Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκταρίτσα εμένα είναι περίπου 75-76 πόντους και του βάζω το 12άρι που είναι για 80 πόντους. Ό,τι του πέφτει μακρύ το γυρίζω, δηλαδή πατζάκια και μανίκια. Μέσα σε 6 μήνες άλλαξε 5 νούμερα, δεν συμφέρει να ψωνίζεις κάθε φορά με περιθώριο 1-2 πόντων!

Ακόμη χειρότερο στα φορμάκια που δεν έχεις και περιθώριο. Κάποια πιτζαμάκια του μόδερκέαρ που του φοράω είναι για 80 πόντους και του κάνουν μια χαρά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσόπουλα..μας΄εφυγαν οι επισκέψεις, καλά πέράσαμε, λίγη κούραση μόνο..πόσο καταλαβάινω τα κορίτσια που δεν πολυβγαίνουν, κι εγώ μια απο τα ίδια,αυτο που φοβάμαι εγώ είναι να βγω έξω μόνη μου, στην κίνηση, στα πεζοδρομια, στα φανάρια με το καροτσι..πάντως σήμερα , πήγαμ εστο public στο πασαλιμάνι με το Λεόντη, το καρότσι και τη φιλενάδα μου, (δεν λέω, ήταν αρκετή βοήθεια, αλλά με λίγη καλή θέληση , ίσως τα καταφέρω και εγώ την επόμενη φορά μόνη μου..)-μου άρεσε που καθήσαμε για καφέ εκεί, ήταν ψηλά, έχει θέα στο πασαλιμάνι, και το καλύτερο: πολλά βιβλία ,διαφορετικών θεμάτων, σκορπισμένα στο χώρο, τα οποία μπορείς να ξεφυλλίσεις, χαζέψεις, διαβάσεις άνετα..στο καφέ επίσης δεν κάπνιζαν , απο ότι είδα, οπότε , με βλέπω να οδηγούμαι προς τα εκεί..θα βρω και καμμιά ήσυχη γωνιά, και μπας και βγάζω και κανά βυζί δεν ξέρω , αν χρειαστεί δηλαδή..

Αννούλα με συγκινείς που σκέφτεσαι εμενα και την προοπτική της Καλαμάτας,η αλήθεια είναι οτι έχουμε συναντήσει κάποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες, τις οποίες προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, και βλέπω και τον αμοιβαίο μου απο την Καλαμάτα να ..λιποψυχάει λίγο..ας είναι, μακάρι να πάνε όλα καλά, ευχαριστώ πολυ..

Απο μπουσούλημα εμείς, με τίποτα δεν πάμε μπροστά, μόνο..πίσω, σερνόμαστε προς τα πίσω, είναι φυσιολογικό τώρα αυτό??

Αύριο έχουμε και τα εμβόλια , να δούμε πως πάμε..εκείνη η Χιώτισσα τι κάνει βρε παιδιά έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στη φιλοξενία, άραγε?

Πείτε και σε εμένα , αν δεν κάνει κόπο, το μαγαζί με τα βαφτιστικά που βρήκε η Κλοκλο, α, Κλοκλο, σου έχω στείλει και μερικά μέηλ, τα έλαβες?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Γεια σας φιλενάδες, τι μου κανετε?

Διαβασα να τα νέα σας πολυ γρηγορα, σχεδόν τα ξεπέταξα..συγχωρέστε με δεν προλαβαινω.

Πηγα οδοντίατρο,την αλλη Τετάρτη ξεκινάμε διαδικασίες..πονοκέφαλος με εχει πιάσει.

Πηγαινοέρχομαι και στο νοσοκομείο να βλεπω το μικρούδι της φίλης, καλα μια σταλα ετσι? επαθα σοκ..δε πιστευα οτι το τουλουμπουνι μου ηταν τοσο μικρό...δηλαδη με τιποτα.Και συγκινηση πολύ,ειδα και το γιατρό μου.

Σημερα πηγα το πρωι και κοιμοντουσαν μάνα+κορη, μπαινω κ γω μεσα στο δωμάτιο και καθομαι στο αθορυβο μερικα λεπτά.Περιμενα ξαναπερίμενα...βαρέθηκα μετά την ξυπνησα, καλα μαρή της λεω, το μωρο θα σου κλέψουνε και δε θα πάρεις χαμπάρι!!!!!

Εδω τα πραματα .......μμμμμμ..ντεμί, εχω πολλά νευρα, δε ξερω...θελω να φυγει.

Μου την πιάνει, την φιλάει, δε θελω,ΔΕ ΘΕΛΩ.ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Κακία ξεκακία σκασίλα μου, δε θελω..ουστ, δρόμο σπιτι σας.

Κ οσο για την ξεκουραση σκατά, πιο πολυ κουράζομαι τωρα παρα πριν.

Καμία ανεση, ουτε για ψωνια εχω πάει που ηθελα, ουτε κομμωτήριο ουτε πουθενα.ουστ σπιτι σας.δρομο.

Τσα.

Ξανάρθα.

Εκλεισα μπαλόνια, ελπίζω ο παπάς να μη μας βάλει να τα φάμε.....

Μου αρέσει όπως τα λέει η χιώτισσα, χαχαχαχαχα, κουράγια κοπελιά.....από όλες τις πλευρές!

Βελ τα πήρα τα πήρα τα μέιλ.

Είναι κουκλάκια τα παιδάκια σας, όχι πια μπεμπάκια, αλλά πιο ανθρωπάκια, ο Λεόντης πολύ άλλαξε, πιο αγοράκι έγινε, κούκλος είναι πράγματι. Ο Λίο άντρακλας, ο Μανού μωρό διαφήμισης, δε το συζητώ.

Το μαγαζί είναι αυτό (και αυτό επίσης είναι το φουστάνι της Ζωής)

http://eflam.wordpress.com/christening-clothes-for-girls/img_3625/

αν κ μας αρέσει κ αυτό

http://eflam.wordpress.com/christening-clothes-for-girls/img_1561/

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλενάδες, τι μου κανετε?

Διαβασα να τα νέα σας πολυ γρηγορα, σχεδόν τα ξεπέταξα..συγχωρέστε με δεν προλαβαινω.

Πηγα οδοντίατρο,την αλλη Τετάρτη ξεκινάμε διαδικασίες..πονοκέφαλος με εχει πιάσει.

Πηγαινοέρχομαι και στο νοσοκομείο να βλεπω το μικρούδι της φίλης, καλα μια σταλα ετσι? επαθα σοκ..δε πιστευα οτι το τουλουμπουνι μου ηταν τοσο μικρό...δηλαδη με τιποτα.Και συγκινηση πολύ,ειδα και το γιατρό μου.

Σημερα πηγα το πρωι και κοιμοντουσαν μάνα+κορη, μπαινω κ γω μεσα στο δωμάτιο και καθομαι στο αθορυβο μερικα λεπτά.Περιμενα ξαναπερίμενα...βαρέθηκα μετά την ξυπνησα, καλα μαρή της λεω, το μωρο θα σου κλέψουνε και δε θα πάρεις χαμπάρι!!!!!

Εδω τα πραματα .......μμμμμμ..ντεμί, εχω πολλά νευρα, δε ξερω...θελω να φυγει.

Μου την πιάνει, την φιλάει, δε θελω,ΔΕ ΘΕΛΩ.ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Κακία ξεκακία σκασίλα μου, δε θελω..ουστ, δρόμο σπιτι σας.

Κ οσο για την ξεκουραση σκατά, πιο πολυ κουράζομαι τωρα παρα πριν.

Καμία ανεση, ουτε για ψωνια εχω πάει που ηθελα, ουτε κομμωτήριο ουτε πουθενα.ουστ σπιτι σας.δρομο.

Αχ παιδί μου τι μου θυμίζουν αυτά που λες, τι μου θυμίζουν..εμένα πριν 2 μέρες!!!

Αυτά τα φιλιά...όλη μέρα να το φιλάει και να επιμένει ότι το παιδί το θέλει και τη ζητάει μόνο του να το φιλήσει και να μην ξεκολλάει!!! κι ότι την ψάχνει μόλις φύγει για πέντε λεπτά το μωρό, κι ότι γκρινιάζει επειδή του λείπει... συγχύζομαι κι εγώ μαζί σου τώρα!! άντε!! να πάτε σπίτι σας γρήγορα!!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχ παιδί μου τι μου θυμίζουν αυτά που λες, τι μου θυμίζουν..εμένα πριν 2 μέρες!!!

Αυτά τα φιλιά...όλη μέρα να το φιλάει και να επιμένει ότι το παιδί το θέλει και τη ζητάει μόνο του να το φιλήσει και να μην ξεκολλάει!!! κι ότι την ψάχνει μόλις φύγει για πέντε λεπτά το μωρό, κι ότι γκρινιάζει επειδή του λείπει... συγχύζομαι κι εγώ μαζί σου τώρα!! άντε!! να πάτε σπίτι σας γρήγορα!!!!

Δηλαδή οι πεθερές σας είναι ονειροπαρμένες και μυθομανείς ε????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται καλέ!! και πολλά άλλα είναι αλλά τέλος πάντων!!

Εμένα πάντως δεν το φιλάει. Λίγο στα χεράκια μόνο και είναι το χειρότερο σημείο γιατί τσουπ τα χώνει κάθε 3 και λίγο στο στόμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα πάντως δεν το φιλάει. Λίγο στα χεράκια μόνο και είναι το χειρότερο σημείο γιατί τσουπ τα χώνει κάθε 3 και λίγο στο στόμα!

Ποια χεράκια, όλη μέρα το στόμα της στο λαιμό του τον έχει και το φιλάει, το μυρίζει, σαν ναρκομανής!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...