Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ακομα να πιουμε μπουκαλι απο χθες στις 22:00. ωστοσο προ μισης ωρας που δεν τον εκανες καλα με τπτ κι αρχισε παλι να πιανει κ να αφηνει το στηθος η μανα μου: "πειναει το παιδι φτιαξε του γαλα" να με κοιταει με σουφρωμενα χειλακια ο μικρος να συνεχιζει αυτη: "τι ειναι παιδι μου? τα εχεις με τη μανα σου που δε σε ταΐζει?" να της λεω εγώ: "ρε δεν πειναει το παιδι! να ξαναρωτα: απο ποτε εχει να φαει μπουκαλι? ιιιιιιιιιι!!!! απο το βραδυ??? μα εχει λυσσαξει της πεινας!! τωρα θα του κανεις πειραματα του παιδιου????!!

"αμα πειναει να φαει!" της λέω και δειχνω προκλητικα το βυζι!! χαχαχα!

με τα πολλα φτιαχνω το μπουκαλι γιατι με επρηξε....σταυρωνω κρυφα τα δαχτυλακια μου κι ευχομαι να μην πιει για να της το τριψω στα μουτρα.

πιανει η καλη σου το μπιμπερό του το βαζει στο στομα πίβει μια γουλια με το ζορι, κατεβαζει 5 κιλα αερα και μπηζει τα κλαματα!

"Ορίστε δε θέλει!!" της λέω γιατί αν ήθελε θα έπινε ήρεμα κι ωραία...

Αυτή να επιμένει ότι θέλει απλά κατέβασε αέρα, τον βάζει να ρευτεί, του ξαναδίνει...τπτ ο μικρός!

Λύσσα κακιά να πεινάει το παιδί!! της λέω και τον παίρνω. Εν τέλει το παιδί κοιμάται. Αν πεινούσε θα κοιμόταν? Μέχρι να κοιμηθεί έκλαψε λίγο και στη μέση της διαδικασίας βέβαια πέταξε ένα "Να το ζεστάνω το γάλα μπας και θέλει τελικά?" Την αγριοκοίταξα και σταμάτησε.

Με το ζόρι το ταΐζει ρε παιδιά κι αναρωτιόμουν κι εγώ πώς γινόταν εμένα να τρώει τόσο λίγο κι αν της τον άφηνα καμιά φορά να τρώει 120 κι 150 γρ!!! Τι έκανε η καλή σου? Του το έδινε μέχρι που αυτός άρχιζε να χτυπιέται και να προσπαθεί να ξεφύγει και στην προσπάθεια βέβαια έμπηζε κλάματα κατάπινε με το ζόρι και κατέβαζε αέρα! Κι αυτή νόμιζε ότι απλά ήθελε να ρευτεί και να συνεχίσει ή ότι έχανε την πιπίλα κι έκλαιγε επειδή το έχανε και να επιμένει μετά από λίγο! Έφτανε να το μπουκώνει το παιδί σε διάστημα μιας ώρας!!!!!!! Μέχρι που μια μέρα το είδα με τα μάτια μου και ξέρασε το παιδί και της έκανα έναν καβγά!!! Δίνουμε το μπιμπερό κι αν το πιάσει ήρεμα κι ωραία καλώς!!! Αν κλαίει στοπ! Δεν τον ταΐζουμε μια ώρα! Το κόμπλεξ το έπαθε βέβαια στην αγωνία της να μην πετάμε το γάλα μου αλλά ένα πράμα ρε παιδί μου.... ώρες-ωρες σκέφτομαι τι θα τράβηξα κι εγώ ως μωράκι με το κατοχικό της σύνδρομο!!!! Μήπως γιαυτο μου λέει ο άντρας μου ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα?? χαχαχαχα!!!!!

Καλέ το παιδί με το ζόρι ντε και καλά να φάει κι άλλο?

Θα σου το σκάσει! Για καλό το κάνει βέβαια η μαμά σου αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα τώρα πια το μωρό σου και πως κάνει όταν πεινάει, άλλο στην αρχή που δεν ξέραμε όλες και μας έδειχναν!

Φοβάμαι ότι οι σε αγχώνουν Νεκταρία μου και δε σε αφήνουν να φτιάξετε το πρόγραμμα με το θηλασμό, δίνε του εσύ το στήθος όποτε πεινάει και μην στενοχωριέσαι, ξέρει ο μικρός τι κάνει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κορίτσια είμαι τρελή δεν υπάρχει περίπτωση!!!Κάθεται το αγοράκι μου ήρεμο στο καροτσάκι του.Κοιτάει ,μιλάει και γελάει αλλά εγώ αισθάνομαι τύψεις οτι τον παρκάρω για να κάνω δουλειές ή να μπώ εδώ!!!(Το καρότσι είναι το αγαπημένο του)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Τον ρώτησες αν θέλει κι αυτός να ασχολείσαι μαζί του όλη την ώρα; :)

Μια χαρά χαρούμενο παιδάκι έχεις, μην αισθάνεσαι τύψεις...θα ήταν καλύτερα αν είχε μια μαμά μες την κατάθλιψη γιατί το σπίτι της θα ήταν βρώμικο και αυτή δεν θα χαλάρωνε λεπτό;

Κορίτσια είμαι τρελή δεν υπάρχει περίπτωση!!!Κάθεται το αγοράκι μου ήρεμο στο καροτσάκι του.Κοιτάει ,μιλάει και γελάει αλλά εγώ αισθάνομαι τύψεις οτι τον παρκάρω για να κάνω δουλειές ή να μπώ εδώ!!!(Το καρότσι είναι το αγαπημένο του)

το ιδιο νιωθω κ εγω καμια φορα...και φωναζει ο αντρας μου οτι δεν ασχολουμαι με το μωρο οσο στην αρχη..τι να πω εχει κ αυτος καπιο δικιο...ποσες ωρες καθεσαι στον υπολογιστη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

chicco και τα κανονικά και το πλάγιο και της avent!

Απ'ολα εχει ο μπαξες! τιποτα δε της αρεσει ομως..

Εδώ που τα λέμε κανείς δεν θα διάλεγε μπιμπερό αντί του στήθους του δικού σου φιλέναδα!

και γω ετσι αισθάνομαι... οταν ειναι για να κανω δουλειες δε με πειραζει..

αλλα οταν ειναι για να χαζολογησω στο pc με τρωνε οι μαυρες τυψεις!!

Παρεπιπτόντως....τελικα ερχεται ο νονος της σημερα ξημερωματα..και εχω ένα σπιτι...............πανουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

chicco και τα κανονικά και το πλάγιο και της avent!

Απ'ολα εχει ο μπαξες! τιποτα δε της αρεσει ομως..

http://nuby.com/NaturalTouch/

αυτο που μοιαζει η θηλη με του στηθους? εμεις το εχουμε κι ειναι καλο αλλα ο δικος μου τρωει απο παντου..

Μόλις γύρισα! Είχα κατέβει κέντρο και άφησα τον μικρό στην ανιψιά μου. Είχα ένα άγχος αν θα πιει από το μπουκάλι γιατί είχε 3 βδομάδες να πιει από εκεί αλλά μια χαρά ήπιε 2 γεύματα. Όταν ήρθα τον έβαλα στο στήθος αλλά ήταν φουλ το βλαστάρι μου και δεν ήθελε. Τώρα αντλώ να αποσυμφορήσω λίγο το στήθος.

Ντεπόν κάνει να πιούμε ρε κοριτσάκια?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://nuby.com/NaturalTouch/

αυτο που μοιαζει η θηλη με του στηθους? εμεις το εχουμε κι ειναι καλο αλλα ο δικος μου τρωει απο παντου..

Ε,ας τα πάρω και αυτα δεν εχω να χασω τιποτα...

ΠΟυ τα βρισκουμε βρε πατριωτάκι?

Μόλις γύρισα! Είχα κατέβει κέντρο και άφησα τον μικρό στην ανιψιά μου. Είχα ένα άγχος αν θα πιει από το μπουκάλι γιατί είχε 3 βδομάδες να πιει από εκεί αλλά μια χαρά ήπιε 2 γεύματα. Όταν ήρθα τον έβαλα στο στήθος αλλά ήταν φουλ το βλαστάρι μου και δεν ήθελε. Τώρα αντλώ να αποσυμφορήσω λίγο το στήθος.

Ντεπόν κάνει να πιούμε ρε κοριτσάκια?

καλησπερα ελευθερια!!αν εννοεις αν το ντεπον ειναι συμβατο με το θηλασμο νομιζω ειναι.υπαρχει μια βαση στο ιντερνετ που γραφεις το φαρμακο που θελεις να παρεις και σου λεει αν ειναι συμβατο με το θηλασμο η οχι κ αν δεν ειναι προτεινει κατι εναλλακτικο.lactancia λεγεται η καπως ετσι.τη βρηκα στην ενοτητα του θηλασμου.ελπιζω να βοηθησα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα σας!!

female να σου ζησει ο μανος χρονια πολλα!!

sunny περαστικα σου!!

μαρακι μαλλον απ το εμβολιο θα ναι κ εμας ανησυχη ειναι και γκρινιαζει συνεχεια, το καναμε τη δευτερα.χτες εκλαιγε επι δεκα λεπτα συνεχομενα δε μπορουσα να την ησυχασω ουτε εγω ουτε ο αντρας μου με τπτ πηραμε το γιατρο κ μας ειπε να δωσουμε ντεπον...τωρα τι ηταν αυτο δε ξερω...

με τη διαρροια τα παμε καλυτερα της αλλαξα το γαλα κ μαλλον εστρωσε...θα δειξει.

εχει ακουσει καμια για το αλουμινονερο?μου ειπε η μανα μου χτες να κανω κομπρεσα με αυτο κ να το βαλω πανω στο σημειο που εγινε το εμβολιο γιατι εχει σκληρυνει λιγο κ εχει κοκιννισει.

σημερα εχει ωραια μερα λεω μηπως βγουμε καμια βολτιτσα οικογενειακως!

φιλια!!

Ναι εγώ ξέρω. Το αγοράζεις από το φαρμακείο και είναι για μελανιές και μόλοπες. Το χρησιμοποιούν συχνά οι αθλητές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...