Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρια ευλαβικα το διαβασα ολο κι εγω και με ευχαριστηση!!!

Αν πεις ειχε καιρο πριν γκρινια. Τον τελευταιο μηνα πηγε να στρωσει και ο υπνος της...εμενα απο νεογεννητο κοιμοταν μεχρι το πρωι το παιδακι μου ωσπου αρχισαν να πρηζονται τα ουλα...τον τελευταιο μηνα λοιπον αν και ετρωγε παλι τα παντα δεν ξυπναγε να κλαιει...εκλαιγε το πουλακι μου και μασουσε με το χειλος της τα ουλα με κλειστα τα ματια...φανταστειτε πονο που ειχε....ειναι μαλλον ομως πιο πολυς ο πονος οταν ειναι πρησμενα τα ουλα παρα λιγο πριν σκασουν. αυτο καταλαβα με την κορακλα μου. ουφ!! το πα!!!! το φερα απο δω το πηγα απο κει αλλα βρηκα αυτο που ηθελα να πω...ειδατε ε? 24 ωρη απασχοληση με μωρο, μαμα με iq ποντικιου. ποσο γρηγορα μεγαλωνουν...ποτε ηταν που κουλουριαζοταν πανω μου και ηταν ελαφρια σα πουπουλο...και τα ματακια της ισα που μπορουσε να τα ανοιξει....αχ...το ζουμπουλι μου...το καρδουλινι μου και εχει γινει ολοκληρο μωρο με τα μπουκλακια του με τα ολα του και με τα δοντακια του...αντε μωλε...συγκινηθηκα βραδιατικα

Θα πεθάααααανω απτη νύστα μιλάμε.

Ολη νύχτα.....μα όλη νύχτα ανα μία ωρα κλάααααμα. Βαζαμε πιπίλα και οκ. Μετα από μια ώρα πάλι τα ίδια......

Και στις 6 τπ πρωί ξύπνησε για τα καλά....

Απαπαπα. Δόντια είναι αυτό??? Είναι πρησμένο το καημενάκι.

Και....καλημέρα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κλο κλο υπομονη κοριτσάκι μου, κι εμενα σου λεω το καμαρι μου ξυπνουσε καθε βραδυ που δεν ξυπναγε οταν ηταν νεογεννητη και ποναγε και εκλαιγε με τα ματια κλειστα...για φαντασου ποσο ποναμε εμεις με τους παλιοφρονιμητες, σκεψου αυτα που ειναι νινακια ακομα!

εδω στο νησι λενε πως αμα μια μανα ηξερε ποσο πονα το παιδι της οταν κανει δοντια δε θα το γεννουσε, θελω να πω ειναι υπερβολικη αυτη η προταση αλλα το λενε ετσι για να καταλαβεις τον πονο. βαλε της μουντισαλ.ευχομαι γρηγορα να βγουν τα δοντακια και να παψει να υποφερει το καμενακι!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες τις μαμάδες και τα μωράκια!!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα!!!

Δόντια ακούω!!!Εμείς ακόμα τίποτα!!!!Τα πάντα στο στόμα όμως!!!

Λοιπόν το Παράσκευή το βράδυ ο μπέμπης κοιμήθηκε 9-7 και κάναμε πάρτυ και το Σάββατο κοιμήθηκε 11 (είχαμε κόσμο σπίτι και ο κουτσομπόλης δεν κοιμόταν με τίποτα) και ξύπνησε στις 5 του έβαλα την πιπίλα και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7(βέβαια ένοιωσα απίστευτες τύψεις που δεν τον τάισα και για να μην είμαι αχάριστη μου φτάνει να τον θηλάζω μόνο μία φορά το βράδυ)!!!Σαν κάτι να έχει αλλάξει και κοιμάται το βράδυ το αστεράκι μου !!!Υπάρχει θέμα όμως με το στήθος μου που με πονάει!!!

Εχθές πήγαμε βολτούλα με τον μπαμπά μας και το χαρήκαμε πολύ!!!Ρε κορίτσια όταν το έχει ο πατέρας του δεν με θέλει καθόλου!Μιλάμε πετάγεται ολόκληρός για να πάει στην αγκαλιά του!!!!Τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον!!!Και νόμιζα πως τα αγόρια τα πάνε καλύτερα με τις μαμάδες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα! Κλεοπάτρα δεν εξηγείται αλλιώς... Δόντια μάλλον η καημενούλα. Όλοι σας δόντια θα βγάλετε κι εμείς τελευταίοι μου φαίνεται. Καμιά φορά τσιρίζει κι εμένα στον ύπνο αλλά μάλλον εφιάλτη βλέπει γιατι το κάνει από πολύ μικρός.

Σήμερα έχουμε παιδίατρο άντε να δω τι θα γίνει με τις μύξες!

Επίσης ο καιρός θα μας κουζουλάνει! 15 βαθμούς κάτω σε μια μέρα! Από 29 πήγε 14! Πώς να μην αρρωσταίνεις μετά?

Το ντόπλερ εννοείτε τη συσκευή που είχατε πάρει ε? Πωπω τι μου θυμίσατε τώρα!!! Εμένα με το στηθοσκόπιο στον 8ο να προσπαθώ να βρω την καρδιά του μωρού! :lol:

3η μέρα καθυστέρησης σήμερα! Άι σιχτίρ πια! Εκεί που νόμιζα ότι θα στρώσει μετά τη γέννα! Της μάνας μου που είχε κι αυτη άστατο κύκλο της έστρωσε μετά η γέννα. Από 15 χρονών περίμενα αυτή την ώρα!!! Γιατί δε μου κάνει τη χάρη εμένα?????!!!!!!! Κλαψ!!!!!

Τελικά πράγματι θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φάμε χορτόσουπα γιατί η παιδίατρος μας είπε πως θα μιλήσουμε 10/03 που θα ξαναπάμε!

Τα φρούτα τα τρώμε καλύτερα και μάλιστα τώρα βάλαμε και το μήλο αλλά το τρώμε εναλλάξ!Την μία αχλάδι+μπανάνα την άλλη μήλο+μπανάνα και απο αυτή την εβδομάδα το πορτοκάλι.

Και τις κρέμες το απόγευμα εναλλάξ και αυτές τη μία φαρίν λακτέ την άλλη βανίλια ρυζαλευρο!

Και σχετικά με το θηλασμό εχθές τον τάισα την φρουτόκρεμα στις 10.30 και στις 1 παρά θήλασε κανονικά και ξανά στις 4 και κρέμα στις 6.30.Δεν έχουμε κανένα πρόγραμμα απλά όταν τρώει φρούτα ή κρέμα μετά δεν τον βάζω στο στήθος!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές πήγαμε βολτούλα με τον μπαμπά μας και το χαρήκαμε πολύ!!!Ρε κορίτσια όταν το έχει ο πατέρας του δεν με θέλει καθόλου!Μιλάμε πετάγεται ολόκληρός για να πάει στην αγκαλιά του!!!!Τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον!!!Και νόμιζα πως τα αγόρια τα πάνε καλύτερα με τις μαμάδες!!!

Από αυτόν τον μήνα και μετά πιθανόν να δεις αλλαγή σε αυτό. Μέχρι τώρα λέει τα μωρά γνωρίζουν τη μαμά από την μυρωδιά αλλά από εδώ και έπειτα γνωρίζουν το πρόσωπό της και αρχίζουν να δείχνουν προσκόλληση. Εγώ το βλέπω ήδη στον δικό μου. Μέσα σε 2-3 μέρες έκανε στροφή τρελή λέμε. Εκεί που ήταν κολλημένος στον πατέρα του άμα με δει τον απαρνιέται, τον φτύνει κοινώς, και θέλει την δική μου αγκαλίτσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ούτε εμείς έχουμε πρόγραμμα. Τον θήλασα στις 7, στις 10 παρά αλλιώς δεν κοιμόταν και τώρα όταν ξυπνήσει θα του κάνω λίγη φρουτόκρεμα και όση φάει. Το μεσημεράκι ξανά στήθος, το απόγευμα κρέμα και το βράδυ στήθος. Κάπως έτσι πάει γιατί μάλλον του λείπει το στήθος και το αποζητά πλέον για να κοιμηθεί, όπως έκανε και πιο μικρός!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εγώ έτσι νομίζα οτι θα θελει πιο καλα το μπαμπα της αλλα αμα την εχει αγκαλια και πλησιασω τεινει τα χερακια της να την παρω, ενω πχ με την κουμπαρα μου δεν το κανει αυτο...δεν ξερω...ισως αργοτερα βρουν το σωστο δρομο, τα οιδιποδεια και τα συμπλεγματα της ηλέκτρας, δεν μπορεί, φύση είναι αυτή.

Καλημέρα σας λοιπόν, καλή εβδομάδα να έχουμε! Νεκταρίτσα και εμείς δόντια πουθενά. Αργεί ακόμη είπα ο γιατρός και δεν με χαλάει. Φαντάσου όταν τσαντίζεται να με δαγκώνει στο επίμαχο σημείο. Απαπαπα!

Σας αφήνω. Ξεσηκώνω το σαλόνι μου σήμερα, πλένω κουρτίνες, καθαρίζω πολύφωτα, τινάζω καναπέδες, αλλάζω στρώσεις και ο Θεός Βοηθός!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι για να παρηγορηθείς: Επίσης ο δικός μου όταν είναι με τον μπαμπά την έχει χεσμένη τη μανούλα, όταν γυρίζει ο μπαμπάς από τη δουλειά κάνει σαν τρελός όταν τον βλέπει (μουργκίζει, γελάει, τσιρίζει και ορμάει κατά την πόρτα, αν μπορούσε θα έτρεχε να τον αγκαλιάσει! :lol: ) και τέλος...όταν είναι σπίτι ο μπαμπάς ο μικρός είναι κύριος και θα κάτσει περισσότερο να παίξει μόνος του. Όταν είναι μόνο η μανούλα θέλει αγκαλίτσες και χεράκια...

Καλημέρα σας λοιπόν, καλή εβδομάδα να έχουμε! Νεκταρίτσα και εμείς δόντια πουθενά. Αργεί ακόμη είπα ο γιατρός και δεν με χαλάει. Φαντάσου όταν τσαντίζεται να με δαγκώνει στο επίμαχο σημείο. Απαπαπα!

Σας αφήνω. Ξεσηκώνω το σαλόνι μου σήμερα, πλένω κουρτίνες, καθαρίζω πολύφωτα, τινάζω καναπέδες, αλλάζω στρώσεις και ο Θεός Βοηθός!

Α και εγώ τα έκανα το Σάββατο!!!Μένει να κρεμάσω την κουρτίνα αλλά μάλλον όταν γυρίσω θα την έχει κρεμάσει η πεθερά μου!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...