Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν είμαι συνέχεια απλά το έχω ανοιχτό (το parents και facebook)και κάθομαι 5 λεπτά τωρα κάνω κάτι 5 μετά.Aλλά όλη μέρα στο σπίτι ο Δημήτρης γυρνάει αργα(και φωνάζει που κάθομαι στο pc).Kορίτσια τον έχω αγκαλιά και με την πιπίλα στο στόμα(την κρατάω όμως με το στήθος) κοιμάται λες???Φτού φτού!!!Πάω να τον βάλω στο κρεβάτι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

το πηρα το αλουμινονερο της εβαλα λιγο με γαζουλα να δουμε αν θα ξεπρηστει τωρα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

την αφησα να ουρλιαξει απο πεινα...:(

το εβαλε στο στομα για 30 δευτερα και μετα μας ακουσανε μεχρι τη Μυτιληνη

εμενα μπιμπερο πιανει μονο αν ενας τριτος το δωσει.

αν τολμησω και το δωσω εγω παταει κατι τσιριδες!!!

Βρε κορίτσια λύστε μου κι εμένα μια απορία. Ο μπέμπης τώρα τελευταία μου σπάει τα νεύρα στο φαγητό στο στήθος. Και δεν ξέρω τι έχει. Καταρχάς εδώ και κανένα μήνα έχει τελειώσει το ονειρεμένο βραδινό γεύμα όπου άκουγα τις γουλιές του ήρεμα και ωραία και τώρα ακούω μαζί και αέρα και πλέον δε ρεύεται από μόνος του πάνω στο στήθος όπως παλιά...

Αλλά αυτό που πραγματικά με στεναχωρεί είναι τι κάνει ώρες-ώρες την ημέρα!! Ξεκινάει να πίνει. Ακούω στην αρχή το ρούφηγμα χωρίς να καταπίνει μέχρι να κατέβει το γάλα και σε λίγο αρχίζει να καταπίνει. Καταπίνει καμιά 20αριά γουλιές και ξαφνικά σα να δυσκολεύεται σε κάτι, δυσφορεί, (μοιάζει σαν να καταπίνει αέρα) σταματά και αφήνει τη θηλή, μάλιστα πηγαίνει προς τα πίσω και με κοιτάει με στενάχωρο ύφος. Τρέχει και λίγο γαλατάκι από το στόμα του καμιά φορά. Σκεφτόμουν μήπως πάει στο λαιμό του κανένα μικρό συντριβανάκι και τον πνίγει ή ότι κατάπιε αέρα. Τον σηκώνω να ρευτεί...τπτ αλλά κλαουρίζει και μην ξέροντας αν πονάει, δυσφορεί ή πεινάει τον ξαναβάζω. Πιάνει με μανία σα να μου δείχνει ότι θέλει, πίνει πάλι μερικές γουλιές και πετάει τη θηλή και κλαουρίζει... "Βρε πουλάκι μου θες ή δε θες???" του λέω!

Σε τέτοια φάση είμαι...και στεναχωριέμαι γιατί δε θηλάζει όπως παλιά ήρεμα κι ωραία. Αυτή τη δουλειά κάνει συνέχεια να πίνει για λίγο και μετά να πετάει τη θηλή. Τι να΄ναι πάλι τούτο?? Σκέφτηκα κι εγώ τη ΓΟΠ έτσι όπως κάνει. Αλλά γουλιές κάνει σχετικά σπάνια δλδ μπορεί να κάνει μια στις 2-3 μέρες... Παλιά έκανε και στο μπιμπερό σπαστικά αλλά τον άφηνα να πεινάσει πολύ και σταμάτησε να τα κάνει. Φαίνεται ότι δεν πεινούσε και τα έκανε αλλά στο στήθος τον βάζω μόλις ξυπνήσει ή μόλις δω σημάδια ότι πεινάει χωρίς να λυσσάξει βέβαια... Καμιά ιδέα????

δεν πρόλαβα να δω τι σου απάντησαν τα άλλα κορίτσια αλλά εμένα μου κάνει αρχή ΓΟΠ γιατί κι ο δικός μου τα ίδια κάνει, επίσης έχω καταλάβει ότι όταν το κάνει αυτό μάλλον θέλει να ρευτεί οπότε τον σηκώνω, σηκώνομαι κι εγώ όρθια κι αρχίζουμε τις βόλτες υπομονετικά μέχρι να ρευτεί και μετά συνήθως δε θέλει άλλο να θηλάσει, δηλ. μπερδεύεται κι ο ίδιος,όσες δε φορές έχω επιμείνει γιατί νομίζω ότι πεινάει μετά τα βγάζει

Ελισάβετ φυσικα και βοήθησες. Αλλά θα διαβάσω την Πατσούρου να δω τι λέι. Έλεγα μήπως ήξερε καμιά στα γρήγορα.

Νεκταριάκι βάλε πείσμα και απομάκρυνε τις κακές επιρροές. Τα ίδια άκουγα και εγώ και έχοντας μια ανασφάλεια επιπλέον εξαιτίας της αρχικής του άρνησης επηρεαζόμουν αλλά είχα βάλει πείσμα πως ξένο δεν θα ξαναπιεί. Δεν είχα και δεν έχω στο σπίτι έτσι και αλλιώς οπότε δεν το σκεφτόμουν καν.

Αγγελική δοκίμασε και τα nuk. Ο δικός μου πίνει από της avent αλλά λένε πως τα nuk μοιάζουν πιο πολύ με την θηλή και εφόσον έπιασε πιπίλα nuk μπορεί να έχει προτίμηση στην μαρκα βρε αδερφέ. Έχει και θηλές καουτσούκ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ο μικρός μου πέρασε περίφημα σήμερα και κοιμήθηκε 2 ωρίτσες με την πιπίλα παρακαλώ! Την nuk μην ξεχνιόμαστε!αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εσενα δηλαδη μια χαρα το μπιμπερο ε?

Ποια μάρκα χρησιμοποιεις?

Μωρε ξερεις τι σκεφτομαι..να τωρα π.χ. που θα κατεβουμε Αθηνα..

ε..η χριστιανη θελω να παω για ψωνια εννοειται(!),θελω να παω για καφε με τις φιλες μου..αν τυχει καμια φορα να κατσει με τη μανα μου να μπορω να αφησω ενα μπουκάλι γάλα να πιει, να μην την κουβαλάω παντου μαζι μου μες τα κρυα του Δεκέμβρη..αλλά δε βλέπω να γινεται τιποτα μάλλον.

εμείς ευτυχώς από την αρχή πιάσαμε το μπιμπερό, είχα βέβαια ένα άγχος ότι θα μπερδευτεί και δε θα θέλει στήθος αλλά τελικά δεν τα μπερδεύει καθόλου, κι εγώ καμιά φορά που χρειάζεται να βγαίνω τον ταίζει η μαμά μου και μια χαρά, ήθελα να το συνηθίσει κιόλας γιατί είχα κατά νου ότι θα πήγαινα σύντομα στο γραφείο, τώρα βέβαια είναι ευκαιρεία να θηλάσει περισσότερο, η δε χαρά μου είναι ότι σταδιακά μειώνουμε και το συμπλήρωμα, ακολούθησα και τη συμβουλή μιας κοπέλας να φροντίζω να περνάνε 2 1/2 ώρες από το προηγούμενο γεύμα γιατί πολλές φορές του έδινα πιο συχνά, άδειαζε το στήθος και μετά όταν πείναγε αναγκαστικά του έδινα μπιμπερό, το οποίο παρεπιπτόντως το δέχεται μπορώ να πω καλύτερα από μένα παρά από τον μπαμπά ή τη μαμά μου, εγώ είμαι η τροφοδοσία του, ανεξαρτήτως τρόπου

Ελισάβετ φυσικα και βοήθησες. Αλλά θα διαβάσω την Πατσούρου να δω τι λέι. Έλεγα μήπως ήξερε καμιά στα γρήγορα.

Νεκταριάκι βάλε πείσμα και απομάκρυνε τις κακές επιρροές. Τα ίδια άκουγα και εγώ και έχοντας μια ανασφάλεια επιπλέον εξαιτίας της αρχικής του άρνησης επηρεαζόμουν αλλά είχα βάλει πείσμα πως ξένο δεν θα ξαναπιεί. Δεν είχα και δεν έχω στο σπίτι έτσι και αλλιώς οπότε δεν το σκεφτόμουν καν.

Αγγελική δοκίμασε και τα nuk. Ο δικός μου πίνει από της avent αλλά λένε πως τα nuk μοιάζουν πιο πολύ με την θηλή και εφόσον έπιασε πιπίλα nuk μπορεί να έχει προτίμηση στην μαρκα βρε αδερφέ. Έχει και θηλές καουτσούκ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ο μικρός μου πέρασε περίφημα σήμερα και κοιμήθηκε 2 ωρίτσες με την πιπίλα παρακαλώ! Την nuk μην ξεχνιόμαστε!αχαχα

μπράβο θηρίο! εμείς πήραμε ξένο γιατί δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω θήλαστρο πριν εδραιωθεί ο θηλασμός, τώρα πίνει 2 μπιμπερό την ημέρα αντιαναγωγικό και φροντίζω σιγά σιγά να του τα μειώνω, στην αρχή όμως με τους μαραθώνιους θηλασμούς πραγματικά υπήρχε ώρα, εκεί προς το βραδάκι που είχα στερέψει κι ο μικρός πραγματικά πείναγε, νομίζω ότι με το να δίνω λίγο ξένο γάλα κατάφερα να συνεχίσω να θηλάζω παρά τα όσα λέγονται και στο τόπικ του θηλασμού και σήμερα τα πάμε σχετικά καλά, ενώ διαφορετικά μπρεί και να είχα σταματήσει, για μένα η επιλογή ξένη γάλα ποτέ δεν ήταν απαγορευτική αρκεί η βασική του διατροφή να ήταν, και νόμίζω τα κατάφερα, μητρικό γάλα

για τα nuk ακούω συνέχεια καλά λόγια, αλλά εμάς δε μας βόλεψαν, συνεχίζουμε με avent και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι

Επεξεργάστηκαν by eleanax

Διαφημίσεις

elisabeth, ξέχασα το όνομά σου sorry, να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!! κουκλί! μοιάζετε νομίζω ε?

σισσυ σοφια με λενε σ ευχαριστω πολυ!!ναι μοιαζουμε αρκετα ευτυχως δε πηρε πολλα απ τον πατερα της..:Pπλακα κανω...!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...