Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουπεριμάρκετι λοιπόν!!! :lol: Μπανάνες, αχλάδια, παπάγιες, ανανάδες χαχαχα!!! Ε ρε ποιος θα μου το έλεγε ότι στα γεράματα θα έκανα πειράματα!

Και που σαι ακόμη!! Εγώ στα γεράματα (που είναι πιο βαθιά από τα δικά σου) κυλιέμαι κάτω σαν γουρουνάκι και παίζω με το μικρό μου τερατάκι!!! Και άμα με δει και θέσω δίπλα του σκάει στα γέλια!! Του αρέσει να με βλέπει να σέρνομαι!Αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λίγο μίλησα στο τηλέφωνο με το μπαμπά μας και σας έχασα! Ελευθερία η παιδίατρος μας είπε 5,5 μηνών ρυζάλευρο και 6 μηνών φρούτα.

Οφτή είναι η πατάτα ολόκληρη με τη φλούδα στα κάρβουνα ψημένη. Την τρως και όπως είναι με τη φλούδα, λίγο αλάτι, λεμόνι, λάδι ότι τραβάει η όρεξή σου. Ξεσυνορίζομαι είναι το συνορίζομαι (δεν το λέτε?) πώς στην ευχή να το μεταφράσω αυτό καλέ?? Σοφία καμιά ιδέα?

Jack potato την λένε Κλοκλο!!! Όσο για το ξεσυνωρίζομαι σημαίνει απλά αν του δώσω σημασία, αν του ξεσυνωριστώ ρε παιδάκι μου :)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κλαίει το καημένο μου μες τον ύπνο του! αχ αυτά τα δόντια!

να πάω να ξαπλώσω καμιά ώρα με το βιβλίο μου ή να βάλω σίδερο? ιδού η απορία!

Σίδερο παιδί μου, να χαλαρώσεις λιγάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

φωτο απ τα βαπτιστικά σας! μη μου πεις ότι δε τα πήρες φώτο??? κι εγώ η πεθερά πως θα ελεγξω το μήκος της φούστας?????

:lol::lol::lol:

αν τα χει στο σάιτ τα βαπτιστικά σας ρώτησα να τα δούμε

Διαφημίσεις

Δε σας προλαβαίνω καλέ!!! Αννούλα κρέμα φρουτόκρεμα εννοεί η μαμά. Θα το τραβήξω πολύ με τα φρούτα θα κάνω πολλές δοκιμές και ως ύστατη λύση θα προσθέσω φρουτόκρεμα. Αφού την έφαγα κι εγώ μικρή και ώρα τρώω όλα τα φρούτα σιγά μη σκάσω αν τη δώσω στο μπέμπη!

αχ τι τέλειες αυτές οι πατάτες!!!!!!!!!!!! και με φρέσκο βούτηρο από πάνω!!!! α θα του δώσω κι εγώ του μανού είναι τέλειος μεζές για τσιπουροκατάσταση!!! βρε μήπως να του δώσω σκέτο το τσίπουρο που κάνει και καλό στο πονόδοντο?

αχ τι τέλειες αυτές οι πατάτες!!!!!!!!!!!! και με φρέσκο βούτηρο από πάνω!!!! α θα του δώσω κι εγώ του μανού είναι τέλειος μεζές για τσιπουροκατάσταση!!! βρε μήπως να του δώσω σκέτο το τσίπουρο που κάνει και καλό στο πονόδοντο?

:lol: Και δε του δίνεις? Να συνηθίζει από μικρός! Πώς θα ακολουθάει αύριο μεθαύριο τη μαμά στα τσιπουρπάδικα????!!!! :lol:

Διαφημίσεις

και δε δοκιμάζεις....το θέμα είναι να πάρει τις βιταμίνες απ τα φρούτα....βάλε 2 κουταλιές και σταδιακά μείωνε τη ποσότητα της κρέμας. έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι έχει πιο νόστιμα φρούτα για να φάνε και θα χουν συνηθίσει κιόλας νέες γεύσεις και κουτάλι!

κι ο δικός μου που έιναι χαλβάς λίγο με τη κοιλιά χαζοκουνιέται! τον βλέπει το μητσάκι και φωνάζει μαμά το μωρό κολυμπάει!

Eμένα γονατίζει αλλά δεν κάνει κίνηση να πάει μπροστά... αδιαφορεί! Μήπως να του βάλω το κινητό μου? Κανένα τηλεκοντρόλ, το ποντίκι του υπολογιστή??? Με κάτι τέτοια μπορεί να φύγει σφαίρα!!! :lol:

Ελευθερία μπουσουλάει κιόλας ο λεβέντης σου?

Πολύ προχωρημένο αυτό το παιδί, φτου φτου!!

Πωπω μη λέτε για πατάτα οφτή, η καλύτερή μου!!

Μόλις δω τζάκι εκεί πάει το μυαλό μου..!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερία μπουσουλάει κιόλας ο λεβέντης σου?

Πολύ προχωρημένο αυτό το παιδί, φτου φτου!!

Πωπω μη λέτε για πατάτα οφτή, η καλύτερή μου!!

Μόλις δω τζάκι εκεί πάει το μυαλό μου..!!

Και εμένα μόνο που τζάκι φέτος 2 φορές ανάψαμε!!! Και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξουν και άλλες!!! Καλέ σήμερα θυμίζει πολύ καλοκαίρι!!! Ψήνομαι για βόλτες. Έχουμε μεγαλώσει και οι μέρες ή μου φαίνεται?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...