Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια.

Μολις γυρισαμε απο το σουπερ, καλα για 2-3 πραγματα πηγαμε και έφυγε πάλι το 100αρι και χωρις χασάπη,πολύ ακρίβεια ρε παιδάκι μου.

Τεσπα, ο άντρας μου εφυγε και ειμαι μονη με τη μικρή.

Πολυ με εκνευριζει αυτο το καινουριο δεδομένο, υποτιθεται οτι δουλευει απο το σπιτι για ένα eshop θυμαστε που σας ελεγα,αυτος τωρα τον παιρνει σχεδόν καθε μερα τηλ και του λεει να παει απο κει να δει το ένα..το άλλο...δηλαδη εχει φτασει να πηγαινει και 3 φορες την εβδομάδα.Και καθεται εκει 3-4 ωρες.Τωρα δηλαδη θα γυρισει κατα τις 20,30.

Ε συγγνώμη αυτο δεν ειναι δουλειά απο το σπιτι,αυτο ειναι "σπανε τα νευρα της γυναικας μου"

Εγω να τωρα ηθελα να σιδερωσω, 3 πλυντηρια εχω, τα πιάτα άπλυτα απο το μεσημερι ειναι,οι σακουλες απο το σουπερ πανω στο τραπεζι και ενα μωρο που θελει να παιξει. Τι να πρωτοκανω ρε γαμώτο???????

Ειλικρινα ειμαι εξαλλη με αυτο το θέμα της δουλειάς.

Τωρα κλαιει και η τουλουμπα ωραια.

Ελε,αυτο το βιβλιο να το "τάισε με" ειναι, ωραιο ειναι ,δεν εχω διαβασει και αλλα για να συγκρίνω,αλλα ειναι πολυ κατατοπιστικό, σου εξηγει ποιες τροφες περιέχουν τι,τι πρεπει να προσεξεις,εχει και πολλες συνταγες.

Αν μπορεις να πας σε ενα βιβλιοπβλειο να τα ξεφυλλισεις και τα δύο και μετα αποφασίζεις.

Ενα τελευταιο, τα lidl την Πεμπτη 18/2 εχουν στο φυλλαδιο ενα κοφτάκι φρούτων χειροκινητο, εγω θα το παρω για να το εχω οταν ειμαστε εξω να πολτοποιώ τα φρουτα. Το λεω μηπως το χρειάζεται και καμιά αλλη κοπελα να εχει το νου της.

Παω γιατι ουρλιάζει τωρα γαμώτη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Syb, κουράγιο, θα τα βάλεις σε σειρά τα πράγματα και θα σου βγούν, τώρα είναι όλα μαζεμένα και έχεις πελαγώσει...εγώ μόλις έκοψα κάτι μελιτζάνες να ξεπικρίσουν , και θα κάνω κανά τουρλού, αργοτερα..

Το παιδί χέζεται πολύ με τα φρούτα, πριν είχαμε δυσκοιλιότητα, τώρα το πήραμε ανάποδα..μιλάμε οτι τον έχω αγκαλιά, του μιλάω τρυφερά,έχουμε έρθει κοντά, του αγγίζω με τα χέρια το κεφαλάκι, και αυτος , στο απόγειο της τρυφερής μας στιγμής, επιλέγει τότε να..παράγει ήχους, συνοδευόμενους απο πολλά κακα!και μετά μου χαμογελάει ανακουφισμένος...τι να πεις?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

22 ευρο εκανε και το πηρα με 10% εκπτωση.

την εχω αγκαλια τωρα και τα παρατησα ολα,να πάνε στον κορακα, να ερθει να τα δει μπας κ καταλαβει οτι δε προλαβαινω ουτε να χεσω (σε αντιθεση με τον γαμπρό μου!!!!!!- και μενα τα κανει πιο συχνα τωρα με τα φρουτα). συγγνωμη ρε κοριτσια αλλα μεχρι και εκει ....πρεπει να περιμένω να σχολάσει για να πάω..ή να κοιμηθει η τουλουμπα.

Διαφημίσεις

Ρε συ Αγγελική δεν κάθεται καθόλου στο καρότσι η μικρή? Εγώ κάνω όλα αυτά που λες....ναι ναι και το χέσιμο και τον έχω στο καρότσι. Όπου επιτρέπεται τον παίρνω μαζί μου, διαφορετικά τον αφήνω λίγο στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο και πάω για την ανάγκη. Και εγώ που έχω μαμά και αδερφή όλη μέρα δίπλα μου, τις περισσότερες ώρες είμαι μόνη με το μωρό αλλά τον έμαθα και κάθεται είτε στο παρκοκρέββατο είτε στο καρότσι και κάνω τα πάντα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κάτι κάνω λάθος!!! Όσες φτιάχνεται κρέμα και κυρίως η Νεκταρία που δίνουμε την ίδια κρέμα τι αναλογία βάζετε? Πόσο νερό και πόσες μεζούρες κρέμα??? Στα 130μλ γάλα μέτρησα πριν 17 μεζούρες κρέμα!!!!!!!!!!!! Κάπου το χω χάσει, δεν μπορεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Ήρθε ο γιατρός κάναμε το εμβόλιο(έκλαψε λίγο αφου 2 μέρες τον ταλαιπωρούμε μωρέ).Λοιπόν πήραμε 300 γρ και 2 ποντάκια!!!Όταν είπα στο γιατρό πως είναι αδύνατος πήγε να μου σκάσει μπούφλα!!!"Μιά χαρά είναι το παιδί κανονικότατος!!!Στο ύψος φτάσαμε του 72 πόντους και κάτι δηλαδή 20 πόντους σε 6 μήνες!!!Μου είπε πως είναι πολύ καλή ανάπτυξη.Λοιπόν εμείς δεν θα ξεκινήσουμε χορτόσουπα ή κρέας γιατί θηλάζουμε αποκλειστικά πιά αφου στο γεύμα των 10 τρώει φρούτο!!Μου είπε όμως εναλλάξ με την βιολογική κρέμα να του δίνω μία "φαρι λακτε" που έχει αλέυρι!Εγώ θα του δίνω 2 και 1!!!Για το κατσικίσιο γάλα μου είπε αν θέλω να του δώσω είναι πιό ελαφρύ γάλα και το δίνου σε παιδάκια με πρόβλημα στο στομαχάκι.Προς το παρόν συνεχίζουμε όπως ακριβώς είμαστε!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το πρωι ειναι πιο ησυχη μωρε εντάξει καθεται και μονη της για λιγο.

Τωρα που εχω τα χίλια μύρια να κάνω εχει γκρίνια και μου τη βαράει στα νευρα αυτο γιατι θα κάθομαι παλι να σιδερωνω κατα τις 10 το βραδυ και δε γουστάρω καθολου.

Ερχονται κ τα πεθερικα τη Δευτερα και δε θελω να ειναι το σπίτι ανάστα, με καταλαβαινετε πιστευω.

Διαφημίσεις

Λοίπον εγώ έχω σκοπό να κάνω ένα κεικ με σοκολάτα και τορτελίνια στο φούρνο για το μεσημεράκι και μαρούλι σαλάτα.Όποια θέλει δοκιμάζει!!!

Κλαψψψψ..εγώ μαρούλι σαλάτα, πολύ καλή ιδέα..να σου πω, μας κόβω να τρώμε πολλές , πολύ μαρουλοσαλάτα..Ντινα,βλέπω μπαίνεις σε κόπους όμως και εσύ, πραγματικά δεν χρειάζεται, εμείς ερχόμαστε για την παρέα και προσωπικά σε ευχαριστώ για την φιλοξενία(την οποία θα ήθελα να ανταποδώσω σε όλες σας, ελπίζω αυτό να γίνει στην Καλαμάτα πια, ένεκα των συνθηκών του σπιτιού μου εδώ , το οποίο δεν ενδείκνυται..:-()

Μπράβο ο Λίο, ψηλό παιδί, μας πως αλλιώς, και οι δυο είστε ψηλοί Ντινούλα..

Συμπεθέρα, ξέρω οτι είναι μαλακία, εγώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου, μόνο καμμιά ταινια, αφου κοιμηθεί ο μπέμπης, αλλά, σε στιγμές ανάγκης, πιστεύω οτι λίγο τηλεόραση μας σωζει,, δεν λέω για ώρες, αλλά για τουαλέτα ή ψιλομαγείρεμα, μάλλον χαζεύουν και σταματούν να κλαίνε..

Για όλα τα υπόλοιπα, δίκιο έχεις..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

κΑλησπερα!

επιτελους υπολογιστης ελευθερος!!!

Βρε κορίτσια...Θυμάστε καμιά ποιο βιβλίο είπε η Κλοκλό ό,τι πήρε με βρεφικές συνταγές ή έχετε να προτείνετε εσείς κάποιο άλλο?

Αγγελική και εσύ δεν πήρες ένα? 'Τάισέ με το είπες'?

Η Κλοκλο πηρε της Αναμπελ Καρμελ. το εχω και εγω. ειναι καλο.

πχ, εμεις που ειμαστε στο πρωτο σταδιο απογαλακτισμου, το αχλαδι το εβρασα με ελαχιστο νερο για 2-3 λεπτα. και μετα το αλεσα. το εφαγε πολυ καλα. οταν προσπαθησα το ιδιο σε ωμο η αηδια ζωγραφιστηκε στο προσωπο της!!!! εχει ωραια μενου και συνταγες. σε μερικες μερες που θα συνιθισει την τροφη θα της τα δινω ωμα.

Μπράβο στον Λίο, σούπερ ο γαλανομάτης!!! Ρε παιδί μου αυτοί οι παιδίατροι έχουν τόσες διαφορετικές απόψεις όσοι είναι και οι ίδιοι στον αριθμό! Δηλαδή βανίλια ρυζάλευρο δεν θα τρώτε ή κατάλαβα λάθος??

Έμπειρες μαμάδες μου έχουν πει ό,τι όσο καθυστερούν τα μωρά να δοκιμάσουν νέες γεύσεις τόσο δυσκολεύονται να τις δεχτούν μετά και τρέχα γύρευε!

Αύριο είναι η συνάντησή σας καλέ???Και τι δεν θα δινα να έρθω!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...