρωτάτε κατά δω..κούραση, και ένα πράγμα άλλο πράγμα αν πλησιάσουμε προς το στήθος μου μεριά, του λέω: ''Αυτά είναι του Λέοντη..." και το πιστεύω, τρομάρα μου. Επίσης,παίζει πολύ το ..φιλικό σεξ , πως να το πω, μάλλον είναι το συζυγικό πλέον..Γίνεται για να γίνει(οτι γίνει, δηλαδή))με το ένα αυτί προς την κούνια πάντα..

Επίση, δεν γουστάρω πια καθόλου το προφυλακτικό, με ενοχλεί ρε γαμώτο, λες και είμαι αλλεργική ένα πράγμα, αυτο δεν συνέβαινε παλαιότερα, καλοσυνήθισα φαίνεται ;).

Αγγελικού, την έχεις την πεθερά σκληρό μαρκάρισμα...δεν την αφήνεις να ανασάνει την κακομοίρα..πάντως κρίμα να μην ξεκουραστείς τελικά, λες και εγώ να πάθω τα ίδια στην Ελβετια , που το περιμένω πως και πως, μόνο για την ξεκούραση?

Κορίτσια, ήθελα επίσης να ρωτήσω, ποια κοπελιά εδώ μέσα, είχε περιπέτειες με ουρολοίμωξη? Ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα

χτες την ώρα που θηλαζε η κορη μου λεει ο μπαμπας...αυτα ειναι του μπαμπα...δανεικα στα χω δωσει για λιγο καιρο και μετα παλι δικα μου ενταξει??

Πώς το βλεπετε εχω σοβαρο θεματακι ε?

Διαφημίσεις

Εμεις κάνουμε 2-3 φορες την εβδομάδα, βασικα δεν εχω πολυ ορεξη αντε να εχω την μία φορά αλλά τι να κάνω...άντρας μου ειναι..δε θελω να λεει οτι εχω ριξει ολη την προσοχη μου στο μωρο.Καλα στηθος δε πλησιαζει εννοειται!!!!!!!

Ειχα κ γω ουρολοιμωξη παλιά syb.

Εσεις Ελβετία να ξεκουραστείτε,δεν εχουν σχέση οι πεθερες εκει με τις δικες μας...

Σημερα παλι δεν εφαγε καθολου φρουτοκρεμα ουτε 1 κουταλιά,τα νευρα μου ειναι κροσσια.Την αφησα και γω νηστικιά και τωρα κοιμηθηκε.

2-3 φορές, την εβδομάδα???..κάθε εβδομάδα???:-P:-P

Καλέ , βάλε καμμιά υποψηφιότητα για την με τις συχνότερες επαφές σε ολάκερο το forum...σοβαρές πιθανόνοτητες να κερδίσεις, θεωρώ..:cool::cool:

Μου αρεσει ο αλτρουσμός σου, "αντρας μου είναι, τι να κάνω??":lol::lol:

Για ουρολοίμωξη, εννούσα σε μωράκι..

Ναι, καλά , να δω και τις Ελβετίδες γιαγιάδες απο κοντά θέλω, γιατι ως τώρα, η δικιά μας έχει οργανώσει ταξιδάκια και στην Αγγλία(να δει διάφορους gardens) και στην Ολλανδία(για ποδηλατάδες)-μόνο στην Ελλάδα δεν έχει έρθει να δει το εγγονάκι της, δεν μπορί και ΠΟΛΥ τ' αεροπλάνα , λέει.....:!::!:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

καλησπεεεερα!

σεξοσυζητηση ε;;;; αχ κοριτσια εγω το εχω ξεχασει και το κακο ειναι οτι το εχει ξεχασει και ο αντρας μου :(... απορω πως γινοταν ωρες ωρες. δεν εχω τον τροπο να τον πλησιασω πλεον και αυτος το ιδιο. με εχει προβληματισει το ολο ζητημα πολυ (όχι τιποτε αλλο αλλα βλεπω το δευτερο παιδι με εξωσωματικη!!!). πρεπει να το ξαναβρω γιατι δεν το'χω. και πως να το'χω δηλαδη που εχω γινει ετσι;292269qvvl874365.jpg

ειμαι στα +6 κιλα, τοο βυζι το εχει παρει η κατω βολτα (:(), η λεκανη μου ειναι σαν αυτη της Μεσογειου, ποναει η πλατη μου, τα χερια μου τα πόδια (αααα ναι και αυτα εχουν γεμισει σπασμενες φλεβιτσες). οπως καταλαβαινετε ειμαι το επομενο sex symbol :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...