Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά δε πήγαμε μεγάλη βόλτα. Τη είδα κάποια στιγμή με κόκκινα μάγουλα κ όντως, έχει δεκατάκια η κοπελίτσα μου. 37,2-37,5.

Μάλλον δόντι είναι on the way, από το εμβόλιο χτες δε πολυπαίζει, είναι η 3η κ τελευταία φορά που το κάνουμε κ ποτέ δεν την είχε πειράξει το συγκεκριμενο.

Εχει και γκρίνια και κλαψουρίζει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι καιρός, τι τέλεια? Τι λιακάδα????Και τα νινάκια μας είναι ανθρωπάκια σωστά πια, ό,τι πρέπει για βόλτες. Τελικά πιστεύω γεννήσαμε πολύ καλή εποχή!!! Τον χειμώνα που τα μωράκια ήταν νεογέννητα κλειστήκαμε μέσα (όσες κλειστήκαμε δηλαδή) και τώρα πλέον που έχουν ενδιαφέροντα και θα αρχίσουν τα μπουσουλοπερπατήματα θα έχει καλό καιρό να πηγαίνουμε βολτίστες. Πολύ μ'αρέσει! Αυτός ο ήλιος ρε παιδί μου έχει απίστευτη επίδραση στην ψυχολογία μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περαστικά στην τζουτζούκα σου Κλεό.

Εγώ πήγα Τζάμπο σήμερα και σκεφτόμουν να τον πάρω μαζί μου αλλά πρώτον έπρεπε να πάω με το αμάξι και είνα βαβούρα και δεύτερον νύσταζε και θα έβγαζε γκρίνια. Και τελικά καλύτερα που δεν τον πήραν γιατί έκαναν ανακαίνιση και ήταν σκέτη ταλαιπωρία να βρεις 5 πραματάκια. Είχαν αλλάξει θέσεις σε όλα τα είδη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kloemak είπε:
τα βαζω κι εδω συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα αλλα το λατρεψα ρε κοριτσια!!!μολις ερθει και ο μπαμπας μας θα του το διαβασω..και κατα διαστηματα θα τα ξαναδιαβαζω θα τα δωσω και στους γονεις στο σχολειο.

merika mou aresan alla merika alla itan anti8eta me auta pou pistevw.(plaka kanw e)

Επεξεργάστηκαν by madalena

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

γεια σας γεια σας! τώρα έκατσα λίγο και μας διάβασα, έκανα όλη τη βεράντα 2 φορές μέχρι και ταπιατάκια απ τις γλάστρες σήκωσα, τα πήγα και μια βόλτα μέχρι το πάρκο και τα 2 πρώτη φορά κι όλα οκ λίγες μπούφλες έφαγε ο δημήτρης μόνο,οκ οπότε.

είμαι κομμάτια τώρα αλλά πρέπει να κάνω και όλο το μέσα σπίτι.

αύριο τρώμε πρώτη φορά κοτόπουλο, να δουμε γιατί χτες και σήμερα τρώμε με κλάματα, μας έχουν ταράξει τα δόντια, όλο του αλλάζω ρούχα απ τα σάλια, γραντζουνάνε τα ούλα όλα, μάλλον όλα μαζί θα τα βγάλουμε.

Διαφημίσεις

Aχ Άννα μου τι όμορφος που είναι στη νέα του φώτο ο Μάνος! Πώς του πάει το καπέλο!!! Το λυπάμαι μωρέ το καημενούλι με τα δοντάκια. Δε μπορώ να φανταστώ την καρδιά μου όταν θα υποφέρει ο δικό μου...

Επεξεργάστηκαν by mikio

Το μεσημέρι έλιωσα η μάνα! Μια στιγμή γκρίνιαζε στον καναπέ και τον βούτηξα με ορμή και τον έκατσα πάνω μου κι αυτός έβαλε τις φωνές όπως κάνει όταν μαλώνει τα παιχνίδια του. Ξάπλωσα και τον άραξα καθιστό πάνω στην κοιλιά μου και τον κορόιδευα!

Φώναζε αυτός και φώναζα κι εγώ όπως εκείνον και με κοιτούσε σα να έλεγε "τι θες?να πάμε κόντρες?" κι αύξησε την ένταση για να με καλύψει και ξεράθηκα στα γέλια και επί τόπου ξεραίνεται κι αυτός στα γέλια!

Να γελάμε και οι δυο, να κακαρίζει ο μικρός και τον παίρνω αγκαλιά του φιλάω το λαιμό και τον ακουμπάω πάνω στον ώμο μου, ξαπλωμένη εγώ στον καναπέ. Αυτός ξάπλωσε κι έχωσε το μουτράκι του στο λαιμό μου σαν να χαλάρωσε μετά από τα γέλια και για λίγη ώρα ήμασταν έτσι αγκαλιά και απόλυτα ήσυχοι! Σα να έπαιζα με ένα παιδάκι κι όχι ένα μωρό! Μιλάμε μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα μετά από αυτό από τη συγκίνηση!!!

ευχαριστούμε, εκεί τον χτυπούσε ο αέρας και είχε μισάνοιχτα τα μάτια, είναι μέσα στο μάρσιππο.

τέλεια περνάτε με το αντράκι σου! εγώ πάλι κάνω πως και πως να κοιμηθούν και να χαλαρώσω λίγο, ευτυχώς τώρα συμπέσανε.

Διαφημίσεις

σημερα πηγαμε για καφε, μια χαρα κοιμηθηκε κ λιγο, χτες το μεσημερι την εβγαλα μονη μου για λιγο, ειδατε ε ε ? ξετσουμισα ε??

αννα αυτη η μουντισαλ κανει μονο κατι . ειχα παρει μια υποτιθεται με βοτανα απο το φαρμακειο αλλα τιποτα

ελισαβετ θα την επνιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιμήθηκε το ζουζούνι μου. Τι κακό και αυτό να δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Ευτυχώς το βράδυ κοιμάται σε 10 λεπτά. Την ημέρα έχουμε θέμα!

Που πήγατε όλες καλέ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περαστικά Κλεο, βρε τι τραβάνε τα νινάκια με αυτά τα δόντια!!

Πάλι κόσμο είχα, τι έγινε, όλοι με θυμηθήκανε αυτή τη βδομάδα!!

Μπράβο Μαριώ που πήγατε για coffee με τη τζουτζούκα σου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσάκια..τι ωράια, είναι Παρασκευή βράδυ..μόλις φάγαμε, ο μπέμπης μπαμπαλίζει, ελπίζω να κοιμηθέι γρήγορα το μωράκι, για να απολάυσουμε το βράδυ μας..πήγαμε Λητω σήμερα και πήραμε ένα πάρκο, καλή φάση μας φαίνεται, είναι τετράγωνικό περίπου, στο μαγαζί φαινοταν μικρότερο απο οτι φαίνεται στο σαλόνι που το βάλαμε, ωραίο χρωματάκι, 130 ευρω περιπου σύνολο, αρέσει στο μπέμπη, ως τώρα-το σημαντικότερο..Περάσαμε και απο μαδερκέαρ δίπλα, αλλά τα κάγκελα που με ενδιέφεραν, και εκεί τα έιδα στημένα , δεν μου έκαναν και πολύ καλή εντύπωση..

Ο Μανού είναι τέλειος στη φωτό Αννα, ευαισθητούλης, εύθραυστος και λεπτεπίλεπτος, μια τρέλα..

Νεκταριούλα, σε καταλαβάινω, κάνω πολλά τέτοια παιχνίδια με το μικρό στο κρεβάτι που έχει χώρο, και τον πάω τον φέρνω, τον ζουμπάω, τον γαργαλάω, γελάω μαζί του , τον σφίγγω , γυρνάμε όλη την ώρα, είναι πολύ καλά ρε γαμώτο..αφού ο μόνος μου ενδοιασμός για το πάρκο σήμερα ήταν οτι ήθελα ίσως να βρω κάτι που να άνοιγε για να έμπαινα και εγώ μέσα!, αλλά δεν πειράζει , καλύτερα έτσι, μετά θα ήθελε όλο έξω να είναι..ας έχει το δικό του χώρο το παιδάκι μου..

Α, σήμερα έιχαμε και την πρώτη μας εμπειρία δυσκολίας με το φαγητό, το γιαουρτάκι δεν το θέλει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(του είχα πάρει κάτι παιδικά με γεύση αχλάδι, τεντι βιολογικά , διάβασα μετά , συμπτωματικά ,εδώ μέσα, οτι αυτα προτείνουν και οι βιο-μανούλες..το δοκίμασα ακαι εγώ, μου φάνηκε υπέργλυκο, πολύ απαλό στην υφή, νόμιζα οτι θα το καταβρόχθιζε κυριολεκτικά αλλά τίποτα..εσείς δίνετε κανά γιαούρτι, και αν ναι, ποιο?

Επεξεργάστηκαν by Μητερούλα

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...