Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαντάσου όταν τσαντίζεται να με δαγκώνει στο επίμαχο σημείο. Απαπαπα!

:lol: Κι ο δικός σου που είναι και βαρβάτος άντρας... μη μείνει το τζιτζι σου στο στόμα του να φοβάσαι!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρία υπάρχουν και χειρότερα!Σήμερα είναι η 9η μέρα καθυστέρησης!!!!

Εγώ στη θέση σου θα έκανα τεστ! Αλλά στη θέση μου που έχω μετρήσει και 3 μήνες μετά περίοδο (σε όλη τη ζωή μου έχω δει 2 μόνο φορές μετά από 28 μέρες!) θα περιμένω να τις εκατοστήσω και μετά να κάνω τεστ! Φαντάσου πόσα λεφτά έχω χαλάσει με τον οβάλ κύκλο μου!

Εγώ στη θέση σου θα έκανα τεστ! Αλλά στη θέση μου που έχω μετρήσει και 3 μήνες μετά περίοδο (σε όλη τη ζωή μου έχω δει 2 μόνο φορές μετά από 28 μέρες!) θα περιμένω να τις εκατοστήσω και μετά να κάνω τεστ! Φαντάσου πόσα λεφτά έχω χαλάσει με τον οβάλ κύκλο μου!

Μπά αποκλείται να συμβαίνει κάτι αλλά εχθές που το είπα στον άντρα μου μου λέει¨

"Λες?"

"Μα πώς αγάπη μου αφού δεν..."

"Α!Σε έχω ικάνή εσένα να πιάσει και με την μυρωδιά!!!"

Επειδή τον μπέμπή τον πιάσαμε ουσιαστικά με μία ολοκληρωμένη επαφή εκείνο το μήνα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Α και εγώ τα έκανα το Σάββατο!!!Μένει να κρεμάσω την κουρτίνα αλλά μάλλον όταν γυρίσω θα την έχει κρεμάσει η πεθερά μου!!!

Εμένα η πεθερά μου κρεμάει τις κουρτίνες μόνο της κόρης! Τις νύφες χεσμένες τις έχει!!!!Αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:lol: Κι ο δικός σου που είναι και βαρβάτος άντρας... μη μείνει το τζιτζι σου στο στόμα του να φοβάσαι!!! :lol:

Μην μου λες τέτοια και μου είπε μια φίλη ό,τι η θεία της έχασε την μια της ρώγας με αυτό τον τρόπο. Θήλασε 5 παιδιά, θήλαζε για 5 χρόνια συνεχόμενα και κάπου στην μάχη έχασε ένα λάφυρο!!! Της έμεινε κουσούρι από τον θηλασμό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μην μου λες τέτοια και μου είπε μια φίλη ό,τι η θεία της έχασε την μια της ρώγας με αυτό τον τρόπο. Θήλασε 5 παιδιά, θήλαζε για 5 χρόνια συνεχόμενα και κάπου στην μάχη έχασε ένα λάφυρο!!! Της έμεινε κουσούρι από τον θηλασμό!

ΑΟΥΤΣ!!!!!!!:(:(:(:(:(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ιησούς Χριστός!!!! :lol:

Μπά αποκλείται να συμβαίνει κάτι αλλά εχθές που το είπα στον άντρα μου μου λέει¨

"Λες?"

"Μα πώς αγάπη μου αφού δεν..."

"Α!Σε έχω ικάνή εσένα να πιάσει και με την μυρωδιά!!!"

Επειδή τον μπέμπή τον πιάσαμε ουσιαστικά με μία ολοκληρωμένη επαφή εκείνο το μήνα!

Ναι αμέ! Ου!! Κι εμείς με μία επαφή... ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!! :lol: Δεν αφήναμε μέρα να πάει χαμένη! Τώρα έχω ξεχάσει από πότε έχουμε να...

Καλοί οι πολυέλαιοι αλλά όταν πρέπει να τους καθαρίσεις, μαρτυράς!!!!

Και εγώ έμεινα αμέσως έγκυος και τις 2 φορές και ο γιατρός μου είπε ό,τι κάνω αυτόμαστες συλλήψεις!!! Καλό είναι αυτό τώρα???

Από το άλλο που λέτε και εμείς ίσα ίσα για συντήρηση το διατηρούμε!!! Δεν έχω όρεξη ρε κορίτσια...συμβαίνει και σε εσάς ή εγώ έγινα ανέραστη?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!

Και μες φαγωνομαστε με τα πάντα και μας ειπε η ντοκτορισα οτι ειναι ετοιμα να σκάσουνε μυτη αλλά δε βλέπω τιποτα προς το παρόν!!!!!Για δόντάκια μιλάω!!!

Λοιπον εχθες εγινα εξαλλη μιλαμε..παραθέτω διάλογο:

Α:-Δηλαδη οταν θα ειμαστε στην Αθηνα καθε ποτε θα το βλέπετε το μωρό?

Πεθ:-Αααα καλε κάθε μέρα!!!!!

Α:-Ναι...μμμμ....σε φωτογραφία μπορεί.... (με ξινισμένη μουρη εννοεται)

Θα αρχισω να παρακαλω να μεινουμε Χιο μου φαίνεται για 1 χρόνο ακομη.

Ποσα αλλα κουλά εχω ακουσει δεν εχετε ιδεά, μεχρι και κορη της την ειπε...αντε να φυγει σημερα να ησυχάσω αφου και που ήρθε καλό δεν είδα.κάνει επιτηδες να μου κάνει τα νευρα τσατάλια.

Διαφημίσεις

Όρεξη ουυυυ!!

Ξυπνάω στις 7 (και τα ΣΚ) η φροντίδα για τον μπέμπη ,τον μπαμπά ,το σπίτι ,η δουλειά ...και μέτα και ΣΕΞ!!!!Μπά χλωμό το βλέπω!!!!Που να κάνω και το 2ο!!!Θα με θα με ξεχάσει ο άντρας μου και μου λέιπει τόσο πολύ το μωρό μου!!!Αλλά προς το παρόν μου φτάνουν οι αγκαλίτσες του!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βρε Ντινάκι δεν είναι καλό και αυτό όμως. Δηλαδή νιώθω ό,τι πλέον έχουμε πλατωνικό έρωτα ένα πράμα. Αφού μερικές φορές επιβάλλω στον εαυτό μου να κάνουμε κάτι γιατί και αυτός το παίρνει σαν απόρριψη. Καλές οι αγκαλιές και τα φιλάκια αλλά το σεξ φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική φεύγει σήμερα η πεθερούλα??? Κάνε καλλιά κανένα τάμα να παραμείνετε στην Χίο μέχρι να κάνεις 1-2 παιδιά ακόμα, να τα μεγαλώσεις και μετά να πας κοντά της!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι όντως φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά. Κι όλο όταν βρισκόμαστε μόνοι μας λέω "Θύμισέ μου... γιατί δε σου κάθομαι?" :lol: συνήθως βαριέμαι... Ή προτιμώ να πάω για ύπνο ή έχω νεύρα μαζί του και από το πείσμα μου ΔΕΝ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...