Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια .

είχα εδώ μία εγκυούλα και τις έδειχνα τα site με τα έπιπλά και τα καρότσια!!!Κορίτσια τελικά είμαστε πάρα πολύ ενημερωμένες και πρέπει να γλυτώσαμε πάρα πολλά λεφτά!!!Για να μην πώ οτι πήραμε τα καλύτερά πράγματα για τα μπεμπόνια σε απίστευτες τιμές!!!!Ας είναι καλά το parents!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελπιζω να μην με εχετε ξεχασει?? Δεν εμπαινα για να μην σας πρηζω με τα δικα μου. Ισα που προλαβαινω να μπω 5 λεπτα στο parents και παλι οχι οσο πρεπει- εχω αρχισει τις ετοιμασιες για τη βαφτιση με το καλο!!

Δεν κοιμαμαι ως συνηθως θα μου πειτε αλλα πλεον εχω κλαταρει, η μικρη ξυπναει ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθε βραδυ, οσο συχνα της ερθει, δηλ τουλαχιστον 3-4 φορες απο τις 12 εως τις 6 που ξυπναει μια και καλη για φαγητο και δεν θελει να ξανακοιμηθει. :shock:

Βασικα απ ό,τι καταλαβα οι περισσοτερες εχετε ευτυχως γυρισει σε φυσιολογικες ζωες με εργασια, βολτες, ψωνια....εγω για να φαω ενα αβγο το πρωι το εχω αθλο, η μικρη με το που την ακουμπησω κατω κλαιει απαρηγορητη, εμαθε αγκαλιες. Θα βρω πλεον γυναικα να ερχεται τα πρωινα, μπας και δω καμμια φιλη μου σαν ανθρωπος βαρεθηκαν να τα λεμε βολταροντας με το καροτσι για ενα τεταρτο.

Καλα, πολυ συγκινηθηκα με τις φωτο! Καλα που τις προλαβα πολυ χαρηκα.

Αλό αλό, τι κάνουμε? Κοιμήθηκε 3 ώρες το πουλάκι μου και ξεσήκωσα όλη την κουζίνα μου. Έχω στο πλυντήριο την κουρτίνα να πλυθεί και αυτή και σχεδόν τελείωσα!

Αγγελική να σας ζήσει το νέο μπεμπέ!!!

Μανταλένα αύριο θέλουμε φώτο ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο Ελευθερία νοικοκερά!!

Έλα κι από δω μια βόλτα να βοηθήσεις, στο σίδερο φτάνω εγώ..

Κι εμένα δυο ώρες κοιμάται και θα ξυπνήσει πεινασμένος τώρα, τρώει πιο καλά σας το είπα? κάθεται και 5 και 10 λεπτά.. ελπίζω να μην το κάνει για λίγες μέρες μόνο!!

Λίζα χαμός ε? ούτε εμένα κάθεται πολύ, με το καρότσι τον παίρνω όπου πάω για να μην τον κρατάω, ούτε στο ριλάξ, ούτε στο γυμναστήριο πάνω από 5 λεπτά, όταν κοιμάται τα κάνω όλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σίδερο ε???Με περιμένουν 2 πλυντήρια 7κιλα ασιδέρωτα και έχω και ένα απλωμένο και άλλα 2 στο καλάθι!!! Σας έχω πει ό,τι γουστάρω πολύ το σίδερο????Είναι το χόμπι μου, σιδερώνω όταν θέλω να χαλαρώσω. Είναι απόλαυση για μένα!!!

Σοφία με την κρέμα τι έκανες? Ποια πήρες τελικά? Ρυζάλευρο νομίζω ε? Ποια μάρκα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερούδια!

πήγα σήμερα να κάνω τον υπέρηχο αλλά τελικά δεν έκατσε αφού σφαχτήκαμε κυριολεκτικά με το προσωπικό του διαγνωστηρίου...είναι να μη σου κάτσει τέτοια αναίδεια και γαιδουριά. μας είχαν και περιμέναμε 1 ώρα έκλαιγα απ το πόνο γιατί κόντευε να σκάσει η φούσκα μου, είναι αυτή η φοβερή εξέταση που πρέπει η κύστη να είναι γεμάτη, είχα και το μανού στο μάρσιππο και οι γιατρέσσες πέρα έβρεχε...με αγνοούσαν επιδεικτικά! κι αυτό επειδή στην ώρα του ραντεβού μου δεν είχε γεμίσει επαρκώς η κύστη, μπήκαν άλλα ραντεβού και ήμουν στο περίμενε....μα είναι δυνατόν με μωρό στην αγκαλιά και να μη βρεθούν 5 λεπτά για την εξέταση να χωθώ κάπου εμβόλιμα?

τεσπα θα κλείσω άλλο ραντεβού σε άλλο φυσικά διαγνωστικό.

ήρθε η κουμπαρούλα μου για καφεδάκι γρήγορο ευτυχώς είπα και μια κουβέντα σαν άνθρωπος. τώρα τα μωρά κοιμούνται, μαγειρεύω και θα βάλω κι εγώ σίδερο.

για το οποίο επίσης τρελαίνομαι. αυτή η δουλειά είτε θα σου αρέσει πολύ είτε θα τη συχαίνεσαι!

λιζα κουράγιο είναι πολύ εξοντωτικό αυτό το ωράριο ξέρω, καλύτερα να χεις μια βοήθεια για να τη παλέψεις.

εμείς ησυχία, ο μανού τρώει κανονικά αν και τελευταία μετά από 5-6 κουταλιές πατάει φοβερά κλάματα. το βράδυ άλλες φορές ξυπνάει 3 ή και 4 φορές κι άλλες με το ζόρι 1. είναι ανάλογα με τα πονάκια στα δόντια μάλλον. του βράζω και τα λαχανικά του γιατί τα φρούτα με τους πρωινούς γιατρούς τα φαγε μεσημέρι.

αγγελική τέλεια τα γεννητούρια! να της ζήσει της φιλενάδας! μεγαλώνει η παρέα σας!

πάω...

Εμας πάλι σήμερα ο κάδος την εφαγε τη φρουτοκρεμα, 3-4 κουταλιες με το ζόρι εφαγε σημερα.

Τουλάχιστον τις αλλες μερες ετρωγε παραπανω..

Πηρα τη γιατρό να κλεισω ραντεβου για τις 18 για το εμβόλιο και μου ειπε να παρω κρεμα βανιλια, να κάνω 60μλ και εκει μεσα να βαζω ενα φρουτάκι μπας και το φάει.

Θα πάω το απογευμα να πάρω,είμαι πολυ απογοητευμενη.

ουτε 2 κουταλιες με τα φρουτα.

ειδα στο βιβλιο της καρμελ αλλα και σε ενα μπλογκ οτι ξεκιναν με λαχανικα πρωτα και μετα βαλανε φρουτα. αν δω οτι και αυριο θα πεταχτει το φρουτο στον καδο θα κανω καροτο.

δεν της δινω και καμια αλλη κρεμα ουτε ρυζαλευρο (της εφερε δυσκιλιοτητα).

πολυ πολυ απογοητευμενη αισθανομαι. ισως διοτι νομισα οτι θα ετρωγε εστω 6-7 κουταλιες.

η παιδιατρος μου ειπε την πρωτη βδομαδα θα επρεπε να τρωει 250μλ στο γευμα και εμεις ουτε 50 ακομα.

Σίδερο ε???Με περιμένουν 2 πλυντήρια 7κιλα ασιδέρωτα και έχω και ένα απλωμένο και άλλα 2 στο καλάθι!!! Σας έχω πει ό,τι γουστάρω πολύ το σίδερο????Είναι το χόμπι μου, σιδερώνω όταν θέλω να χαλαρώσω. Είναι απόλαυση για μένα!!!

ελπιζω να κανεις πλακα!

αλλιως αυριο μετακομιζω διπλα σου!!!!

ελπιζω να κανεις πλακα!

αλλιως αυριο μετακομιζω διπλα σου!!!!

Αχαχα έλα έλα και θα σου σιδερώνω εγώ τις μπουγάδες!!!

250μλ ρε συ Ελισαβετάκι είναι πολύ! Ακόμη απογαλακτίζονται και έτσι που το κόβω θα πάρει αρκετό καιρό ακόμη!

Εγώ είπα στον παιδίατρο ό,τι δεν θέλει την βανίλια και μου είπε να του δώσω μπισκοτόκρεμα. Όμως θα κάνω νοθεία σήμερα. Θα βάλω βανίλια με φαρίν λακτέ να δω μήπως γίνει κάτι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα....

Γύρισα!

Πείτε νέα, τα χω χάσει όλα, αδύνατο να διαβάσω, κάντε κάποια μια σούμα!

Καλά περάσαμε, δε συνέβη τίποτα περίεργο (εκτός από τα πρωινά ξυπνήματα της κυρίας στις 6.30 μέσα στη τρελή χαρά), κατά τα άλλα ως συνήθως, αλλά η μικρή από την ώρα που μπήκαμε ουρλιάζει, κυριολεκτικά ουρλιάζει άνευ προηγουμένου, αν τολμήσεις να την ακουμπήσεις κάτω σε 5 το πολύ 10 δευτερόλεπτα ωρύεται σα να τη καίνε με λάδι.

Τι είναι τώρα αυτό?

Δόντια?

Κοιλιά?

Η μήπως έμαθε με παρεούλα όλη μερα και τώρα αρνείται να κάτσει άνευ παρέας και μπλα μπλα μπλα?

Θα τρελαθώ, μιλάμε μέσα σε λίγες ώρες έχουμε κουραστεί με τον άντρα μου όσο δε φαντάζεστε.

Αν συνεχιστεί το βιολάκι δε ξέρω τι θα κάνω,.

Επίσης αν συνεχιστεί το εγερτήριο 6.30 δε ξέρω τι θα κάνω. Αδύνατο να χω ένα μωρό από 6.30 το πρωί ως 9 το βράδυ ξύπνιο να ουρλιάζει, με 3 μισάωρα ύπνου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σας κορίτσια....υπάρχει καμία βιολογική κρέμα αντί για φαριν λακτε?

εμείς δεν τρώμε με τίποτα μπανάνα...μήλο και αχλάδι ειδικα αχλάδι της αρέσει πολύ αλλά έστω και ένα ελαχιστο μπανανα να μπει δε θελει καθολου. ηπαιδιατρος ειπε να μην της βαζω αφου η μπανανα δεν εχει ιδιαιτερα θρεπτικα συστατικα αλλα να ξαναδοκιμασω αργοτερα.

οποια θελει σιδερο εχω 3 πληντυρια που στεγνωνουν...ελατε θα σας κανω και καφε

η παιδιατρος μου ειπε την πρωτη βδομαδα θα επρεπε να τρωει 250μλ στο γευμα και εμεις ουτε 50 ακομα.

Καλέ τι 250, εμείς το πολύ 150 να φάμε σπανίως, συνήθως κάπου 100 και κάτι να φάει, μπορεί κ λιγότερο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σας κορίτσια....υπάρχει καμία βιολογική κρέμα αντί για φαριν λακτε?

εμείς δεν τρώμε με τίποτα μπανάνα...μήλο και αχλάδι ειδικα αχλάδι της αρέσει πολύ αλλά έστω και ένα ελαχιστο μπανανα να μπει δε θελει καθολου. ηπαιδιατρος ειπε να μην της βαζω αφου η μπανανα δεν εχει ιδιαιτερα θρεπτικα συστατικα αλλα να ξαναδοκιμασω αργοτερα.

οποια θελει σιδερο εχω 3 πληντυρια που στεγνωνουν...ελατε θα σας κανω και καφε

τι κανεις?

πως κανεις το αχλαδι με το μηλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...