Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δική μου η παιδίατρος η πρώην πάνω στη θεσ.νικη έλεγε προτιμότερα τα γιαούρτια τα παιδικά λόγω του ότι είναι πιο ενισχυμένα σε σίδηρα, πρεβιοτικά κτλ.

advance έπαιρνα και νουνου, μακριά από φαγε μου λεγαν.

ό,τι τρώνε τα μωρά, αν φάνε και το κανονικό οκ. κουκάκι και όλυμπος μου είχαν προτείνει.

δε πειράζει βρε παιδιά ας έρθει το τρίτο με το καλό σε λίγους μήνες κι ας είναι ό,τι θέλει, καλοδεχούμενος κι άλλος ένας γιος, αφού το χω με τ αγόρια... μπορεί να ναι της μοίρας μου γραφτό :wink:

πολύ κλάμα ο μανού, άσχημο το θέμα δόντια! περαστικά στη ζωίτσα μου! και το μητσάκι με αντιβίωση το χω....παρεπιπτόντως αύριο θα πάει με παπποδογιαγιάδες εκδρομή στη χαλκίδα για φαγητό. γι αυτον είναι η ζωή αχ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βελ μπορείς να του δίνεις και λαχανικά το απόγευμα, πχ. πουρέ καρότο και διάφορες άλλες συνταγές που μελετώ και μόλις καταλήξω θα πειραματιστώ. Το γιαούρτι σαν τροφή είναι πιο βαριά από το γάλα και φαντάζομαι και από την βανίλια, γι'αυτό το δίνουν λίγο αργότερα. Βιολογικές κρέμες δοκιμάσατε εσείς? Όχι ό,τι στις συστήνω ανεπιφύλακτα αφου ακόυω και ξανακούω ό,τι δεν είναι ελεγμένες.

Κλοκλό περαστικά στην Ζωή. Θέλω φώτο με κοτσίδι και δόντι όταν σκάσει μύτη, μην με ξεχάσεις!!!

Άννα περαστικά στον Μητσάκο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία, θα πρέπει να αρχισω ούτως ή άλλως λαχανικόσουπα το μεσημέρι, το αφήνω να το αρχίσω σε κανά 2-3 ημέρες, να μην του έρθουν όλα μαζεμένα..βιολογικές κρέμες , όχι δεν έχω κοιτάξει..μόνο ένα ρυζάλευρο της holle έχω στο ντουλάπι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αννούλι, κι εγώ προς Όλυμπος προσανατολίζομαι ούτως ή άλλως, αυτά καταναλών ω και εγώ..αλλά δεν ξέρω αν μπορώ απο τώρα, βρε Ελευθερία, ρώτα αν μπορείς και εσύ τον παιδίατρό σου..και εγώ θα τηλεφωνήσω στη δικιά μου τη Δευτέρα..

Α, ρε Μήτσο..για σένα είναι η ζωή παιδί μου..διασκέδασέ το..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

μακάρι.....

μακάρι και ο δικός μου.....

η μαρμάγκα της έκοψε τη σύνδεση καθώς φαίνεται.....

το μεσημέρι ο μανού έφαγε κοτόπουλο με τραχανά χωριάτικο!

ό,τι να ναι κάνω....

πολλήηηηηη γκρίνιααααααα

Αννούλα, νομιμοποιείσαι κοριτσάκι μου να κάνεις ότι θες..λογω εμπειρίας..αλιμονο σε εμάς, που πάμε σαν τις κότες..

Κατεβάινω κάτω παιδιά, δεν με αφήνει ο μικρός, γκρίνια πολλή και δεν μπορώ και να τον συγκρατήσω εύκολα, λόγω χεριού, πάμε πάρκο...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλησπερα!

τι κανετε?

και εσεις ταλαιπωρια με δοντια που δεν βγαινουν?

εχθες ύστερα απο 3 βράδια σερι, κοιμηθηκε κανονικα.

κανονικα, σημαινει 9 κοιμηθηκε, ξυπνησε 12 κλαιγοντας (απο πονο μαλλον διοτι με το που την θηλασα για 3 λεπτα ξανακοιμηθηκε) και κανονικα στις 5 το πρωι για 10 λεπτα.

και 7,30 αρχισε να κουνιεται και να ξυπναει.

φαγητο, 3η μερα που τρωει μεσημεριανο καροτακι.

το τρωει χωρις να βγαζει εξω πολλα. Θηλασμος, καροτο, θηλασμος.

αυριο θα δωσω μονο καροτο και θα δουμε (χωρις θηλασμο).

με τα φρουτα ειχα ασχημη εμπερια την προηγουμενη βδομαδα.

με το που το ακουμπουσα στα χειλια της μας ακουγε ολη η γειτονια.

τι αχλαδι, τι μηλο δοκιμασα, ωμό ή βρασμενο, με δικο μου γαλα μεσα ή σκετο.

τελικα, ξεκινησαμε με λαχανικα και μολις φτασει να τρωει ενα γευμα λαχανικα θα βαλουμε και φρουτα. διαβασα πολλες μαμαδες που το εκαναν ετσι και απο το να καθεται και να χτυπιεται προτιμω να τρωει!!!!

α και το καλο, με το που καθεται στο καρεκλακι τα κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το εχει πιασει το νοημα αλλα λιγο της εχει ξεφυγει :-)

οσο για το σιροπι, Νεκταρια, μακαρι να ησουν κοντα ή να της τηλεφωνουσες να της τα ελεγες εσυ. δυσκολευομαι να τα πω, ΑΛΛΑ το ειπα στο αντρα μου. μια φορα εγινε, στην δευτερη θα απαντησω. απλως λυπαμαι διοτι η δουλεια μου πλεον παει για κλεισιμο.

δεν την εμπιστευομαι πλεον και αν δεν βρεθει αλλη λυση μαλλον θα περιμενω 1 μηνα ακομη να φτιαξει ο καιρος και θα την παιρνω μαζι μου.

ελισάβετ αρχή είναι ακόμα καλή μου, βάζε εσύ τις φωνές και θα εισακουστείς κάποια στιγμή δε μπορεί. να απαιτείς από τώρα αυτό που θες με έντονο τρόπο και μία δύο θα συμμορφωθούν αλλιώς μαζί σου η μικρή προς το παρόν τουλάχιστον.

Διαφημίσεις

έχει τρελό αέρα εδώ! και όλη τη μ΄ρα μια σκόνη που δεν έβλεπες μπροστά σου! πολλή άσχημη ατμόσφαιρα στην αθήνα...να δούμε με τον αέρα αν θα καθαρίσει το τοπίο.

εσείς κάτω οι κρητικές θα στε χειρότερα μάλλον λόγω πιο κοντά στην αφρική ή χαζά λέω?

σε λίγες μέρες μπαίνει ο μάρτης!!! απίστευτο!!! πως πέρασε σχεδόν ο χειμώνας.....

Αλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!:lol::lol:

Ειναι κανεις εδω?????????

Μου λειπετε!!!!!!!

Πασχίζω να σας διαβασω κάθε φορά..ουφ...

Τα νέα θα σας τα πω απο Τριτη...

Σημερα ειχανε λυσαξει τα πεθέρια να παμε εκδρομή..εγω δεν ηθελα καθολου,λογω αποστασης-στροφών κτλ...αλλά τι να κάναμε?????:mad:

ε πηγαμε και μεις και στην επιστροφη θα κατεβαιναμε για φαγητο σε ενα μαγαζι και λιγο πριν φτασουμε κάνει το τουλουμπάκι έναν εμετο τρικουβερτο,πρωτη φορα το κοριτσάκι μου, μεσα στο αμαξι,και γυριζω και λεω στον άντρα μου "τα βλέπεις με τις βόλτες??? παμε σπιτι ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ"

Γυρισαμε άρον άρον.Το παιδάκι μου εκλαιγε ποση ωρα μωρε.

Καταλαβαινετε τι σιχτιριασμό τους έριξα ετσι????????

Κ οχι τιποτα αλλο, ηταν η 2η μερα σημερα που εφαγε ολη της τη φρουτοκρεμα η καημενουλα και την έβγαλε ολη.γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αννουλα να το χαιρεσαι το αντρακι σου και ναι θα έρθω να συμφωνησω με την αγαπημενη μου syb...αλλαξε τιτλο στο τικεράκι γιατι τον βλέπω και τον 3ο υιό να καταφτάνει!!!!!

Κ γω κανονικό γιαουρτι θα ηθελα να της δωσω, αυτα τα advance κτλ δε τα πολυσυμπαθώ.

Τελος χρονου για μενα τωρα, ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα..

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!!!

μας λείπεις ναι!!!!

άκου εμετό το μωρό! θα ταλαιπωρήθηκε ε?

το μητσάκι μου ριξε κάτω γεμάτο το κουβά σφουγγαρίσματος με βρώμικο νερό! πλημμύρισε όλο το μπάνιο! μούσκεψαν κάλτσες/παντόφλες/κι αυτός ολόκληρος! και μάλιστα τη στιγμή που είχα το μωρό μες τη μπανιέρα και το πλενα!:mad:

μας λείπεις ναι!!!!

άκου εμετό το μωρό! θα ταλαιπωρήθηκε ε?

το μητσάκι μου ριξε κάτω γεμάτο το κουβά σφουγγαρίσματος με βρώμικο νερό! πλημμύρισε όλο το μπάνιο! μούσκεψαν κάλτσες/παντόφλες/κι αυτός ολόκληρος! και μάλιστα τη στιγμή που είχα το μωρό μες τη μπανιέρα και το πλενα!:mad:

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ:cry:, μάνα κουράγιο...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...