Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Στην λίστα των δοντιών βάλτε και εμάς. Χθες κοιμήθηκς 21:30 και ξύπνησε 22:30, 00:00 όπου ξανακοιμήθηκε 1 καθώς άνοιξε το μάτι γαρίδα και στις 04:30 όπου έφαγε μέχρι τις 5!!!! Το πρωί ξύπνησε 08:30 και μέχρι τώρα δεν έχει φάει. Θα του κάνω απευθείας φρουτόκρεμα σε λίγο γιατί θα πάμε βολτίτσα για καφεδάκι!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!

Νεκταρίτσα μάλλον τα δοντάκια του τον ενοχλούν τον κούκλο σου!

Κλοκλο τέλεια τα ρούχα της Ζωούλας!!

Αγγελική κουράγιο και θα φύγουν!!!

Εμείς αφου φάγαμε στις 9 κοιμηθήκαμε 10 παρά γιατί δεν σταματούσε να φωνάζει τον "μπα μπα μπα"!Απο τις 10 όμως ξαναξύπνησε στις 5.15 και βέβαια έκανα τον σταυρό μου!!!Μετά πάλι στις 8 για μαμ!Τα δοντάκια του πρέπει να τον ενοχλούν γιατί ΟΛΑ τα βάζει στο στόμα και όταν δεν έχει κάτι άλλο τρώει τα πόδια του!!!

Εχουμε καταφέρει το μεσημέρι να κοιμάται μόνος του παρέα με τον αγαπημένο του ελεφαντάκι!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει βόλτα με το καρότσι κατα τις 1.30 και στις 19.00 επισκεψη με τον μπαμπά μας στην καινούργια παιδίατρο!!!Πρώτη φορά θα πάμε σε ιατρείο με παιδάκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Περιμένουμε και τα πράγματα απο το primi mesi!Βρήκαμε και σούπερ αυτοκόλλητα και φωτιστικό ξεκινάμε και το βάψιμο όταν αποφασίσει ο μπαμπάς να αδειάσει το δωμάτιο!Μένει η βόλτα στο Ικεα για τα διακοσμητικά κουτιά και τα ραφάκια!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα Ντινάκι!! Δόντια ο δικός μου??? Μπααα! Αν πήρε από το μπαμπά του (όλα τα πήρε αυτό θα του ξεφύγει??) θα αργήσει! 11 μηνών έβγαλε ο άντρας μου! :lol:

Eγώ πάλι 4 μηνών και ήλπιζα κάπου στο μέσον να βγάλει ο μικρός. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα, γιατί μετά πονάνε πιο πολύ τα καημένα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ντινάκι!! Δόντια ο δικός μου??? Μπααα! Αν πήρε από το μπαμπά του (όλα τα πήρε αυτό θα του ξεφύγει??) θα αργήσει! 11 μηνών έβγαλε ο άντρας μου! :lol:

Eγώ πάλι 4 μηνών και ήλπιζα κάπου στο μέσον να βγάλει ο μικρός. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα, γιατί μετά πονάνε πιο πολύ τα καημένα...

Εμένα πάλι ο παιδίατρος μου είπε όσο αργότερα βγάλει δοντάκια τόσο καλύτερα!!!

Ούτε σε εμάς φαίνεται κάτι(και καλύτερα γιατί μόνο που σκέφτομαι να θηλάζει με δόντια ανατριχιάζω)αλλά σίγουρα κάτι γίνεται στα ούλα του!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

και καλύτερα γιατί μόνο που σκέφτομαι να θηλάζει με δόντια ανατριχιάζω

:lol: Μετά θα τον λες "το καρχαριάκι μου"!!!! Πλάκα-πλάκα έχω φάει δαγκωνιά με τα ούλα και δάκρυσαν τα μάτια μου! Με δόντια θα είναι τραγικό!!!

"Το καρχαριάκι μου" πολύ μου αρέσει αλλά μάλλον πιο πολύ του πηγαίνει "το πιρανχάκι μου"χαχαχαχχαχα!!!

Μα αυτό σκέφτομαι!!!Με δαγκώνει με τα ούλα και καμιά φορά πονάω σκέψου με τα δόντια τι έχει να γίνει!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα και Χρονια Πολλα στις ομορφες!

τι κανετε?

και εμεις αναστατο υπνο.

την εβαλα στο καροτσακι μπας και και απο τις 9 ξυπνησε 10-12-3-5-7

ουτε στις αρχες τετοιο προγραμμα!

τι να πω?

τωρα ετοιμαζομαστε για εξοδο.

και δεν θελω καθολου.

θα παμε με την πεθερα μου στην μεγαλη κουμπαρα.

και θα με πρηξουν με την βαφτιση.

με τον αντρα μου εκανα το παιδι και με αυτον θελω να επιλεξω τα της βαφτισης.

ελα που δεν το καταλαβαινουν.

αν ηθελα αμετοχο πατερα θα πηγαινα σε τραπεζα σπερματος.

τωρα πρεπει να εχει αποψη.

δεν φτανει που δεν συμμετεχει στα αλλα (μπανιο, αλλαγμα, θηλασμος)

να μην συμμετεχει και σε αυτα....

αχ μονο που σκεφτομαι τι ειναι να γινει σε μια ωρα, το στομαχι μου με πιανει...

παω να στεγνωσω τα μαλλια μου και επιστρεφω.

α, εκανα μπανιο και ειχα και την μικρη στο ριλαξ.

ολο κουνουσε χερια ποδια με το νερο που ετρεχε!!!!!!

Διαφημίσεις

Ακουσατε τι εγινε στο Ελενα??? τα χω παιξει!!!! ευτυχως που εγω απο τη στιγμη που τη γεννησα δεν την αποχωριστηκα κοριτσια ουτε μισο δευτερολεπτο εκτος απο τη στιγμη που την πηγαν στο μπαμπα της και μου την ξαναεφεραν. και οταν με πηγαν στο δωματιο με το καροτσακι και τοτε στην αγκαλια μου την εδωσαν..

Επεξεργάστηκαν by kloemak

ελισαβετ, ηρεμησε, σκέψου οτι ειναι μονο λιγες στιγμες απο τη ζωη σου και χαλαρωσε, μη χαλας τον εαυτο σου για αλλους και αμα δεν μπορεις να εισαι διπλωματικη μαζι τους απαντα αυτο που πιστευεις αλλα με ωραιο τροπο παντα. μην κανεις εκπτωσεις στα θελω σου για τους αλλους. πεσ ομορφα οτι θα προτιμουσες αυτα να τα κανονισεις με τον αντρα σου.

Ακουσατε τι εγινε στο Ελενα??? τα χω παιξει!!!! ευτυχως που εγω απο τη στιγμη που τη γεννησα δεν την αποχωριστηκα κοριτσια ουτε μισο δευτερολεπτο εκτος απο τη στιγμη που την πηγαν στο μπαμπα της και μου την ξαναεφεραν. και οταν με πηγαν στο δωματιο με το καροτσακι και τοτε στην αγκαλια μου την εδωσαν..

Το διάβασα στο πάρεντς κι έπαθα! Δε μπορώ να διανοηθώ την ψυχή της μάνας!!! Και όσο σκέφτομαι τα πιθανά σενάρια... είναι να τρελαίνεσαι!

ελισαβετ, ηρεμησε, σκέψου οτι ειναι μονο λιγες στιγμες απο τη ζωη σου και χαλαρωσε, μη χαλας τον εαυτο σου για αλλους και αμα δεν μπορεις να εισαι διπλωματικη μαζι τους απαντα αυτο που πιστευεις αλλα με ωραιο τροπο παντα. μην κανεις εκπτωσεις στα θελω σου για τους αλλους. πεσ ομορφα οτι θα προτιμουσες αυτα να τα κανονισεις με τον αντρα σου.

Θα συμφωνήσω! Μίλησε στον άντρα σου και μίλησε και σε αυτές όμορφα και ήρεμα για το τι και πώς τα θες. Πάνω από όλα στον άντρα σου να τα πεις ότι θέλεις μαζί να τα αποφασίσετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...