Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ειδες ελισαβετ ολα καλα!! αντε! βελ τελικα το φωτακι για το διαβασμα το πηρα απο το greek books εντελως τυχαια το βρηκα. πηρα και μια κουκουλα για την καροτσα που την καλυπτει ολοκληρη. η μπουμπου εκοιμηθηκε και τα φασολια ειναι 2 ωρες τωρα στην κατσαρολα και δε λενε να μαλακωσουν. μας βλεπω να τρωμε φραουλες σημερα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!:)

Είχαμε παρέα εμείς από το πρωί, την αδερφή μου με το γαμπρό μου κι ένα φίλο μας και πέρασε η ώρα πίνοντας καφέ!

Για τη βάφτιση θα σου κάνω συμπαράσταση εγώ Ελισάβετ, δεν μπορούμε ν τα βρούμε με το σύζυγο, αλλού θέλει ο ένας, αλλού ο άλλος, δε λίγο θα έρθει καλοκαίρι κι εμείς ακόμα να αποφασίσουμε που και πως και πότε!!

Αγγελική τι ωραία που περνάτε!! μια ωραία ατμόσφαιρα ε?

Πήγαινε καμιά βόλτα όταν μπορείς να ξελαμπικάρεις γιατί θα φρικάρεις όλη μέρα μαζί αν είστε όλοι!!

Καλά τι γίνεται ρε κορίτσια, να σου πάρουν το μωρό από το δωμάτιο στο νοσοκομείο? ευτυχώς βρέθηκε το παιδάκι!

Κορίτσια πόσα μλ κρέμα τρώει το μετράτε από το πόσα μλ νερό βάζετε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα βρε κορίτσια ξυπνάει το βράδυ πάρα πολλές φορές, πάνω από 15 πρέπει να του έβαλα πιπίλα εχτές, ξαπλώνω, σηκώνομαι, ξαπλώνω, σηκώνομαι, κάθε μισή ώρα σχεδόν, τι να πω, δόντια να είναι?

Τα χέρια μόνιμα στο στόμα είναι εμάς, όταν δεν τον βολεύουν τα παιχνίδια ή τα μασητικά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφία αντίστοιχο θέμα με το γάλα διάβαζα στο πάρεντς. Μίλησε και μια χημικός και βγάλαν άκρη. Η ποσότητα της κρέμας και του γάλακτος φυσικά και δεν μετριέται σύμφωνα με το νερό! Και λογικά να το δούμε βάζουμε πχ. 200 μλ νερό και 60 γρ, σκόνη... Ε δε γίνεται να λέμε ότι έφαγε 200γρ κρέμα. Αφού 260 βγαίνει κρέμα! Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου είναι κακόφαγο το παιδί! Μα άμα βάλουμε 210 μλ νερό και σκόνη το γάλα βγαίνει 240! Να σκάσει το παιδί??? :lol:

Κι εμένα βρε κορίτσια ξυπνάει το βράδυ πάρα πολλές φορές, πάνω από 15 πρέπει να του έβαλα πιπίλα εχτές, ξαπλώνω, σηκώνομαι, ξαπλώνω, σηκώνομαι, κάθε μισή ώρα σχεδόν, τι να πω, δόντια να είναι?

Τα χέρια μόνιμα στο στόμα είναι εμάς, όταν δεν τον βολεύουν τα παιχνίδια ή τα μασητικά!

Εγώ αυτό για τον δικό μου το λέω: "το βασανιστήριο της μανούλας" ή "πώς να περάσω απόψε τη νύχτα μου??"

Μωρά αρπάζονται ακούω ε? Τι να πει κανείς, τα μάτια μας 14 μόνο!

Εμείς πήγαμε για καφέ σήμερα. Στο Τάλος Πλάζα, ξέρεις Νεκταριάκι.

Ο μικρός κοιμήθηκε στο αμάξι και ξύπνησε όταν ήμασταν σε ένα μαγαζί με ρούχα και τρελλάθηκε!!!! Κοίταζε καλά καλά. Ήθελε φαίνεται να δει τι είανι στην μόδα φέτος:)

Στην καφετέρια, κύριος ο μικρός μας!

Αυτά, πάω να τον κοιμήσω μπας κοιμηθώ και εγώ! Κουράστηκα να κουβαλάω καρότσια, κουβερτάκια, τσάντες. Καλό μεσημέρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία αντίστοιχο θέμα με το γάλα διάβαζα στο πάρεντς. Μίλησε και μια χημικός και βγάλαν άκρη. Η ποσότητα της κρέμας και του γάλακτος φυσικά και δεν μετριέται σύμφωνα με το νερό! Και λογικά να το δούμε βάζουμε πχ. 200 μλ νερό και 60 γρ, σκόνη... Ε δε γίνεται να λέμε ότι έφαγε 200γρ κρέμα. Αφού 260 βγαίνει κρέμα! Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου είναι κακόφαγο το παιδί! Μα άμα βάλουμε 210 μλ νερό και σκόνη το γάλα βγαίνει 240! Να σκάσει το παιδί??? :lol:

Κατάλαβα Νεκταρίτσα!

Άντε να πάμε κι εμείς στα 200!

Σήμερα του έβαλα 130 μλ νερό!

Κάθε μέρα του το αυξάνω λίγο λίγο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κι εγώ κι εγώ ξέρω Τάλος!!

Κύριος το αντράκι σου Ελευθερία ε?

Ψωνίσατε κιόλας?

Αμέ. Του ψώνισα ένα μπλουζάκι polo καλοκαιρινό σούπερμαν και ένα παντελόνι καλοκαιρινό μπλε με τιράντες:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...