Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βγάλε τον και μια φώτο να το δω! Έχω μεγάλη περιέργεια!!

Οκ. Προς το παρόν μπορώ να σου βγάλω το παντελόνι χωρίς τον μπέμπη!Αχαχα! Το πήρα για το καλοκαίρι ντε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Οκ. Προς το παρόν μπορώ να σου βγάλω το παντελόνι χωρίς τον μπέμπη!Αχαχα! Το πήρα για το καλοκαίρι ντε.

Αμέ! Αφού είναι καλοκαιρίνο μην τον πουντιάσουμε τον άντρα μας! ;)

Αμέ! Αφού είναι καλοκαιρίνο μην τον πουντιάσουμε τον άντρα μας! ;)

Και που να δεις μαγιό-σορτσάκι που του πήρε η αδερφή μου! Αχαχαχα! Αυτό και ανυπομονώ να δω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια κ μπεμπάκια...

Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!

Βελ..σημερα γιορτάζει ο Λεοντακος????

Γυρισαμε απο το γιατρό...

Δευτερα ξεκινάμε κοτοσουπίτσα..καλά λεω, εδω δε τρώει τα φρούτα θα φάει τα χορταρικά???? Αν κ ποτέ δε ξέρεις!

Ντίνα, εσενα τι λαχανικά σου έδωσε?, για πες!

Εμενα τα κλασσικά καροτο-πατατα-κολοκυθι-σέλινο.

Της ειπα για το βιβλίο που εχω πάρει το "τάισε με" και μου ειπε οτι δεν ειναι επιστημονικό-ιατρικο αλλά ολίγον "μπακαλίστικο" και να μην πολυακολουθω αυτα που λεει.(της ειπα για αβοκάντο κτλ που αναφέρει και μου ειπε μετά τον 8ο)

Α..αν θελω μπορω να δινω κρεμα βανίλια αραιά και που..π.χ. εαν λειπω και την κραταει κάποιος.

Στράτα απαγορευεται μου ειπε γιατι προκαλεί προβληματάκι στην κλίση των ισχύων και ειδικά για αγόρια είπε οχι κατηγορηματικά.

Δε θυμαμαι τι αλλα ειπαμε....

Ρε κοριτσια να ρωτησω εσας κάτι, γιατι την γιατρό ξεχασα να την ρωτησω.

Οταν τους δινετε την κρέμα και δεν την τρωει ή τρωει λίγο, μετα τους δίνετε και γάλα??? Εγω ετσι εκανα αλλά λεω να της το κοψω σιγά σιγά.

Αγγελική στην αρχή που έτρωγε λίγη κρέμα, δηλαδή 5-6 κουταλάκια, τον θήλαζα μετά. Τώρα τρώει 100-120 μλ οπότε πάπα το τζιτζί. Αν θέλεις να της το κόψεις νομίζω καλό θα ήταν να μην την θηλάζεις στο καπάκι παρά μόνο όταν πεινάσει και το ζητήσει μόνη της.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό με τη στράτα με ξενέρωσε... Να δω τι θα πει και η δικιά μου αλλά μάλλον τα ίδια θα μου πει...

Με την κρέμα κι εγώ του έδινα γάλα όταν έτρωγε λίγο αλλά αυτό κράτησε 5-6 μέρες. τώρα τρωει 260 γραμμάρια κ δε νομίζω να θέλει συμπλήρωμα... :lol:

Αυτό με τη στράτα με ξενέρωσε... Να δω τι θα πει και η δικιά μου αλλά μάλλον τα ίδια θα μου πει...

Με την κρέμα κι εγώ του έδινα γάλα όταν έτρωγε λίγο αλλά αυτό κράτησε 5-6 μέρες. τώρα τρωει 260 γραμμάρια κ δε νομίζω να θέλει συμπλήρωμα... :lol:

260γρ εννοείς κρέμα και νερό ε? Εγώ δεν μπορώ να το υπολογίσω έτσι. Σήμερα πχ. του έβαλα 125μλ γάλα+90μλ φαρίν λακτέ+4-5 κουταλιες βανίλια. Πόσο να βγήκε άραγε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα.

Φάγαμε το εμβόλιο και ήρθαμε.....

Εριξε πρώτη φορά τρελά ουρλιαχτά. Βασικά είχε τα νεύρα της επειδή τη ξύπνησα για να πάμε. Εμ λέει, από τη μία με πρήζεις να κοιμηθώ, και όταν κοιμηθώ με ξυπνάς?? Πάρε κλάμα τώρα να μάθεις!

Μας είπε ότι γυαλίζει το μάτι της της μικρής!

Του λέω σώωωωωωωωωπα! Τώρα το κατάλαβες?

Τι άλλα?

Οντως αραιώνουμε! Καλέ που είστε? Καλά, κ γω δε πολυπρολαβαίνω πάντα! Καλά, άμα αρχίσω δουλειά, κάθε Κυριακή 5 λεπτά θα μπαίνω....:(

Ανοίγει κατάστημα Λητώ κοντά μου, χιχιχι τι καλά, παραδίπλα στο τζάμπο. Τζάμι! Διπλή βόλτα!

Σουπιά Αγγελική, και εμείς όταν έτρωγε λίγο της έδινα γάλα για κάποιες μέρες, τώρα όχι. Εκτός από κανα δυο φορές βέβαια που δεν έτρωγε και της έδωσα γάλα. Μην τρελλαίνεσαι όμως, θα τα φάει όλα, και μένα μία έτσι μία αλλιώς κάνει, μη το ψάχνεις. Τι και αν αργήσει λίγο, δε θα χάσει και τίποτα!

Το βιβλίο της Κάρμελ για τη διατροφή (ποια το έχει θυμήστε μου!!!) τα λέει λίγο περίεργα γμτ....όσο το διαβάζω τόσο αναρωτιέμαι!

Μήπως να σταματησω να διαβάζω μπεμποβιβλία?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...