Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακουσατε τι εγινε στο Ελενα??? τα χω παιξει!!!! ευτυχως που εγω απο τη στιγμη που τη γεννησα δεν την αποχωριστηκα κοριτσια ουτε μισο δευτερολεπτο εκτος απο τη στιγμη που την πηγαν στο μπαμπα της και μου την ξαναεφεραν. και οταν με πηγαν στο δωματιο με το καροτσακι και τοτε στην αγκαλια μου την εδωσαν..

το ακουσα το πρωι!

απιστευτο που ετσι οποιος θελει παει και παιρνει ενα μωρο.

ειχα διαβασει εχθες και μια ιστορια που εκλεψαν χρηματα, κλπ απο ενα δωματιο μαιευτηριου και οι γονεις οταν κατηγγειλαν το γεγονος διαπιστωσαν οτι ολα ηταν αφυλακτα, και οι καμερες εικονικες. ακομη και στον θαλαμο με τα βρεφη. και ημουν πολυ φορτισμενη...

και θυμηθηκα τα δικα μα. μονο μια ωρα την κρατησαν μετα την γεννα και μεχρι να φυγουμε κοιμομουν και το χερι μου ηταν πανω της.

ακομη και στον ικτερο που ηθελαν να την αφησουμε εκει και να πηγαινοερχομααστε, αρνηθηκα και κοιμηθηκα σε καρεκλα.

Έχω μια κοπελια στο πάρεντς που είναι σίγουρα έγκυος! Τα ίδια συμπτώματα με εμένα τότε... Θα πάει λέει για χοριακή, την έχω πρήξει, όλο λέει "φεύγω" κι όλο online είναι!!! Θα τη σκοτώσω!!! :lol: Αμάν πια αυτές οι γκαστρωμένες? Έτσι ήμαστε κι εμείς?????? :lol:

Διαφημίσεις

Παναγία μου!!!

Στο Αττικό που γέννησα εγώ αποτ την πόρτα δεν παρνούσε κανείς πριν ή μετά το επισκεπτήριο και μάλιστα έπρεπε να έχουν αφήσει εντολή για να μπεί κάποιος!!!

Στον όροφο δε της μαιευτικής υπήρχε πόρτα κλειστεί τις υπόλοιπες ώρες!!!Τι να πω φρίκη!Σκέφτομαι την μανούλα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Ευχαρσιτουμε πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!

Μανταλενάκι να χαιρεσαι και συ την κοριτσάρα σου!!!!!!!

Κοριτσια,εγω οσο σκέφτομαι αυτη τη μάνα...απο το πρωι που το ακουσα μιλαμε εχει σφιχτεί η καρδιά μου.Και να αναζητησεις ευθυνες και να αποδωθουν (ναι καλα!) τι να το κάνεις?????????????? γυρνάει πισω το παιδί σου??????????Θεε μου τι να πω..

Σχετικά με την κρέμα τωρα 2 μερες που της βαζω μεσα 1 κουταλιά βανίλια την τρωει πιο ευχαριστα,σημερα εφαγε περιπου 80μλ,πάρτυ έκανα.

Το απογευμα εχουμε παιδίατρο. Τρεις ειμαστε σημερα ε? Εγω ,Ντίνα και syb!

Kloklo τελειο το φορεματάκι!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!!!!!

Αυτα τα ολίγα, σας αφηνω γιατι δεν ειμαι κ μονη και καταλαβαινετε!

ΥΓ.Εχθες μου ειπε το κορυφαιο η πεθερα "είσαι μια σουπιά εσυ.." καλο ε???!!!

Γεια σας κορίτσια..πριν απο λίγο κοιμήθηκε, φάγαμε αρκετά για τα δεδομένα μας σήμερ,α κάπου 300 μλ φρούτα και φυσικά ναρκώθηκε..

Ελπίζω οτι είστε όλες καλά, μέσες άκρες διάβασα, πολλέέ έχουμε γιατρο σήμερα καλά αποτελέσματα καλά εμβόλια..(βγαίνω τώρα για να του τα πάρω του μικρού μας απο το φαρμακείο, Ντινάκι, θα σου αρέσει η φάση στο ιατρείο έχει και παιδική διακόσμηση, και αναλόγως, μπορείνα σας βάλει και σε ειδικό δωμάτιο, για να μην συχνωτίζεται ο Λίο πολύ με κανά άρρωστο παιδάκι, αν χρειάζεται..)

Απο πεθερές , κρατάτε γερά κορίτσια, μωρε κι αυτές οι κακομοίρες φαντάζομαι οτι λαχταράνε τα μωράκια, για αυτο κάνουν και έτσι..αν τηρούν κανόνες υγιεινής , αφήστε τες καλέ, να ξεσπάσουν..(μπορεί και να τα λέω αυτά, γιατι απο γιαγιάδες εμείς δεν έχουμε πάρει μυρωδιά όλους αυτούς τους μήνες , και τα λέω έτσι, εκ του ασφαλούς, εσεις ξέρετε καλύτερα για τα δικά σας μωράκια..)

Πάω, έφυγα φαρμακείο..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Ευχαρσιτουμε πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!

Μανταλενάκι να χαιρεσαι και συ την κοριτσάρα σου!!!!!!!

Κοριτσια,εγω οσο σκέφτομαι αυτη τη μάνα...απο το πρωι που το ακουσα μιλαμε εχει σφιχτεί η καρδιά μου.Και να αναζητησεις ευθυνες και να αποδωθουν (ναι καλα!) τι να το κάνεις?????????????? γυρνάει πισω το παιδί σου??????????Θεε μου τι να πω..

Σχετικά με την κρέμα τωρα 2 μερες που της βαζω μεσα 1 κουταλιά βανίλια την τρωει πιο ευχαριστα,σημερα εφαγε περιπου 80μλ,πάρτυ έκανα.

Το απογευμα εχουμε παιδίατρο. Τρεις ειμαστε σημερα ε? Εγω ,Ντίνα και syb!

Kloklo τελειο το φορεματάκι!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!!!!!

Αυτα τα ολίγα, σας αφηνω γιατι δεν ειμαι κ μονη και καταλαβαινετε!

ΥΓ.Εχθες μου ειπε το κορυφαιο η πεθερα "είσαι μια σουπιά εσυ.." καλο ε???!!!

έπρεπε να της πεις και που να δείτε πόσο νόστιμη ειμαι, ρωτήστε το γιο σας που με ξεζουμιζει καθε μερα.....ε δε θα το παθαινε? θα το παθαινε

βελ...διαβαζα χτες αυτη την καφετερια με τα βιβλιαρακια...μακαρι να μουνα εκει κοντα να περναμε τα ζουζουνια και να πηγαιναμε για καφε σ εκεινο το μερος...μου ακουστηκε πολυ ωραιο ετσι που το περιεγραψες.

Κι έλεγα , τι ξέχασα , τι ξέχασα....καλέ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ευτυχισμένη ζωή και ευχάριστες συγκινήσεις για τις κοπελάρες του forum μας..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

Συμπεθερούλα, πως πάει, καλή η ιδέα της βανίλιας, κι εγώ θα πρέπει να του αρχισω και άλλου είδους τροφή, καμμιά φόρμουλα κανά χορταρικό,να μάθει τώρα , ,πριν πάμε Ελβετια στα πεθερικά, γιατί εγώ κορίτσια, πάω να κάνω και λίγες διακοπές εκεί, να την περάσω στο σπίτι κλεισμένη δεν πάω, την προηγούμενη φορά που πήγα , ΔΥΟ μέρες μόνο κάθισα και έπαθα κατάθλιψη, σφίγγεται η καρδιά μου και που το σκέφτομαι...χάλια μαύρα..

Σκέφτομαι δηλαδή, να πάω και να τον παρκάρω λίγο στην πεθερά, για καμμιά μέρα ολόκληρη(πολλά θέλω?..μωρέ, αυτο δεν το έχω κάνει ούτε με τη μάνα μου ακόμα και πραγματικά το χρειάζομαι πλέον..)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ναι σουπιοσυμπεθερούλα, ήθελα να σου πω οτι βρέθηκε το μωρο, και οτι υπάρχει σχετικό παρασκήνιο απο κάτω μάλλον...

Κλοεμακ, θα ήταν πολύ ωραία να την αράζαμε εκεί, όντως..επόμενη φορά που θα 'ρθεις..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Δοξα τω Θεω, βρεθηκε το μωρακι.

εμεις τωρα γυρισαμε.

καλα ηταν , ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα, δεν αναφερθηκε το φλεγον ζητημα, της βαφτισης.

οποτε ολα κυλησαν ηρεμα!

αντε να στριμωξω σημερα τον συζυξ να τα αποφασισουμε και να καταληξουμε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

παω να απλωσω κατι ρουχα και επανερχομαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...