Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω τα πραματα .......μμμμμμ..ντεμί, εχω πολλά νευρα, δε ξερω...θελω να φυγει.

Μου την πιάνει, την φιλάει, δε θελω,ΔΕ ΘΕΛΩ.ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Κακία ξεκακία σκασίλα μου, δε θελω..ουστ, δρόμο σπιτι σας.

Κ οσο για την ξεκουραση σκατά, πιο πολυ κουράζομαι τωρα παρα πριν.

Καμία ανεση, ουτε για ψωνια εχω πάει που ηθελα, ουτε κομμωτήριο ουτε πουθενα.ουστ σπιτι σας.δρομο.

Κουραγιο φιλεναδα, κουραγιο!

αυτα τα περασα με την μητερα μου!

η πεθερα μου τετοια δεν εκανε, κανει αλλα (βαθιες ανασες να μην συγχυστω)

η μητερα μου το αρπαζε απο τα χερια μου και οταν γκρινιαζε ηταν επειδη την ζητουσε!!!

δραματικες 5 μερες. πολυ θα το ξανασκεφτω να παμε με την μικρη.

λεμε μολις ξυπνουσε η μικρη την επαιρνα αγκαλια να την θηλασω και μου την αρπαζε.

και στην πεθερα το μασας. στην μανα τι κανεις?

αντε συγχυστηκα τελικα. τζαμπα οι αναπνοες.

Το μικιό μου έφαγε την κρέμα του στις 6 και στις 9:30 πήγα να του δώσω το γάλα του μιλάμε τσίριζε γιατί ήταν και νυσταγμένος και προφανώς δεν πεινούσε ακόμα (κανονικά 10 θα τον τάιζα αλλά έτριβε μουτράκια το καημένο και δοκίμασα πιο νωρίς...) και ήπιε μόνο 50γρ. Σιγά μην αντέξει μέχρι τις 8 το πρωί χωρίς φαΐ... Δεν τον ταΐζω κοιμισμένο, ας ξυπνήσει (ας μην ξυπνήσει Παναγίτσα μου!) και βλέπουμε.

Πρέπει να σας αφήσω. Πλέον ξυπνάμε στις 7 ο πρωί!!! Κλαψ!!!

Πολλά φιλιά! Καλή σας νύχτα κοριτσάκια μου!!!

Α!! Κλοκλο τέλειο το φόρεμα!!! Θα κάψει μπεμποκαρδιές!!! ;)

Διαφημίσεις

Το μαγαζί είναι αυτό (και αυτό επίσης είναι το φουστάνι της Ζωής)

http://eflam.wordpress.com/christening-clothes-for-girls/img_3625/

αν κ μας αρέσει κ αυτό

http://eflam.wordpress.com/christening-clothes-for-girls/img_1561/

το φορεμα το πρωτο απλα υπεροχο!!!!!!!!!!!

Εμένα έφαγε κρέμα στις 7, θήλασε στις 9, κοιμήθηκε 9 και κάτι και πριν λίγο ξαναξύπνησε ξανά για βυζί! Όνειρο το βλέπει Χριστέ μου?

Νεκταρίτσα σημείωσε ό,τι και το Λητώ έχει -40% στα ρουχαλάκια. Α και αν δεν έχετε κάποιο κατάστημα και θέλεις να σου πάρω εγώ κάτι από εδώ, πολύ ευχαρίστως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ στην μάνα μου χύμα τα λέω. Κυρίως άμα πάει να τον πιάσει μετά που έχει καπνίσει με πιάνει ντελίριο!!!! Είσαι λέει παράξενη!! Αν δεν κάπνιζες της λέω και εσύ και σου έπιανε το παιδί μια που βρωμοκοπούσε τσιγάρο θα γινόσουν παρομοιώς ΠΑΡΑΞΕΝΗ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το μικιό μου έφαγε την κρέμα του στις 6 και στις 9:30 πήγα να του δώσω το γάλα του μιλάμε τσίριζε γιατί ήταν και νυσταγμένος και προφανώς δεν πεινούσε ακόμα (κανονικά 10 θα τον τάιζα αλλά έτριβε μουτράκια το καημένο και δοκίμασα πιο νωρίς...) και ήπιε μόνο 50γρ. Σιγά μην αντέξει μέχρι τις 8 το πρωί χωρίς φαΐ... Δεν τον ταΐζω κοιμισμένο, ας ξυπνήσει (ας μην ξυπνήσει Παναγίτσα μου!) και βλέπουμε.

Kαλημέρα! Κάνω παράθεση του χθεσινού για να δείτε τα χάλια μας! Ξυπνάμε, αλλαζόμαστε, πλενόμαστε, βγάζουμε μύξες και τρώμε! 120 γραμμάρια και μια στιγμή μπήγουμε τσιρίδες που δε θέλουμε άλλο. Αντί απλά να σταματήσει όπως έκανε παλιά δυο μέρες τώρα βάζει κάτι κλάματα και φυσικά του βγάζω αμέσως το μπιμπερό. Τον άφησα κανένα τέταρτο στον καναπέ να παίζει και μόλις ρεύτηκε δοκίμασα να το δώσω αλλά έχει σφαγίσει το στόμα του.

Κι ήμουν σίγουρη ότι θα φάει κι εμένα...

Κατά τα άλλα είναι μες στην τρελή χαρά, αν δεν ήταν θα έλεγα ότι δεν έχει όρεξη από το κρύωμα...

Αλλά παίζει μια χαρά κι ανταγωνίζεται τις τσιρίδες της Κλοκλομπεμπίνας! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...