Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μμμμ καλά θα σου περάσουν οι τύψεις!:lol:

Εγώ πάλι τη λέω τόσο μα τόσο άσχημα στη μάνα μου, την ειρωνεύομαι μέχρι θανάτου, καλά και την αμφισβητώ και την απορρίπτω συνέχεια.

Αναρωτιέμαι.....έτσι θα κάνει και η Ζωή αργότερα???

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Λέω να πάω για ξάπλα διότι σήμερα με τέτοιο αλώνισμα ψόφησα πάλι.

Μάλλον δεν έχω πολλές αντοχές σαν άνθτωπος.

Βασικά ποτέ δεν είχα....αν δε κοιμηθώ καλά δε τη παλεύω....

Και θα έχει αυτές τις μέρες σούπερ καιρό και προβλέπεται τρελή βόλτα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλα η μάνα σου ρε δε πιάνεται!

Και γω στη δικιά μου οταν μου κάνει τιποτα τα χωνω ανελέητα,μετα το μετανιώνω..

Αλλα σκεφτομαι τωρα να της ζητησω συγγνώμη ή όχι?

Σκεψου οτι ανοιξε τα ντουλάπια μου και μαζεψε οτι τάπερ μου ειχε δωσει...δηλαδη..τι να πω...πρέπει να την πειραξε πολύ ομως........

δούλευα σήμερα όλη μέρα είχα μαθήματα. είναι και τα 2 μεγάλα αγόρια άρρωστα με αντιβίωση και όλα μόνη μου τα κάνω....

να δω πότε θα κολλήσει ο μανού να πάρω τις βαλίτσες μου....

μ άρεσε το σουπιά....

τι έγινε καλέ? έχω χάσει επεισόδια.....

και είμαι και κομμάτια....

να τις χαιρόμαστε τις κοπέλες μας!

Διαφημίσεις

Γειά σας ,

γυρίσαμε απο την καινούργια μας γιατρό!Αγγελική στα μέρη σου ήμουν το ιατρείο της είναι στο Δάσος!

Λοιπόν ή ο μπέμπης πήρε 250 γρ σε μία εβδομάδα ή ζυγαριά του γιατρού μου έλεγε βλακείες!!!

Πήγαμε λοιπόν στο ιατρείο καθήσαμε στο δωμάτιο για τα μωράκια γιατί στο σαλόνι είχε ΄μεγαλύτερα παιδάκια.Όταν μπήκαμε μέσα ο μπέμπης έκανε τρελές χαρές και δεν σταμάτησε να μιλάει στην γιατρό!!!

Μας βρήκε μιά χαρά.Εγώ και ο Δημήτρης την παρατηρούσαμε συνέχεια!!!Στην διατροφή μας δεν αλλάζουμε κάτι θηλασμος - φρουτάκια - θηλασμός -κρέμα- θήλασμός x 3 για να μην ξεχνάμε τα βραδυνά.Χορτόσουπες τον επόμενο μήνα!!!

Μου είπε πως για ένα χρόνο αν θέλω μπορώ να συνεχίσω να θηλάζω μετά μπορώ να σταματήσω μάλιστα μου μίλησε για τον διεθνή οργανισμό θηλασμού που λένε για 2 χρονια!!!!

Με τα βιολογικά την βρήκα λίγο αντίθετη δεν τα πολυεμπιστεύεται και μάλιστα ήταν πολύ επιφυλακτική με τις κρέμες και για να πώ την αλήθεια με έβαλε σε σκέψεις!!!

Στο τέλος δεν πληρώσαμε τίποτα (ανήκει στο ταμείο του άντρα μου) και για να πώ την αλήθεια μου φάνηκε κάπως (μάλλον έχει συνηθίσει το χέρι μου να δίνει 50αρια)!!!

Το μόνο που με χάλασε είναι οτι είναι πολύ νέα αλλά θα την δώ και στην πορεία!!!Πάντως είχε πάρα πολύ κόσμο!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπερίζω και καληνυχτίζω! Ελευθερία σούπερ είναι!!! Φτου-φτου!!

Κλεοπάτρα έτσι θα κάνει μεθαύριο η Ζωή! Όλα τα βλέπει ο Θεούλης από κει πάνω και μας τα ανταποδίδει μετά! Έτσι λέει και η μαμά μου! :lol:

Άννα μου περαστικά στα αγόρια σου!

Κι ο δικός μας ο μπαμπάς όλη μέρα δεν είχε όρεξη και πριν καμιά ώρα έβαλε θερμόμετρο και είχε 37,5. Θα τον σκοτώσω αν είναι αυτός υπεύθυνος για τις μυξούλες του μπέμπη! Είναι και μπουκωμένος... κάτι μου λέει ότι μου το κόλλησε το μικράκι μου!

Θα σας αφήσω να πα να θέσω. Πονάει τρελά η πλάτη μου!!! Ούτε στον μήνα μου όταν ήμουν με την κοιλούμπα δεν πονούσα τόσο!!!

Ενταξει δε πειραζει Ντινάκι θα αναμένω!!!!

Στο Δάσος ε? Τσεκαρε την και εαν ειναι καλή να την προτιμήσουμε και μεις!!!

χεχε ουτε και μεις πληρωνουμε την παιδίατρο,μια χαρά!!!!!!

Μωρε η δικια μου σα να μας ξεπετάει μου φαίνεται, δε ξερω, ουτε για νερό μου είπε να της δίνω..δε ξερω,σημερα ητανε κάπως, ίσως ητανε απλά μια κακιά μέρα της.

Εμας μας ειπε σουπα αμεσα, μωρε οτι θέλει ο καθενας κάνει τελικά!!!!!!!!!

Ντίνα,αντιθετη για τις βιολογικές κρέμες ή για τα φρούτα?

Αννουλααααα......ου ........ου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...