Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!! Σκαστή... Ελευθερία είναι θεός ο μπέμπης σου! Άντρας κανονικός!!! Πού πήγε το μωράκι στις φώτο από το μαιευτήριο που κρατούσες αγκαλίτσα?? το μαγιό είναι κορυφαίο! Έτσι κι εγώ ένα εμπριμέ κι ένα πιο απλό του πήρα η τρελή! Ή θα τα βγάλω φώτο ή θα τα βρω στο amazon να σας τα δείξω! Το ύφος της μάνας μου έπρεπε να βγάλω φώτο! Κουνούσε το κεφάλι σα να έλεγε "δεν πας καλά!" όταν τα είδε!

Καλημέρα!!!

Νεκταρίτσα, το μωράκι πάει...έγινε αντράκι!!! Μήπως να πάμε για δεύτερο? Ρε γμτ μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, γίνονται μερικώς ανεξάρτητα σιγά σιγά και δεν προλαβαίνουμε να τα χαρούμε.

Σε λίγο καιρό θα τρώω και ξύλο μου φαίνεται και έχει και βαρύ χέρι:)

Απαιτώ να δω τον Γιώργη με μαγιό!!!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρες.

Ετοιμαζόμαστε για βόλτα στο Καβούρι.

Να περάσω και από Παπασωτηρίου μία βόλτα, Ελευθερία, ποια είναι τα άλλα δυο βιβλία που πήρες????

Ελπίζω ο γαμπρούλης μου να μη κολλήσει!! Αννούλα περαστικά στους άντρες!

Τι άλλα??

Χμμμμ πάλι κανα δυο φορές έκλαιγε στον ύπνο της η μικρούλα μου. Βάλαμε πιπίλα και οκ, αλλά στεναχωριέμαι μωρέ, πονάει μάλλον, άντε να βγουν τα ρημάδια. Αν και είναι μια γλύκα έτσι φαφουτίτσα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ασχετο, τελικά τώρα που κάθεται καλά καθιστή, στο bumbo seat κάθεται πολύ καλά. Το γουστάρει. Σαν ανθρωπάκι είναι καλέ, χαχαχαχα γελάω που τη βλέπω. Και δε παίζει να πέσει από κει (ακόμα.....)

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!

Σόρυ που δεν παρακολουθώ... Σας έχω θέμα!

Στο θέμα για το mothercare ένα μέλος έδωσε αυτό το λινκ

http://www.my-uk-mail.co.uk/

Με το οποίο αποκτάς διεύθυνση Αγγλίας κι αυτοί από εκεί στο στέλνουν εδώ...

Δε διάβασα και πολλές λεπτομέρειες...πχ το κόστος, πώς γίνεται κλπ.

Κάποια πράγματα λέει εδώ:

http://www.my-uk-mail.co.uk/howitworks.htm

Εδώ λέει για το κόστος αλλά θέλει καλό μεταφραστή (τύπου Ελευθερία :lol: ) για να μην μας πιάσουν τα οπίσθια... http://www.my-uk-mail.co.uk/rates.htm

Αν κατάλαβα καλά θέλει συνδρομή? Να ξενερώσω δλδ??

Εδώ έχει κάποιες άλλες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία... http://www.my-uk-mail.co.uk/frequentlyaskedquestions.htm

Κορίτσια μόνο να καταλάβω τι λέει κι ειλικρινά αν συμφέρει προσφέρομαι να γίνω πειραματόζωο!!!!!!!!!!!! :lol: Πώς σας φαίνεται η δουλειά???

Kαλημέρα!!!

Πονάει το σώμα μου όλο!!!1

Ο μπέμπικος κοιμήθηκε κατα τις 10 και ξύπνησε στις 3 τον πήρε ο μπαμπάς του αγκαλίτσα και τον έφερε στο κρεβάτι μας αλλά αφου θήλασε δεν κοιμόταν με τίποτα και τον πήρε πάλι ο μπαμπάς.Γέλαγα κρύφα γιατί άκουγα τον Δημήτρη να του λέει"σουυυυ κάνε ησυχία γιατί θα σε πάρει η μαμά και θα σε βάλει στο κρεβάτι σου να κάνεις νάνι!!!" καλά πότε έγινα η κακιά της υπόθεσής???Μήπως οι άντρες μου κάνουν συμμαχία τελικά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βρε Βελ ξέχασα και εγώ να ρωτήσω την γιατρό Νο 2 για την αποστείρωση.

Ο 1ο παιδίατρος μας είπε να σταματήσουμε΄αλλά εγώ έχω ένα είδος ανασφάλειας οπότε συνεχίζω αν και στα μπιμπερό πίνουμε μόνο νεράκι.Δεν ρώτησα πχ τις πιπίλες και το θήλαστρο δεν τα αποστειρώνουμε πιά???

Και κάτι άλλο το περασμένο Σάββατο πήρα την φαριν λακτέ της Νutricia που λέει πως έχει λιγότερη ζάχαρη και σήμερα πήρα το Ρυζάλευρο-Βανίλια της Nestle που λέει χωρίς προσθήκη ζάχαρης.Πειράζει να παίρνω άλλη φαριν λακτε και άλλη Βανίλια?

Την Βιολογική θα την πετάξουμε.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε?

Ο μικρος κοιμήθηκε ένα συνεχόμενο 7 ωρο απόψε, αλλά πιστεύω οτι ήταν εξαιτίας του εμβολίου..

Πρέπει να βγω έξω για δουλειές σήμερα..(και για κανά ρουχαλάκι,αν προλάβω..)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...