Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχα!!!Πολύ γελάω με την πάρτη μας σήμερα!

Λοιπόν έχω θέμα. Προχθές συναντήσαμε στο δρόμο ένα συνάδελφο του άντρα μου με τη γυναίκα του και τον μπέμπη τους που γεννήθηκε 10 Αυγούστου! Ήσυχο μωρό που φαινόταν, ούτε κουνούσε μέσα στο καρότσι!!! Αλλά κι ο δικός μου στο καρότσι, μόνο τα μάτια του που κουνάει....

Σήμερα που γύρισε από τη δουλειά μου είπε ότι μίλησαν για τα βλαστάρια μας και του είπε ο συνάδελφος ότι είναι κι αυτός διάολος, βαριέται εύκολα, γκρινιάζει και θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο. Ξέρετε τι είπε στον άντρα μου??

Ότι εδώ και 1 μήνα του έχει πάρει λέει στράτα κι έχει βρει την υγειά του καθώς ο μικρός σβουρίζει όλο το σπίτι και γουστάρει τρελά! Βέβαια αυτοί τον αφήνουν να τη χρησιμοποιεί πολύ μπορεί λέει να κάτσει και 3 ώρες και να γυρίζει σε όλο το σπίτι! Και μου φαίνεται υπερβολικό τόσες ώρες...

Εννοείται ότι θα ρωτήσω την παιδίατρο αλλά φλερτάρω τρελά με την ιδέα... Λένε ότι με τη στράτα αργείς να περπατήσεις αλλά κι εγώ που έκατσα σε στράτα (ρώτησα τη μάνα μου το πρωί γιατί είχα μια αγωνία...) περπάτησα λέει πριν να χρονίσω και δεν είχα λέει κανένα πρόβλημα... Ψάχνω στο ίντερνετ, τα ίδια λέει πάνω-κάτω.

Βρήκα κι αυτό http://www.specialeducation.gr/print.php?sid=199 και δε λέει ότι είναι κάτι το κακό. Επίσης 1 ώρα χρήσης την ημέρα δεν πειράζει λέει σε άλλα σάιτ...

Εσείς τι λέτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ έχω στράτα στο κουτί ακόμα...μας τη φέρανε...στο δημήτρη δεν είχα λόγω χώρου. την είδε η παιδίατρος όταν είχε έρθει στις γιορτές και μου πε μια χαρά είναι να το βάλω αν θέλω, η συγκεκριμένη έχει ψηλή πλάτη αυτό έλεγξε η γιατρός οπότε μου είπε οκ.

αλλά όχι ακόμα, απ τον 8ο ξέρω....

νομίζω η μανταλένα την έχει σε στράτα....

εγώ φοβάμαι μη τον κάνει σούζες το μητσάκι αργότερα θα τον βάλω

ANNA27! είπε:
εγώ έχω στράτα στο κουτί ακόμα...μας τη φέρανε...στο δημήτρη δεν είχα λόγω χώρου. την είδε η παιδίατρος όταν είχε έρθει στις γιορτές και μου πε μια χαρά είναι να το βάλω αν θέλω, η συγκεκριμένη έχει ψηλή πλάτη αυτό έλεγξε η γιατρός οπότε μου είπε οκ.

αλλά όχι ακόμα, απ τον 8ο ξέρω....

νομίζω η μανταλένα την έχει σε στράτα....

εγώ φοβάμαι μη τον κάνει σούζες το μητσάκι αργότερα θα τον βάλω

Ποπο σούζες εεε??? Αυτό δεν το σκέφτηκα! Αχ το δόλιο το 2ο τι έχει να τραβήξει! Κρίνοντας από ότι βλέπω...ο Γιώργης θα το ξεκάνει! Κι αν είναι αγοράκι ντάξει αλλά να κάνω κοριτσάκι και να έχω τέτοια θέματα??

Μανταλένα για πες εσύ? Κι εγώ πάντως σε κανένα μήνα λέω... αν και πατάει τα πόδια του αυτός από τώρα.... αλλά ίσως δεν κάνει ακόμα.

Διαφημίσεις

ρε παιδιά στεναχωρέθηκα τώρα πετάχτηκα απέναντι στο φαρμακείο για τη σινλακ και είδα χαρτί ότι απεβίωσε ο γέρος γείτονας που σιτίζαμε, που λεγα τις προάλλες....κηδεύτηκε σήμερα....χαμπάρι δε πήραμε γμτ.....αει στο καλό κρίμα θα πηγαίναμε....

ANNA27! είπε:
ρε παιδιά στεναχωρέθηκα τώρα πετάχτηκα απέναντι στο φαρμακείο για τη σινλακ και είδα χαρτί ότι απεβίωσε ο γέρος γείτονας που σιτίζαμε, που λεγα τις προάλλες....κηδεύτηκε σήμερα....χαμπάρι δε πήραμε γμτ.....αει στο καλό κρίμα θα πηγαίναμε....

Πω , πω, σήμερα είμαστε , αύριο δεν είμαστε βρε παιδιά..θα στενοχωρηθεί και ο άντρας σου Αννούλι..

Ντινα, καλά κάνεις, προσέχεις για να έχεις(και με πολύ γλυκό τρόπο..)-Μπραβο..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Zωή σε εσάς Αννούλα! Πώς φεύγουν όμως ορισμένοι άνθρωποι... τόσο αθόρυβα... Και πραγματικά αυτό το "σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε" είναι να ανατριχιάζεις...

Άλλο θέμα! Είμαι πολύ τρελή κι αγχωμένη μαμά μου φαίνεται! Πρέπει να κουλάρω! Τόσο καιρό φάσκιωνα τον μικρό στον βραδινό και μεσημεριανό ύπνο. Βασικά τύλιγα τα χεράκια γιατί νόμιζα ότι έτσι κοιμάται καλύτερα... Κάτι σαν το ρυζάλευρο στο γάλα! :lol:

Σήμερα το μεσημέρι πάω να τον τυλίξω και άρχισε να γκρινιάζει. Τον έβαλα στο κρεβάτι χωρίς να τον τυλίξω και του έδωσα πιπίλα, νάνι, τον χάιδεψα και κοιμήθηκε. Κι είχα την πεποίθηση ότι θα ξυπνήσει σύντομα. Μια χαρά κοιμάται το καημένο και εγώ τόσο καιρό το περιόριζα! Από βδομάδα θα το κοιμίσω στο δωμάτιό του! Γιατί τόσο άγχος πια!? Μια χαρά θα είναι και μόνος του! Αμάν πια οι ανασφάλειές μου!

Διαφημίσεις

Μητερούλα είπε:
Νεκταρία σου έστειλα το μέιλ...

Το πήρα κοριτσάκι μου και το είδα κιόλας! Φρίκη! Τα ξέρουμε βέβαια όλα αυτά... Θα το στείλω σε όλους, να βγάλουμε κι ένα τέτοιο για το mothercare! Τους χρειάζεται!

η κυρά κλοκλο που είναι πάλι???

πήρα τη σινλακ θα τη δοκιμάσω σήμερα πάω για καμιά άντληση....

κλεινει για μας η περίοδος του θηλασμού....έτσι όπως πάει....η σαχάρα θα χει περισσότερη υγρασία.....ούτε τα ματζούνια με βοηθάνε.....

Καλησπέρα κοπέλες.

Τι νέα, πολλά νέα βλέπω.

Δε τα θυμάμαι όλα!

Θυμάμαι ότι γιαορτάζουμε το μισό χρόνο ζωής των Βελ και Αντριαννο μπεμπιών! Να μας ζήσουν λοιπόν!

Μμμμ για το Λίο είμαι σίγουρη ότι το παλικάρι μας θα πάει περίφημα κ η μαμά θα ηρεμήσει!

Επίσης να σας πω ότι με τη διατροφή των μπεμπιών απ'ότι όοοοοοοοοολοι έχουμε πλέον καταλάβει, υπάρχει απερίγραπτη σύγχηση και δεν υπάρχει καλό-κακό-μέτριο κλπ, για το κάθε μωράκι κάνουμε ότι ταιριάζει σε εμάς και σε αυτό εντέλει! Χαλαρά κ όπου μας πάει το μωρό και οι συνήθειές μας γενικά!

Επίσης σχετικά με το μέιλ περί ικεα, το οποίο είναι προπέρσινο να πω, έχει κυκλοφορήσει εντός ικέα από πολύ πριν μείνω έγκυος απότι θυμάμαι.

Δε ξέρω τι παίζει με το μαδερκέαρ, αλλά στο ικέα (από τη λίγη γνώση σχετικά που έχω, δεν είναι ο τομέας μου) η διαμορφωση των τιμώω έχει να κάνει με το υπ.εμπορίου, το ελληνικό franchise βέβαια. Εννοείται στη χώρα μας όλα τα πληρώνουμε τριπλά, και τα μακαρόνια κ τα πάμπερ και τα έπιπλα. Τώρα τι μπορεί να γίνει σχετικά με αυτό....δε ξέρω. Αλλά τουλάχιστο το ικέα έχει όντως τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και ποίοτητα value for money. Αυτές τις αρχές δε τις παραβιάζει..... Αυτά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σου συμπεθέρα, η δικιά μου τη σινλάκ τη γουστάρει με τρέλα, μιλάμε κάνει σα παλαβή άμα τη δει!

Και ευτυχώς με τα φρούτα έχουμε πρόοδο μεγάλη.

Τα τρώει όλα τώρα, της αρέσει κ το πορτοκάλι κ το μανταρίνι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...