Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!Νεκταρίτσα καλώς ήρθες κοριτσάκι μου!!! Μπρε συ ο Γιώργης είναι άντρας όι ψόμματα!!!Να σας ζήσει και η φιλενάδα ή φιλενάδος, τι είναι???

Εγώ ορό βάζω σπάνια και ποτέ όταν δεν υπάρχει λόγος. Αν δω μυξούλες επιφανειακές προσπαθώ να τις βγάλω με μπατονέτα παιδική, διαφορετικά θα βάλω ορό. Κάποιες φορές τις τραβάω και κάποιες όχι. Όμως ποτέ, ποτέ (χτυπάω ξύλο τώρα) δεν έχει μπουκώσει, δεν βραχαλίζει και δεν τρέχουν μυξούλες! Ο παιδίατρος εμένα μου είχε πει 'όχι συσκευή, μόνο ορό'. Τι να σε πω άλλο δεν ξέρω. Περαστικά στον Γιώργη μας!

Ντίνα δεν ξέρω τι να σε πω και σένα με το καθισματάκι. Κάνε δοκιμές, εγώ έχω άλλο.

Ξύπνησε ο Δερβέν Αγάς!!! Πάω!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέω να πάρω το μπέμπη και να πάω μία βόλτα στον Πειραία τα 2 μας!Με το μάρσιππο όμως.Λέτε να τα καταφέρω?Πιάνω τον εαυτό μου να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μόνη με το μωρό και αυτό μου την σπάει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι να πώ βρε φιλενάδα?Μιλάμε για πολύ φοβο!!!Δεν πάω πουθενά χωρίς τον Δημήτρη ή το πεθερό μου με το μωρό.Και δεν μιλάω να έχει σκοτινιάσει εκεί ούτε που το σκέφτομαι για μεσημεράκι λέω!

Πρέπει όμως να το ξεπεράσω και να αρχίσω να βγαίνω λίγο με το ζουζούνι μου!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

κι εγω πρεπει να το ξεπερασω αλλα δεν ξερω πως....αμα ειναι καμια πιο θαρραλεα εδω ας μας πει...βασικα αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι οτι αν αρχισει και κλαιει δεν μπορω να την κανω καλα...γι αυτο φοβαμαι. τι να κανω ομως....πρεπει να το ξεπερασω...

Διαφημίσεις

Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα!!! Έχουμε πάει μαζί τα δυο μας σε φιλικά σπίτια, με το αμάξι δεν έχω θέμα. Αλλά να κυκλοφορήσουμε έτσι οι δυο μας και να πάμε πχ. για καφεδάκι δεν το έχω κάνει ακόμη. Θα το δοκιμάσω, αρχικά με παρείτσα και αργότερα που θα έχει μεγαλώσει λίγο, μόνοι μας. Λογικό είναι νομίζω να έχουμε ανασφάλεια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

από ημερών μόνη μου τα βγάζω και τα 2. ανεβαίνω λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικούς παντού. κανένα πρόβλημα. τις 9 στις 10 φορές κοιμούνται και μια χαρά. μεγάλη απόσταση με το μάρσιππο...δε ξέρω...λόγω βάρους. αλλά στη γειτονιά εννοείται.

σιγά τι να φοβηθώ, τόσες και τόσες γυναίκες κυκλοφορούν έξω με καρότσια!

και τα 2 μαζί δε τα χω βγάλει ακόμα. η γειτονιά μας είναι και φουλ στη κίνηση και δε ξέρω πως θα αντιδράσει το μητσάκι στους δρόμους με τ αυτοκίνητα. αλλά θα γίνει κι αυτό.

Μια χαρά Ντίνα! κι εγώ δεν τον πολυβγάζω, φοβάμαι λέει το κρύο, λες κι έχουμε το περίσσο εδώ στην Κρήτη..θα μου περάσει κι εμένα!!

Κορίτσια έβγαλε προκήρυξη η Εθνική Τράπεζα με γραπτό διαγωνισμό αν ενδιαφέρεται καμία!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα σας.

Τι διαβάζω, φοβάστε??

Μα τι κάνετε όλη μέρα μέσα????

Προτείνω να πάρετε τους δρόμους, εδώ το καλό παράδειγμα! Εχουμε αλωνίσει το σύμπαν οι δυο μας! Καλά εννοείται στην αρχή φοβόμουν, αλλά όλα καλά, μια συνήθεια είναι, και πολύ ωραία συνήθεια. Κάνει καλό και στο μωρό και στη μαμά!

Αννουλα όχι δεν έχω πει τι σκοπεύω να κάνω γιατί δε μπορώ εδώ στο φόρουμ! Εσύ τελικά θα μου πεις τι έλεγες περί υπέρηχου γιατί δε το χω?

Φάγαμε πατατοκαρότο σήμερα, καλά δε τρελάθηκε κιόλας, αλλά οκ, κατάπινε. Αντε να δούμε και αυτό....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Εδώ γύρω σουλατσάρω αλλά ο μπέμπης είναι λίγο γκρινιάρης σήμερα μάλλον με τη μύτη και δε μπορώ να γράφω. Τώρα κοιμάται, ελπίζω να προλάβω να φάω τουλάχιστον. Ο μπαμπάς μας λείπει κιόλας...βάρδια.

Εγώ πάντως δε φοβάμαι να τον κυκλοφορήσω και μόνη μου. Τον έχω πάει μερικές φορές. Με το μάρσιππο μπόλικες δεν το συζητώ, με το καρότσι λιγότερες, στα μαγαζιά και για καφέ. Με το αμάξι μόνη με ο μωρό φοβάμαι,έχω να το πάρω και πολύ καιρό και επίσης επειδή πάντα κάθομαι πίσω και με βλέπει, όταν δε με βλέπει μουρμουράει. (όπως χθες που κοιμήθηκε και έκατσα λίγο μπροστά όταν γυρίζαμε από Λασίθι κι όταν ξύπνησε γκρίνιαζε)

Με το καρότσι το θέμα είναι καθαρά πρακτικό. Πρέπει να το ανεβοκατεβάσω 2 ορόφους σκάλες, γιατί τον καθίζουμε και μέσα στο σπίτι! Λέμε να πάρουμε κι ένα 2ο φτηνό για μέσα στο σπίτι και το chicco να το αφήνουμε κάτω να μην το κάνουμε δρομολόγια...

Να ρωτήσω τώρα κάτι... Η παιδίατρος μου είπε μήλο 3 μέρες, μετά αχλάδι 3 μέρες, μετά μπανάνα, μετά πορτοκάλι... προφανώς τα εισάγουμε σταδιακά για να δούμε πώς θα τα δεχτεί ή αν κάνει αλλεργία. Εμένα το μήλο δεν το έφαγε χθες και σήμερα. Ζήτημα να κατάπιε ένα κουταλάκι με βόλτες και τραγούδια (πιο πολύ να δει τη γεύση) Να του βάλω μωρέ του κακομοίρη και λίγο αχλαδάκι από μεθαύριο μπας και του αρέσει? Πιστεύω ότι όταν μπει και η μπανάνα κάτι θα γίνει...

Επίσης η μανούλα μου επιμένει να βάλω και μια κουταλιά κρέμα έτοιμη μέσα αυτή λέει έστι έκανε στα φρούτα επειδή όπως και να το κάνουμε λίγο θα ξινίζουν... Εγώ λέω να περιμένω λίγο μπας και συνηθίσει. Κάπου σα να είχα διαβάσει ότι θέλουν κάποιες μέρες να δεχτούν η νέα γεύση...

Εσάς το μήλο το τρώνε? Το έφαγαν εξαρχής? Πόσες μέρες τους δίνατε σκέτο μήλο? Ευχαριστώωω!!!

Επίσης!!!! Εμείς πότε θα αρχίσουμε λαχανικά αφού μόλις τώρα ξεκινήσαμε τα φρούταααααααα???????!!!! Κλάψ!!!

Μην το πείτε πουθενά... εγώ του έδωσα λίγη πατάτα οφτή! Και την έφαγε! Ελπίζω να μην είναι από τα παιδάκια που δε θα τρώνε τα φρούτα και θα προτιμούν τα αλμυρά...

Νεκταρία, αυτό με τις 3 μέρες είναι σωστό.

Αλλά η δικιά μου λέει όλα μαζί εξαρχής, τη πρώτη μέρα 1 κουταλιά, μετά 2, μετά 4, μετά 8, μετά 16, μετά μερίδα.

Εγώ της έδωσα 1 μέρα σκέτο μήλο. Φρίκαρε και μετά της τα δινα όλα μαζί.

Αχλάδι μήλο μπανάνα πορτοκάλι ή μανταρίνι.

Τώρα κάνω κ εναλλαγές λίγο πιο πολύ από το ένα ή από το άλλο κλπ.

Το ίδιο σύστημα κ με τα λαχανικά.

Επίσης για καρότσι, εγώ πήρα ένα πολύ φτηνό "μπαστούνι" από τζάμπο για να τη κυκλοφορώ στο σπίτι, γιατί το άλλο έχει πανβρώμικες ρόδες πλέον κ το χω μόνο για έξω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εσάς το μήλο το τρώνε? Το έφαγαν εξαρχής? Πόσες μέρες τους δίνατε σκέτο μήλο? Ευχαριστώωω!!!

Ούτε μια μέρα! Εμένα μου είπε κάθε βδομάδα να προσθέτω ένα φρούτο και μέσα σε 1 βδομάδα του τα είχα δώσει όλα!!! Έβαζα ανά 1-2 μέρες και νέο φρούτο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...