Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα.

θυμαστε που ελεγα να την κραταει λιγο η πεθερα μου κ να πηγαινω στην δουλεια?

ε, το ξεχναμε.

γιατι? διοτι "ελα, δεν πειραζει", "λιγο ειναι" και "σιγα μην την ενοχλησει".

αυτες ηταν οι απαντησεις οταν ειπα ευγενικα οτι η ζαχαρη δεν κανει.

αφου εβαλε το δαχτυλο στο σιροπι (του σιροπιαστου που μου κερασε) κ το εβαλε στο στομα του μωρου πριν προλαβω να αντιδρασω.

και συνεχισε μιλωντας προς το μωρο: σου αρεσε,ε? γλυκατζου θα μας γινεις?

δεν μπορω καν να περιγραψω πως ειμαι τωρα.

το εξαλλη μου φαινεται λιγο.

Καλημερα.

θυμαστε που ελεγα να την κραταει λιγο η πεθερα μου κ να πηγαινω στην δουλεια?

ε, το ξεχναμε.

γιατι? διοτι "ελα, δεν πειραζει", "λιγο ειναι" και "σιγα μην την ενοχλησει".

αυτες ηταν οι απαντησεις οταν ειπα ευγενικα οτι η ζαχαρη δεν κανει.

αφου εβαλε το δαχτυλο στο σιροπι (του σιροπιαστου που μου κερασε) κ το εβαλε στο στομα του μωρου πριν προλαβω να αντιδρασω.

και συνεχισε μιλωντας προς το μωρο: σου αρεσε,ε? γλυκατζου θα μας γινεις?

δεν μπορω καν να περιγραψω πως ειμαι τωρα.

το εξαλλη μου φαινεται λιγο.

Ελισάβετ μου ξεκάθαρα: "Δε μου άρεσε καθόλου η κίνηση που κάνατε να δώσετε στο μωρό σιρόπι χωρίς να με ρωτήσετε! Πρώτον γιατί όσο καθαρό κι αν είναι το δικό μου το χέρι ΔΕΝ το βάζω στο στόμα του μωρού μου και 2ον επειδή όλοι οι παιδίατροι υποστηρίζουν ότι η ζάχαρη στα μωρά είναι άχρηστη κι επιβαρύνει την υγεία τους, οδηγεί στην παχυσαρκία και σε τερηδόνα πριν ακόμα να βγουν τα πρώτα δοντάκια! Δεν γίνεται εγώ να ψάχνω τις κρέμες χωρίς ζάχαρη από τη μία κι από την άλλη ο καθένας να το ταΐζει ζάχαρη ή γλυκά αύριο-μεθαύριο! Αυτό είναι απαίτηση και δική μου και του συζύγου μου, οι άλλοι να σέβονται το πώς και με τι θα το μεγαλώνω. Και το συμπέρασμα ότι θα βγει γλυκατζού πολύ νωρίς το βγάλατε! Αν αύριο -μεθαύριο θέλετε για να την καλοπιάνετε να την ταΐζετε γλυκά και σοκολάτες και έχετε και ήσυχη συνείδηση τότε ξια σας (που λένε και στην Κρήτη!!!) :lol:

Ελισάβετ σε κάποια πράγματα που είμαι εγώ κάθετη δε σηκώνω κουβέντα! Απαιτώ να σέβονται τις επιλογές μου! Και έχω πει πολλές φορές:Το παιδί είναι δικό ΜΟΥ! Αν θελήσω το πετάω κι από το μπαλκόνι αλλά εσείς θα κάνετε ότι λέω! Αν δε σας αρέσει να μην έρχεστε. Επίσης το έχω δηλώσει στη μάνα μου αν δεν τηρείς ότι λέω θα τον πάω σε βρεφικό!! Σιγά να μην τον πάω αλλά επειδή πουλάω πολύ τρέλα η μάνα μου έχει ολίγον χεστεί απάνω της και με ακούει!

καλημερα!! τι ομορφη μερα!!!ποσο θα ηθελα να παρω τα παιδια μου και να ταβγαζα βολτα...κλαψψψψψ

επιτελους παρα-σαββ-κυριακο!!!!! μερες μαμα-παιδιων και αν κρατησει ετσι ο καιρος λεω να ξεναγησω την αννα-μικαελα στο ληξουρι(δεν την βγαζω κ ποτε εξω)! αν κ σημερα εχει γιατρο και θα παρουμε κ τις εξετασεις να δουμε!!!

ελευθερια εχω παθει πλακα με τον γιο σου μιλαμε!!!οντος ειναι γεροδεμενο παιδακι και αυτο δεν θα του φυγει γιατι δεν ειναι φουσκωμα.ενα κουκλι!!φτου φτου και να τον χιαρεσαι!!!

νεκταρια και γιωργης σου ειναι σουπερ και γελαω συνεχεια με τις απιστευτες φωτοιστοριες του!!!!

εμενα εχει κολλησει με την βιολογικη κρεμα και της αρεσει πολυ, δεν θελει την κανονικη βανιλια. φαρινα δεν της δινω γιατι περιμενω τι θα πουν οι εξετασεις.

κοριτσια η δικια μου αρχιζει κ μιλαει...ε καλα οχι ακριβως αλλα ολο μουρμουραει και οταν βλεπει τον δημητρη του φωναζει δυνατα για να την κοιταξει!!!φοβερη αδυναμια στον αδερφο της ομως που τελευταια την εχει γραμμενη!!!

ασε που στο κρεβατι ολο καθιστη την βρισκω και με βλεπει απο τα καγκελα!!! ειναι κ 7 μηνων ομως δεν ειναι κ λιγο, ο δημητρης μπουσουλαγε τοσο!!και 8 σηκωθηκε ορθιος.

παω παλι να δουλεψω!!!φιλια

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Μπράβο στην Άννα Μικέλα! Κάθεται μόνη της ε? Εμένα δεν σηκώνεται. Το μόνο που κάνει είναι να γυρίζει από ανάσκελα, μπρούμυτα. Στο ανάποδο δυσκολεύεται. Πάντως αν τον αφήσεις μπρούμυτα μπουσουλάει, για την ακρίβεια σέρνεται με την κοιλιά σαν ερπετό.

Ελισάβετ συμφωνώ με την Νεκταρία. Δεν μπορεί καθεμιά να κάνει το κέφι της εις βάρος του παιδιού σου. Εγώ με τέτοια θέματα είμαι λίγο χαλαρή αλλά όταν 'δαγκώσω' δεν ξανατολμάει κανείς να κάνει κίνηση. Όμως από πίσω μου δεν ξέρω τι γίνεται!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Πολύ ωραία μέρα πράγματι, θα τον έβγαζα βόλτα αλλά ήρθε η γιαγιά με τον παππού και η κουμπάρα μου για καφέ, αύριο πάλι!

Αν και πάλι έχει πολλές μύξες, τι θα γίνει δεν ξέρω μ' αυτές τις μύξες, το βράδυ ζοριζότανε γύρω στις 3.00 και του έβαλα ορό και ηρέμησε λιγάκι να κοιμηθεί.

Ίσως εχτές κρύωσε, λίγο τον έβγαλα το απόγευμα, πήγαμε σούπερ μάρκετ και να δούμε ένα αυτοκίνητο που λέει ο Άρης να πάρουμε γιατί το δικό μου είναι για απόσυρση..και καλά να το έχουμε και για οικογενειακό και τι μου έδειξε ρε κορίτσια, ένα αγωνιστικό, με αυτοκόλλητα απ' έξω γεμάτο, μπάγκετ καθίσματα, σίδερα μέσα, ξέχασα πως τα λένε, μπάρες? ναι του λέω και σε 2-3 χρόνια θα οδηγάω και τα παιδιά θα κρέμονται από τις μπάρες να παίζουνε!!

Αυτό το παιδί πότε θα σοβαρευτεί δεν ξέρω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερία να χαίρεσαι το παλλικαράκι σου!!

Θα κάψει καρδιές στην παραλία φέτος μιλάμε!!!

Κουκλί!!!

Ελισάβετ δεν τη γλιτώνει η κόρη σου μου φαίνεται..την άλλη φορά ήθελε να της δώσει γαριδάκια, τώρα σιροπιαστό!!

Δεν απαλεύεται η πεθερά σου!!

Έκανε κι εμένα την κίνηση τώρα που ήτανε εδώ να του δώσει σοκολατάκι να γλύψει αλλά το ξανασκέφτηκε μετά τη φωνή που της έβαλα και το βλέμμα το δολοφονικό!!

Δε θένε και πολλές ευγένιες μου φαίνεται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μανταλένα πωπω κάθεται η Άννα Μικαέλα μόνη της!!

Καλά νέα να έχετε από τις εξετάσεις και στο γιατρό, άντε θα έχει μεγαλώσει τώρα κιόλας αρκετά να πάρεις κι εσύ τα πάνω σου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

20 παιδαγωγικες προτασεις για να καταστρεψεις τα παιδια σου.

1 • Να επικοινωνείς με το παιδί μόνο για να το καταπιέζεις με συμβουλές, προτροπές και απαιτήσεις ώστε να σε φοβάται και να σε αποφεύγει. Μην παίζεις και μην αστειεύεσαι μαζί του για να μην χάνεις τζάμπα το χρόνο σου.

2 • Σύγκρινε συχνά το παιδί σου με κάποιο άλλο που τα καταφέρνει καλύτερα. Γρήγορα θα μάθει να νιώθει κατώτερο.

3 • Η σχέση με τον-ην σύζυγο σου δεν επηρεάζει το παιδί. Να τσακώνεσαι συχνά με τον-ην σύντροφό σου και να απαιτείς από το παιδί σου να φέρεται με ευγένεια και αυτοσυγκράτηση.

4 • Μην επιτρέπεις στο παιδί να παίρνει πρωτοβουλίες ή να συμμετέχει στις δουλειές της οικογένειας. Όταν θα έχει γίνει άβουλο και παθητικό φρόντισε να του ρίξεις το φταίξιμο και να το φορτώσεις με ενοχές.

5 • Όταν κάνει κάποιο σφάλμα ή συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν σου αρέσει, να κρίνεις αυστηρά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του χωρίς να περιορίζεις την κριτική στη συγκεκριμένη ανεπιθύμητη συμπεριφορά. Για παράδειγμα αντί να του πεις «χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη μελέτη των μαθηματικών», πες του «Είσαι βλάκας». Με αυτό τον τρόπο γκρεμίζεις άμεσα την εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

6 • Αν εσύ κάνεις κάποιο σφάλμα μην το παραδέχεσαι για να το μάθεις να μην αποδέχεται ούτε αυτό τα δικά του σφάλματα. Διατήρησε ατσαλάκωτη την ανώτερη-εξιδανικευμένη εικόνα σου ώστε να το βοηθήσεις να νιώθει αισθήματα μειονεκτικότητας και αναξιότητας.

7 • Να αλλάζεις τους κανόνες συμπεριφοράς ανάλογα με τα αισθήματά σου ώστε ποτέ το παιδί να μην έχει σαφή αντίληψη σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Να το τιμωρείς ανάλογα με τα αισθήματά σου και όχι ανάλογα με την πρόθεσή του να παραβεί συγκεκριμένους κανόνες.

8 • Μην του επιτρέπεις να εκτονώνεται έξω από το σπίτι με παιχνίδι ή αθλητικές δραστηριότητες. Κλείσε το μέσα και ανάγκασέ το να διαβάζει με το ζόρι ατέλειωτες ώρες. Μάλωνέ το αυστηρά αν είναι ανήσυχο και απρόσεχτο.

9 • Δίνε του αόριστες οδηγίες χωρίς να ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς θέλεις από το παιδί. Για παράδειγμα πες του «Το δωμάτιό σου είναι χάλια» και όχι «μάζεψε αυτά τα χαρτιά από το πάτωμα και στρώσε το κρεβάτι σου».

10 • Μην του επιτρέπεις να εκφράζει τα αρνητικά του συναισθήματα. Ανάγκασέ το να φαίνεται πάντα ήρεμο, χαρούμενο, και ευγενικό. Η απώθηση των αρνητικών συναισθημάτων θα αυξήσει τις πιθανότητες να γίνει ένας καταθλιπτικός ενήλικας.

11 • Μην του βάζεις σταθερά όρια για να μην μάθει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος.

12• Μην του δείχνεις αγάπη ώστε να μην μάθει να συνδέεται συναισθηματικά με τους άλλους. Αν εσύ δεν του δείξεις αγάπη δεν θα μπορέσει να αγαπήσει τον σύντροφό του, τα παιδιά του, τους φίλους του και το Θεό.Χωρίς την Αγάπη θα μπορέσει να κλειδωθεί στη μοναξιά του.

13 • Μην είσαι συνεπής και μην κρατάς τις υποσχέσεις σου για να το μάθεις να μην εμπιστεύεται κανένα.

14 • Πίστεψε ότι το παιδί είναι ο κολλητός σου φίλος. Να του εκμυστηρεύεσαι όλα σου τα προβλήματα, τα μυστικά και τις δυσκολίες και να του ζητάς συμπαράσταση, βοήθεια και συμβουλές στις προσωπικές σου δυσκολίες.

15 • Το παιδί μαθαίνει από αυτά που λες και όχι από αυτά που κάνεις. Να του φωνάζεις για να ησυχάσει, να το βρίζεις για να μη λέει κακά λόγια, να το τιμωρείς για να μάθει να συγχωρεί, να το δέρνεις για να μη βαράει τα άλλα παιδάκια, να το απειλείς για να σέβεται τους άλλους.

16 • Να κατηγορείς τους φίλους του, μπροστά του, για να σε απορρίψει μια ώρα αρχύτερα.

17 • Να διαφωνείς και να τσακώνεσαι με τον-ην σύζυγό σου μπροστά στο παιδί για θέματα που το αφορούν. Με αυτό τον τρόπο θα πάψει να σε υπακούει και να σε σέβεται.

18 • Το παιδί, σου ανήκει. Απαίτησε να σκέπτεται, να αισθάνεται και να ενεργεί όπως εσύ θέλεις. Κράτησέ το κολλημένο πάνω σου ώστε να μην ανοίξει ποτέ τα δικά του φτερά. Όσο πιο εξαρτημένο είναι, τόση περισσότερη ανασφάλεια θα νιώθει όταν δεν βρίσκεσαι δίπλα του.

19 • Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προσδιορίσεις το μέλλον του. Ανάγκασέ το να πραγματώσει τα όνειρά σου και να εκπληρώσει τις προσδοκίες σου. Αν παραβιάσεις τη ζωή του θα μπορέσεις το κάνεις να νιώθει αποτυχημένο.

20 • Πίστεψε ότι αν γνώριζες περισσότερα θα φερόσουν καλύτερα. Νιώσε ενοχές αν δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι στο παιδί όπως θα ήθελες ή όπως θα έπρεπε. Κρίνε αυστηρά τον σύντροφό σου για τα λάθη του.

τα βαζω κι εδω συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα αλλα το λατρεψα ρε κοριτσια!!!μολις ερθει και ο μπαμπας μας θα του το διαβασω..και κατα διαστηματα θα τα ξαναδιαβαζω θα τα δωσω και στους γονεις στο σχολειο.

Μαράκι πολύ σωστά τα λέει το άρθρο, μπράβο για να μαθαίνουμε κι εμείς να μην κάνουμε τέτοια λάθη με τα παιδιά!! εμάς μπορεί να μη μας φαίνεται κάτι σημαντικό αλλά για την ψυχούλα του μωρού μας να είναι πολύ βλαβερό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πωπω θα χα γίνει σα το κοριτσάκι στον Εξορκιστή, ξέρετε, περιστροφή κεφαλιού κλπ αν έβλεπα το σκηνικό με το σιρόπι.

Οχι τόσο για το σιρόπι (που εννοείται δε θα δινα!!), για το δάχτυλο, αλλά για τη κίνηση να "γράψεις" τη μάνα! Πωπω μιλάμε τρέλα θα με έπιανε!

"Περαστικά" Ελισάβετ.

Η απάντηση της Νεκταρίας νομίζω είναι ό,τι πρέπει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...