Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και έχουμε κ λέμε!

Παρκοκρέβατο

Στρωμα παρκοκρέβατου

Μπανάκι

Καρότσι

Καρέκλα φαγητού

3 βαλίτσες

2 νεσεσέρ

1 τσάντα παιχνίδια

1 κούτα πάμπερς

Και όλα αυτά για 4 μέρες εκτός!

Πωπωπωπωπω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας!!

Αντριάννα και Βελ να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!

Ντίνα εύχομαι να μην καταλάβει τίποτα ο Λεω!! σιδερένιος!!!

Κεοπάτρα καλέ πως θα τα κουβαλήσετε όλα αυτά? να περάσετε πολύ ωραία στο ταξιδάκι σας!! το πρώτο της μπουμπούς ε?

Αχ κορίτσια βαρέθηκα, άντε να περάσουν οι μέρες, Κυριακή θα φύγουν, αργεί κι ο Άρης το βράδυ να γυρίσει και είμαστε όλη μέρα μαζί με τα πεθερικά..το μωρό εννοείται πως μόνο το ταίζω, μετά μου το βουτάνε κατευθείαν!!

Σήμερα δεν καλοήθελε ο μπέμπης την κρέμα,έστριβε το κεφάλι από την άλλη, για να δούμε και τις επόμενες μέρες την όρεξή του!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρία καλά να περάσετε κι εσείς στου άντρα σου τα μέρη!!

Και καλή υπομονή φυσικά!!

Αννούλα συλλυπητήρια για τον γείτονά σας, καταλαβαίνω ότι θα στενοχωρηθήκατε πολύ, μας μιλούσες συχνά γι' αυτόν.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χμμμ όλα αυτά θα τα χώσουμε στο μεγάλο αμάξι και με αυτό το από πάνω, πως το λένε δε ξέρω, ένα μεγάλο κουτί που μπαινει στην οροφή.

ΤΟ χάος!

Γι'αυτό είπα πως θα γυρίσω πιο κουρασμένη απ'ότι θα φύγω.

Κάτι ξέρω εγώ.....

Αμ θα φαει χώσιμο ο αντρούλης εκεί!

Οχι να κάνει ριλάξ αυτός κ γω να κάνω όοοοολα τα άλλα!

Αμ δε!

Καλησπέρα απο την αμαρτωλή Μαριλίζα....

Αχ πάθη πολλά..dna και εκεί!

Ρε κοριτσα, εμενα τη φρουτοκρεμα τιποτα..με το ζορι σημερα εφαγε 60μλ ενω οταν της εδινα μονο μπανανα την ετρωγε με μεγαλη χαρά, σημερα της εβαλα και τα 3 φρουτα και μαρτυρησα.

Πηρα απο τα κίκο,ενα μικρο μπολάκι που υποτιθεται οτι είναι για έξω, αλλά το χρησιμοποιώ εντός γιατι εχει μεζούρα και βλέπω τα ml.Της εκανα 130 και τα υπολοιπα τα εφαγα εγω..δε βαριέσαι..ελπιζω να στρωσουν τα πράματα..Αβοκάντο και γω θα πάρω,ειναι οντως πολυ καλο, ελπιζω μόνο να μην υπαρχει προβλημα με αλλεργίες κτλ..

Κλοκλο που πάτε καλε???

Μανταρίνι ειναι οκ? ρωτησες τη ντοκτορισα? θα παρω κ απο αυτα!

Ντινα σε παρακαλω πολυ ε....α μαλώσω....τι ειναι αυτα που λες για το κορίτσι μου??!!!

Αφου πηραμε το οκ της επισημης syb να "παραστρατησουμε".....!!

Αντριάνα να χαιρεσαι τη μπλουμπλουκίτσα σου!!!!!!!!

Αννα,συλληπητηρια για το γέρο με τα τιραντάκια..την εζησε τη ζωη του και τη χάρηκε! Αυτο ειναι το σημαντικο και οταν φευγουν τετοιοι άνθρωποι απο τη ζωη ,εννοω χορτάτοι και γεμάτοι..λεω μακαρι κ γω να φυγω χωρις να εχω απωθημένα ή καταλοιπα..να φυγω και να πω πως ..εζησα...οτι ηθελα να ζησω..

Ουφ μαυρισα τωρα λιγο...

Διαφημίσεις

ο Φ. λέει , αυτό ήταν,τα έβαλε κάτω με τις ώρες, you are no longer needed λέει και καγχάζει και εγώ του είπα να είναι πιο προσεκτικός σε ότι έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεσή μου παρακαλώ....

Syb, ήθελα να σου πω , οτι θα ήταν ωραίο να κρατήσεις τις photo απο τους διεκδικητές, θα έχει η μικρούλα να βλέπει όταν μεγαλώσει....

Πες του Φ τότε...οκ darling θα φευγω απο το σπιτι στις 08,00 και θα επιστρέφω στις 3 κάθε μερα...do u like?????:lol::lol::lol:

Εννοεται τις εχω κρατησει!!!!!!!!!!

Θα τις χρησιμοποιήσω στο άμεσο μέλλον!!!!!!:wink:;-):wink:

Καλέ, ας μην μαυριζόμαστε please...ζωή είναι αυτή, και εγώ αυτο που λέω κάθε μέρα στον εαυτο μου, όταν πέφτω κρεβάτι, και πριν κοιμηθώ(που κοιμάμαι και εύκολα πλέον , λόγω κούρασης, άσχετο..)είναι οτι μάλλον περνάω απο τις ωραιότερες φάσεις της ζωής μου, τώρα , αυτή την περιοδο, και καλά θα κάνω να το συνειδητοποιήσω, γιατι για εμένα, το χειρότερο πραγματικά, θα είναι, αν περάσουν τα χρόνια, συμβούν άσχημα γεγονότα, και δυσκολίες, και τότε αναπολώντας την τωρινή περιοδο να λέω: Ax, τι καλά μωρέ που ήταν τότε, μακάρι να το είχα συνειδητοποιήσει και να το απολάμβανα ΤΟΤΕ..(Ε, όχι κυρία μου, εγώ αυτό δεν θέλω να το πάθω..για αυτο, κάθε βράδυ, κάτι σαν προσευχή-ευχαριστια είναι αυτο που κάνω, ευχαριστώ το Θεό, που είμαστε καλά και μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι..):wink:

Σισι, ευχαριστώ για τις ευχές, να σου ζήσει ο παίδαρος..

Α, σε σχέση με το ΙΚΕΑ , εγώ θα ήθελα να γενικεύσω και να μην σταθώ στο συγκεκριμένο, που στο κάτω κάτω είναι φθηνότατο σε σχέση και με άλλα επιπλάδικα π.χ. και να πω οτι αυτό που διαπιστώνω είναι, δεν θέλω να το πω αισχροκέρδεια, ελαφρά τη καρδια, αλλά σίγουρα, υπερτιμημένα, αγαθά, τα συγκρίνω και με σουπερμάρκετ εξωτερικού π.χ. Ελβετίας, και βρίσκω οτι πολλές τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές στην Ελλάδα των υποτριπλάσιων (τουλάχιστων μισθών σε σχέση με την Ελβετία), και σε προιόντα άμεσα συγκρισιμα, καθώς πρόκειται για αυτά των πολυεθνικών..πιστεύω οτι οφείλεται στο οτι το κράτος είναι αυτό που δεν μας οχυρώνει απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, στην καμπούρα μας όλοι..

Ναι, για να την κάνω λίγο απο το σπίτι να δούμε μετά Syb..σήμερα κλείσαμε για μια εβδομάδα Ελβετία, σε κανά μήνα απο τώρα, και μας είπε η γιαγιά οτι μπορεί να κρατάει το μικρο ας πούμε και μισή μέρα για να πάμε καμμιά βόλτιτσα και εμένα μου φάνηκε θεικό..δεν τον έχω αποχωριστεί ούτε μισή μέρα το μικρό..

Πάω να φτιάξω κανά καγιανά, πεινάω πολύ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κλοκλο, όσο σκέφτομαι τι πρέπει να πάρουμε εμείς μαζί μας στο ταξίδι, διάβασα και τα δικά σου..είναι και με αεροπλάνο, κιλά και τέτοια, με βλέπω να πηγαίνω με ΕΝΑ χοντρό πουλόβερ , ..και αυτο ήταν απο δικά μου ρούχα !!!!(ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

τι είναι ο καγιανάς?

έτσι είναι με τις μετακινήσεις, δεν είναι υπερβολές, όλα αυτά χρειάζονται. έχω ταξιδέψει κι εγώ με αεροπλάνο με το μητσο μικρό....όνειρο....περίπου 10 μηνών ήταν.

εδώ εμείς που θα πάμε σαλαμίνα αυθημερόν και τόσα πράγματα θα κουβαλήσω...

ανυπομονώ για το σάββατο κόρες....

έχω πήξει....

εμεις τα λέμε "τα" καγιανά...

ειναι ντομάτες με αυγα (χτυπημένα) στο τηγάνι..

Εγω βαζω κ λιγη πιπερίτσα και φετουλα στο τέλος...

Αυτο το φαγητο μου θυμιζει καλοκαιρι, μονο τοτε το φτιάχνω λογω ντομάτας.

Ποπο λιγουρευτηκα τωρα...στειλε λιγο και απο δω βρε Syb....

Nτινα, που εισαι?

Ελπιζω να πηγαν ολα καλα και να μην πονεσε ο μάγκας σας...ουτε και συ.

Και επιτέλους καταλαβα τι σημαινουν οι καμπυλες αναπτυξης...

ιδού για οσες εχουν την ιδια απορία με εμένα!!!!

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 50 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 50 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 50 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 10 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 10 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 90 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 25 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 25 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 75 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 75 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 75 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 25 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Τι σημαίνει το παιδί σας βρίσκεται στην 90 εκατοστιαία θέση;

Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε 100 υγιή παιδιά στην ίδια ηλικία με το παιδί σας, τα 90 θα έχουν βάρος μικρότερο από το βάρος του παιδιού σας και τα άλλα 10 θα έχουν βάρος μεγαλύτερο.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Γύρισα από το ραντεβού με τον εργοδότη. Τα μαντάτα όπως τα περίμενα. Με θέλει μόνο εποχιακά για 6 μήνες, από Μάιο μέχρι Οκτώβρη.

Δεν μπορώ να πω πως με χαλάει κι όλας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο βρε Syb, και εγώ την ίδια απορία είχα, thnaks για την πληροφορία..να υποθέσω άρα οτι δεν υπάρχει και "η" ιδανική καμπύλη..δεν θεωρείται κάποια καλύτερη απο άλλη, όλες φυσιολογικές δεν είναι?

Τεσπα, τον καγιανά εγώ και η κουμπάρα μου τον λέμε ο καγιανάς και μια τριτη φίλη μας τον λέει ¨τα¨καγιανά, όπως εσύ, μπορείς να έχεις και δίκιο..μάλλον έχεις, αυγά καγιανά λέμε..τεσπα..ήταν πολύ καλός, θέλαμε και άλλο, μωρέ τον έφτιαξα γιατι μου κάθεται καλά τώρα με τη δίαιτα που κάνω, έβαλα ψιλοκομμένο τοματάκι κονσέρβα, και άφησα τις ντομάτες για δροσερή σαλάτα δίπλα, καλό βγήκε, βάζω και εγώ φέτα στο τέλος..

Ερημιές βρε κορίτσια, είδαμε μια ταινία πριν, αφου κοιμήθηκε το μωρό, βλακεία ταινία, και κάθισα και σκεφτηκα οτι , με τον χρόνο χαλάρωσης που δεν έχουμε , εξαιτίας του αγαπημένου μας μωρού, αυτός ο χρόνος έιναι πολύτιμος, άλλη φορά, αν δεν μου αρέσει αρκετά η ταινία, τσουπ θα τη βγάζω και θα κάνω κάτι άλλο, τζάμπα έχασα το χρόνο μου..τελοσπάντων κοριτσάκια, και εγώ ανυπομονώ για το Σάββατο, άντε να έχει πάει καλά και ο Λίο μας σήμερα..φιλιά σε όλες και καληνύχτες

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ελευθερίτσα, μπράβο αν βολεύεσαι με το πρόγραμμα του εργοδότη, είχες ραντεβού σήμερα, και εγώ κάνω τώρα κάτι τέτοια τηλεφωνήματα επαγγελματικής φύσης και μου φαίνονται άχαρα βρε παιδί μου, τόσο καιρό με μωρουδιακά , είχα ξεσυνηθίσει ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Από τις σπάνιες φορές που είμαι όρθια τέτοια ώρα, η μπεμπού ξεραμένη κ ο αντρούλης επίσης (σήμερα ψοφήσαμε με τις ετοιμασίες).

Εφαγα τοστ και κάτι μπισκότα να με πάρει κ στο καπάκι ξάπλωσα.

Ε εννοείται με έπιασαν στομαχικά, ίλιγγος ζαλάδα ιδρώτας ανακατωσούρα και τσουπ να μαι! Αφού δε τρώω ποτέ το βράδυ. Τι το θελα?

Τεσπά, ας μονολογήσω!

Επεξεργάστηκαν by honey

Με τις καμπύλες εγώ το χα πιάσει, μου το χε πει η ντόκτορ.

Αυτό που μου πε είναι πως καλό είναι να εξελίσσονται σχετικά συμμετρικά οι καμπύλες κ αν σε κάποια φάση χαλάσει αργότερα να ξαναφτιαξει. Πχ να μην είναι βάρος στην 90η και ύψος στην 20η.

Εμάς είναι από το 2ο μήνα όλα (ύψος, βάρος, κεφάλι) στην 75 και παραμένουν.

Σε κάποια φάση ξέφυγε πιο πάνω το βάρος και μου πε ότι πάει να στρουμπουλέψει, αλλά τώρα είναι πάλι όλα στην 75η.

Συμμετρική η μπεμπού!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...