Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εντάξει αυτό ήταν χτύπησε τελικά! ήταν θέμα ώρας! έφαγε τα μούτρα του στη μπανιέρα κι έχει ένα γδάρσιμο στο λαιμό! εμ όποιος πηδάει πολλά παλούκια...!!!! τα νεύρα μου κρόσσια, άει στο καλό του πια!!!!!

καληνύχτα φιλενάδες!!!!

Καληνύχτα βρε κορίτσια, ο δικός μου έχει άστατο ύπνο και θα την πέσω διπλα του..βρε Άννα, τι μας περιμένει, αυτο μόνο έχω να πω, κουράγιο και τίποτα άλλο, συμπεθερούλα, ξεμυτίζεις βλέπω σιγά σιγά..είσαι χαλαρά ή θα αμπολήσεις ..μελάνι και θα μας την "κάνεις" απότομα??:lol::lol::lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα....επιτελους εφυγε η σκονη, ειναι μια τελεια μερα σημερα!

Βρηκα λιγο χρονο να διαβασω μερικα ποστ σας και βλεπω οτι μαλλον εχετε μπει ολες πια στις στερεες....εμεις απο την αλλη εχουμε προβλημα, ξανακυλισε με τη γοπ-γι αυτο και εξαφανιστηκα παλι- και γενικα το στομαχι της ειναι χαλια μονο με το ρυζαλευρο-σκετο κιολας!

Η Αγλαια μου εγραψε τα παρακατω:

"

Λιζα Ν.

Η παιδιατρος ειπε σε 20 μερες να εχουμε το κατωθι προγραμμα

πρωι γαλα

δεκατιανο φρουτοκρεμα

μεσημεριανο σουπες

απογευματινο ρυζαλευρο

βραδυνο γαλα....

aglaia

ο παιδίατρος είναι επικίνδυνος για την υγεία και την ανάπτυξη του μωρού

οι οδηγίες λένε: ανεμπόδιστος θηλασμός μέρα και νύχτα όλο το δεύτερο εξάμηνο της ζωής

ο παιδίατρος σου έδωσε πρόγραμμα για παιδιά που δεν θηλάζουν και ΠΡΕΠΕΙ να μειώσουν δραστικά το γάλα που πίνουν γιατί είναι επικίνδυνο να πίνουν περισσότερο αγελαδινό γάλα σε σκόνη

1. ρυζάλευρο δεν θα δώσεις καθόλου

2. θα ξεκινήσεις (αν δεν ξεκίνησες) με τα φρούτα σκέτα αλεσμένα. Αν ξεκινάς τώρα, ένα φρούτο κάθε φορά. Δεν υπάρχει λόγος να αναμιγνύεις φρούτα.

3. αφού περάσουν 2-3 εβδομάδες με τα φρούτα και νομίζεις ότι το παιδί είναι έτοιμο, ξεκινάς τις σούπες: λαχανικά στην αρχή, λαχανικά και κρέας στη συνέχεια

4. Για την ώρα δύο γεύματα στερεών είναι πολύ καλά, δεν χρειάζεται να προσθέσεις άλλο

5. Μετά το γεύμα προσφέρεις στήθος, αν δεν έφαγε καλά θα συμπληρώσει το γεύμα.

6. Μείνε μακριά από κάθε πολύ επεξεργασμένη τροφή: ρυζάλευρο και κάθε τι που δεν θυμίζει τροφή στο φυσικό περιβάλλον (το ότι είναι βιολογικό δεν σημαίνει ότι είναι καλή τροφή, σημαίνει απλώς ότι δεν έχει φυτοφάρμακα)"

Λογικο προγραμμα μου ακουγεται. Εσεις κοριτσια τι λετε?

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Καλημερα...

Λιζακι τι κάνετε?

Ηθελα να ξέρα,με ποιο δικαιωμα η Αγλαϊα βαφτίζει "επικινδυνο" τον παιδίατρο σου?????

Ειναι μηπως η ίδια γιατρός και μπορει να κρίνει???

Ουσιαστικά το ιδιο πράγμα με τον παιδιατρο σου είπε αν το καλοσκεφτείς!!!!!!!Απλα αφαιρεσε το ρυζαλευρο.

Στο μεγαλυτερο ποσοστο εδω μεσα ολες το ιδιο ακολουθουμε,το ιδιο που σου ειπε κ ο γιατρός σου.

Σε εμενα ειπε:

γαλα

φρουτο (ανα 3 μερες προσέθετα και ενα νέο τωρα τρωμε αχλάδι-μηλο-μπανανα)

σουπα

γαλα ή κρεμα βανιλια 1-2 φορες την εβδομάδα

γαλα

Απλα η γνωμη μου ειναι οτι το να προσφέρεις στήθος μετα απο κάθε γευμα δε θα οδηγησει ποτε το παιδι στον απογαλακτισμό.Το παιδι πρεπει να μαθει να τρωει,αν ξερει οτι εχει σιγουράκι το στηθος ισως να μη δειξει τοσο ενδιαφέρον για τις νέες τροφές.

Εγω προσωπικα σταματησα να δινω στηθος μετα τη φρουτοκρεμα.Αυτο βεβαια το εκανα σταδιακά όχι απο τη μια μερα στην αλλη.Τωρα εσενα επειδη εχει το θεμα με το γοπ ίσως να σου πάρει παραπάνω χρόνο. Πάντως σουπες θα ξεκινησουμε σε καμια βδομάδα.

Θα σου πουνε και τα αλλα κορίτσια.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

καλημέραααα

αέρας φουλ θα μας πάρει τις τέντες έτσι όπως πάει!

ησυχία εδώ βαριέμαι, λείπει ο μεγάλος γιος κι ο μικρός κοιμάται. έχω πάρει μια τσάντα γεμάτη περιοδικά και κυριακάτικες και αράζω με καφέ....

ωραία...

μαγειρεύω και μακαρόνια με κιμά.

ο μανού θα φάει πάλι κοτόπουλο με τραχανα.

Βίκυ το προγραμματάκι όλα τα παιδάκια το κάνουν αυτό πια, ίσως με τις στέρεες μειώσει τη γοπ, επειδή δε θα μπαίνουν στο στομαχάκι τόσα υγρά ή δε παίζει? δε ξέρω βρε καλό μου κι αυτό πια με τα κατηγορώ στους παιδιάτρους βαρετό μου φαίνεται πια! για να μη μιλήσω για το φανατισμό κατά της σκόνης.....οκ....φτάνει τόσο....

γάλα μετά από κάθε γεύμα? δε το κάνω προσωπικά.

το ασβέστιο απορροφάει το σίδηρο, ακόμα και τα χαπάκια στην εγκυμοσύνη μας με διαφορά ώρας δε τα καταναλώναμε?

αυτά....

Διαφημίσεις

καλως την Αννουλα!!!!

πες τα και συ η πιο εμπειρη!!!!!!!

Ναι συνηλθε η καημενουλα, μιλαμε για πολυ εμετο ομως.Τεσπα

Σημερα ειχαμε αλλη ιστορία.

Μας πηρανε να παμε για καφε που εχει τοσο ωραια μερα και ο άντρας μου δεν ηθελε γιατι δεν ειναι λεει σωστο να τους αφησουμε στο σπιτι με το μωρο και μεις να φυγουμε.

Εξαλλη εγινα μιλαμε.Δηλαδη ηρθανε και μια βολτα οι δυο μας δεν πηγαμε,πουθενα.

Ουφ......τα νευρα μου ομως.

κρίμα ωραία θα περνούσατε...εγώ μοναξιές αλλά το βράδυ έχω έξοδο με την εδώ κουμπάρα για φαγητό λόγω γενεθλίων της....άντε να πω καμιά κουβέντα ο ερημίτης.

έχω κι έναν πονόλαιμο άστα να πάνε...

καλημέρες πολλές από μένα και τους μπεμπάκους μου. διάβασα μερικά από τα νέα σας κορίτσια. πολύ στεναχωριέμαι που δεν έχω χρόνο να τα λέμε καθημερινώς αλλά χαίρομαι να διαβάζω ότι είστε καλά και ότι τα μπεμπάκια σας προχωράνε καθημερινά σε νέα "κατορθώματα".

Βελουδίτσα, που παρεμπτιπτώντος ελπιζω και εύχομι να πάνε όλα καλά με την μετάταξη, δηλαδή από τον 8ο δίνουμε κανονικά το απλό γιαούρτι; μακάρι γιατί τα επιδόρπια δεν είναι καν γιαύρτια.

Άννα, επαναλαμβάνομαι αλλά..., κούκλος ο Μανού, γλύκας. Honey περαστικούλια στην Ζωίτσα. Αγγελική μάλλον στην έχει σπάσει και συνδέεις όλα αρνητικά με τα πεθερικά. και εμάς ο μπέμπης χθες έκανε δύο φορές εμετό χωρίς να κάνει βήμα και χωρίς να ειναι αρρωστούλης, μέσα στο πρόγραμμα΄μάλλον είναι και αυτά.

εμείς την παρασκευή είχαμε γιατρό. οι μπέμπηδες έχουν φτασει 8,8 και 8,4 κιλά 73 και 72 πόντους αντίστοιχα ενώ έχουν και από δύο δόντια έκαστος. τους κάτω κοπτήρες. κανένας από τους δύο δεν μας έκανε γρίνιες με αυτά τα δόντια ελπίζω μην πονέσουν πολύ και στην συνέχεια τα παιδάκια μου. μεγαλώνουν! έχουν μάθει να στριφογυρίζουν από μπρούμητα ανέσκελα και τούμπαλιν. φαντάζομαι ότι κοντά ειναι ξεκινήσουν να μπουσουλάνε. τι καλά...

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημερα...

Λιζακι τι κάνετε?

Ηθελα να ξέρα,με ποιο δικαιωμα η Αγλαϊα βαφτίζει "επικινδυνο" τον παιδίατρο σου?????

Ειναι μηπως η ίδια γιατρός και μπορει να κρίνει???

Ουσιαστικά το ιδιο πράγμα με τον παιδιατρο σου είπε αν το καλοσκεφτείς!!!!!!!Απλα αφαιρεσε το ρυζαλευρο.

Στο μεγαλυτερο ποσοστο εδω μεσα ολες το ιδιο ακολουθουμε,το ιδιο που σου ειπε κ ο γιατρός σου.

Σε εμενα ειπε:

γαλα

φρουτο (ανα 3 μερες προσέθετα και ενα νέο τωρα τρωμε αχλάδι-μηλο-μπανανα)

σουπα

γαλα ή κρεμα βανιλια 1-2 φορες την εβδομάδα

γαλα

Απλα η γνωμη μου ειναι οτι το να προσφέρεις στήθος μετα απο κάθε γευμα δε θα οδηγησει ποτε το παιδι στον απογαλακτισμό.Το παιδι πρεπει να μαθει να τρωει,αν ξερει οτι εχει σιγουράκι το στηθος ισως να μη δειξει τοσο ενδιαφέρον για τις νέες τροφές.

Εγω προσωπικα σταματησα να δινω στηθος μετα τη φρουτοκρεμα.Αυτο βεβαια το εκανα σταδιακά όχι απο τη μια μερα στην αλλη.Τωρα εσενα επειδη εχει το θεμα με το γοπ ίσως να σου πάρει παραπάνω χρόνο. Πάντως σουπες θα ξεκινησουμε σε καμια βδομάδα.

Θα σου πουνε και τα αλλα κορίτσια.

Αχχχχχχχ πες τα χρυσόστομη!!! έλεος και νομίζω ότι είμαι εγώ η παράξενη. από την ώρα που το είδα τσατίστηκα και θέλω το γράψω!

Επιπόλαιο, ανεύθυνο και επικίνδυνο είναι κάποιος χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση να χαρακτηρίζει επικίνδυνο το γάλα που χιλιάδες γονείς δίνουν στα παιδιά τους. δήλαδή σύμφωνα με την λογική αυτού του μηνύματος οι δύο φορές γάλα σκόνη την ημέρα δεν ειναι επικίνδυνες και οι δυο και μισή είναι;

λίγη περισσότερη σοβαρότητα στον χειρισμό θεμάτων που αφορούν γονείς με παιδια σε ευαίσθητη ηλικία δεν θα έβλαπτε. Καλός ο θηλασμός και τα οφέλη του δεν τα αμφισβητεί κανείς αλλά, έλεος πια με αυτή την μονομανία. Όσα παιδιά δεν θήλασαν ή δεν θηλάζουν δεν πίνουν επικίνδυνο γάλα, μπορεί να πίνουν ένα γάλα που δεν τους προσφέρει τα ίδια πολύτιμα συστατικά αλλά μέχρι να φτάσουμε να το χαρακτηρίζουμε επικίνδυνο η απόσταση τεράστια και λίγη προσοχή δεν θα έβλαπτε.

Επεξεργάστηκαν by marita

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...