Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει:(:(:(!!!

Καλημέρα Ντινάκι? Και πού είναι το κακό καλέ? Τόσους μήνες χωρίς περίοδο εγώ θα πετούσα!!! :lol:

Όσο για τις κρέμες, δεν πειράζει που είναι άλλη μάρκα και για την αποστείρωση εμείς την κόψαμε, στην αρχή ένιωθα ανασφάλεια αλλά μετά θυμήθηκα όλα όσα βάζει το σκατούλι στο στόμα του και πραγματικά δεν έχει νόημα. Φύλαξα και τους αποστειρωτές και άδειασε η κουζίνα επιτέλους!!! :lol:

Καλημέρα Ντινάκι? Και πού είναι το κακό καλέ? Τόσους μήνες χωρίς περίοδο εγώ θα πετούσα!!! :lol:

Όσο για τις κρέμες, δεν πειράζει που είναι άλλη μάρκα και για την αποστείρωση εμείς την κόψαμε, στην αρχή ένιωθα ανασφάλεια αλλά μετά θυμήθηκα όλα όσα βάζει το σκατούλι στο στόμα του και πραγματικά δεν έχει νόημα. Φύλαξα και τους αποστειρωτές και άδειασε η κουζίνα επιτέλους!!! :lol:

Νεκταρία αδιαθέτησα πρώτη φορά στις 14/01 και τώρα έχω καθηστέρηση 5 μερές δεν με πειράζει αλλά πονάει η κοιλιά μου μωρέ και είμαι κάπως!!!Ο κύκλος μου αντί να φτιάξει έγινε άστα βράστα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

A! Κατάλαβα! Κι εμένα τη 2η φορά μου ήρθε με 10 μέρες καθυστέρηση και πονούσα λίγες μέρες πριν. Άντε να δούμε τώρα την 3η φορά πόε θα έρθει και πώς θα είναι. Δεν πονάω ακόμα... και περιμένω πόσο έχουμε σήμερα...? 19???? τώρα το είδα το ημερολόγιο! Σήμερα περιμένω!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Με το θήλαστρο ψιλοαγχώνομαι και τις πιπίλες αλλά θα το ξεπεράσω!!!

Εγώ πάνω στις τσιρίδες την έχω πλύνει την πιπίλα και με σκέτο νερό. Πράμα δεν παθαίνουν ειδικά αν είναι και το σπίτι καθαρό. Εγώ με το ξύδι παντού και το ντετόλ (κουζίνα, μπάνιο) δε μου ξεφεύγει τπτ! χαχαχα!!!

Εγώ πάνω στις τσιρίδες την έχω πλύνει την πιπίλα και με σκέτο νερό. Πράμα δεν παθαίνουν ειδικά αν είναι και το σπίτι καθαρό. Εγώ με το ξύδι παντού και το ντετόλ (κουζίνα, μπάνιο) δε μου ξεφεύγει τπτ! χαχαχα!!!

Καλά και εγώ το dettol στην κουζίνα και την klinex στο μπάνιο απαραίτητα τα έχω αλλά μωρέ ξέρω και εγώ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για να πώ την αλήθεια με αγχώνουν πολύ τα χαλιά!!!Όσα μπορώ να σηκώσω τα βγ΄σζω συνέχεια στο μπαλκόνι αλλά πχ του σαλονιού και της τραπεζαρίας είναι μεγάλα πολύ και ασήκωτα τα άτιμα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για να πώ την αλήθεια με αγχώνουν πολύ τα χαλιά!!!Όσα μπορώ να σηκώσω τα βγ΄σζω συνέχεια στο μπαλκόνι αλλά πχ του σαλονιού και της τραπεζαρίας είναι μεγάλα πολύ και ασήκωτα τα άτιμα!!!

:lol: Καλέ είσαι τρελήηη??? Εγώ τα σκουπίζω! Σιγά μην τα ξεσηκώνω συνέχεια! Μία που τα βγάζουμε και μια που τα βάζουμε. Αλλά θα μου πεις μόνο σαλόνι κ τραπεζαρία έχω. Στα υπνοδωμάτια δε βάζουμε.

Σε λίγο που θα μπουσουλάνε θα βρουν να ανεμαζέψουν σκόνη και θα λες πού στην ευχή βρέθηκε?! Έχουν να φάνε! Δε θυμάσαι της φίλης μου που σας έλεγα ότι έφαγε μια πασχαλίτσα? Κι έναν τόνο σκόνη, χνούδια, περιοδικά κι εφημερίδες? Αντισώματα φτιάχνουν! :lol: Για αργότερα που θα τρώνε τα χώματα, το γρασίδι και τις τσίχλες των περαστικών από κάτω!!!! :shock: Το γλίτωσες το εγκεφαλικό????

Διαφημίσεις

Σε λίγο που θα μπουσουλάνε θα βρουν να ανεμαζέψουν σκόνη και θα λες πού στην ευχή βρέθηκε?! Έχουν να φάνε! Δε θυμάσαι της φίλης μου που σας έλεγα ότι έφαγε μια πασχαλίτσα? Κι έναν τόνο σκόνη, χνούδια, περιοδικά κι εφημερίδες? Αντισώματα φτιάχνουν! :lol: Για αργότερα που θα τρώνε τα χώματα, το γρασίδι και τις τσίχλες των περαστικών από κάτω!!!! :shock: Το γλίτωσες το εγκεφαλικό????

Οχι σε λίγο μου έρχετε!!!!!!:confused::confused::confused:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρες.

Ετοιμαζόμαστε για βόλτα στο Καβούρι.

Να περάσω και από Παπασωτηρίου μία βόλτα, Ελευθερία, ποια είναι τα άλλα δυο βιβλία που πήρες????

Είναι τα παρακάτω:

"ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ" των Jennifer Waldburger & Jill Spivack, Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ και

"ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ" του Στέλιου Παπαβέντση, Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!

Σόρυ που δεν παρακολουθώ... Σας έχω θέμα!

Στο θέμα για το mothercare ένα μέλος έδωσε αυτό το λινκ

http://www.my-uk-mail.co.uk/

Με το οποίο αποκτάς διεύθυνση Αγγλίας κι αυτοί από εκεί στο στέλνουν εδώ...

Δε διάβασα και πολλές λεπτομέρειες...πχ το κόστος, πώς γίνεται κλπ.

Κάποια πράγματα λέει εδώ:

http://www.my-uk-mail.co.uk/howitworks.htm

Εδώ λέει για το κόστος αλλά θέλει καλό μεταφραστή (τύπου Ελευθερία :lol: ) για να μην μας πιάσουν τα οπίσθια... http://www.my-uk-mail.co.uk/rates.htm

Αν κατάλαβα καλά θέλει συνδρομή? Να ξενερώσω δλδ??

Εδώ έχει κάποιες άλλες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία... http://www.my-uk-mail.co.uk/frequentlyaskedquestions.htm

Κορίτσια μόνο να καταλάβω τι λέει κι ειλικρινά αν συμφέρει προσφέρομαι να γίνω πειραματόζωο!!!!!!!!!!!! :lol: Πώς σας φαίνεται η δουλειά???

Εγώ το μελετάω Νεκταρίτσα και μάλλον συμφέρει αλλά δεν πολυεμπιστεύομαι αυτόν που το πρότεινε. Προς το παρόν είμαι φουλ με ρουχαλάκια κτλ και δεν καίγομαι αλλά αν θέλεις σε κάτι βοήθεια, σφύρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε Βελ ξέχασα και εγώ να ρωτήσω την γιατρό Νο 2 για την αποστείρωση.

Ο 1ο παιδίατρος μας είπε να σταματήσουμε΄αλλά εγώ έχω ένα είδος ανασφάλειας οπότε συνεχίζω αν και στα μπιμπερό πίνουμε μόνο νεράκι.Δεν ρώτησα πχ τις πιπίλες και το θήλαστρο δεν τα αποστειρώνουμε πιά???

Και κάτι άλλο το περασμένο Σάββατο πήρα την φαριν λακτέ της Νutricia που λέει πως έχει λιγότερη ζάχαρη και σήμερα πήρα το Ρυζάλευρο-Βανίλια της Nestle που λέει χωρίς προσθήκη ζάχαρης.Πειράζει να παίρνω άλλη φαριν λακτε και άλλη Βανίλια?

Την Βιολογική θα την πετάξουμε.

Όχι δεν πειράζει. Και νοθείες να κάνεις δεν πειράζει, όπως κάνω εγώ μονίμως:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...