Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεάνα δάβασα για τη δουλειά σου τι έγινε, μη στενοχωριέσαι κοπέλα μου, δες τη θετική πλευρά και απόλαυσε περισσότερο το μωράκι σου! κάτι άλλο θα βρεθεί ωστόσο, κανείς δε χάνεται! Τελικά την άφησες τη φωτό! την είδε ο άντρα σου?

Ελευθερία φοβερό, μπράβο σου που τα κατάφερες με την πιπίλα! Θα δεις πόσο γρήγορα θα στρώσει τώρα και στο φαγητό και στον ύπνο ο φαγανούλης σου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σισσυ σοφια με λενε σ ευχαριστω πολυ!!ναι μοιαζουμε αρκετα ευτυχως δε πηρε πολλα απ τον πατερα της..:Pπλακα κανω...!!

Κι εμένα Σοφία με λένε!

Αχ εμένα είναι ίδιος ο μπαμπάς του, τίποτα δεν πήρε από μένα!

Ψέμματα πήρε τα μπούτια μου, που λέει κι η πεθερά μου, έχει λέει αφράτα μπουτάκια! ε ναι μην πει ότι δε μου μοιάζει πουθενά και παρεξηγηθώ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κι εμένα Σοφία με λένε!

Αχ εμένα είναι ίδιος ο μπαμπάς του, τίποτα δεν πήρε από μένα!

Ψέμματα πήρε τα μπούτια μου, που λέει κι η πεθερά μου, έχει λέει αφράτα μπουτάκια! ε ναι μην πει ότι δε μου μοιάζει πουθενά και παρεξηγηθώ!

χαχαχχα τα πεθερικα μου ματαια ψαχνουν να βρουν στοιχεια του γιου τους στο μωρακι μας...λενε για τα μαγουλακια και τα ματια της αλλα δε νομιζω...

ειμαστε πολλες συνονοματες εδω η κανω λαθος?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστώ κορίτσια!

Όχι δεν ξέρω τι είναι το αλουμινόνερο...αν μάθεις πές μας :)

νερό είναι με κάποια στοιχεία μέσα, στο νοσοκομείο που γέννησα το Μανού επειδή είχα όλες τις μέρες ορό λογω αντιβιώσεων είχαν πρηστεί πάρα πολύ τα χέρια μου και οι μαίες μου έβαζαν πάνω κομπρέσες με αλουμινόνερο

Διαφημίσεις

νυστάζω νυστάζω κι έχω νεύρα. πριν καμιά ώρα γύρισα απ το μάθημα! το μωρό μου είναι επίσης μπουκωμένο από γάλα που του χα αφήσει και κοιμάται, ενώ εγώ πονάω και θέλω και να κοιμηθώ! θα τον ξυπνήσω δε γίνεται. δεν έχω και τίποτα αποστειρωμένο για αντληση...

χαχαχχα τα πεθερικα μου ματαια ψαχνουν να βρουν στοιχεια του γιου τους στο μωρακι μας...λενε για τα μαγουλακια και τα ματια της αλλα δε νομιζω...

ειμαστε πολλες συνονοματες εδω η κανω λαθος?

Καλά τα μαγουλάκια τώρα σαν τα μπούτια που μου είπανε κι εμένα! όλα τα μωράκι έχουν μαγουλάκια φουσκωτά και μπουτάκια! Τώρα στα μάτια αφού φαίνεταιι κατευθείαν ότι έχει πάρει τα δικά σου!

Είναι και η fairytaile νομίζω?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τατι μου περαστικα... Τελος, Μη βαζετε ποτε χλωρινη μαζι με αλλο καθαριστικο... Οι αναθυμιασεις ειναι επικινδυνες!!!! Σοβαρα τωρα! το γραφει κ πανω στη συσκευασια. Εχω αλλεργικη ρινιτιδα κ μου το χει γυρισει κ σε ασθμα μερικες φορες, κ οταν μυρισω κατι τετοιο, βηχω 10 ωρες.. Προσοχη λοιπον!!

μαριανθη μου σε ευχαριστω!!λοιπον αυτο με τη χλωρινη με αλλο καθαριστικο ισχυει!!!οχι μονο μπορει να προκαλει αναθυμιαση αλλα να ειναι τοσο ισχυρη που να καταληξεις στο νοσοκομειο με προβλημα στο αναπνευστικο!εχει συμβει πολλες φορες!και εμενα το εκανα η καθαριστρια στο σπιτι μου πριν τη μπεμπα βεβαια κ μολις το πηρα χαμπαρι της ειπα να μην το ξανακανει!κ να φανταστειτε οτι η ιδια την ειχε πατησει ετσι.λιποθυμησε απο αναθυμιαση.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

νυστάζω νυστάζω κι έχω νεύρα. πριν καμιά ώρα γύρισα απ το μάθημα! το μωρό μου είναι επίσης μπουκωμένο από γάλα που του χα αφήσει και κοιμάται, ενώ εγώ πονάω και θέλω και να κοιμηθώ! θα τον ξυπνήσω δε γίνεται. δεν έχω και τίποτα αποστειρωμένο για αντληση...

Κι εγώ από το πρωί του δίνω κάθε δύο ώρες μπας και ξεπρηστώ γιατί το βράδυ έφαγε 8.30 και μετά ξύπνησε 5.30 το πρωί, πρώτη φορά έκανε τόσες ώρες να φάει!

Πολύ όμορφη η καινούρια φωτό!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

αννουλα τι ωραια φωτο αυτη με τα αγορακια σου?αχ βρε κοριτσακια τωρα που την πατησα τωρα εκτιμησα την υγεια μου!προσοχη πολλη προσοχη κοριτσια με τις ιωσεις!την επομενη φορα που θα ειναι αρρωστος ο αντρας μου θα τον στειλω στον καναπε...και μου το ειπε να παει αλλα του λεω ελα μωρε σιγα μην κολλησω!να τα τωρα!καλα να παθω με την απερισκεψια μου!

Διαφημίσεις

νερό είναι με κάποια στοιχεία μέσα, στο νοσοκομείο που γέννησα το Μανού επειδή είχα όλες τις μέρες ορό λογω αντιβιώσεων είχαν πρηστεί πάρα πολύ τα χέρια μου και οι μαίες μου έβαζαν πάνω κομπρέσες με αλουμινόνερο

εγω που της εβαλα περασε λογο η κοκκινιλα αλλα ειναι λιγο σκληρο ακομα γυρο γυρο το μπουτακι της.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εγω που της εβαλα περασε λογο η κοκκινιλα αλλα ειναι λιγο σκληρο ακομα γυρο γυρο το μπουτακι της.

ωραια συνεχισε ετσι!!!μην την ξυπνησεις βεβαια για να της βαλεις....οταν ειναι ξυπνια οσο μπορεις βαλε της.η αληθεια ειναι οτι αν ειναι εντονο δεν κανει πολλα πραγματα το αλουμινονερο.εμενα δηλαδη που ειχε γινει τουμπανο το χερι μου απο το πρηξιμο απλα εφυγε λιγο....

ωραια συνεχισε ετσι!!!μην την ξυπνησεις βεβαια για να της βαλεις....οταν ειναι ξυπνια οσο μπορεις βαλε της.η αληθεια ειναι οτι αν ειναι εντονο δεν κανει πολλα πραγματα το αλουμινονερο.εμενα δηλαδη που ειχε γινει τουμπανο το χερι μου απο το πρηξιμο απλα εφυγε λιγο....

θα δοκιμασω να βαλω κ οινοπνευμα που μου ειπε ο γιατρος να δουμε πως θα παει.ειναι καλυτερα απο χτες παντως.

σας ευχαριστω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλά τα μαγουλάκια τώρα σαν τα μπούτια που μου είπανε κι εμένα! όλα τα μωράκι έχουν μαγουλάκια φουσκωτά και μπουτάκια! Τώρα στα μάτια αφού φαίνεταιι κατευθείαν ότι έχει πάρει τα δικά σου!

Είναι και η fairytaile νομίζω?

Ναι κι εγώ Σοφία είμαι!

μαριανθη μου σε ευχαριστω!!λοιπον αυτο με τη χλωρινη με αλλο καθαριστικο ισχυει!!!οχι μονο μπορει να προκαλει αναθυμιαση αλλα να ειναι τοσο ισχυρη που να καταληξεις στο νοσοκομειο με προβλημα στο αναπνευστικο!εχει συμβει πολλες φορες!και εμενα το εκανα η καθαριστρια στο σπιτι μου πριν τη μπεμπα βεβαια κ μολις το πηρα χαμπαρι της ειπα να μην το ξανακανει!κ να φανταστειτε οτι η ιδια την ειχε πατησει ετσι.λιποθυμησε απο αναθυμιαση.

έχεις απόλυτο δίκιο! ο άντρας μου έχει ασθμα και πάντα όταν σφουγγαριζω βάζω σκέτη χλωρίνη και μετά το ξαναπερνάω με άλλο καθαριστικό για το άρωμα. Δεν τα ανακατεύω ποτέ!!!

Λοιπόν επιτέλους καταλήξαμε στο όνομα της μπέμπας!!!

Βασιλική(απο τις γιαγιάδες)+Μαρία(επειδή χθες μου είπε ο άντρας μου οτι το είχε κάνει τάμα όταν είχαν βγει ανησυχητικά τα αποτελέσματα της Β' επιπέδου).

Και θα τη φωνάζουμε Βαλέρια!!!

Ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη ξανά ο άντρας μου!!!! με έχει τρελάνει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αννούλα ωραίος ο Μάνος αλλά εγώ πεθαίνω για το Μητσάκο σου!

Τι παιδί κουκλί είναι αυτό!!! φτου φτου το αστέρι!

Τον θέλω για γαμπρό! :D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...