Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερούδιαααααα

πτώμα είμαι θέλω νάνι...

γιαούρτι εμείς όχι ακόμα σε κανα μήνα. Ελευθερία το γιούρτι είναι ένα γεύμα, αντικαθιστά τη κρέμα το απόγευμα και προς το καλοκαιράκι μια χαρά θα ναι... τα παιδικά είναι ενισχυμένα μη νομίζεις, βλέπεις και του δίνεις 2 μερίδες αν δε χορταίνει. εγώ έβαζα μέσα είτε λίγη φαρίν είτε λιωμένα φρούτα.

το μικρό ψιλοκοιμάται στο ριλαξ, αλήθεια βελ μου τον βλέπεις εύθραυστο? μόνο εμένα μου φαίνεται μαγουλούδης?

ο μεγάλος έχει λυσσάξει! να δω πότε θα κοιμηθεί και ποτε θ αρχίσω να ωρίομαι! ουφ... όλα καλά αλλά αυτό το πράγμα με τον ύπνο με κομματιάζει! μη του πεις αυτού του παιδιού να κοιμηθεί! μαρτύριο είναι κάθε φορά που πλησιάζει 10 το βράδυ.

Ευχαριστώ Άννα για την πληροφορία. Οι βετεράνες μανούλες είναι χρήσιμη πηγή συμβουλών πάντα.

Όπως είναι ο Δημήτρης σου, κόβω ό,τι θα γίνει ο δικός μου. Δεν θέλει ύπνο με τίποτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

είμαι πολύ καμμένη στο θέμα ύπνου...εκτός συναγωνισμού που λένε...ο δημήτρης μέχρι 11 μηνών δε κοιμόταν πάνω από τέταρτο συνεχόμενο τη νύχτα αφού για να μη πηγαινοέρχομαι καθόμουν όλη νύχτα στη καρέκλα δίπλα του....και μέχρι τώρα ο ύπνος δεν είναι το φόρτε του...τείνω να ενστερνιστώ το ότι τα χούγια από την αρχή φαίνονται και δεν αλλάζουν

πάω να ξαπλώσω, το παράκανα σήμερα...

πολλές καληνύχτες

Διαφημίσεις

πολλούς γιατρούς, παιδοψυχολόγους, αναπτυξιολόγους...τελικά όλοι αυτοί δε μου λένε και τίποτα..... είναι στο παιδί. δε το ξαναψάχνω δε βγαίνει νόημα...έχω απογοητευτεί, υπομονή κάνουμε... ευτυχώς το μικρό κοιμάται εύκολα πολύ.

καλό βράδυ να χουμε!!!

Καληνύχτα και απο εδώ κοριτσούδια..για το γιαουρτάκι μου είπε και εμένα οτι αν δεν χορταίνει να δινω και δεύτερο-βρες μπας και του φαίνεται πολύ γλυκό αυτό που του πήρα,αναρωτιέμαι, και για αυτο να μην το θέλει, θα πάω αύριο σούπερ να πάρω και τίποτα άλλο..αλλιώς , μπορεί τελικά να το γυρίσω στην σκόνηκρέμα κι εγώ, θα δούμε, οτι πει ο Λέοντης..

Συμπεθέρα, τι χαμπάρια?Δεν θα μπορείς να κάτσεις και στον υπολογιστη τώρα, φαντάζομαι το σπίτι γεμάτο και εσενα στα καρφιά..

Φιλιά, Ελευθεριτσα και λοιπές,καληνυχτούλα..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Πήγαμε σε ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα να ψωνίσουμε φρουτάκια. Ένα σωρό καλούδια και μεγάλη σχετικά ποικιλία αν εξαιρέσεις τις βρεφικές κρέμες. 1-2 κι αυτές χαζές. Είδα και τα γιαούρτια που λέει η Άννα νο2! Με το αρκουδάκι.

Χθες πήγαμε στο γιατρό ΩΡΛ. Τελικά το πρησμένο και κόκκινο αυτάκι που σας είχα πει μια φορά κι έναν καιρό... είναι όντως αιμαγγείωμα όπως είχε πει και η παιδίατρος. Θα απορροφηθεί και δεν έχει πύο αλλιώς θα χρειαζόταν να το ανοίξουν ( με τομή) και να το πιέσουν να βγει. Μα το ήξερα εγώ ευτυχώς επειδή του το άγγιζα και το πατούσα με το δάχτυλο απαλά πού και πού να δω αν πονάει και δεν αντιδρούσε.

Οι μυξούλες μας λέει δεν είναι παθολογικές. Καθαρές λέει.

Σήμερα το πρωί βούλωσα 2 ανταλλακτικά οτρισαλίν από την ποσότητα που του έβγαλα του καημενούλη! Μας είπε ότι μπορούμε να στάζουμε οτριβίν το βράδυ για να κοιμάται καλύτερα. Θα ρωτήσω μεθαύριο την παιδίατρο για 2η γνώμη μιας και θα πάμε. Δε θέλω οτριβιν γιατί συνηθίζει και μετά γίνεται απαραίτητο για να ξεβουλώνει η μύτη.

Έχει πολλή ζέστη!!! 29 βαθμούς! Ο Άρης μάλιστα ήθελε να τον πάμε στη θάλασσα να βουτήξει τα ποδαράκια του. Αν δεν ήταν κρυωμένος θα τον πήγαινα αλλά τώρα του είπα: "γύρευε τη δουλειά σου"

Τέλος τελικά η κοπέλα από το πάρεντς που σας έλεγα δεν είναι έγκυος. Έσκασα, πήρε και την αρνητική χοριακή και της ήρθε και περίοδος! Έχω και τύψεις που της έδωσα τζάμπα χαρά...κι αυτά τα ρημάδια τα συμπτώματα...

Ακόμα να ξυπνήσει για την φρουτόκρεμαααααααα!!!

Καλά να περάσετε κοριτσάρες μου αν δεν ξαναμπώ σήμερα!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ τι νοτιάς είναι αυτός, και μια ζέστη, Σαχάρα κανονική είναι εδώ!!

Πωπω του άνοιξε η όρεξη του παιδιού μου και χαίρομαι γιατί τόσο καιρό δεν έτρωγε καλά, έφαγε σήμερα κρέμα με 150 μλ νερό και μετά ήθελε και γάλα μετά από μισή ώρα!

Μαράκι υπναρού η μπέμπα σήμερα, μπράβο!

Κορίτσια έβγαλε κανένα μωράκι δόντι ή ακόμα?

Αννούλα εσείς περιμένετε ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρίτσα πολύ καλά νέα είχατε από το γιατρό, έτσι πάντα να είναι γερά τα παιδάκια μας όλα, φτου τους!!

Με μύξες είμαστε κι εμείς και δε μπορεί να κοιμηθεί καλά το μωρό μου, συνέχεια του βγάζω κι εγώ αρκετές!

Καλέ η θάλασσα δε θα είναι παγωμένη τώρα?? θα μου πεις μόνο τα ποδαράκια δε θα πάθει τίποτα..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kalispera kai apo emeas,

Perastika sta arostoulika morakia kai elpizo na ginoun grigora kala gia na apolausete boltes.

Exo na anakinoso oti einai to PROTO sabbatokyriako pou den exo douleia YUPIIIIIIIIII tha pame stin nona tis mploumplous pio meta kai ayrio ekdromoula sto Loutraki gia na dei i mploumplou ton papou tis.

23 meres akomi prin fygei o antroulis mou kai opos paei ptin ton Oktombri den tha ton exoume konta mas sniffff.

filakia polla kala na perasete simera :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...