Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο άντρας μου θα με τρελάνει σίγουρα!Του έλεγα να μην αφήνει τα ρούχα του δεξιά και αριστερά γιατί δεν μπορώ να μαζεύω συνέχεια και η απαντησή του?

"Μπεμπάκο(τον είχε αγκαλιά) πρέπει να κάνουμε άλλο ένα παιδάκι με την μαμά για να ηρεμήσει μάλλον!"

Και του απαντησα οχι γιατί τώρα που ο μπεμπάκος ξεπετάγεται θα είναι πιο εύκολο να βγαίνουμε απο το σπίτι και όταν ανοίξει ο καιρός θα λιώσουμε το καροτσι μας στις βόλτες και γενικά θα είμαστε πιο άνετοι!!!

Και εκείνος με σοβαρό ύφος άρχισε να μου "μην λές τέτοια πράγματα και πως ένα παιδί ίσον κανένα και καλύτερα να μεγάλωσουν μαζί και ένταξει δεν λέω να το κάνουμε τώρα αλλά ένα 2ο παιδάκι είναι μέσα στα σχεδιά μας!!!

Δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ απο εκείνον αυτό!!!Το μωρό μου που πάντα έλεγε πως ήταν τυχερός που ήταν μοναχοπαίδι μόλις ο μπεμπάκος έκλεισε τον 6ο μήνα άρχισε να μιλάει για 2ο μωρό!!!Πως αλλάζει τελικά ο άνθρωπος!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α καλά Ντίνα. Ο δικός μου το δεύτερο το ήθελε χθες!! Αλλά για 1-1,5 χρόνο του είπα να το ξεχάσει!

Ο δικός μου κορίτσια έχει γίνει πολύ ζωηρός και είναι πανέξυπνος. Μιλάμε για τρομερή αντίληψη! Σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να μιλάμε μπροστά του:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:lol:

σα τη διαφήμιση μιλάτε!!!

άλλο πράγμα με τα 2 παιδιά! έλεγα ότι θα ναι μεγάλο ζόρι αλλά τελικά όλα οκ. τα δικά μου έχουν και 32 μήνες διαφορά βέβαια, δε ξέρω πως θα ναι με 18 - 20 μήνες...θα δούμε του χρόνου :wink:

ανοίξαμε τη στράτα και ψιλοκάθετε μέσα. βασικά θέλει όλα να τα τρώει οπότε έχει τρελαθεί με τα παιχνιδάκια που χει πάνω, σκύβει να τα βάλει με μανία στο στόμα. μεγάλος μπελάς τα δόντια!

Καλημέρααααα.

Κανείς εδω??

Ελευθερίτσα thanks για τις πρόσθετες πληροφορίες!

Τώρα ο άντρας μου πάει σε ένα σημαντικό ραντεβού για τη δουλειά που λέω να κάνω, ελπίζω να πάει καλά.

Επίσης χτες πληρώθηκα 1η φορά από οαεδ, 69 ευρώ:confused: μάλλον εναντι θα ταν!

Και το βράδυ είχαμε εγερτήριο με ουρλιαχτά, τι θα γίνει δε ξέρω, τώρα είναι μια χαρά η κυρία, μετά φορτώνει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλώς σας βρήκα! Ελπίζω να περάσατε όλες καλά! (πωπω! 3-4 μέρες έχω να γράψω και το χέρι κολλάει! :lol: ) Kαλή Σαρακοστή να έχουμε! Δεν πιστεύω να νηστεύει καμία μας?!

Διάβασα λίγα από τα νέα σας, ελπίζω να μην έχασα τπτ το συγκλονιστικό...

Θα ζητούσα να μου τα πει καμιά σας μέσες άκρες αλλά είδα κι η Κλεοπάτρα που τα ζήτησε τι κατάλαβε!! :lol:

Τα νέα μας πολύ συνοπτικά:

Καλά περάσαμε σε γενικές γραμμές.

Δε σκοτώθηκα με την πεθερά όταν βρεθήκαμε, κόντεψα χθες πριν να φύγουμε που έπαιρνε τηλέφωνο το γιο, δεν το άκουγε ο γιος, ανησύχησε, πήρε εμένα, εγώ η βλαμμένη το σήκωσα και "πλήρωσα" τη νύφη! Της είπα κιόλας ότι δώσαμε στο μπέμπη πρώτη φορά μήλο κι έκανε γκριμάτσες κλπ για να την αλαφρώσω από το άγχος που δεν μας έβρισκε στο τηλέφωνο....και έλαβα την απάντηση με ύφος κιόλας: "Γιατίιιιι??? Σας το είπε η γιατρός να του δώσετε???" Για να γίνω Τούρκος και να απαντήσω κι εγώ με ανάλογο ύφος: "Όι, του κεφαλιού μας κάνουμε!!!" :lol:

Δοκιμάσαμε μήλο καθώς προείπα, ξίνιζε τα μούτρα του και αναγούλιαζε πέθανα στο γέλιο! Μετά με προσοχή του έδωσα ένα μεγάλο κομμάτι, το πήρε στο χέρι του... Με το που το ακουμπούσε στα χειλάκια ξίνιζε και το πήγαινε παραπέρα, το ξανακοίταζε καλά-καλά το έφερνε πάλι στο στόμα, ξαναξίνιζε και φτου κι από την αρχή! Μέχρι που το συνήθισε λίγο και το έβαλε και το έγλυφε και το ψιλοδάγκωνε με τα ούλα του.

Ώσπου έκοψε ένα κομμάτι και τρέχαμε πανικόβλητοι 5 άτομα να χώσουμε χέρι στο στόμα να το βγάλουμε, ευτυχώς πρόλαβα εγώ να χώσω πρώτη το χεράκι μου το καθαρό και του το έβγαλα... Τέρμα οι δοκιμές ολόκληρου φρούτου για μας γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!

Και μιας και είπα για τα ποδάρια του διάόλου... Φάγαμε και την 1η μας τούμπα! Μόλις φτάσαμε η μαμά πήγε να κατουρήσει η δόλια κι ο μπαμπάς τον άφησε στο καρότσι και πήγε να φτιάξει παρκοκρέβατο!!!!! Ακούω το ντούπ και την τσιρίδα κι ούτε βρακί έβαλα, πετάχτηκα έξω!!! Ο Άρης τα έκανε πάνω του, εγώ να υπολογίζω νοερά τα χιλιόμετρα για Ιεράπετρα, Σητεία και Άγιο Νικόλαο να δω ποιο νοσοκομείο είναι πιο κοντά, να έχουμε τον μπέμπη αγκαλιά, να παρηγορούμε,να πηγαίνουμε πάνω κάτω σαν τρελοί, το δόλιο να τσιρίζει, να ψάχνουμε κεφάλι, χέρια, πόδια να δούμε αν έχει κανένα εμφανές χτύπημα, ένας τρελός πανικός!!!!!!!!!! Ώσπου τον ξαπλώνει ο Άρης στο κρεβάτι να δει και το κορμάκι του και δίπλα ήταν αφημένο το κινητό μου... Το πιάνει το σκατούλι και μεμιάς σταματάει τις τσιρίδες. Του το παίρνει αφηρημένος ο Άρης να κάνει τον γιατρό.... και ξαναμπήγει τις τσιρίδες ο μικρός!!! "Το κινητόοοοοο!!!! Το κινητό!!!!" να τσιρίζω εγώ!!! Ήμασταν για πολλά γέλια!!! :lol:

Tελικά όλα καλά, ούτε έκανε εμετό, ούτε κοιμήθηκε κι ήταν μες στην τρελή χαρά κι έφαγε και μια χαρά αλλά η ψυχή μας πήγε στην Κούλουρη!

Ντυθήκαμε κιόλας, πολλές φώτο δε βγάλαμε γιατί η βραδιά ήταν επεισοδιακή... τεσπά...

Τέλος κι εδώ θέλω τη βοήθειά σας, αν και θα ρωτήσω και γιατρό. Σήμερα ξύπνησε με πολλές μυξούλες! Ακούω που κάνει σαν γουρουνάκι! Του έβαλα ένα ορό σε κάθε ρουθούνι και τράβηξα και με τη συσκευή πολλές από το ένα ρουθούνι και λίγο σα να κιτρινίζουν, δεν είναι διάφανες... Κάθε πότε να βάζω όρο?? Οι δικοί σας γιατροί τι έλεγαν? (μαζεύω γνώμες!) Και κάνει να τραβάω κάθε φορά με τη συσκευή? Μόνο με τον ορό οι πρωινές δεν έφευγαν, μάλιστα ζορίστηκα και με τη συσκευή γιατί ήταν λίγο πηχτούλες... Λέτε να του κατέβει στο λαιμό να μου κάνει καμιά βρογχίτιδαααα??? Εγώ το παθαίνω συχνά και δε θέλω να μου ο πάθει ο μπέμπης μου!

Τρομερή ταλαιπωρία!!!

Επεξεργάστηκαν by mikio

Διαφημίσεις

Λοιπόν μίλησα μόλις με ΩΡΛ. Ξέρετε τι μου είπε? Ότι δεν πειράζει να ρουφάω με τη συσκευή όσο συχνά βλέπω ότι χρειάζεται αλλά προσοχή πολλή με τον ορό!

Δεν κάνει να τον βάζουμε με πίεση γιατί μπορεί να στείλουμε ορό στο αυτάκι του! Μόνο λέει να στάζουμε! Καλέ κι εγώ έκανα αυτό που κάνετε κι εσείς με πίεση... Κι αναρωτιέμαι μήπως αυτό ήταν που πείραξε το αυτάκι του και έχει κάτι σαν πρήξιμο. Έκλεισα και για αυτό ραντεβού αύριο... Ο Θεός βοηθός....

Καλημέρα κι απο εμάς...Νεκταριούλα γεια σου, καλωσήλθες στα πάτρια ιντερνετικά εδάφη..ταραχή με το μικρό , ε?όλα καλά όμως..για τις μυξούλες δεν έχω κάποιο tip , δυστυχώς, ο ΩΡΛ θα σας τα πει καλύτερα..

Απο νέα, κορίτσια, και εγώ δεν θυμάμαι πολλά , τα ίδια φαντάζομαι πάνω κάτω, το κυριότερο είναι οτι έχουμε εμμέσως καινούριο μωράκι στην παρέα, μια φίλη της Χιώτισσας, γέννησε πολύ έυκολα και γρήγορα την Καθαρά Δευτέρα βράδυ, και περιμένουμε τις εντυπώσεις της συμπεθερούλας μας απο το μωρό..άντε ντε, πες μας πως είναι και πως σου φαίνεται..

Αυτά κοπέλες, πάω να κάνω κάτι μικροπράγματα κάτω, περιμένω φιλενάδα μου που είχε πάει Μυτιλήνη για Απόκριες και επιστρέφει σήμερα πρωι..

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Tο διάβασα κι αυτό ναι! Κι εμένα μια φίλη μου γέννησε την Τρίτη! Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "Έλα! Γέννησα βρε!" :lol:

Καλά αυτής είναι το 3ο και έχει πάρει το κολάι!!!! Θα της φτιάξω κι ένα diaper cake εντός των ημερών.

Καλημερα!!!!

Νεκταρια καλως ηρθες!

διαβαζα το κειμενο με μια ανασα οταν περιεγραφες το πεσιμο του....δεν μπορω ουτε να φανταστω εκεινη τη στιγμη!

και να σας ζησει και το μωρακι!

εμεις που μπουκωσαμε μια φορα αρκετα, με φυσιολογικο ορο περασε.

πολλες φορες στην μερα μεσα, και το πατουσα με πιεση και ταυτοχρονα την γυριζα μπρουμυτα. συσκευη μου ειπε οχι. βεβαια το προσπαθησα αλλα τσιριζε πολυ ενω μονο με τον ορο ειναι πιο ησυχη. και ολο το υγρο βγαινει εξω οταν την γυριζω.

τωρα κοιμαται λιγο και οταν ξυπνησει θα της αλεσω ενα φρουτακι.

αχλαδακι.

αντε να δουμε.

Διαφημίσεις

Ελισάβετ μου κι εγώ όταν διάβαζα για τούμπες ανατρίχιαζα! Έτρεμα εκείνη την ώρα και μάλιστα πρόσεχα τόσο πολύ που ήμουν σίγουρη ότι σε εμάς δεν πρόκειται να συμβεί τέτοιο πράμα!! :lol: Και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα πολύ μέχρι να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Αλλά μάλλον έχουν δίκιο όσοι λένε ότι τα μωράκια μας είναι ανθεκτικά κι όχι μπιμπελό όπως νόμιζα εγώ. Μετά από μια πτώση είναι καλό να προσέξεις κάποια πράγματα και να συμβουλευτείς γιατρό αλλά τελικά δεν είναι πάντα κάτι το τραγικό. Έχουμε φάει κι εμείς τούμπες άλλωστε!Μια χαρά δεν είμαστε?? (αλήθεια είμαστε?? :lol: )

¨Να ρωτήσω κάτι?

Έχουμε το καθησματάκι φαγητου της chicco POLLY DOUBLE PHASE το 2ο μαξιλαράκι που έχει πότε το βγάζουμε?Μου φαίνεται πως με αυτό είναι πολύ μαλακό το κάθησμα αλλά δεν κάθεται πολύ καλά ο μπέμπη.Ξέρει καμία?

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα σας!

Νεκταρία καλώς γυρίσατε όθε ντα χανιώτικα!

Ευτυχώς όλα καλά με το μικρό που δεν εβάρηκε!

Να σας ζήσει και το νέο μωράκι!!

Εγώ του βάζω ορό κάθε πρωί τώρα και του τραβάω με τη συσκευή, το βράδυ μετά το μπάνιο δεν του βάζω ορό γιατί μαλακώνουν και βγαίνουν μόνο με τη συσκευή. Τον γυρνάω κι εγώ μπρούμυτα και βγαίνουν κάποιες μόνες τους. Προσπαθώ να τον κόψω τελείως τον ορό όμως γιατί πλάκα πλάκα του βάζω τώρα 3 μήνες, όχι όλη μέρα βέβαια, αλλά ξέρω κι εγώ ότι δεν κάνει πάρα πολύ να βάζουμε.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημέρα κι από μένα! δε τρώμε ακόμα σε καθισματάκι αλλά στο ριλαξ, αν δε τον βολεύει ντίνα μου βγάλτο και το ξαναβάζεις αν χρειαστεί.

καλωσήρθες Νεκ! εμάς ορό με πίεση μας λένε όλοι και μάλιστα με σύριγγα από μπουκάλι φυσιολογικού ορού τύπου νοσοκομείων! τώρα που το λες όμως αρχίζω και το σκέφτομαι... μετά τον ορό να τον γυρίζεις ανάποδα, μπρούμυτα στον αέρα, κρατώντας τον απ το στέρνο και να του χτυπάς ελαφρά τη πλατούλα. τελικά τις πτώσεις δε τις γλυτώνει κανείς αργά ή γρήγορα δυστυχώς....θα τρόμαξε το αστεράκι μας!

τα νέα είναι λιγοστά αυτές τις μέρες που έλειψες λόγω αργιών, σιγά σιγά θα επανέλθουμε στη διαδικτυακή μας καθημερινότητα....

κλοκλο τι είδους θα ναι με το καλό η εργασία σου? το γραψες και το χασα?

βελ όλο εσένα σκέφτομαι και τη καλαμάτα.....δίνω σήματα δε ξέρω αν θα εισακουστώ...

πάω ν απλώσω και θα πάρω το μπέμπη βόλτα για σουπερ....

σας είπα ότι το carrefour έχει φορμάκια ντίσνευ με 2,5 ευρώ?

φιλάκια πολλά σε όλες.....κάπου εδώ γύρω θα μαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...