Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, *Vasoula είπε:

Κρίμα κορίτσι μου!!!αλλά δεν πτοουμαστε!!ούτε σημαίνει πως επειδη δε προχώρησε αυτό δε θα προχωρήσουν τα επόμενα!!!το σκέφτεσαι για 3ης μερας εσύ??

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Μην πτοεισαι όμως.. βήμα βήμα, προσηλωμενη στον στόχο σου εσύ..!

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μεγεια το δόντι Μαρία!

Εμείς ακόμα στριγγλίζουμε και ξυνόμαστε, το καημενάκι!

Του ήρθε του πατέρα μας απογευματινή βόλτα, το ψιλοδαγκώσαμε, ελπίζω μην έχουμε αρρώστιες, θα σαλτάρω!

Πάμε για μπάνιο τώρα, τα λέμε μετά!

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλίτσες και μωράκια! Τι κάνετε? Δοντάκια διαβάζω Μαρία! Είχε συμπτώματα η μικρή σου ότι βγάζει δόντια? Λέω μπας και κανένα μωρό τα περνάει ανώδυνα... ζω με την ψευδαίσθηση ότι ίσως ο δικός μου τα περάσει ανώδυνα... Μπας και με αποζημιώσει για όλα τα άλλα που μας δυσκόλεψε από τη γέννηση ως σήμερα...

Τα νέα μας:

Μύξες ε το κιλό! Βουλώνουμε τα οτρισαλίν με τη σέσουλα, σε σημείο να τρώει και η μαμά μερικές στη διαδικασία! :lol: Κι όλο σα γουρουνάκι κάνει! Αύριο έχουμε εμβόλιο (θα το κάνουμε άραγε?) και μάλλον θα μας πει κι αυτή για κανένα οτριβίν. Δε γίνεται με τόση μύξα! Σχεδόν πνίγεται ο δόλιος!

Eπίσης σκοτώθηκα η ρουφιάνα! :lol: Χτύπησα στον καναπέ το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού! Ξεράθηκα! Δεν μπορώ να το κουνήσω, να το πατήσω...κουτσάθηκα εντελώς! Ελπίζω να μην το έσπασα, ράγισα, έβγαλα... Γιατρό ΔΕΝ πάω αν δεν περάσει σε 2-3 μέρες θα πάω, προς το παρόν και μόνο στη σκέψη να βάλω παπούτσι πεθαίνω!

Άσχετα από το θέμα της Λίζας μας ήθελα να σας γράψω το παρακάτω...δεν το περίμενα ότι θα κουβεντιάζατε περί Αγλαΐας κλπ...

Έχω να σας ανακοινώσω ότι είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που κατάφερα ενώ έβαλα στη ζωή του μικρού από την πρώτη στιγμή το "ξένο" γάλα, ενημερώθηκα ελλιπέστατα περί θηλασμού, δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πίστη ότι δε θα καταφέρω να θηλάσω έστω και δίνοντας συμπλήρωμα πάνω από 40 μέρες... να του προσφέρω έστω και λίγο από το πολύτιμο γάλα μου για 6 μήνες.

Και θα μου πείτε τι σε έπιασε και άρχισες τις εξομολογήσεις... Κορίτσια για εμένα και τον μπέμπη μου ο θηλασμός έλαβε τέλος. Είναι 3-4 μέρες τώρα που δεν ξύπνησε το βράδυ. Την πρώτη είπα ότι είναι τυχαίο, τη δεύτερη ένιωσα ένα κενό... την 3η το μεσημέρι του έδωσα λίγο γιατί ένιωθα λίγο πρήξιμο και βάρος και πλέον τέλος καθώς ούτε χθες ξύπνησε το βράδυ. Νιώθω καλά προσέφερα ότι μπορούσα και αποφασισμένη στο 2ο να τα καταφέρω καλύτερα!

Επίσης θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρει η φίλη μου που γέννησε το 3ο που σας είπα πριν 1 εβδομάδα και της είχα κάνει εντατικά φροντιστήρια τα όσα έμαθα για το θηλασμό έστω και αργά για εμένα... Χθες με πήρε τηλέφωνο απελπισμένη που το μωρό ανά μισή ώρα ζητάει στήθος. Τα δύο πρώτα δεν κατάφερε να τα θηλάσει γιατί νόμιζε κι αυτή όπως πολλές κοπέλες ότι δεν είχε γάλα. Και μισή ώρα της μιλούσα στο τηλέφωνο και της έδινα συμβουλές γιατί ο παιδίατρος της είπε να το βάζει 10 λεπτά σε κάθε στήθος και να μην το βάζει ξανά αν δεν έχουν περάσει τουλάχιστον 2 ώρες! Φαντάζεστε τι θα έσουρνε η Αγλαΐα σε αυτόν τον παιδίατρο που νομίζει ότι έχει να κάνει με μωρό 3 μηνών??? Άσε που ακόμα δεν έχει κατέβει καλά-καλά το γάλα της κοπέλας, κοιμάται κ το καημένο τα 9 από τα 10 λεπτά και πού να προλάβει να φάει? Θα της πάω και το σουίνγκ μπας και το χρειαστεί. Ελπίζω να τα καταφέρει! Έχει πείσμα όμως, δε τη φοβάμαι και καλή ενημέρωση!

Δασκάλα που δίδασκες θα μου πείτε... :lol:

Έχω κι άλλα να σας γράψω αλλά πάω να κοιμίσω μπέμπη που νυστάζει!!!!

Θα τα πούμε αύριο!!!! Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!

Ααααααααααχ συμπεθέρα, έλεγα τη συζήτησή μας στον αντρούλη μου, και πολύ του άρεσε η πρότασή σου....αααααααααααχ με βλέπω έγκυα μαζί σου το καλοκαιράκι συμπεθέρααααααα πρώτα ο Θεός! Αμάν!!

Νεκταρίτσα εγώ το διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον όλο!

Ασχετο, για τη βάφτιση προσανατολιζόμαστε σε φαγητό στο σπίτι μετά την εκκλησία, με μαγείρισσα τη μάνα μου (αυτό το κάνει με χαρά!), μπουφέ εννοείται στο πολύ χαλαρό, χωρίς γκουρμέ πιάτα.

Σαν πολλά βγαίνουν τα ευρά αλλιώς και δε μας βλέπω!!

Και βασικά πιο βολικό για το παιδάκι μου θα είναι αυτό, να το μπανιάρω, να φάει, να κοιμηθεί να ηρεμήσει, οπότε το προτιμώ τελικά!

Επίσης άσχετο, το νινί μου πίνει πολύ νεράκι αναμεσα στα γεύματα, ιδίως μετά τα φρούτα-σούπα-κρέμα, πολύ της αρέσει, προσπαθεί να το πιάσει μόνη της, της έβαλα στο μπιμπεράκι νερού και χερούλια, πολύ πλάκα. Ακόμα δε δοκιμασα κύπελλο.

Πειράζει που πίνει πολύ νερό???

Μπα ε?

Επεξεργάστηκαν by honey

ΧΑΧΑΧΑ!!! "Σιγα" λέει ο άντρας μου "μη διαβάσουν οι φίλες σου όλη αυτή τη γκουμούτσα που έγραφες τώρα που τα είδε"!!!!

Μωρε εγώ τα διάβασα...

και ενταξει εχεις τα δικια σου και μπραβο σου για οτι εκανες..αλλο μου κεντρισε εμενα το ενδιαφέρον.....:lol::lol::lol:

Με λίγα λόγια θες να πεις οτι ο Γιώργης ......

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ?????????????????????????

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκε! Κι εμένα το νερό το φτύνει με τη μία. Ούτε που προλαβαίνει να ξεπλύνει το στόμα του!

Να μην το ματιάσω Αγγελική... Τώρα ένα μήνα κοιμόταν από τις 10 μέχρι τις 5 ή 6 το πρωί που ξυπνούσε, τον θήλαζα και ξανακοιμόταν. Ενδιάμεσα 2-3 φορές ζητούσε χωρίς να ξυπνήσει εντελώς, ίσα που μουρμούριζε, πιπίλα και επί τόπου ξανακοιμόταν.

Τώρα κοιμάται από τις 10 μέχρι τις 7:30-8:00 το πρωί κι ενδιάμεσα θα μουρμουρίσει μες στον ύπνο του 1-2 φορές για πιπίλα για μένα δε μετράει για ξύπνημα. Δλδ δεν ανοίγει μάτια να ξυπνήσει, κλάψει, κάνει διάφορα... Σερί δεν είναι αυτό??

Κλεό πόσα άτομα θα έχετε? Λίγα να υποθέσω... Αλλιώς θα την καταλάβει για τα καλά η μαμά σου τη βάφτιση της μικράς! :lol:

Καλά κ μένα τις πρώτες φορές δεν έπινε κ πολύ, και κάτι γκριμάτσες έκανε.

Αλλά έτσι κάνει με όλα τα καινούργια και μετά τα συνηθίζει.

Μόνο όταν μπήκε το σέλινο έπαθε πλάκα με τη μία, μούγκριζε απτη χαρά της.

Θα έχουμε max 20 άτομα όλοι μαζί με εμάς.

Μη φαντάζεσαι όμως συγκλονιστικά φαγητά κλπ.

Θα πάρω κ μια ωραία τούρτα....αυτά!

Μπαααααααα στο χαλαρό.

Καλησπέρα. Διαβάζω ανελλιπώς το βιβλίο περί ύπνου που πήρα μπας και δω φως!!! Σημειώνω, σχεδιάζω, ελπίζω...τι να πω!

Λέει μέσα και πως να κόψεις το βραδινό γεύμα είτε θηλάζεις είτε όχι.

Νεκταρίτσα είμαστε φιλενάδες σου και φυσικά διαβάσαμε όλο το μήνυμα! Το ό,τι έκλεισε για σας το κεφάλαιο θηλασμός σημαίνει ό,τι τα κατάφερες μια χαρά!!! Τα αντισώματα που περιέχει το μητρικό γάλα τα παίρνει το παιδί είτε πίνει 200μλ την ημέρα μητρικό είτε πίνει 1 λίτρο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σερί είναι αυτό καλέ. Σιγά που δεν θα ξυπνάνε καθόλου! Εσύ καθόλου δεν ξυπνάς σε ένα 10ωρο ύπνο? Γιατί εγώ ξυπνάω at least 2-3 φορές!

Κλοκλο ωραία έτσι, οικογενειακά. Εμείς που θα έχουμε κόσμο και νταβαντούρι είναι να μας κλαίνε και οι ρέγγες! Από τώρα αγχώνομαι πως θα το οργανώσω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α ρε Ελευθερία τακτοποιώντας σήμερα τη ντουλάπα της μικρης, ξέρεις τι βρήκα???

Το doppler!

Πωπωπω τι αναμνήσεις!

Χμ...να σου πω κάτι? Τελικά ανακάλυψα την ημέρα του τοκετού ό,τι αυτό που άκουγα τόσο καιρό στο ντόπλερ δεν ήταν η καρδιά του μωρού αλλά η κυκλοφορία του αίματός μου! Αχαχαχα μουρλές μάνες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμενα πάλι ήταν στάνταρ η καρδιά του μωρού, το έχω ηχογραφήσει κιόλας, το έβαλα και στο γιατρό μου εντέλει και καράφλιασε!

Μάλλον δε το έβαζες στο σωστό σημείο! Είναι χαρακτηριστικό εκείνο το τακα τούκα! Αααααααααααααααααααχ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...