Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήρα ένα βιβλίο της Αναμπελ Καρμελ Πρόγραμμα διατροφής για βρέφη και νήπια που είχα ακούσει καλά λόγια.

Απλά το χω ξεφυλλίσει προς το παρόν, έχει υπέροχες συνταγούλες (χρόνο να χεις και σούπερ μάρκετ δίπλα) που σίγουρα θα αρέσουν στα μωράκια-παιδάκια.

Εχει και διάφορες συμβουλές, οδηγίες κλπ.

Λέει όμως και κάτι πράγματα τελείως διαφορετικά από αυτά που μας λένε οι "εδώ" παιδίατροι.

Η αυτή λέει κουλά, ή οι παιδίατροι λένε κουλά!

Ιδού η απορία!

Πάντως εμένα μου στέκουν θα λεγα.

Θα το διαβάσω πιο διεξοδικά και θα σας πω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε κόβω να ψιλοβρυκολακιάζεις Κλοκλό, και εμένα, αν μου κάτσει κάτι που έφαγα άσχημα , άστα να πάνε..πιες λίγο χαμομηλάκι, αμέ, μόνο για τα στομαχικά των μωρών είναι καλό νομίζεις??;)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ελα μου ντε, χαμομήλι, πάω.

Αν βρυκολακιάσω κάηκα.

Είμαι τέζα τελείως, και αυριο ταξίδι, θα κλατάαααρω.

Ανησυχώ για τη διαδρομή, 4-5 ώρες. Θα λυσσάξει η μπεμπού.

Εγωδιαβάζω τώρα καμμιά ιδεά για φαγητά με χαμηλούς υδατάνθρακες..να δούμε που θα μας βγάλει κι αυτό..

Χαράς το κουράγιο σου.

Εμένα με βλέπω να τρώω τα υπόλοιπα της Ζωής ΜΟΝΟ από δω κ μπρος.

Εξάλου δε προλαβαίνω, ειδικά τώρα που θα αρχίσουν κ τα μαγειρέματα....πουρέ καροτοκολοκυθοσελινο θα τρώω.

Μπλιαααααααχ.

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσα, μπράβο αν βολεύεσαι με το πρόγραμμα του εργοδότη, είχες ραντεβού σήμερα, και εγώ κάνω τώρα κάτι τέτοια τηλεφωνήματα επαγγελματικής φύσης και μου φαίνονται άχαρα βρε παιδί μου, τόσο καιρό με μωρουδιακά , είχα ξεσυνηθίσει ..

Κοίτα, οικονομικά δεν με συμφέρει αλλά πρακτικά μ'αρέσει! Θα είμαι με το μωράκι μου και θα το χαίρομαι να μεγαλώνει! Ο καημός μου ήταν....σκεφτόμουν τώρα τελευταία ό,τι με το να φεύγω στις 8:30 και να γυρίζω στις 05:30 θα μεγαλώνει και δεν θα το καταλαβαίνω...Τον χειμώνα ιδίως που είναι μικρές οι μέρες είναι φρίκη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε, δεν πάω καλύτερα να κοιμηθώ λέω εγώ...λοιπόν, καληνυχτούλες σε όλες τις αγωνίστριες , συνμανες, σε αυτές που φορτώνουν αυτοκίνητα με μωρουδιακό εξοπλισμό και κινούν για αλλού, σε αυτές που καρδιοχτυπούν για το αστεράκι τους που είναι μαζί με το γιατρό, σε αυτές που κυνηγούν τα μεγαλύτερα βλαστάρια τους για να προστατεύσουν τα μικρά τους, σε αυτές που παλεύουν με φρουτόκρεμες και συνδυασμούς φρούτων(και συνδυασμούς αγοριών, άμα λάχει..χιχιχ), σε αυτές που σε λίγο θα συνδυάσουν δουλειά με μωρουδική, σε όλες μας....

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μπράβο Ελευθερία, πολύ ωραία, μακάρι να μπορούσα να έχω κ γω μια τέτοια συμφωνία αλλά δεν.....

Με βλέπω ή επιτυχημένη επιχειρηματία ή άνεργη νοικοκυρά με μπόλικα ευρώ χαμένα!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Βελ πως τα λες πως τα λες έτσι...ιδιαίτερα, ωραία, με θυμάμαι να διαβάζω τα πρώτα σου ποστ κ να λέω μμμμμ κάπως διαφορετικά μας τα λέει αυτή μμμμμμ ενδιαφέρον μμμμμ για ξαναδιάβαστο!

Αντε καληνύχτα πάω και γω!

Νιώθω καλύτερα, να βρε παρεντς ήθελα!

Μπράβο Ελευθερία, πολύ ωραία, μακάρι να μπορούσα να έχω κ γω μια τέτοια συμφωνία αλλά δεν.....

Με βλέπω ή επιτυχημένη επιχειρηματία ή άνεργη νοικοκυρά με μπόλικα ευρώ χαμένα!

Καλά δεν το επιδίωξα αλλά η κρίση μάλλον με βόλεψε!!!

Κλοκλο μελέτησε καλά το νέο εγχείρημα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι για ανοίγματα!

Και εμείς έχουμε σκεφτεί για δική μας δουλειά αλλά με τόση κρίση, επιχειρήσεις κλείνουν και εμείς θα ανοίξουμε?

Μια εποχή πριν 3 χρόνια είχαμε βάλει σκοπό με την αδερφή μου, συνεταιρικά, να ανοίξουμε βιβλιοπωλείο. Το ψάξαμε πολύ, πήγαμε σε ανταγωνιστές, προμηθευτές, ψάχναμε οίκημα και τελικά κάναμε πίσω! Είχαμε βρει ένα μαγαζί και ήμασταν στο τσακ να το νοικιάσουμε και σε 2 μήνες ανοίχτηκε βιβλιοπωλείο εκεί και σε άλλους 2 μήνες πάτωσε! Έβαλε λουκέτο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δε σκοπεύω να κάνω κατάστημα ούτε κάποιου είδους πώληση.

Ατομική επιχείρηση με έδρα το σπίτι μου θα χω και θα δουλεύω τηλεφωνικά και μέσω νετ, τρώγομαι να σας πω αλλά δε μπορώ γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση, έχει σχέση με το χώρο μωρό.

Ακόμα ψάχνω, ψάχνω τρελά, πιστεύω ΑΝ μπω στο κύκλωμα θα πάει καλά γιατί ο ανταγωνισμός είναι λίγος. Απλά το κύκλωμα είναι πολύ κλειστό.

Μη νομίζεις, είμαι πολύ απαισιόδοξη και αγχωτικη, το πιο πιθανό είναι να κομπιάσω εντέλει.

Απλά τη δεδομένη στιγμή αδυνατώ να δεχτώ να βλέπω το παιδί μου 2-3 ώρες τη μέρα όντας πτώμα, και να πληρώνω σχεδόν όλο μου το μισθό σε μια ξένη γυναίκα να μου το μεγαλώσει. Και τον υπόλοιπο μισθό βενζίνη να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά 2 ώρες δρόμο. Και αυτή να είναι η ζωή μου τα επόμενα 7-8 χρόνια (μέχρι να πάνε δηλ τα παιδιά μου σχολείο. ΟΧΙ!!

Θα δω....το ψάχνω πολύ.

Επεξεργάστηκαν by honey

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...