Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις ερωτευμένες μανούλες με μπαμπάδες και μεμπόνια!!!

Ξυπνήσαμε απο τις 9 ο μπεμπάκος έφαγε την φρουτόκρεμα και το έριξε στον ύπνο!!!

Σήμερα ο μπαμπάς και η μαμά έχουν έξοδο τα δύο τους το βράδυ (ξέρω χαζογιορτή αλλά μου αρέσει που το κάνουμε κάθε χρόνο αυτό ευκαιρία να γιορτάσουμε τον ερωτά μας επίσημα χαχαχαχα!!!)΄

Κάποια ξέχασε ένα πανάκι γουλιά το φυλάω για την επόμενη συνάντηση!!!

Λέγαμε να βγούμε βόλτα με το αστέρι μας αλλά ο καιρός μας τα χάλασε και δεν το βλέπω.Κάνει κρύο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις ερωτευμένες μανούλες με μπαμπάδες και μεμπόνια!!!

Ξυπνήσαμε απο τις 9 ο μπεμπάκος έφαγε την φρουτόκρεμα και το έριξε στον ύπνο!!!

Σήμερα ο μπαμπάς και η μαμά έχουν έξοδο τα δύο τους το βράδυ (ξέρω χαζογιορτή αλλά μου αρέσει που το κάνουμε κάθε χρόνο αυτό ευκαιρία να γιορτάσουμε τον ερωτά μας επίσημα χαχαχαχα!!!)΄

Κάποια ξέχασε ένα πανάκι γουλιά το φυλάω για την επόμενη συνάντηση!!!

Λέγαμε να βγούμε βόλτα με το αστέρι μας αλλά ο καιρός μας τα χάλασε και δεν το βλέπω.Κάνει κρύο!!!

Ntinaki diko mou malon einai to panaki, min anxonese exo kamia ekatosti apo ayta :).

EEE i ksemialismeni mana na min ksenaga kati, afou den ksexasa tin mploumplou pali kala :)

Na tin giortasete tin giorti den kanei kako :), kai emeis an den eixa douleia kati tha kaname.

filse mou ton gambrouli mou... aaaaaa stilte mou kai tis phografies pou bgalate giati i dikies mou den itan kales :(

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα και απο εμάς, χρόνια πολλά στους παλιούς και νέους έρωτες(που είπε και μια γνωστή μου στο face, και μου άρεσε).

Εδώ ρίξαμε πολύ ύπνο κορίτσια εχθές, τι ταινίες και τέτοια..κουτούλαγα, πήγα κρεβάτι πριν τις 12 νομίζω, το μωρό ξύπνησε στις 6 για πρώτη φορά, πολύ παράξενο, τον τάισα και μετά ξανά και ξανά, την περάσαμε όλοι στο κρεβάτι μέχρι σχεδόν τις 10:30..μιλάμε για πολλή ρέκλα, το απόλαυσα..

Λέγαμε να πάμε σε κανά καρναβάλι στο Ρέντη, Ντινάκι,λες οτι ο καιρός είναι πολύ κρύος..μηπως να το ξανασκεφτομαστε λες? Το πολύ πολύ να πάμε για κανα φαγητό έξω..

Εκείνη η συμπεθέρα μου η Χιώτισσα τι κάνει, τόσο πια καλοπερνάει με τα καρναβάλια, ή σκουπιζοξεσκονίζει μανιωδώς, ένεκα των πεθερικών που έρχονται??

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημερα,

Ειμαι αρρωστη και σέρνομαι.

Εχω και να σκουπισοξεσκονιπλυνωσιδερωσωμαγειρεψωνταντεψωταϊσω και δεν εχω κουράγιο για τιποτα.πονανε τα κοκκαλα μου και το μονο που θελω ειναι να πεσω να ξεραθω..(ονειρο τρελό ειναι αυτο).

Σας φιλώ,βαλτε καμια φωτο να μου φτιάξετε το κέφι.

Βρε συμπεθερίτσα, τι έπαθες καλέ κοριτσάκι, περαστικά να είναι..ελπίζω να είσαι καλύτερα, τελικά , οι συγγενείς που θα έρθουν θα είναι για καλό, θα σε ξεκουράσουν λίγο και εσένα, το χρειάζεσαι μωρε..απο δουλειές, χέστηκες, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, έτσι θα δώσεις και την ικανοποίηση στην πεθερά οτι δεν είσαι και η τέλεια νοικοκυρά.."καλά τα ΄λεγε αυτή " και τέτοια, και εσύ δεν θα πεθάνεις στην κούραση και όλοι ευχαριστημένοι θα είναι...

Νην ανησυχείς, κοίτα να αναρρώσεις όσο μπορείς, και μερικά πράγματα να μείνουν πίσω, μην ανησυχείς , εσύ να ΄σαι καλά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χρόνια πολλά για σήμερα!!

Να χαίρεστε τα στεφάνια σας όλες!!

Εμείς οικογενειακώς είμασταν σήμερα, πήγαμε σε κάτι συγγενείς για φαγητό, μετά πήγαμε καρναβάλι, του άρεσε πολύ του μικρού και η μουσική και όσοι ήταν ντυμένοι και όλα!! Ήπιαμε κι έναν καφέ και πάλι σπίτι να ξεπροβοδίσουμε τα πεθερικά...καταλαβαίνετε είμαι στενοχωρημένη αυτή τη στιγμή και δε μπορώ να πω πολλά!! πλάκα κάνω, άντε να χαλαρώσουμε λίγο με το παιδί μας επιτέλους και να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς έλεγχο και σχόλια..

Ωραία περάσατε διάβασα, μπράβο βρε κορίτσια, βάλτε κι εδώ καμιά φωτό!

Αγγελική τι έπαθες ρε συ, περαστικά γρήγορα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εδω ειμαι,ακομη στο πόδι μεταξυ φθοράς και αφθαρσίας που λένε..

Εκανα ενα μπάνιο και προσπαθω ειλικρινά προσπαθω να χαλαρώσω.

Ολη μερα δεν εχω κάτσει,ουτε μαγειρεψα σημερα..μιλαμε για ξεπάτωμα.

Αυριο στις 07,00 καταφτάνουν τα πεθερικά,αντε να δουμε, η μικρη εχει αρχίσει και γνωριζει τωρα και το Σαββατο το βραδυ ηρθε ενα ζευγαρι που κανουμε πολυ παρέα, οι κολλητοι μας εδω δηλαδη, τους οποιους τους εχει δει απειρες φορες απο την ημερα που γεννηθηκε κιολας, ε με το που μπαινει μεσα ο Γ. την κοιταει της μιλάει και βαζει κάτι κλάματα...απαρηγορητη ητανε η καημένη!!!!!!!

Θα ριξω πολυ γελιο με τη φατσουλίτσα της πεθερας μυο ετσι και της κανει κάνα τέτοιο...χαχαχα ( η αρρώστεια αρρώστεια και η κακία κακία!!!!!!!!!)

Εδω γυρω θα ειμαι για λιγο...

Αυτο το είδατε??????????? Εχω πεθάνει στα γέλια!!!!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=847

Καλησπέρα! Βραδινή βραδινή εγώ ε? Πριν λίγο γυρίσαμε από την κουνιάδα μου και μπήκα να στείλω ένα μήνυμα στην κουμπάρα μου για αύριο.

Σοφάκι ξέμπλεξες ε? Άντε....και η επόμενη φορά να αργήσει να έρθει!

Αγγελική...σειρά σου τώρα! Χαλάρωσε λίγο ρε συ, δεν τρέχει και τίποτα αν κάτι δεν είναι στην εντέλεια. Μωρομάνα είσαι όπως λένε και σε μένα, δικαιολογείσαι για πολλά!

Πωπω πήγε 1 και!!! Και εγώ η μωρομάνα δεν κοιμάμαι μόνο σερφάρω. Έφυγα!!!

Καληνύχτα και μην ξεχνιόμαστε ε??

Κ Α Λ Α Κ Ο Υ Λ Ο Υ Π Α

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑλημερα κοριτσια!!!!

Αναμενω τα πεθερικά και ειπα να πω μια καλημερα!!!!!!!!

Και μην ξεχνιομαστε.........Καλά Κούλουπα & Καλή Σαρακοστή σε όλες!!!!!!!!!!!!

Να περάσετε τέλεια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα καλή Σαρακοστή!!!

Εχθές τελικά δεν βγήκαμε με το μωρό μου!!!Έτσι όπως καθόμασταν με τον μπέμπη και παίζαμε δεν μας έκανε η ψυχή να τον αφήσουμε για να βγούμε!!!Και στο σπίτι μας μιά χαρά περάσαμε!!!

Σήμερα αν μας κάνει την χάρη ο καιρός θα βγούμε με το μπεμπάκο.

Αγγελική καλώς να δεχτείς τα πεθερικά σου!Μιά χαρά θα περάσετε και η Τουλουμπίτσα είναι καλό να βλέπει τους παππούδες και τις γιαγιάδες γιατί είναι απο τα άτομα που την αγαπούν πολύ!!!

Σοφάκι χαλαρώστε τώρα με το μωράκι σας!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κι απο εμάς, καλή Σαρακοστή να έχουμε...τώρα που σας γράφω, το μικρουλάκι τρώει απο βυζί, γιατί δεν παλευόταν , να δω πότε θα του δώσω φρούτα..θα θέλαμε να βγούμε έξω σήμερα να πάμε καμμιά Φρεαττύδα, αλλά ο μπαμπάς μας δουλεύει,(δεν ισχύουν Καθαρές Δευτέρες παγκοσμίως, βλέπετε..)-μακάρι να μας κάνει τη χάρη αργότερα..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ευχαριστώ Ντινάκι, θα βάλω τον γερμανομαθή να μου τα μεταφράσει, αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφερον και πάμφθηνο..μα που τα βρίσκετε όλα βρε κοπέλες!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...