Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας γεια σας κι από δω!!! πέρασα τέλεια το σάββατο με τις φιλενάδες μου! λες και γνωριζόμαστε χρόνια ένα πράμα! πέρασα τέλεια κι εχτες στη σαλαμίνα με τα σόγια! και σήμερα επίσης μια χαρά...κούνιες και στη μάνα μου για φαί μετά....

α κλειστήκαμε και στο ασανσερ πρώτη φορά εγώ, ο νίκος και ο μανού στην αγκαλιά! η πυροσβεστική ήρθε και μας έβγαλε! ευτυχώς το μωρό κοιμόταν και δε κατάλαβε τίποτα, ευτυχώς που δε μ έπιασε κανας πανικός αν και στην αρχή τα χρειάστηκα....ευτυχώς που δεν είχαμε το μητσάκι μαζί μας γιατί κοιμήθηκε στη γιαγιά του και φύγαμε χωρίς αυτόν.

τώρα ο νίκος έφυγε για μάθημα, το μωρό κοιμάται, το μητσάκι στη μάνα μου κι εγώ ετοιμάζομαι για ξεσκόνισμα και σίδερο....

σας φιλώ!

ελπίζω όλες να περάσατε τέλεια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!!

καλη σαρακοστη!!!!

για 2 μερες δεν μπηκα, μια ημασταν σε φιλους ή ολη η οικογενεια σπιτι

και εχθες λυπαμαι στους κουμπαρους (με τον μπεμπη τους 6 μερες μεγαλυτερο)!

πολυ γελασα οταν τα βαλαμε κοντα!

και σκεφτομουν τι καλα περνατε στις συναντησεις!!!!!!!!!

εμεις καλα, αν και ενα θεματακι το εχουμε με τις στερεες.

προχθες μολις ακουμπησα το κουταλακι πανω στο χειλος της αρχισε να τσιριζει!

ωραια αρχη καναμε....

σημερα εχω φαγητο, οποτε χαλαρα λιγο σιδερο θα παιξει.

διοτι εχθες με λιανισε η μικρη. εφαγε 9-12-3-5 και τωρα τρωμε.

καλη μερα σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

Τα ξύλινα καγκελά!

και εγω τα ηθελα αλλα στα mothercare κανουν 170Ε!

θα ψαξω λιγο στην ιστοσελιδα αυτη. αν και δεν ξερω γερμανικα αλλα θα βρω μια κοπελα!

πως πηγε η επεμβαση?

Kαλημέρα κορίτσια,

Καλά μιλάμε μεγάλος έρωτας του γιού μου για το κοριτσάκι σου συμπεθέρα!!!

Αχ τι ωραία που περάσαμε!!!Όσο για τα μωράκια μας ναι μεγάλωσαν και οι χαζογονείς καμαρώνουν!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!:lol:

Ειμαι τοσο χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Εχθες μετα το φαγητο, στελνω μηνυμα στη φιλη μου την ετοιμογεννη και της λεω "αντε τωρα που φαγαμε και την ταραμοσαλάτα μας το βραδυ να εχουμε και γεννητουρια" (της αρεσει πολυ η ταραμοσαλατα και ελεγε αμα δε φάω δε γενναω)

Ε...12,30 ωρα μας στελνει ο άντρας της μηνυμα "πάμε" και 01,10 γεννησε!!!!!!!!!

Το νοσοκομειο ειναι 5 λετπά απο το σπιτι της και μου ελεγε οτι το κραταγε με το χέρι της μεσα στο αυτοκινητο για να μην της φυγει!!!!!

Τοκετός εξπρές! Ανυπομονω να σχολάσει ο άντρας μου να παμε να τις δούμε.Αχ πολυ θα συγκινηθω...

Καλημέρα!!!!!!!!!!!:lol:

Ειμαι τοσο χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Εχθες μετα το φαγητο, στελνω μηνυμα στη φιλη μου την ετοιμογεννη και της λεω "αντε τωρα που φαγαμε και την ταραμοσαλάτα μας το βραδυ να εχουμε και γεννητουρια" (της αρεσει πολυ η ταραμοσαλατα και ελεγε αμα δε φάω δε γενναω)

Ε...12,30 ωρα μας στελνει ο άντρας της μηνυμα "πάμε" και 01,10 γεννησε!!!!!!!!!

Το νοσοκομειο ειναι 5 λετπά απο το σπιτι της και μου ελεγε οτι το κραταγε με το χέρι της μεσα στο αυτοκινητο για να μην της φυγει!!!!!

Τοκετός εξπρές! Ανυπομονω να σχολάσει ο άντρας μου να παμε να τις δούμε.Αχ πολυ θα συγκινηθω...

Συγχαρητηρια!!!!

να σας ζησει!!!

Καλημέρα, με γεια το μωρο συμπεθέρα, πολύ συγκίνηση, θα ξαναδείς μικρό μωρο και θα τα παίξεις, θα λες, καλά, γίνεται τόσο μικρό?..(εγώ τουλάχιστον αυτο είχα πάθει με την κουμπάρα μου, που γεννησε πριν τα Χριστούγεννα..) ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ..

Κορίτσια, δεν ξέρω πως θα σας φανεί, αλλά λέει τις λέξεις μαμά, μπαμπά, το παιδί μας..τι να πω..πραγματικά τις προφέρει απο προχθές και μέσα σε τρεις μέρες μιλάμε για τρομερή πρόοδο, τις λέμε και τις περισσότερες φορες τις επαναλαμβάνει μετα απο εμάς..δεν ξέρω ,μπορεί να είναι τυχαίο..τώρα που γράφω , τα ξαναλέει..δεν καταλαβαίνει φυσικά τι είναι μπαμπάς και μαμά, αλλά έχει τη δυνατότητα να τις λέει..

Κορίτσια, πρέπει να φύγω, έχω αργήσει κιόλας..πάω Νομαρχία να κάνω την αίτηση μετάταξης,τρέμω..ευχηθείτε μου καλή επιτυχία please, την χρειάζομαι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αγγελική να σας ζήσει το μπεμπάκι!!!

Βελ καλή επιτυχία!!!

Εμάς το ζουζούνι εχθές είπε για πρώτη φορά "μα μα" επιτέλους γιατί είχα απελπιστεί οτι και μένα μπαμπά θα με έλεγε!!!χχιχιχιχι!!!

Αλλά το πιο απίστευτό είναι πως εχθές τον είχαμε στο καρεκλάκι φαγητου την ώρα που τρώγαμε.Κοιταζε λοιπόν το μπαμπά του να τρώει και έκανε πως μάσαγε και εκείνος!!!Πολύ γέλιο!!!Μάλιστα σε μιά στιγμή έβηξε ο Δημήτρης και έβηξε και αυτός!!!Το τέλειο μαιμουδάκι μιλάμε ό,τι έκανε ο μπαμπάς έκανε και αυτό!!!

Αλλά όταν άκουσα το "μα μά" έπαθα μεγάλη πλάκα!!!Μαμά...τι ώραια που ακούγεται όταν το λέει ο θησαυρός μου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...