Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φραμπαλά και Σοφία ευχαριστούμε για τις ευχές!!! Να χαίρεστε και εσείς τα αντράκια σας.

Ωραία περάσαμε χθες. Στις 11:30 κοιμήθηκε ο μικρός και στις 2 εμείς και ξυπνήσαμε οικογενειακώς στις 9!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

τι κανετε?

συναντηση ε?

τι καλα! να δω ποτε θα κατεβουμε και εμεις ΑΘηνα. κανονιστε,ε?

αχ βρε κορίτσια μάλλον έχουμε διαφορετικά ωράρια ύπνου για τα μικρά μας κ δεν σας πετυχαίνω με τίποτα.

εμενα με βολευει λιγο το πρωι, και το μεσημερι.

μετα ειναι δυσκολο να εχω τον υπολογιστη καθως ερχεται ο συζυξ και κανει καταληψη!

Καλημέρες σε όλες...πως είστε? Εμείς εδώ, ο μπαμπάς μας δίνει φρουτάκια, ήθελα να φορέσω μια περούκα με ράστα μαλλια σήμερα στη συνάντηση, αλλά , την έβαλα και ο μικρός φρικαρε....δεν με αναγνώριζε και θρηνούσε..εδώ κλαίει, όταν έχω την πετσέτα του μπάνιου στα μαλλιά, μιλάμε πολύ τζίνι ο μικρός, την μυρίζεται την μάνα του απο χιλιόμετρα..:lol::lol::lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλέ ναι έχει νετ ο νονός εδώ, τι καλά!

Καλά είστε τι κάνετε κορίτσια?

Εμείς εδώ καλά, ψοφόκρυο, τρέμω μην αρρωστήσουμε οικογενειακώς, θα φρικάρω.

Αλλά είναι ωραία, καλά περνάμε, το πεντόκιλο το χω στο τσεπάκι, μιλάμε για τρελό φαγητό και γλυκά δε φαντάζεστε!

Η μικρή είναι μια χαρά από συμπεριφορά, μια απο τα ίδια βασικά, στο ταξίδι κοιμόταν και χαιρόταν και έπαιζε, οπότε καλά.

Αυτάαααααααααααααα

Πως πήγε η συνάντηση??

Που είναι οι φωτό????

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!

πρώτη απάντηση στο καφέ αυγούστου που γράφεται από 3 αυγουστομαμάδες!!!!

ελπίζουμε να στε όλοι καλά μαμάδες και μπεμπάκια!!!

όπως καταλάβατε η συνάντηση δεν έχει τελειώσει ακόμα....καλοπερνάμε!

σε λίγο στις συναντήσεις θα στρώνουμε και ράντζα! θα ναι 3ημεροι οι εορτασμοί....

σας φιλούμε

Άννα-Βελ-Ντίνα.................

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ΩΩΩΩΩΩ ζηλεύω, ζηλεύω!!! Και εμείς θέλουμε μπεμποσυνάντηση!!!!

Αλλά περάσαμε πολύ καλά σήμερα. Πήγαμε στο εξοχικό της αδερφής μου και ο μικρός πέρασε σούπερ, κοιμήθηκε και 2 φορές από 1 ώρα κάθε φορά έτσι δεν είχε καθόλου γκρίνια. Στην επιστροφή σταματήσαμε σούπερ μάρκετ για ψώνια και ο μικρός καθόταν σαν τον κύριο και σκάναρε όλα τα προιόντα ένα προς ένα!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα, σας ομιλώ πλέον απο τη βάση μου... πως περνάει αλήθεια η ημέρα όταν είσαι φιλοξενούμενη ενός πολύ ζεστού σπιτιού, φιλικότατου προς τα μωρά(πράγμα πολύ σημαντικο φιλενάδες, όπως καταλαβαίνετε..), γεμάτο θαλπωρή, φροντίδα,καλό γούστο, περιποίηση..??

-Θα σας πω εγώ..λοιπόν η μέρα κυλάει σαν νερό, κλείνει το οχτάωρο αρμένικης βίζιτας και δεν το έχεις καταλάβει(στο θυμίζει μόνο ο σύζυγος στο δρόμο..) και είσαι ευγνώμων στην τεχνολογία και το διαδίκτυο για τις φίλες που απέκτησες..thανκ you Ntina, πέρασα απολαυστικά, για μια ακόμα φορά..

Θα βάλουμε και σχετικές φωτό..πάω να ηρεμήσω το μπεμπόνι, γιατί μάλλον πολλά τα ερεθίσματα σήμερα, ήρθε και μπούκωσε το μικρό μου..

Σας φιλώ, να είστε όλες καλά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη παρεούλα που κάναμε!!!

Μάρω μου σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες με τα αντράκια σου όταν ανοίξει λίγο ο καιρός σίγουρα θα σου έρθουμε!

Συμπεθέρα σε ευχαριστώ πολύ για την παρέα αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε μας κολάει γάντι.Ραντεβού σε 3 εβδομάδες!

Αννούλα πάντα απολαμβάνω την παρέα σου αλλά την επόμενη φορά σε περιμένω και με το Μητσάκι!

Βελ σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα να γράψω και εγώ φιλεναδα!

Σας ευχαριστώ ακόμα για τα δωράκια ο Λεωνίδας (και η μαμά) τα λάτρεψε!!!

Θα σας το πώ για άλλη μία φορά πως δεν χρειάζεται κάποια συνάντηση για να τα ξαναπούμε .Όποια έχει όρεξη για καφεδάκι τον δρόμο τον ξέρετε πιά!!

Πέρασαμε πολύ καλά και η μαμά με τις φιλενάδες της και ο Λεωνίδας με τους φίλους του και το αίσθημα φυσικά!!!

Καλό βράδυ σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!!!

Πάω να δώ καμιά ταινία με το στεφάνι μου γιατί ο μπεμπάκος κοιμάται!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Παω και εγώ για ταινία , επίσης..ο δικός μου και αυτός , μόλις κοιμήθηκε..

τι ωραία, Σαββατόβραδο, αραχτοί στον καναπέ..μην ξεχνιόμαστε, ξημερώνει και Αγιος Βαλεντίνος....!!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες πολλές - πολλές. χρόνια πολλά και αγαπημένα σε όλες τις ερωτευμένες μανούλες.

πρωί - πρωί ξυπνήσαμε σήμερα. μάλλον τα αστέρια μου καλόμαθαν απο τη χθεσινή βόλτα και θέλουν πάλι. Κορίτσια, αυτό είναι για όσες δεν μπόρεσαν να έρθουν και για όσες είναι μακριά, περάσαμε τέλεια! Όμορφο, ζεστό και φιλόξενο το σπίτι της Ντίνας, ακριβώς όπως και εκείνη δηλαδή, που καταπληκτική οικοδέσποινα δημιούργησε μια υπέροχα παρεϊστικη ατμόσφαιρα η οποία άρεσε σε μαμάδες και μωρά, εξ' ου και η αρμένικη βίζιτα που λέει και η Βέλ. Ντινάκι σε ευχαριστούμε πολύ πολύ εσένα και τον Λεωνίδα που μας δάνεισε τα παιχνίδια του και ξεβολεύτηκε για χάρη μας. Αννα και Βελ πολύ χάρηκα που σας ξαναείδα από κοντα με Μάνο και Λεόντη και επίσης πολύ χάρηκα που γνώρισα την Ανδριάννα και την μικρή - ερωευμένη να τονίσω - Μπλουμπλού από κοντά. ελπίζω η επόμενη συνάντηση να κανονιστεί γρήγορα και, μην ξεχνιόμαστε, σας περιμένουμε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Kalimeraaaaaaaaaaaaaa,

An kai kathisterimena na po kai ta dika mou ??? Ntinaki perasame telia kai ego kai i mploumplou mou se EYXARISTOUME gia tin yperoxi filoksenia. kathe fora pou sinantiomaste enthousiazome giati siniditopio oti eiste oles ksexoristes kai oi pareas sas mou aresei trela :).

Maritaki xarika para poli pou se gnorisa apo konta kai sou eipoxome oti otan me to kalo xalaroso tha fortoso oses xorane sto aytokinito kai tha sou erthoume gia mia Armeniki bistita, mexri omos na ginei ayto min ksexniomaste se 3 ebdmades tha ta poume apo konta sto spiti mou. Filakia polla se oles sas kai elpizo kapoia stigmi na kanoume kai mia zinantisi me oles tis kopeles tou forum.. MIPOS to kalokairaki na kateboume kriti eee???

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!

πρώτη απάντηση στο καφέ αυγούστου που γράφεται από 3 αυγουστομαμάδες!!!!

ελπίζουμε να στε όλοι καλά μαμάδες και μπεμπάκια!!!

όπως καταλάβατε η συνάντηση δεν έχει τελειώσει ακόμα....καλοπερνάμε!

σε λίγο στις συναντήσεις θα στρώνουμε και ράντζα! θα ναι 3ημεροι οι εορτασμοί....

σας φιλούμε

Άννα-Βελ-Ντίνα.................

Bre koutsompoles stis 7 kai eisastan akomia eki eeee??? Telika i kseneroti tis pareas eimoun ego eee ?? tha epanorthoso tin epomeni fora :P. Toulaxiston katafera kai eftiaksa to mali to opoio egine super douper :) kai to xroma kai to kourema... aaa kai i mploumplou efage olo to fagito tis.

Ayta ta leo gia parigoria dikia mou pou efiga noris :)

Επεξεργάστηκαν by Andriana

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Syb, κουράγιο, θα τα βάλεις σε σειρά τα πράγματα και θα σου βγούν, τώρα είναι όλα μαζεμένα και έχεις πελαγώσει...εγώ μόλις έκοψα κάτι μελιτζάνες να ξεπικρίσουν , και θα κάνω κανά τουρλού, αργοτερα..

Το παιδί χέζεται πολύ με τα φρούτα, πριν είχαμε δυσκοιλιότητα, τώρα το πήραμε ανάποδα..μιλάμε οτι τον έχω αγκαλιά, του μιλάω τρυφερά,έχουμε έρθει κοντά, του αγγίζω με τα χέρια το κεφαλάκι, και αυτος , στο απόγειο της τρυφερής μας στιγμής, επιλέγει τότε να..παράγει ήχους, συνοδευόμενους απο πολλά κακα!και μετά μου χαμογελάει ανακουφισμένος...τι να πεις?

:) me ekanes kai gelasa proi proi

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...