Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 29/1/2025 at 10:36 ΜΜ, Anastasia2005 είπε:

Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...

Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄

2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά; 

πρίν από 37 λεπτά , MK2012 είπε:

Όντως έτσι λέγεται, βλακείες λέω. Έχω ξυπνήσει κ από τις 5 το πρωί κ κοιμάμαι όρθια.  Ωοληψια Β φάσης λέγεται 

Βγήκε η Ε2 μου, μόλις με πήραν κ είναι πολύ καλή λέει (332) οπότε πάω ξανά Δευτέρα για υπέρηχο και παίρνω ovitrelle γιατί μπορεί να πάμε για ωοληψια πάλι. 

Αμάν πια κι αυτοί! Εδώ καιγόμαστε περιμένουμε τόσες γυναίκες να μάθουμε γι αυτή τη βλαστοκύστη! 🙄
      Δεύτερη ωοληψία σε φυσικό, πολύ καλά πάει αυτό, για να δούμε πως θα είναι αυτό το ωάριο 🤞 καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια...όλα καλά και εδώ...είχαμε βγει βολτίτσα και πριν απο λίγο επιστρέψαμε και δώσαμε το γιαουρτάκι μας, πήρα Δέλτα Advance, λευκό μεν, πολύ ζάχαρη δε..λοιπόν, δεν το έτρωγε και πάλι με τίποτα και τι έκανα? -αλέθω λίγο φρούτο (μπανάνα και αχλάδι) και το αναμιγνύω...ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕ..το έφαγε, ήθελε κι άλλο, μεγάλη διαφορά, τόση που σκέφτομαι , να τρώμε δις ημερησίως το συγκεκριμένο -δηλαδή , το πρωι αντί για φρούτα σκέτα, να τρώμε γιαούρτι με φρούτα, όπως και το απόγευμα, αντί για γιαούρτι σκέτο , να τρώμε γιαούρτι με φρούτα πάλι, μοιρασμένες οι ποσότητες ..τι λέτε κι εσείς?

Α, ήθελα επίσης να ρωτήσω , αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν μπορούμε να δίνουμε στα μωρά γιαούρτι κανονικό..ή μπορούμε τελικά ?Πείτε με τρελή, αλά όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα παιδικό γιαούρτι χωρίς ζάχαρη, οποιασδήποτε μορφης(δεν είμαι τόσο κατά της ζάχαρης, άλλωστε τα φρούτα έχουν φυσικά σάκχαρα,και τα δίνω πανάνετα δεν πιστεύω οτι το παιδί δεν θα έρθει σε επαφή με τη ζάχαρη και είναι ΟΚ)αλλά το αισθάνομαι σαν ψιλοκρίμα τώρα που χτίζει βάσεις το παιδί, να το κάνω εγώ σκλάβο της ζάχαρης και της γλυκιάς γεύσης..Έτσι όπως τον είδα σήμερα, πιστεύω οτι αν του ανακατεύω γιαούρτι χωρις προσθήκη ζάχαρης με όσο φρούτο θέλει , θα το προτιμήσει σίγουρα απο σκέτο επιδόρπιο γιαουρτιού με αρώματα και ζάχαρες(που είδα οτι δεν του αρέσει..)..Δνε ξέρω, τι λέτε και εσείς, και οι παιδιάτροι σας..Απο ότι το έψαξα πάντως λίγο εδώ μέσα , οι ομοιοπαθητικοί προτείνουν κανονικά γιαούρτια, αν όχι κατσικίσια ή πρόβεια..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Άννα, αν λες στο σύμπαν:"Mummy makes boys..", όπως καλή ώρα στο τικεράκι σου, πως λες το σύμπαν να στο ανταποδώσει?..

Με κανένα τρίτο αγοράκι, μήπως..............?????

Καλά, ο Μανού, έχει την στράτα ολοφανερα, under control...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Βελ το κεφάλαιο 'γιαούρτι' θα το συζητήσω αύριο με τον παιδίατρό μας και θα σου πω τι θα μου πει. Στην ανάμιξη με τα φρούτα το μόνο κακό που ίσως προκύψει είναι ό,τι μπορεί να μην μάθει να τρώει τα φρούτα σκέτα και αυτό να μην αλλάξει. Δεν ξέρω, έχω ακούσει τέτοια παλαβά να γίνονται. Αν τρώει τα φρούτα μόνα τους, εγώ στην θέση σου θα το διατηρούσα έτσι και εφόσον δεν τρώει γιαούρτι σκέτο βάζε λίγο φρούτο. Τώρα αν υπάρχει γιαούρτι χωρίς ζάχαρη δεν γνωρίζω.

Από το πρωί στις 12 κοιμήθηκε πριν λίγο. Έλεος!!!Και πλέον δεν θέλει κούνημα στο καρότσι να κοιμηθεί παρά μόνο βυζί!!!! Επιστρέψαμε στα παλιά!!! Απογευματινή κρέμα δεν έχει φάει και αμφιβάλλω αν θα φάει αφού τώρα θα πεινάσει ξανά γύρω στις 10!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα.

Εξακολουθούμε και έχουμε 37,5 περίπου.....γμτ, και γκρίνια, τα κάτω ούλα ξαφνικά έχουν γίνει τεράστια. Το πουλάκι μου βασανίζεται.....

Γιαούρτι εμένα κ οι δύο παιδίατροι, ομοιοπαθητικός και κλασικός, προτείνουν κανονικό γιαούρτι 2%, σκέτο, και αυστηρά όταν κλείσει τον 7ο.

Πιάσε το αυγό και κούρευτο που λένε....

Πάντως τα άλλα τύπου advance λένε πάνω "επιδόρπιο γιαουρτιού", κανονικό γιαούρτι δεν είναι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ο Μανούλης μου ειναι ένα κουκλάκι, ξαναλέω, μωρό διαφήμισης, τι γλυκόφατσα είναι αυτή, να μας ζήσει να τον χαιρόμαστε, τη βλέπω τη Ζωούλα μου να τον βάζει κάτω και να τον ρουφάει τον κουκλίκο οσονούπω!!

Διαφημίσεις

Ελευθερία από τώρα πεισματάρης ε? όταν μεγαλώσουν τι θα μας κάνουν δηλαδή?

Εεεε συγνώμη.....εμένα είναι πεισματάρα με άποψη εκ γενετής, ήταν από τη πρώτη μέρα σαφέστατο τι θέλει και τι όχι, το έλεγαν και οι μαίες, δε κάνω πλάκα, και τις θεωρούσα ηλίθιες, αλλά όχι, ήξεραν καλά τι έλεγαν οι καημένες!

Οταν μεγαλώσει θα γίνει σαν εκείνα τα κ...λοπαιδακια που βλέπεις καμιά φορά στο τζάμπο να είναι ξάπλα ανάσκελα και να χτυπιούνται σα χταπόδια ωρυόμενα "σέεεεεεελω τη μπαρμπι μαμάααααααααααααα σέεεεεεεεεεεεεελω"

Γεια σου ..Χανούλα..βρε μωράκι ξέχασα οτι ταλαιπωρείστε με πυρετούλι, περαστικά να είναι, και εμάς η δική μας παιδιάτρος την τελευταίαα φορά , εξετάζοντας το στόμα του μωρού, αποφάνθηκε οτι αυτό το μήνα θα βγάλουμε δόντια στο κάτω μέρος, για να δούμε, προς το παρόν πολύ σάλιο..ευχαριστω Ελευθερία για την πληροφορία, μόλις το είπα στον Φ. και θα κάνουμε όπως τα λες, αφού τα τρώει που τα τρώει τα φρούτα σκέτα, μην τον ξεμάθουμε και τρέχουμε μετά..αλλά , απορώ ακόμα, για ποιο λόγο δεν επιτρέπεται γιαούρτι κανονικό απ αυτη την ηλικία που είμαστε και επιτρέπεται δυο μήνες μετά? Και δηλαδή, με άλλα λόγια, εγώ δεν έχω εναλλακτική , για προιόν χωρίς ζάχαρη για τους επόμενους δύο μήνες στην θέση του απογευματινού(θα είναι είτε βανίλιες κρέμες είτε επιδόρπια γιαουρτιού?)Ξερω οτι ακούγομαι και φαίνομαι ίσως λίγο υπερβολική , θα μου περάσει...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Να χαίρεσια για την κόρη σου Κλεοπάτρα, εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου..να ξέρεις τι θέλεις και να το διεκδικείς...απο φυσικού σου...ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Να χαίρεσια για την κόρη σου Κλεοπάτρα, εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου..να ξέρεις τι θέλεις και να το διεκδικείς...απο φυσικού σου...ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!

Χμμμμ ναι, οκ, συμφωνώ.....αααααααααααααααχχχχχ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...