Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, *Vasoula είπε:

Κρίμα κορίτσι μου!!!αλλά δεν πτοουμαστε!!ούτε σημαίνει πως επειδη δε προχώρησε αυτό δε θα προχωρήσουν τα επόμενα!!!το σκέφτεσαι για 3ης μερας εσύ??

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Μην πτοεισαι όμως.. βήμα βήμα, προσηλωμενη στον στόχο σου εσύ..!

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω female! Ειχα ανησυχησει πολυ για το στηθος μου προχθες, οταν εκανα να θηλασω 18 ωρες απο το ενα μου πρηστηκε παρα πολυ και ακομα ποναει. Ελπιζω να προσαρμοστει κι εμενα γρηγορα.

Βασικα αργω ακομα να γυρισω στη δουλεια, ευτυχως...γιατι απ ό,τι φαινεται μας χρειαζεται πολυ υπομονη και πολλεεεεες δοκιμες μεχρι να μπουμε κι εμεις σε μια ρεγουλα!:wink:

Το στήθος προσαρμόζεται πολύ γρήγορα. Και εγώ πανικοβλήθηκα στην αρχή αλλά σε 4-5 μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα!

Εφόσον αργείς να πας στην δουλειά μπορείς να δίνεις στήθος όσο συχνά θέλει η μικρή γιατί αν έπρεπε να πας σύντομα στην δουλειά αυτή η διαδικασία μπορείς να δημιουργούσε θέμα. Ξεκίνα σιγά σιγά με τις στέρεες και εφόσον την ενοχλεί το ρυζάλευρο άστο στην άκρη. Δεν είναι απαραίτητο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία μαρεσει πολυ το προγραμμα των σουπών σας!

Μη σου πω οτι θα το ακολουθησω κ γω..και με αλλα λαχανικά σιγά σιγά.

ΠΟλυ συντηρητική μου φαινεται η δικια μου γιατρίνα.

Της εδωσα λιγο γλυκοπατατα τωρα και εφαγε 3-4 κουταλιες..ετσι λεω μεχρι να ξεκινησουμε σουπες επισημα να της δινω λιγο λιγο καθε απογευμα να συνηθιζει.

Σημερα της εβαλα πορτοκαλι στη φρουτοκρεμα και ξινιστηκε πολυ δεν την ηθελε με τιποτα μεχρι που την πεταξα και της εκανα άλλη.Μετα βεβαια της ειχαν σπάσει τα νευρα απο την αναμονη την επιασαν τα κλάματα και δεν εφαγε καθολου.

Ελπιζω αυριο να το εχει ξεχασει και να τα παμε καλυτερα.

Αγγελική καλύτερα να της βάλεις το πορτοκάλι πάλι σε 1-2 βδομάδες. Από μέρα σε μέρα δεν αλλάζει κάτι. Έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει ό,τι είναι το σωστό.

Εσάς τι σας έχει πει για τις σούπες?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το ρυζάλευρο κι εμένα δε του κατσε καλά και του το σταμάτησα, τώρα εναλλαξ σινλακ και κρέμα βανίλια. θηλάζει 3 φορές ή 4 αναλόγως αν ξυπνήσει το βράδυ!

χτες δε ξύπνησε καθόλουυυυυυυυ!!!

το στήθος δε πρήζεται, μόνο πετάγεται αν το πατάω σαν πίδακας....βελ πες! :lol:

η καθημερινή έχει ωραία cd με παιδικά τραγουδάκια, τα πήρε καμία? το σημερινό το χω διπλό αν το θέλει καμία, η λιλιπούπολη είναι, πολύ καλές εκτελέσεις.

κλοκλο είσαι μέσα? κάτι ξέχασα να σου πω, στέλνω πμ

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια ελπιζω να ειστε καλα και εμεις τωρα καλα ειμαστε!περασαμε μια ιοση με πυρετο μονο η μικρη μου 3 μερες και εγω περασα 2 μερες μια ιογενης με εμετο και διαρροια αφηστε ευτυχως ηταν για λιγο!Καλα εμεις εχουμε φαει και τραχανα που μεσα δεν ειχε αυγα αλλα εγραφε οτι ειχε αλατι και γαλα αλλα ενταξει σε ολα αυταα φιδε πεπονακι κτλπ ολο και κατι εχουν μεσα τεσπα η καθεμια ξερει πως να ταιζει το μωρο της και αναλογα φυσικα και την παιδιατρο!Εμεις τρωμε απο ολα σχεδον παντως απο λιγο εκτος αυγα ψαρια κτλπ ετσι εννοω απο ολα λαχανικα κοτα κρεας ρυζακι κρεμες και 2 φορες την μερα γαλα ξενο!αλλα δεν μπορω να πω οτι τρωμε καλα και πολυ ειμαστε μινιον προσεχει η μικρη μου πολυ!!χιχιχιχι νερο πινει αρκετο δηλαδη οσο χρειαζεται και ζηταει εννοειτε.Ασχετο αν γνωριζει καποια καποιον μεσιτη και μπορει να με βοηθησει θελω να κανω μια πωληση ενα μαγαζι στην αθηνα και εννοιτε θα πληρωθει ετσι!Αλλα δεν θελω να ψαξω ενα τυχαιο απο εφημεριδα.οποια ξερει κατι ας μου στειλει πμ.ευχαριστω.

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

γεια σου μαράκι καλή ανάρρωση και στις 2 σας! για μεσίτη νομίζω πρέπει να ψάξεις στη περιοχή που είναι το προς πώληση ακίνητο, αν δε κάνω λάθος κάθε μεσίτης αναλαμβάνει μία περιοχή.

γεια σου μαρία ν2 με το καλό τα δοντάκια σας να βγουν και ολόκληρα!

ρώτησα δεν έχει αυγά ο τραχανάς. αλλά και να χε δεν έπαθε τίποτα οπότε οκ. και το μητσάκι με τραχανά χωριάτικο τον μεγάλωσα όπως κι εγώ άλλωστε...και πάει λέγοντας...

Γεια σας παιδιά κι απο εμάς..είχαμε πάει Σαλαμίνα βόλτα σήμερα απο το πρωι και επιστρέψαμε πριν απο λίγο...είμαι λίγο κουραμσένη και το χέρι πονάει σταθερά..σε λίγο θα του δώσω γιαουρτάκι , αλλά απο αύριο με κόβω να το ρίχνω στην κρέμα σκόνη με γάλα , για το απογευματάκι..εχτές πάντως , που είχαμε γιαούρτι και πορτοκάλι για πρώτη φορά, όλα καλύτερα και απο φυσιολογικά μας πήγανε..

Μαριτα, να σου ζήσουν τα παιδάκια, μα πραγματικά εμένα στη συνάντηση μου φανήκαν τα μεγαλύτερα και πιο ώριμα στο πρόσωπο , όλων μας..φτου ,φτου φτου σκόρδα τα διδυμάκια μας..

Με το καλό και τα υπόλοιπα δοντάκια σε όλα τα μωρά, χωρίς πόνο εύχομαι..

Μπέρδεμα με τις στερεές, τους θηλασμούς, τις αντικρουόμενες απόψεις παιδιάτρων, φασκελοκουκούλωστα ..

Γει σου Μαράκι, περαστικούλια, απο μεσίτες δνε σκαμπάζω τίποτα, για βάλτο και στο parents.gr, ίσως..

Πάω κάτω γιατί αρχιζουν τα παράπονα τα αγόρια μου...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...