Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραιο ονομα το βαλερια σοφια..και δεν πολυακουγεται κιολας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραιο ονομα το βαλερια σοφια..και δεν πολυακουγεται κιολας!

Και μένα μου αρέσει πολύ!!! ελπίζω ο άντρας μου να μην ξαναλλάξει γνώμη!!!

μια μου λέει Βάλια, μια Βάσια, την άλλη Βανέσσα...με έχει τρελάνει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και μένα μου αρέσει πολύ!!! ελπίζω ο άντρας μου να μην ξαναλλάξει γνώμη!!!

μια μου λέει Βάλια, μια Βάσια, την άλλη Βανέσσα...με έχει τρελάνει!!!

εγω απ την αρχη ειχα αποφασισει να τη βγαλω ελισαβετ...τωρα τελευταια με πρηζει η μανα μου να τη βγαλουμε μαριλιζα να εχει κ το δικο της ονομα μεσα...πως σου φαινεται?θα ικανοποιηθει εν μερει κ η πεθερα μου που τη λενε μαριαννα...αλλα εγω προτιμω το ελισαβετ σκετο, ελλη , ελσα, ελιζα, εχει τοσο ωραια υποκοριστικα...ενω το μαριλιζα τι να το κανεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Λοιπόν επιτέλους καταλήξαμε στο όνομα της μπέμπας!!!

Βασιλική(απο τις γιαγιάδες)+Μαρία(επειδή χθες μου είπε ο άντρας μου οτι το είχε κάνει τάμα όταν είχαν βγει ανησυχητικά τα αποτελέσματα της Β' επιπέδου).

Και θα τη φωνάζουμε Βαλέρια!!!

Ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη ξανά ο άντρας μου!!!! με έχει τρελάνει!!!

Να χαίρεται το όνομά της :) Είναι πολύ όμορφο Σοφάκι σαν το παιδάκι σου :)

εγω απ την αρχη ειχα αποφασισει να τη βγαλω ελισαβετ...τωρα τελευταια με πρηζει η μανα μου να τη βγαλουμε μαριλιζα να εχει κ το δικο της ονομα μεσα...πως σου φαινεται?θα ικανοποιηθει εν μερει κ η πεθερα μου που τη λενε μαριαννα...αλλα εγω προτιμω το ελισαβετ σκετο, ελλη , ελσα, ελιζα, εχει τοσο ωραια υποκοριστικα...ενω το μαριλιζα τι να το κανεις?

ωραίο και το Μαριλίζα!!! πρωτότυπο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ωραίο και το Μαριλίζα!!! πρωτότυπο!

να σου πω το σκεφτομαι λιγακι...δε ξερω.εχω περιθωριο μεχρι το γεναρη ν αποφασισω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μπράβο θηρίο! εμείς πήραμε ξένο γιατί δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω θήλαστρο πριν εδραιωθεί ο θηλασμός, τώρα πίνει 2 μπιμπερό την ημέρα αντιαναγωγικό και φροντίζω σιγά σιγά να του τα μειώνω, στην αρχή όμως με τους μαραθώνιους θηλασμούς πραγματικά υπήρχε ώρα, εκεί προς το βραδάκι που είχα στερέψει κι ο μικρός πραγματικά πείναγε, νομίζω ότι με το να δίνω λίγο ξένο γάλα κατάφερα να συνεχίσω να θηλάζω παρά τα όσα λέγονται και στο τόπικ του θηλασμού και σήμερα τα πάμε σχετικά καλά, ενώ διαφορετικά μπρεί και να είχα σταματήσει, για μένα η επιλογή ξένη γάλα ποτέ δεν ήταν απαγορευτική αρκεί η βασική του διατροφή να ήταν, και νόμίζω τα κατάφερα, μητρικό γάλα

για τα nuk ακούω συνέχεια καλά λόγια, αλλά εμάς δε μας βόλεψαν, συνεχίζουμε με avent και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι

Μια χαρούλα. Σημασία έχει να πιει μητρικό άσχετο αν πίνει και ξένο. Τα αντισώματα τα παίρνει.

Τα nuk δεν τα θέλει ούτε ο δικός μου, τα avent προτιμούσε εξ αρχής αλλά κάποια παιδιά που θηλάζουν τα προτιμούν γι'αυτό τα πρότεινα στην Αγγελική.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελευθερια το κοιταξα στη βαση ειναι ασφαλες.

Ευχαριστώ πολύ. Πήρα ντεπόν μετά από 1 χρόνο, ούτε στην εγκυμοσύνη δεν είχα πάρει αλλά έχω τώρα 3 μέρες πονοκέφαλο και έχει χαλάσει η διάθεσή μου. Απλά φρόντισα και το πήρα 1,5 ώρα πριν τον θηλασμό. Σε ευχαριστώ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

[quote name=Sisi24;8020

Ελευθερία φοβερό' date=' μπράβο σου που τα κατάφερες με την πιπίλα! Θα δεις πόσο γρήγορα θα στρώσει τώρα και στο φαγητό και στον ύπνο ο φαγανούλης σου!![/quote]

Ε όχι πως την έχει λατρέψει ή την έχει όλη μέρα στο στόμα αλλά κάτι καταφέραμε. Με τον καιρό θα την μάθει ακόμη περισσότερο. Εξάλλου δεν την έχει και ιδιαίτερη ανάγκη. Στο βυζί ικανοποιεί όλα του τα 'θέλω' αλλά ευτυχώς έχει κόψει το πιπίλισμα!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ πολύ. Πήρα ντεπόν μετά από 1 χρόνο, ούτε στην εγκυμοσύνη δεν είχα πάρει αλλά έχω τώρα 3 μέρες πονοκέφαλο και έχει χαλάσει η διάθεσή μου. Απλά φρόντισα και το πήρα 1,5 ώρα πριν τον θηλασμό. Σε ευχαριστώ!!!

να σαι καλα κοπελα μου.αν χρεαστεις κατι αλλο ρωτα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εμενα παντα με αρεσε ολοκληρο το ονομα μου!

θα ρωτησω τον αντρα μου αν με αφησει να σας πω πως θα βαφτισουμε την δικη μας!!!

το Μαριλιζα ωραιο ειναι, μου θυμιζει γλυκες κοπελιτσες με φουστανια εποχης να πινουν τσαι!

καλησπέρα και από εμενα!

Ελευθερίτσα να χαίρεσαι το καμάρι σου, γερός κα δυνατός να είναι πάντα.

Τατιάνα μου περαστικά σου εύχομαι. Είναι δύσκολη η φάση που περνάς αλλά με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλα κοριτσακι. Υπομονή!!!

Μαράκι τραβάς και εσύ τα ζόρια σου με τον μικρό ε? και εγω σήμερα του εβαλα ορό στην μύτη γιατί τον ακουγα μπουκωμένο και έβγαλε ενα "νταμαρι" από το ρουθούνι. απορώ πως ανέπνεε ειλικρινα! πήρα και οτριζαλιν σήμερα, δεν είχα. εσύ που εχεις γίνει εξπερτ στην αναρρόφηση πόσο δυνατα ρουφαμε με αυτό το πράγμα? λίγο λενε αλλά πόσο λιγο?:?

κορίτσια αλλη ερώτηση: τα παιδια σας κοιμούνται ήσυχα? εμενα ο δικος μου όλο το βράδυ ειναι στρεσσαρισμενος. κουναει χερια ποδια, βογγαει και βγάζει και ήχους σαν χλιμιντρισμα. πρεπει να ρωτησω τον παιδιατρο. δεν μπορω να καταλαβω αν τον βασανιζει κατι. μακαρι να μιλουσανν απο νεογέννητα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...