Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμένα μόνο που τζάκι φέτος 2 φορές ανάψαμε!!! Και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξουν και άλλες!!! Καλέ σήμερα θυμίζει πολύ καλοκαίρι!!! Ψήνομαι για βόλτες. Έχουμε μεγαλώσει και οι μέρες ή μου φαίνεται?

Ναι ωραία μέρα σήμερα, και ζέστη νοτιάς φυσάει εδώ!

Πολύ έχουνε μεγαλώσει οι μέρες πράγματι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ωραία μέρα σήμερα, και ζέστη νοτιάς φυσάει εδώ!

Πολύ έχουνε μεγαλώσει οι μέρες πράγματι!

Kι εδώ ζέστη, θα μου πεις δίπλα είμαστε και φλερτάρω κι εγώ για βόλτα... Κρίμα να είναι μυξωμένο το μικιό και απών ο μπαμπάς! Ειδικά σήμερα Τετάρτη με κλειστά τα μαγαζιά είναι τρέλα!

Nεκταρίτσα και εμείς τελευταίοι για τις χορτόσουπες απο τον άλλον μήνα μας είπε ο παιδίατρος!

Απο φρουτάκια μέχρι τώρα έτρωγε αχλάδι+μπανάνα και απο την Παρασκευή ξεκινάμε και άλλα.

Απο κρεμούλες εναλλάξ ρυζάλευρο και φαριν λακτέ.

Εγώ μάλλον είμαι η πιό φοβιτσιάρα δεν του έχω δώσει τίποτα να δοκιμάσει!!!!

Καλέ η πατάτα που λέτε είναι τέλεια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλέ σήμερα έχουμε 17/02 και εγώ είχα αδιαθετήσει πρώτη φορά 14/01 δηλαδή έχω 3 μέρες καθυστέρηση...αποκλείεται όμως να συμβαίνει κάτι αφου όλο το άφήνουμε στα μισά!!!Εγώ ήξερα οτι μετά την εγκυμοσύνη στρώνει ο κύκλος αλλά σε μένα είναι χειρότερα απο πριν!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και πάμε πάλι γμτ ο ίντερνετ γμ!

Ελευθερία εσύ που είσαι μες στα πράματα επειδή δήλωσα ότι μάδερκερ δεν ξαναψωνίζω, αλλά άλλες αλυσίδες εδώ δεν έχουμε και τα τοπικά μαγαζιά με βρεφικά είναι φωτιά...(μιλάμε ότι μπροστά τους τα μάδερκερ είναι "λαϊκή"!) κι επειδή σε λίγο ο μπέμπης βρακί να βάλει δε θα έχει γιατί δεν του κάνει πλέον τπτ κι όλο φυλάω ρούχα και αδειάζει η συρταριέρα του... έχεις υπόψη σου κανένα φθηνό σάιτ με βρεφικά ρούχα? Οι κοπέλες στο θέμα σου τι λένε?

Οντως σκ@τ@ στρώνει.

Και γω 2-3 μέρες καθυστέρηση χωρίς άλλο ενδεχόμενο βεβαίως.

Και εδώ και μέρες με πονάει η κοιλιά ενοχλητικά, είχα καιρό να το νιώσω! Μπλιαχ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αυτό με τα μαδερκεαρ είναι γελοίο, και μου αρέσουν πολύ γμτ. Οχι μόνο τα ρούχα, όλα τους τα είδη, σχεδόν όλα από κει τα έχω.

κι εμενα πολυ μου αρεσουν, και με εχουν βολεψει και χιλια δυο. κι εγω τα παντα πηρα απο εκει κ εχω σκασει που σε 2η εγκυμοσυνη κ μωρο δεν θα τα ψωνισω απο το σαιτ. αλλα η κοροιδια κ η αισχροκερδεια του ελληνα με εχουν τσατισει πολυ! δεν ξαναψωνιζω με τπτ κ το λεω κ σε ολο τον κοσμο!!!!!!

Χαιρετώ σας, πάω για κρέμα, μετά μπαλόνια!

Αλήθεια φακέλους από που να πάρω για τα προσκλητήρια?

Το Χαμόγελο παραδίδει χωρίς φακέλους κ έλεγα να πάρω κάτι σε ροζάκι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Και πάμε πάλι γμτ ο ίντερνετ γμ!

Ελευθερία εσύ που είσαι μες στα πράματα επειδή δήλωσα ότι μάδερκερ δεν ξαναψωνίζω, αλλά άλλες αλυσίδες εδώ δεν έχουμε και τα τοπικά μαγαζιά με βρεφικά είναι φωτιά...(μιλάμε ότι μπροστά τους τα μάδερκερ είναι "λαϊκή"!) κι επειδή σε λίγο ο μπέμπης βρακί να βάλει δε θα έχει γιατί δεν του κάνει πλέον τπτ κι όλο φυλάω ρούχα και αδειάζει η συρταριέρα του... έχεις υπόψη σου κανένα φθηνό σάιτ με βρεφικά ρούχα? Οι κοπέλες στο θέμα σου τι λένε?

Το ψάχνουμε. Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις αν βρεις κάτι:

http://www.jojomamanbebe.co.uk/

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Έχεις ψωνίσει εσύ από το jojomamanbebe? Είναι καλά?? Από νούμερα τι λένε? Παρήγγειλα μέσω amazon από ένα μαγαζί φορμάκια τα απλά σαν τα βαμβακερά τα πιτζαμάκια του mothercare μέγεθος 6-9 και μάλιστα έγραφε κιλά 9 και πόντους 74. Εμείς πρέπει να είμαστε 8 κιλά και πριν ένα μήνα ήμαστε 68 πόντους, δε νομίζω δα να ψήλωσε και πολύ σύμφωνα με τα γονίδια, ε τα φορμάκια ούτε τώρα του κάνουν όπως τα πήρα έτσι τα έβαλα στη ντουλάπα για το επόμενο μωρό. (είναι και αγορίστικα γμτ λες να είναι σημαδιακό???)

Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Έχεις ψωνίσει εσύ από το jojomamanbebe? Είναι καλά?? Από νούμερα τι λένε? Παρήγγειλα μέσω amazon από ένα μαγαζί φορμάκια τα απλά σαν τα βαμβακερά τα πιτζαμάκια του mothercare μέγεθος 6-9 και μάλιστα έγραφε κιλά 9 και πόντους 74. Εμείς πρέπει να είμαστε 8 κιλά και πριν ένα μήνα ήμαστε 68 πόντους, δε νομίζω δα να ψήλωσε και πολύ σύμφωνα με τα γονίδια, ε τα φορμάκια ούτε τώρα του κάνουν όπως τα πήρα έτσι τα έβαλα στη ντουλάπα για το επόμενο μωρό. (είναι και αγορίστικα γμτ λες να είναι σημαδιακό???)

Όχι δεν έχω ψωνίσει από αυτό το σάιτ. Εγώ είχα πάρει πολλά ρούχα από mothercare, είχα προνοήσει, και του ψώνισα αρκετά τώρα στις εκπτώσεις, κυρίως για του χρόνου. Εσύ για πότε θέλεις ρούχα? Ανοιξιάτικα?Καλοκαιρινά??

Φορμάκια εμείς δεν βάζουμε, μόνο πιτζαμάκια στον ύπνο. Μας παχαίνουν, δεν πάνε στις καμπύλες μας:) Σαν τον ντολμά μου τον κάνουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...