Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά ντε μη βιάζεσαι, ένα μήνα πάνω ένα κάτω, θα τα φάει όλα, λες βρε να μη φάει λαχανικά το παιδί?

Αν πάρει και τη χάρη του παππού του εκτός από το όνομα Κλεοπάτρα μου θα τρώει μόνο πατάτες τηγανητές, χόρτα, γαρίδες, άντε και στο τσακίρ κέφι λίγο κουνέλι! Θα αυτοκτονήσω αν γίνει κακόφαγο! Είμαι και αρίστη εις την μαγειρικήν!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης!!!! Εμείς πότε θα αρχίσουμε λαχανικά αφού μόλις τώρα ξεκινήσαμε τα φρούταααααααα???????!!!! Κλάψ!!!

Μην το πείτε πουθενά... εγώ του έδωσα λίγη πατάτα οφτή! Και την έφαγε! Ελπίζω να μην είναι από τα παιδάκια που δε θα τρώνε τα φρούτα και θα προτιμούν τα αλμυρά...

Α καλά εμένα μέχρι καφέ του δώσανε προχθές κρυφά από μένα και μετά μου το ανακοίνωσαν μες το καμάρι!!! Μωρέ ας δοκιμάσουν από όλα, μόνο τις αλλεργίες φοβάμαι!! Πατάτα οφτή αν του ξεσυνωριστώ θα την φάει όλη!!!

Όσο για τα λαχανικά εμείς λογικά τα ξεκινάμε από βδομάδα. Αλλά γιατί καθυστερήσατε τόσο με τα φρούτα? Ο παιδίατρος το είπε? Το πολύ να φάμε χορτόσουπες πιο μετά και τι έγινε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κρέμα βανίλια εννοείς? μέσα στα φρούτα? μπορείς να βάλεις λίγη αλλά αν μετά συνηθίσει τη γεύση και δε τα τρώει σκέτα? βέβαια θα μου πεις απ το να μη τα τρώει καθόλου ας τα τρώει έτσι. δε πειράζει. μια γνωστή ήθελε να κόψει απ το παιδάκι της το μπιμπερό με το γάλα για να πίνει μόνο απ το ποτήρι. τελικά το παιδί απ την άρνηση έκοψε εντελώς το γάλα. καλό είναι αυτό? κάνεις και υποχωρήσεις για να φάει το παιδί το ωφέλιμο, ζυγιάζεις τι θα έχει τα λιγότερο αρνητικά...

κλοκλο γιατί να χεις πρόβλημα? καλέ πες μια ιδέα μόνο σιγά ή πάρε κανα τηλ όποτε ευκαιρίσεις. καιρό έχω να σ ακούσω.

για το δικό μου τον υπέρηχο ρωτάς? είπα να κάνω έναν γυναικολογικό και γενικότερα υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας μετά και τη δεύτερη καισαρική για να ελεγθώ και να ρωτήσω πως παν τα πράγματα σε περιπτωση τρίτου παιδιού αλλά δε μου κατσε γιατί πλακώθηκα με τη γιατρίνα που μ έγραφε. έχω γίνει πολύ οξύθυμη μου φαινεται όχι ότι έφταιγα 100%.

Διαφημίσεις

δε του δωσα ένα ένα φρούτο. δύο δύο σε χιαστή συνδιασμούς. το μήλο ακόμα μισό του το δίνω λόγω δυσκοιλιότητας, η μπανάνα νομίζω του αρέσει αρκετά. κάνε δοκιμές. όπως λέει και η γιατρός μας οι μάνες ξέρουν καλύτερα...

Ασχετο, κλείσαμε τα βαφτιστικάααααα στο μαγαζί που είπε η συμπεθέρα, και γ@μώ είναι. Επίσης έκλεισε κ η φίλη μου που βαφτίζει κ αυτή εκεί. Τιμή πακέτου κάπου 500 ευρά, ποιότητα κλάσεις ανώτερη από tricoteen-gant-lapin κλπ. Καλά για σχέδια δε το συζητώ, και ο πιο παράξενος θα βρει, η γυναίκα κάνει παπάδες.

Κι σήμερα θα πάω για μπαλόνια.

Ενα μπαλόνι δηλαδή έξω από το ναό. Σχεδόν στο πεζοδρόμιο!

Αυτάαααα.

Τα γλυκά μου μειναν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ούτε μια μέρα! Εμένα μου είπε κάθε βδομάδα να προσθέτω ένα φρούτο και μέσα σε 1 βδομάδα του τα είχα δώσει όλα!!! Έβαζα ανά 1-2 μέρες και νέο φρούτο!

Σουπεριμάρκετι λοιπόν!!! :lol: Μπανάνες, αχλάδια, παπάγιες, ανανάδες χαχαχα!!! Ε ρε ποιος θα μου το έλεγε ότι στα γεράματα θα έκανα πειράματα!

Διαφημίσεις

Ασχετο, κλείσαμε τα βαφτιστικάααααα στο μαγαζί που είπε η συμπεθέρα, και γ@μώ είναι. Επίσης έκλεισε κ η φίλη μου που βαφτίζει κ αυτή εκεί. Τιμή πακέτου κάπου 500 ευρά, ποιότητα κλάσεις ανώτερη από tricoteen-gant-lapin κλπ. Καλά για σχέδια δε το συζητώ, και ο πιο παράξενος θα βρει, η γυναίκα κάνει παπάδες.

Κι σήμερα θα πάω για μπαλόνια.

Ενα μπαλόνι δηλαδή έξω από το ναό. Σχεδόν στο πεζοδρόμιο!

Αυτάαααα.

Τα γλυκά μου μειναν!

σούπερ!!!!στο μαγαζί στο φάληρο ή στη παιανία? να πάω κι εγώ? αγορίστικα πήρε το μάτι σου? βάλε καμιά φωτο

Λίγο μίλησα στο τηλέφωνο με το μπαμπά μας και σας έχασα! Ελευθερία η παιδίατρος μας είπε 5,5 μηνών ρυζάλευρο και 6 μηνών φρούτα.

Οφτή είναι η πατάτα ολόκληρη με τη φλούδα στα κάρβουνα ψημένη. Την τρως και όπως είναι με τη φλούδα, λίγο αλάτι, λεμόνι, λάδι ότι τραβάει η όρεξή σου. Ξεσυνορίζομαι είναι το συνορίζομαι (δεν το λέτε?) πώς στην ευχή να το μεταφράσω αυτό καλέ?? Σοφία καμιά ιδέα?

σούπερ!!!!στο μαγαζί στο φάληρο ή στη παιανία? να πάω κι εγώ? αγορίστικα πήρε το μάτι σου? βάλε καμιά φωτο

Φάληρο!

Χαμός από αγορίστικα.

Απέξω τρομάζεις από τη βιτρίνα άμα πας αλλά μέσα έχει ένα σωρό.

Τι φωτό να βάλω καλέ?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...