Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 29/1/2025 at 10:36 ΜΜ, Anastasia2005 είπε:

Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...

Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερούδια! σήμερα κλείνουμε κι εμείς το πρώτο μας μισό χρόνο, και θα το γιορτάσουμε τρώγοντας πρώτη φορά κοτόπουλο!!! για να δούμε!

μαγειρεύω και καθαρίζω κλασσικά! το μικρό επιτέλους κοιμήθηκε μετά από αρκετή γκρίνια...

το μεγάλο με τη γιαγιά και το παππού....

α πήρα και καινούριες γλάστρες!!! αρωματικά φυτάκια και αζαλέες χρωματιστές. αφού είχαμε απώλειες 2-3 που δεν άντεξαν με τις βροχές και τους αέρηδες φέτος.... αυτά είναι τα αρνητικά του ρετιρέ. πάω τζάμπο για κασπώ σε λίγο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω κι ένα θέμα... τώρα που τρώμε κανονικά ο μανού δε θηλάζει πέρα από 3 φορες τη μέρα. πρωί (ελάχιστα), απόγευμα που θα ξυπνήσει πριν τη κρέμα εγώ του τη φτιάχνω με νερό και θηλάζει κιόλας πριν αντί να βγάζω με το θήλαστρο που βαριέμαι, και τρίτη φορά τα ξημερώματα γύρω στις 5 που θα ξυπνήσει.... λίγες φορές αυξάνονται οι θηλασμοί που είναι ελάχιστοι σα να πίνει νερό μετά το φαί πχ.

λέω να το κρατήσω, έστω κι έτσι κι ας πίνει 10 - 20 μλ. απ το καθόλου....είναι καιρός να αλλάξω το θηλασμοτίκερ....

Κοριτσια σημερα πρωτη μερα ηπιε γαλα στις 8,30 εφαγε 1 αχλαδι και 1 μηλο στις 10,30 που ξυπνησε και ξαναφαγε 12,30 και τωρα κοιμαται...λετε να πηδησαμε το ενα γευμα γαλα για τα καλα???? ωφου ωφου! μεγαλωσε το μικιουλακι μου!

καλημερούδια! σήμερα κλείνουμε κι εμείς το πρώτο μας μισό χρόνο, και θα το γιορτάσουμε τρώγοντας πρώτη φορά κοτόπουλο!!! για να δούμε!

μαγειρεύω και καθαρίζω κλασσικά! το μικρό επιτέλους κοιμήθηκε μετά από αρκετή γκρίνια...

το μεγάλο με τη γιαγιά και το παππού....

α πήρα και καινούριες γλάστρες!!! αρωματικά φυτάκια και αζαλέες χρωματιστές. αφού είχαμε απώλειες 2-3 που δεν άντεξαν με τις βροχές και τους αέρηδες φέτος.... αυτά είναι τα αρνητικά του ρετιρέ. πάω τζάμπο για κασπώ σε λίγο...

να ζησετε αννα!! να το χαιρεσε το αντρακι σου! για πεσ βρε αννα ωραια μαξιαλαρακια θα βρω πουθενα να παρω? α! πως μαε ειχες πει εκεινον τον καταλογο με τα ρουχα που ψωνιζες?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς ξυπνήσαμε 07 παρά 10 και το πήγε σερί από τις 1 και κάτι μέχει 7 παρά! Δεν ήταν και άσχημα. Ήπιε γάλα στις 7 παρά, έφαγε όλη τη φρουτόκρεμα στις 10 και μετά από λίγο ζήτησε και θήλασε. Το μεσημέρι πάλι θηλασμός, το απόγευμα κρέμα και μετά θηλασμός μέχρι την άλλη μέρα που θα φάει φρουτόκρεμα.

Έχουμε και εμβόλια αύριο, κατά τις 10 περιμένουμε τον γιατρό, να δω τι θα πει και για τις χορτόσουπες.

Εμένα θηλάζει 4-5 φορές το 24ωρο. Με τις σούπες θα το μειώσει. Πάντως το βυζί παραμένει η μεγάλη του αδυναμία.

Άννα να χαίρεσαι τον Μανού. Να είναι πάντα τυχερός και ευτυχισμένος στην ζωή του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια σημερα πρωτη μερα ηπιε γαλα στις 8,30 εφαγε 1 αχλαδι και 1 μηλο στις 10,30 που ξυπνησε και ξαναφαγε 12,30 και τωρα κοιμαται...λετε να πηδησαμε το ενα γευμα γαλα για τα καλα???? ωφου ωφου! μεγαλωσε το μικιουλακι μου!

Μαράκι ποιο γεύμα έχασε καλέ? αφού κάθε δυο ώρες έτρωγε σήμερα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα αυγουστιατικες μανουλες και μωρα!

ήθελα πολύ καιρό να μπω να πω μια καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα, αναλογα, αλλα πού χρονος! ελπιζω να ειστε ολες καλα γιατι δεν προλαβα να σας διαβασω :(

Αννούλα να σου ζησει ο λουκουμο-Μανού! να τον χαιρεσαι, να ειναι γερός και γρηγορα να ηρεμησει το πουλακι μου από τα δόντια. του δικου μου τα ουλα ειναι πολυ πρησμενα αλλά δοντι πουθενα :)

οντως πολυ καλή εποχη γεννησαμε αλλά πολύ κλεισουρα βρε παιδι μου! να μου πεις μια το κρυο μια η γριπη μια τα παιδακια μας που ηταν πολυ μικρα για βολτες.... παντως δεν μετανιωνω για τιποτα. το παιδακι μου ειναι ηρεμο, εχει προγραμμα, εστρωσε και στον υπνο και όλα καλά. τωρα που ξεπεταχτηκαν θα μπορουμε να χαλαρωσουμε και εμεις! παντως εχθες σκεφτομουν το πρωτο τριμηνο και εχω ενα μονο να πω ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!

τελος παντων σας αφηνω, φιλακια πολλά και καθε μερα που θα ερχεται να ειναι καλυτερη από την προηγουμενη ευχομαι!!!!!

Καλημέρα! Εμείς ξυπνήσαμε 07 παρά 10 και το πήγε σερί από τις 1 και κάτι μέχει 7 παρά! Δεν ήταν και άσχημα. Ήπιε γάλα στις 7 παρά, έφαγε όλη τη φρουτόκρεμα στις 10 και μετά από λίγο ζήτησε και θήλασε. Το μεσημέρι πάλι θηλασμός, το απόγευμα κρέμα και μετά θηλασμός μέχρι την άλλη μέρα που θα φάει φρουτόκρεμα.

Έχουμε και εμβόλια αύριο, κατά τις 10 περιμένουμε τον γιατρό, να δω τι θα πει και για τις χορτόσουπες.

Εμένα θηλάζει 4-5 φορές το 24ωρο. Με τις σούπες θα το μειώσει. Πάντως το βυζί παραμένει η μεγάλη του αδυναμία.

Άννα να χαίρεσαι τον Μανού. Να είναι πάντα τυχερός και ευτυχισμένος στην ζωή του.

Φαίνεται παιδί μου η αδυναμία στο τζιτζί!!

Τι μπράτσα είναι αυτά στη φωτό??

Πρέπει να έχει και δύναμη ε? φαίνεται πράγματι γεροδεμένος, φτου του!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μακμαράκι! όντως το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο στις περισσότερες μαμάδες....μετά που θα περπατήσουν να δεις! θα τρώνε τσίχλες απ το δρόμο που λέει και η κυρά δασκάλα μας!!!

ωραία να μην αγχώνομαι άρα με το θηλασμό θέλοντας και μη μειώνεται η συχνότητα. νομίζω όλα τα μωράκια που θηλάζουν σε αυτό έχουν αδυναμία. και μετά αναλόγως. εμείς τρελαινόμαστε για φρούτα προς το παρόν. για τα υπόλοιπα που δοκιμάζει μέτρια τα πράγματα.

θα βάλω και μια φωτο μας καινούρια

καλημερα αυγουστιατικες μανουλες και μωρα!

ήθελα πολύ καιρό να μπω να πω μια καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα, αναλογα, αλλα πού χρονος! ελπιζω να ειστε ολες καλα γιατι δεν προλαβα να σας διαβασω :(

Αννούλα να σου ζησει ο λουκουμο-Μανού! να τον χαιρεσαι, να ειναι γερός και γρηγορα να ηρεμησει το πουλακι μου από τα δόντια. του δικου μου τα ουλα ειναι πολυ πρησμενα αλλά δοντι πουθενα :)

οντως πολυ καλή εποχη γεννησαμε αλλά πολύ κλεισουρα βρε παιδι μου! να μου πεις μια το κρυο μια η γριπη μια τα παιδακια μας που ηταν πολυ μικρα για βολτες.... παντως δεν μετανιωνω για τιποτα. το παιδακι μου ειναι ηρεμο, εχει προγραμμα, εστρωσε και στον υπνο και όλα καλά. τωρα που ξεπεταχτηκαν θα μπορουμε να χαλαρωσουμε και εμεις! παντως εχθες σκεφτομουν το πρωτο τριμηνο και εχω ενα μονο να πω ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!

τελος παντων σας αφηνω, φιλακια πολλά και καθε μερα που θα ερχεται να ειναι καλυτερη από την προηγουμενη ευχομαι!!!!!

Καλώς την!!

Μια χαρά το μικιό σου ε? μπράβο!!

Τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα ευχαριστηθούμε βόλτες, και καλοκαίρι θα είναι τέλεια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Φαίνεται παιδί μου η αδυναμία στο τζιτζί!!

Τι μπράτσα είναι αυτά στη φωτό??

Πρέπει να έχει και δύναμη ε? φαίνεται πράγματι γεροδεμένος, φτου του!!

Αν έχει δύναμη λέει! Εσύ να τον δεις όταν πιάνει το κουταλάκι που είναι γεμάτο κρέμα και το κάνει πέρα γιατί δεν θέλει να φάει!!! Αμάν κάνω να του το πάρω και σπρώχνει το χέρι μου πέρα. Φαίνεται και πολύ πεισματάρης γμτ...Αυτό το πήρε από μενα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...